2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kızlar KARASU bugün 15.00 civarı kızı ESRA yı dünyaya getirdi...
Herşey yolunda çok şükür detayları öğrendiğimde sizinle paylaşırım...
Rabbim hepinize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin...

masaallah, allah anali babali büyütsün, tüm dogum yapan arkadaslarimin evlatlarini saglikli sihhatli büyütmelerini dilerim. darisi bize insallah .......

günaydın kızlarr

Karasucumm hayırlı olsun inşallah,Esranda sende biran önce sağlık sıhhatle evinize dönün inşallah
iki gündür giremiyorum ailem geldi kuzumun cicilerini getirdiler,dolabını dizdik,bugünde yıkananların ütüleri yapılıp çantamı hazırlıycaz herşey alındı Allahın izniyle..

Happywomen kızının eve dönmesine çok sevindim,hayırlı olsun

Sudenaz bebişlerinin kendini toparladığına çok sevindim,Rabbim yardımcın olsun..

canım bende normal doğum istiyorum,benim birde plesentam aşağıda daha önce bahsetmiştim ama rahmimi kapamıyor son ana kadar doğum anında yukarı çıkabilir dediler,haftaya muayenem var,inş ozaman doktorumla konuşucam eğrisiyle doğrusuyla..
son anda ne olur ne gelişir bilemiyorum ama niyetimiz normal olması..iki ayrı doktorda normal yapabilirsin dedi,ki biri riskli gebelik uzmanı tüp bebek doktoru..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin çook kolay bi doğum nasib etsin inş..

birde sende hala mide yanması oluyor mu ya bazen acaip midem yanıyo

Canım gözünüz aydın. Inşallah herşey yolunda gitmiştir. Her ikinzide sağlıcakla evinize dönersiniz.

Karasu Allah analı babalı büyütmk nasip etsin. Tebrikler canım.
banada dr 1 ekime sezaryen için günverdi kordon boynuna 2 tur atmış diye rken alıcakmış

Karasu gözün aydin. Rabbim saglikla evinize donmeyi nasip etsin. Gule gule buyut prensesini.. Bizleri haberdar etmeyi unutma.. esrayi bizim yerimizede op kokla. darisi bekleyen tum arkadaslarimizin basina..

Karasu gözün aydın allah analı babalı büyütsün prensesinle birlikte sağlıkla evinize dönmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inş.

bizde bugün dr.amcamıza gittik son kontrolümüzdü şükür herşey yolunda bir problem yok 3079 kg. olmuşuz hayırlısıyla çarşamba günü bende prensesime kavuşucam allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin

kizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?

masallah bebişine canm aynen benm nerdeyse 5 aydan beri sürekli şiş. hele su aralar daha felaket bol su içmeye calış hem ödem için hem bebek için faydalı

masallah,ne kadar az kalmıs sezeryan galiba simdiden hayırlı olsun cnm..
kizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?
Bende de cok oluyordu ama suyu cok fazla içmeye basladım artık olmuyor hatta dün alısveris merkezinde baya yürüdüm sonra ayakkabı denedim olmaz sismiştir dedim ama 37 numara oldu,zaten eski ayakkabılarımın heppsini giyebiliyorum
bi de arada dinlenirken bacaklarını yukarı kaldır

masallah bebişine canm aynen benm nerdeyse 5 aydan beri sürekli şiş. hele su aralar daha felaket bol su içmeye calış hem ödem için hem bebek için faydalı
bence de su cnm..

cok acıkmaya basladım
sanki içimde fabrika calısıyor
meyve filan idare ediyorumda aklım fikrim ne yesem de

ay masallah 37 numara yine süpermis, ben 37,5 - 38 giyiyorum normalde, simdi 39 bile dar geliyor, evet bol bol su icmem lazim, birde bu aralar cok tatliya düstüm zaten 15 kg aldim simdiye kadar , daha 7 hafta var iyice siscem

evet canim aklima geldikce iciyorum zorla da olsa, sanda az kalmis ayyy ne güzel , sezaryan mi yoksa normal dogum mu düsünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…