2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

inşallah ikiside büyüyecekler annesi sen moralini yüksek tut olumsuz şeyler düşünme...ben kötü bişey olacağını düşünmüyorum

şekerim tebrik ederim maşallahhh meleğinin hatta meleklerinin kalp atışlarını duymuşsun...süpriz yapmış sana o da büyür ve yetişir diğer meleğe sende ikiz annelerimizden biri oldun süppeerrr...

canım hoşgeldin sende. sende başlayacaksın yakında demi.şimdiden hayırlısı olsun. sende bebeşinle olacaksın bu kez. inşallah büyür ama dr pek umutlu konuşmadı ((( baklicez bakalım haftaya salıya kadar şimdi.

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş küçük olan bebişinde biran önce büyür ve gelişir dualarımız seninle sakın kendini üzme rahat ol bebeğin etkilenmesin

inşallah ikiside büyüyecekler annesi sen moralini yüksek tut olumsuz şeyler düşünme...ben kötü bişey olacağını düşünmüyorum

çok sağolun kızlar..aslında sorun birinin geriden gelmesi değil..o geriden gelenin kesesinin büyümemesi yani bebiş büyüyor ama artık içerde büyüyecek alanı kalmadı..moralim ona bozuk..neyse bekleyip görücez düşünmemeye çalışıyorum...

slm cnm. bende az önce üstte yazdım senin msjı da şimdi gördüm. bende aynı durumdayım. tek fark ben daha yeni öğrendim iki tane olduğunu. inşallah ikimizinde ve herkesin bebekleri sağlıklı olur.

ay canım demenk seninki sürpriz yapmış haaa..banada 6 haftalıkken baktırdığımda kaybolabilir demişti...henüz duruyor yerinde...sana bişey sorcam küçük kesenin içindeki bebişin alanı nasıl..ben şimdi ekliyim resimleri...benimkinin kesesi büyümüyor bebişinde büyüyecek alanı kalmadı..

bu 6 haftalıkenki..

bu büyük kesenin 7+6 günlük hali

buda benim küçük kesenin 7+6 günlük hali..

resimlerin üzerine tıklarsanız daha yakından görürsünüz

nilla canım senin küçükde böyle keseyi doldurdumu yoksa büyüyecek alanı varmı?

keseyle ilgili birşey söylemedi bana dr cnm. bebek yavaş gelişiyor dedi. ekle resimleri sen benimkiyle karşılaştırayım.

Bakin canlarım lütfen rahat olun bunu düşünmeyin Güzelce dinlen özellikle nilla sen bak kanaman olmuş işinde rapor al enkaz 1haftalik daha ben inaniyorummm ki ki kızlar bebeleriniz buyucek inşallah Rabbimn izniyle ikiz olacak onlar canlarrr

canım sen birlikte sonuç beklerken de hep biz ikimizde hamileyiz diyordun ve gerçekten de öyle oldu. inşallah bu kez de dediğin gibi olacak bebeişlerimiz büyüyecek. ben de inanıyorum buna öyle olacak. salı gidince alıcam cnm ben rapor. böyle çalışmak zor olacak.

rabbim ins ikisinide sana bagıslar saglıklı sıhhatlı. bendede iki kese görünmüştü biri gider dedi ama kananam olmadı hiç belli olmaz verecek olan rabbim hiç ümidini yitirme bence. yarın gidecez bizde kontrele bakalım hayırlısı olsun

Eski yazıları bulabilseydim sana Copy yapardım ben sen degeri aldığın günde senin ikiz dedim ama sonra tek geldi biri sakaci olacak annesi o saklanmış ce bugün sana son dedi ben inanıyorum bebeleriniz devam edecek inslhh yola sizinle sadece lütfen sen İnan Rabbimin izniyle yasick sizin küçük fasulyeler

inşallah ikiside sağlıkla gelirler. seninkiler kaç haftalık? ikisi de aynı büyüklüktemiydi? yarın dr dan gelince yaz mutlaka çok merak ettim. inşallah senin ve isteyen herkesin bebekleri sağlıkla doğar.

ben hatırlıyorum senin dediğini. senin ikizlerin olacak demiştin. demekki içine doğmuş kalbin temiz canım benim. evt yaaaa şaka yapıyo bana bu ufaklık :) seninki yaramaz benimki şakacı.

inşallah ikiside sağlıkla gelirler. seninkiler kaç haftalık? ikisi de aynı büyüklüktemiydi? yarın dr dan gelince yaz mutlaka çok merak ettim. inşallah senin ve isteyen herkesin bebekleri sağlıkla doğar.

amin canm insallah. 7+2 bugün. dierine göre ufaktı doktor zaten pek üstünde durmadı tutunmus ama büyük ihtimal gelişimi durmus dedi. vucut atar kanamam olursa korkmamamı sölemişti ama olmadı. herseyin hayırlısı yarın mutlaka yazarım gelişmeleri

evet canım randevu almam yakındır bi muayene olayım bakalım doktorcuğum uygun görürse bu ay başlarım...
inşallah ikinci meleğinde büyüsün göbüşünü doldursunlar...

ben hatırlıyorum senin dediğini. senin ikizlerin olacak demiştin. demekki içine doğmuş kalbin temiz canım benim. evt yaaaa şaka yapıyo bana bu ufaklık :) seninki yaramaz benimki şakacı.

Çok komiksin cnm evet. Seninki sakaci olacak casper gibi booo bende varım diye çıktı bugün Olacak annesi Allah Allah hem cocuğun ne sucu var ki diğer canavar kıskanmış kardeşini yemiş onunda mamalarını ac kalmış o zavallıda Sende şimdi dinlen Güzelce büyüt annesi onu

benimki de aynı böyle cnm. bebek keseyi doldurmuş durumda. büyüyecek yeri yok. demekki sorunumuz aynı.

ay demek seninde böyleee..aaaaa inşallahh ikimizinkilerde başarır....ben ilk 6 haftalıkken vajinalde ikiside görüldü...ikinci baktırdığımda üsten bakıldı küçük kese görülmedi,vajinale geçtik o zaman görüldü...ben haftaya tekrar gidicem..senin ne zaman kontrol..takipteyim seni

inşallah canım yaaa hayırlısı diyorum artık varsa görecek günü gelecek inşallahh...

bende merak ettim yarın haber ver mutlaka...banada ilk kontrolde kaybolabilir dendi..inşallah seninkilerde seninle kalır...

bir kaç gündür sizleri takip ediyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim....benim gibi ikiz anne adaylarını görmek çok güzel....umarım bebişlerimizin ikisine de sağlıcakla kavuşuruz ve tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip olur inş... cuma günü bol bol dua edelim ki herşey yolunda gitsin şimdiden hayırlı kandiller....

aramıza hoşgeldin canım...rabbim senin bebişlerinide korusun inşallahhhh...senide listeye ekleyelim...sat,yaş,kaçıncı denemendi?

aramıza hoşgeldin canım...rabbim senin bebişlerinide korusun inşallahhhh...senide listeye ekleyelim...sat,yaş,kaçıncı denemendi?

canım sat 4 aralık 2. denemem yaş 29
bu arada yazdıklarını okudum sakın ümitsizliğe kapılma olur mu rabbim korusun yavrularını..bu arada ben tedaviye başladığım günden beri arı sütü kullanıyorum hamilelikte bebeğin gelişimi için çok faydalı olduğunu okudum ve hiç bir yan etkisini görmedim istersen sen de kullan ve bol bol su iç....bir dahaki kontrolden geldiğinde hep birlikte seviniriz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…