Kızlar, 34. haftada kaç kg. du bebekleriniz?
kızlar epidural normal doğumu arastırıyorum
acıkcası doktorların neyi riske atmak istemediğini anlayamıyorum
evet tüp bebek ama cok sükür hersey normal:44:
tabi ilerleyen zamanlarda doğum kanalına girmez,acılma olmaz vs..bu durumlarda normal sezeryan
sizler neler düsünüyorsunuz bu konuda?
kizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?
masallah,ne kadar az kalmıs sezeryan galiba simdiden hayırlı olsun cnm..bizde bugün dr.amcamıza gittik son kontrolümüzdü şükür herşey yolunda bir problem yok 3079 kg. olmuşuz hayırlısıyla çarşamba günü bende prensesime kavuşucam allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Bende de cok oluyordu ama suyu cok fazla içmeye basladım artık olmuyor hatta dün alısveris merkezinde baya yürüdüm sonra ayakkabı denedim olmaz sismiştir dedim ama 37 numara oldu,zaten eski ayakkabılarımın heppsini giyebiliyorumkizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?
bence de su cnm..masallah bebişine canmaynen benm nerdeyse 5 aydan beri sürekli şiş. hele su aralar daha felaket bol su içmeye calış hem ödem için hem bebek için faydalı
masallah,ne kadar az kalmıs sezeryan galiba simdiden hayırlı olsun cnm..
Bende de cok oluyordu ama suyu cok fazla içmeye basladım artık olmuyor hatta dün alısveris merkezinde baya yürüdüm sonra ayakkabı denedim olmaz sismiştir dedim ama 37 numara oldu,zaten eski ayakkabılarımın heppsini giyebiliyorum
bi de arada dinlenirken bacaklarını yukarı kaldır
bence de su cnm..
masallah bebişine canmaynen benm nerdeyse 5 aydan beri sürekli şiş. hele su aralar daha felaket bol su içmeye calış hem ödem için hem bebek için faydalı
benim midem çok yanıyor hanımlar yemek bile yiyemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?