bizde bugün dr.amcamıza gittik son kontrolümüzdü şükür herşey yolunda bir problem yok 3079 kg. olmuşuz hayırlısıyla çarşamba günü bende prensesime kavuşucam allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
cok acıkmaya basladım
sanki içimde fabrika calısıyor
meyve filan idare ediyorumda aklım fikrim ne yesem de
benim midem çok yanıyor hanımlar yemek bile yiyemiyorummm
kizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?
kızlar epidural normal doğumu arastırıyorum
acıkcası doktorların neyi riske atmak istemediğini anlayamıyorum
evet tüp bebek ama cok sükür hersey normal:44:
tabi ilerleyen zamanlarda doğum kanalına girmez,acılma olmaz vs..bu durumlarda normal sezeryan
sizler neler düsünüyorsunuz bu konuda?
bende önceleri zorla içiyordum ama alışkanlık oldu artık sürekli içiyorum ama yine şişlikler devam ediyor zaten 40 no giyiyordum artık terliklere kaldımevet canim aklima geldikce iciyorum zorla da olsa, sanda az kalmis ayyy ne güzel , sezaryan mi yoksa normal dogum mu düsünüyorsun?
benim midem çok yanıyor hanımlar yemek bile yiyemiyorummm
demekki Esra hanım uyutmadı senii:)ya deneyimlerini yaz lütfen nasılsın,kızın nasıl kaç kilo oldu,kendini iyi hissediyor musun herşeyi çok merak ediyorum canımm
Tebrikler buarada Rabbim analı bbalı büyütsün huzur ve mutlulukla,sağlık sıhhatle canımm
Cnm hamdolsn ki hersey duperdi epidrl oldu kimse inanmiyr sezryn olduguma dolaniyrm ortalikta bu gece de gaz problemim kalkti ortdn ben cok enejk bir haldeym kizima vaktikca herseyi unutuyorum rabbim sizede tasatsin insallh
Selmlar benimde artikcoktatli bİr prensesim var bugecEde hastanede kaldik az da olsa sut prblem yasamadik sukurKizimda zaten cok kibar ckzirlamiyr beni sade e bnim mememden ayrildigi an yaygara basliyr simdi yanimda uyuyor yastik uzerinde yani bn uykusuzm du. Geceyi hatta ki butun gunu 20 dk ile gicdim ama cok mutlu ve enrjik bir haldEyim sukurler olsun anne olmk cok farkli harika bir euygu cok sansliyizcok hersey harika gecti ftgrafci oda suslememz ve ksimz butun hastane bizi konusuyr geln hemeirelr diyr ki okuyun kendinzi nazar degmisin siz e esimde yanmizdaydi dogumda elimi hic birkmadi surekli optu beni kizimizi goruncE ben basladim aglamaya ama bagira bagira cokkucukbu bnm kizim diyecokyusel hirbebek kucukte degil3480 dogdubugun 3250 kaldi bize cok agladim cok rabbim isteyn herkese versin cokyogun geciyrgunlr hepinizi oPtuk kizimlas
Selmlar benimde artikcoktatli bİr prensesim var bugecEde hastanede kaldik az da olsa sut prblem yasamadik sukurKizimda zaten cok kibar ckzirlamiyr beni sade e bnim mememden ayrildigi an yaygara basliyr simdi yanimda uyuyor yastik uzerinde yani bn uykusuzm du. Geceyi hatta ki butun gunu 20 dk ile gicdim ama cok mutlu ve enrjik bir haldEyim sukurler olsun anne olmk cok farkli harika bir euygu cok sansliyizcok hersey harika gecti ftgrafci oda suslememz ve ksimz butun hastane bizi konusuyr geln hemeirelr diyr ki okuyun kendinzi nazar degmisin siz e esimde yanmizdaydi dogumda elimi hic birkmadi surekli optu beni kizimizi goruncE ben basladim aglamaya ama bagira bagira cokkucukbu bnm kizim diyecokyusel hirbebek kucukte degil3480 dogdubugun 3250 kaldi bize cok agladim cok rabbim isteyn herkese versin cokyogun geciyrgunlr hepinizi oPtuk kizimlas
ay canım çok sevindim...hasret dolu günler bitti,artık miniklerinle huzurlu sağlıklı güzel günler geçirirsin inşallah...
benimde oplumdan sonra kızımı kucklayınca çok küçük geliyor gerçekten...kaç kiloyla çıkardınız hastaneden? merak ettim..bide kızının ameliyat işi ne oldu?
bizde bugün dr.amcamıza gittik son kontrolümüzdü şükür herşey yolunda bir problem yok 3079 kg. olmuşuz hayırlısıyla çarşamba günü bende prensesime kavuşucam allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar. .
Sudenezcim kizimiz hastaneden 1720 gr cikti kizim eve geldiginde oglum 2350 olmustu ama cok sukur simdi biraz daha toparladi bir kac gr daha almis olmalikizimizin tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olucak ama morarma ataklari olursa cok sik kalbine gecici şant takilacak simdilik iyiyiz cok sukur gozunun icine bakiyorum kuzucugumun rabbim saglik versin butun bebeklerimize. .Sudenaz senin bebeklerin nasil.oldu sadece anne sutumu veriyorsun benim kizim henuz beni ememiyor oglumuda gunde birkac kez emziriyorum biberonla almayi cok seviyor kizim anne sutunu zenginlestiren eoprotin kullaniyor anne sutune katiliyor. .
Karasu canimmmm gozum aydin rabbim anneli babali buyutsun saglikli gunler diliyorum esraciga. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?