hadi gözün aydın olsun canm darısı bizlere insallah. allahım mutlulugunu daim etsin
kızlarrr moralim bozuk...dün crinone jeli yazdırmak için yakındaki bir kliniğe gittim..dr hadi gel bekleyen yok ultrasondan bakalım dedi üstten gözükür artık diye..hiç aklımda yokken tamam dedim..
ilk baktırdığımızda 6 haftalıkken benim iki kese vardı biri diğerine göre çok küçüktü ama kalp atışları vardı...ikiside 4mm di
neyse üstten baktık sadece büyük keseli gözüküyor diğeri ortada yok..kanaman oldumu dedi yok dedim..neyse biraz daha çabayla hayal meyal bişey gözüktü hemen vajinal ultrasonla bakıldı ikinci kesede gözüktü ama kese hiç büyümemiş içinde bebiş büyümüş hatta keseyi tamamen doldurmuş artık büyüyecek alan kalmamış..doktor şüpheli konuştu kesenin büyümesi lazım o yüzden şimdi gelişimi yavaş ama kalbi atıyor..şimdi büyük kesedeki 12.5mm olmuş..küçük kesedeki 8.8 mm..bir hafta sonra tekrar baktırcaz..çok endişeliyim..:26:
slm arkadaşlar. bugün çok ilginç bir gelişme oldu. bugün ben yine dr a gittim dün çok az kanamam olmuştu. ve bugün ikinci bir kalp atışı gördü dr. iki tane kalp atıyor ikiz dedi. ancak benimde ikinci bebek ilk kez bugün göründü çünkü diğerinden çok küçük. diğerinin yarısı kadar. biri 15mm diğeri 7.5 mm. dr muhtemelen bu yaşamayacak ümitlenme dedi ama yinede belli olmaz belki bir iki hafta sonra diğerine yetişir o da büyür dedi. çok sevindim ikiz olmasına ama bir yandan da düşebilir diye ümidim yok. inşallah oda büyür sağlıklı olur.
kızlarrr az önce dr dan geldim bebeişimin kalp atışlarını duydummmm :)))) çok heyecanlı çok güzel bir his. allah herkese yaşamayı nasip etsin. çok mutluyum çokkk. inşallah doğuma kadar sorunsuz olur herşey hepimiz için.
inşallah ikiside büyüyecekler annesi sen moralini yüksek tut olumsuz şeyler düşünme...ben kötü bişey olacağını düşünmüyorum
şekerim tebrik ederim maşallahhh meleğinin hatta meleklerinin kalp atışlarını duymuşsun...süpriz yapmış sana o da büyür ve yetişir diğer meleğe sende ikiz annelerimizden biri oldun süppeerrr...
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inş küçük olan bebişinde biran önce büyür ve gelişir dualarımız seninle sakın kendini üzme rahat ol bebeğin etkilenmesin
şimdi sudenazım bak bu konuyu kendi dr lanla görüştnmü cnm onun cevbı ne sana birde ben de gecn hafta 7+4 te benım de kesem ustten görülmedi alttan hemen muayne edildi ve ben de halen dinlemedım kalp atışı 6 subatta tekrar gidicem fakat ben hep diyrdum ki dr uma ben ıkız isterim diye oda bana diyordu zor o işler kolay değil ikiz gebelk o kadar ençok bir bebeğin iyi geliştiğini diğerbebeğin de daha az geliştiğini görüyoruz diye yani ben ce moral bozma bu tup bebe dr larının karşılaştığı bır durum hem ne mutluki kalp atışları var bugusel bır gelişme cnm bol dua et moral bozmak yokkk
geçmiş olsun canm hiç moralini bozma umarım hersey biran önce yoluna girer. ikizlerden birinin gelişimi 2 3 hafta geriden gelenler bile olabiliyormus. benm de iki kese görünmüştü ama dr küçük olan hakkında pek umutlu konusmamıstı kanaman olursa korkma felan demişti ama 13 gün oldu hiç kanamam felan olmadı. bakalım bizde yarın kalp atısları için kontrole gidecez umarım hersey yolundadır. rabbim herseyden önce hayırlısı neyse onu versin. çift yada tek saglıklı sihhatlı olsunda gerisinin hiç önemi yok
inşallah ikiside büyüyecekler annesi sen moralini yüksek tut olumsuz şeyler düşünme...ben kötü bişey olacağını düşünmüyorum
slm arkadaşlar. bugün çok ilginç bir gelişme oldu. bugün ben yine dr a gittim dün çok az kanamam olmuştu. ve bugün ikinci bir kalp atışı gördü dr. iki tane kalp atıyor ikiz dedi. ancak benimde ikinci bebek ilk kez bugün göründü çünkü diğerinden çok küçük. diğerinin yarısı kadar. biri 15mm diğeri 7.5 mm. dr muhtemelen bu yaşamayacak ümitlenme dedi ama yinede belli olmaz belki bir iki hafta sonra diğerine yetişir o da büyür dedi. çok sevindim ikiz olmasına ama bir yandan da düşebilir diye ümidim yok. inşallah oda büyür sağlıklı olur.
slm cnm. bende az önce üstte yazdım senin msjı da şimdi gördüm. bende aynı durumdayım. tek fark ben daha yeni öğrendim iki tane olduğunu. inşallah ikimizinde ve herkesin bebekleri sağlıklı olur.
çok sağolun kızlar..aslında sorun birinin geriden gelmesi değil..o geriden gelenin kesesinin büyümemesi yani bebiş büyüyor ama artık içerde büyüyecek alanı kalmadı..moralim ona bozuk..neyse bekleyip görücez düşünmemeye çalışıyorum...
ay canım demenk seninki sürpriz yapmış haaa..banada 6 haftalıkken baktırdığımda kaybolabilir demişti...henüz duruyor yerinde...sana bişey sorcam küçük kesenin içindeki bebişin alanı nasıl..ben şimdi ekliyim resimleri...benimkinin kesesi büyümüyor bebişinde büyüyecek alanı kalmadı..
Eki Görüntüle 337815 bu 6 haftalıkenki..
Eki Görüntüle 337813 bu büyük kesenin 7+6 günlük hali
Eki Görüntüle 337814 buda benim küçük kesenin 7+6 günlük hali..
resimlerin üzerine tıklarsanız daha yakından görürsünüz
nilla canım senin küçükde böyle keseyi doldurdumu yoksa büyüyecek alanı varmı?
Bakin canlarım lütfen rahat olun bunu düşünmeyin Güzelce dinlen özellikle nilla sen bak kanaman olmuş işinde rapor al enkaz 1haftalik daha ben inaniyorummm ki ki kızlar bebeleriniz buyucek inşallah Rabbimn izniyle ikiz olacak onlar canlarrr
Eski yazıları bulabilseydim sana Copy yapardım ben sen degeri aldığın günde senin ikiz dedim ama sonra tek geldi biri sakaci olacak annesi o saklanmış ce bugün sana son dedi ben inanıyorum bebeleriniz devam edecek inslhh yola sizinle sadece lütfen sen İnan Rabbimin izniyle yasick sizin küçük fasulyelercanım sen birlikte sonuç beklerken de hep biz ikimizde hamileyiz diyordun ve gerçekten de öyle oldu. inşallah bu kez de dediğin gibi olacak bebeişlerimiz büyüyecek. ben de inanıyorum buna öyle olacak. salı gidince alıcam cnm ben rapor. böyle çalışmak zor olacak.
rabbim ins ikisinide sana bagıslar saglıklı sıhhatlı. bendede iki kese görünmüştü biri gider dedi ama kananam olmadı hiç belli olmaz verecek olan rabbim hiç ümidini yitirme bence. yarın gidecez bizde kontrele bakalım hayırlısı olsun
Eski yazıları bulabilseydim sana Copy yapardım ben sen degeri aldığın günde senin ikiz dedim ama sonra tek geldi biri sakaci olacak annesi o saklanmış ce bugün sana son dedi ben inanıyorum bebeleriniz devam edecek inslhh yola sizinle sadece lütfen sen İnan Rabbimin izniyle yasick sizin küçük fasulyeler
inşallah ikiside sağlıkla gelirler. seninkiler kaç haftalık? ikisi de aynı büyüklüktemiydi? yarın dr dan gelince yaz mutlaka çok merak ettim. inşallah senin ve isteyen herkesin bebekleri sağlıkla doğar.
canım hoşgeldin sende. sende başlayacaksın yakında demi.şimdiden hayırlısı olsun. sende bebeşinle olacaksın bu kez. inşallah büyür ama dr pek umutlu konuşmadı((( baklicez bakalım haftaya salıya kadar şimdi.
ben hatırlıyorum senin dediğini. senin ikizlerin olacak demiştin. demekki içine doğmuş kalbin temiz canım benim. evt yaaaa şaka yapıyo bana bu ufaklık :) seninki yaramaz benimki şakacı.
benimki de aynı böyle cnm. bebek keseyi doldurmuş durumda. büyüyecek yeri yok. demekki sorunumuz aynı.
Bakin canlarım lütfen rahat olun bunu düşünmeyin Güzelce dinlen özellikle nilla sen bak kanaman olmuş işinde rapor al enkaz 1haftalik daha ben inaniyorummm ki ki kızlar bebeleriniz buyucek inşallah Rabbimn izniyle ikiz olacak onlar canlarrr
rabbim ins ikisinide sana bagıslar saglıklı sıhhatlı. bendede iki kese görünmüştü biri gider dedi ama kananam olmadı hiç belli olmaz verecek olan rabbim hiç ümidini yitirme bence. yarın gidecez bizde kontrele bakalım hayırlısı olsun
bir kaç gündür sizleri takip ediyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim....benim gibi ikiz anne adaylarını görmek çok güzel....umarım bebişlerimizin ikisine de sağlıcakla kavuşuruz ve tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip olur inş... cuma günü bol bol dua edelim ki herşey yolunda gitsin şimdiden hayırlı kandiller....
aramıza hoşgeldin canım...rabbim senin bebişlerinide korusun inşallahhhh...senide listeye ekleyelim...sat,yaş,kaçıncı denemendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?