2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Hayırlı uğurlu olsun tarihiniz.. Az kalmış.. Prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.. AMİNN cümlemize...

kizlar benimde bugün kontrölüm vardi, 33 +2 bebegin kilosu 2400 gr. , ayaklarim cok su topladi , sizdede öylemi?

Maşallah bebişine benim her yerim şiş ayaklarım bacaklarım. ama özellikle sol ayağım çok yanıyo..
çok su içmeye çalışıyorum ama benim şişlikler aldı başını gitti

Bende epidural normal istiyorum ama belimdeki fıtıklardan ötürü haftaya cuma olan kontrolümde, cerrah muayne edicek onunla birlikte karar vericez doğum şekline dedi doktorum.oyuzden sanırım benim istediğim olmicak. normal doğumun riskleri sezaryana göre daha fazla olduğu için bence normali önermiyorlar. Birde bu kadar beklemeden sonra hamile kaldığımız için bebişlerimizi ve bizi riske atmak istemiyorlar. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

evet canim aklima geldikce iciyorum zorla da olsa, sanda az kalmis ayyy ne güzel , sezaryan mi yoksa normal dogum mu düsünüyorsun?
bende önceleri zorla içiyordum ama alışkanlık oldu artık sürekli içiyorum ama yine şişlikler devam ediyor zaten 40 no giyiyordum artık terliklere kaldımewet cok şükür az kaldı haftaya cumartesi... sezeryan olacak ters çünkü hala dönmedi....
benim midem çok yanıyor hanımlar yemek bile yiyemiyorummm

aynen canm ya hele son zamanlar daha da fazlalaştı. doktor renine duo die bi şurup vemişti onu kullanıyorum ii geliyor. dene istersen...

yok ya ilaç kullanmıyorum,doktorla da görüşmedim,zaten gebelikte ilaç deyince nedense bi geri duruyorum,geçer umarım yoksa meyveyle yaşıcam oda yakıyor midemi gerçi

demekki Esra hanım uyutmadı senii:)ya deneyimlerini yaz lütfen nasılsın,kızın nasıl kaç kilo oldu,kendini iyi hissediyor musun herşeyi çok merak ediyorum canımm

Tebrikler buarada Rabbim analı bbalı büyütsün huzur ve mutlulukla,sağlık sıhhatle canımm

Selmlar benimde artikcoktatli bİr prensesim var bugecEde hastanede kaldik az da olsa sut prblem yasamadik sukurKizimda zaten cok kibar ckzirlamiyr beni sade e bnim mememden ayrildigi an yaygara basliyr simdi yanimda uyuyor yastik uzerinde yani bn uykusuzm du. Geceyi hatta ki butun gunu 20 dk ile gicdim ama cok mutlu ve enrjik bir haldEyim sukurler olsun anne olmk cok farkli harika bir euygu cok sansliyizcok hersey harika gecti ftgrafci oda suslememz ve ksimz butun hastane bizi konusuyr geln hemeirelr diyr ki okuyun kendinzi nazar degmisin siz e esimde yanmizdaydi dogumda elimi hic birkmadi surekli optu beni kizimizi goruncE ben basladim aglamaya ama bagira bagira cokkucukbu bnm kizim diyecokyusel hirbebek kucukte degil3480 dogdubugun 3250 kaldi bize cok agladim cok rabbim isteyn herkese versin cokyogun geciyrgunlr hepinizi oPtuk kizimlas

Cnm hamdolsn ki hersey duperdi epidrl oldu kimse inanmiyr sezryn olduguma dolaniyrm ortalikta bu gece de gaz problemim kalkti ortdn ben cok enejk bir haldeym kizima vaktikca herseyi unutuyorum rabbim sizede tasatsin insallh

iyi olduğunuza çok sevindim karasu,negüzel kuzun yanında şuann,darısı başımızaa..sen uzuun zamanhazırlık fotosu falanda atamazsın şimdi çatlatırsın bizii :)
ağrıların vs var mı canım atabildinmi ağırlığı

Cnm hamdolsn ki hersey duperdi epidrl oldu kimse inanmiyr sezryn olduguma dolaniyrm ortalikta bu gece de gaz problemim kalkti ortdn ben cok enejk bir haldeym kizima vaktikca herseyi unutuyorum rabbim sizede tasatsin insallh

ohh oh maşallah Rabbim anzarlardan saklasınbol bol okuyunfelak nas
evet ya darısı başımıza inş :)

canm eşininde seninde gözünüz aydın olsun rabbim mutlu günlerde saglıcakla yavrunuzu büyütmeyi nasip etsin...
masallah minik esramıza kilosuda gayet ii
amin canm rabbim kımselerin kucagını bos bırakmasın herkesin gönlünün muradını versin........

canm bu arada dogumdan sonra tartılabildiğsen kac kilo gitti, merak ediyorum :18::18:yazarsan sevinirim.....

inşallah sezaryen olunca hemencik kalkarız bizlerde. ,karasu yeni hayatın nasıl gidiyor. ruyada gibisindir şimdi

Gözün aydın karasu... Sağlıkla büyüt yavrunu inşallah. Maşallah kilosu gayet güzel
Herşeyn yolunda olmasına çok sevindim. Her zaman sağlınız daim olsun. tatlı prensesine ve kendine çok iyi bak...

Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar. .
Sudenezcim kizimiz hastaneden 1720 gr cikti kizim eve geldiginde oglum 2350 olmustu ama cok sukur simdi biraz daha toparladi bir kac gr daha almis olmali kizimizin tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olucak ama morarma ataklari olursa cok sik kalbine gecici şant takilacak simdilik iyiyiz cok sukur gozunun icine bakiyorum kuzucugumun rabbim saglik versin butun bebeklerimize. .Sudenaz senin bebeklerin nasil.oldu sadece anne sutumu veriyorsun benim kizim henuz beni ememiyor oglumuda gunde birkac kez emziriyorum biberonla almayi cok seviyor kizim anne sutunu zenginlestiren eoprotin kullaniyor anne sutune katiliyor. .
Karasu canimmmm gozum aydin rabbim anneli babali buyutsun saglikli gunler diliyorum esraciga. .

bak sennn savasece de doğuruyoooo canım çok sevindim demek belli oldu günün Allah yazrdımcın olsun kolay ve sağlıklı bi doğum nasip etsin inşallah

seni ve bebeklerini merak ediyordum çok şükür iyisiniz...
Allah yavrularına sağlık versin mutluluğunuz daim olsun arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…