Selmlar benimde artikcoktatli bİr prensesim var bugecEde hastanede kaldik az da olsa sut prblem yasamadik sukurKizimda zaten cok kibar ckzirlamiyr beni sade e bnim mememden ayrildigi an yaygara basliyr simdi yanimda uyuyor yastik uzerinde yani bn uykusuzm du. Geceyi hatta ki butun gunu 20 dk ile gicdim ama cok mutlu ve enrjik bir haldEyim sukurler olsun anne olmk cok farkli harika bir euygu cok sansliyizcok hersey harika gecti ftgrafci oda suslememz ve ksimz butun hastane bizi konusuyr geln hemeirelr diyr ki okuyun kendinzi nazar degmisin siz e esimde yanmizdaydi dogumda elimi hic birkmadi surekli optu beni kizimizi goruncE ben basladim aglamaya ama bagira bagira cokkucukbu bnm kizim diyecokyusel hirbebek kucukte degil3480 dogdubugun 3250 kaldi bize cok agladim cok rabbim isteyn herkese versin cokyogun geciyrgunlr hepinizi oPtuk kizimlas
Selmlar benimde artikcoktatli bİr prensesim var bugecEde hastanede kaldik az da olsa sut prblem yasamadik sukurKizimda zaten cok kibar ckzirlamiyr beni sade e bnim mememden ayrildigi an yaygara basliyr simdi yanimda uyuyor yastik uzerinde yani bn uykusuzm du. Geceyi hatta ki butun gunu 20 dk ile gicdim ama cok mutlu ve enrjik bir haldEyim sukurler olsun anne olmk cok farkli harika bir euygu cok sansliyizcok hersey harika gecti ftgrafci oda suslememz ve ksimz butun hastane bizi konusuyr geln hemeirelr diyr ki okuyun kendinzi nazar degmisin siz e esimde yanmizdaydi dogumda elimi hic birkmadi surekli optu beni kizimizi goruncE ben basladim aglamaya ama bagira bagira cokkucukbu bnm kizim diyecokyusel hirbebek kucukte degil3480 dogdubugun 3250 kaldi bize cok agladim cok rabbim isteyn herkese versin cokyogun geciyrgunlr hepinizi oPtuk kizimlas
Guzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum arkadaslar. .
Sudenezcim kizimiz hastaneden 1720 gr cikti kizim eve geldiginde oglum 2350 olmustu ama cok sukur simdi biraz daha toparladi bir kac gr daha almis olmalikizimizin tam duzeltme ameliyati 1yasindan sonra olucak ama morarma ataklari olursa cok sik kalbine gecici şant takilacak simdilik iyiyiz cok sukur gozunun icine bakiyorum kuzucugumun rabbim saglik versin butun bebeklerimize. .Sudenaz senin bebeklerin nasil.oldu sadece anne sutumu veriyorsun benim kizim henuz beni ememiyor oglumuda gunde birkac kez emziriyorum biberonla almayi cok seviyor kizim anne sutunu zenginlestiren eoprotin kullaniyor anne sutune katiliyor. .
Karasu canimmmm gozum aydin rabbim anneli babali buyutsun saglikli gunler diliyorum esraciga. .
Iyi pazarlar guzel anneler ve sirin bebisler. kizlar elinizi karniniza koydugunuz zaman gobeğinizi soguk hissediyomusunuz sizde. Normalmi acaba bu durum. Birde mmerak ettigim bisey var Sezaryan doğum yapan arkadaslar ilk yuryume ani zor oldumu ?
Genel anestezi alarak dogum yapanlarin yurumesi daha zor oluyormus diye duydum cevremden. birde sipinal dogumla epidural ayni degilmi aralarinda ne fark var acaba?
canım ben daha önce yazmıştım aradaki farkı..epidural anestezii aslında normal doğumlarda kullanılan bir anesteziymiş...epidural anestezi sezeryanda kullanıldığı zaman daha fazla hissediliyormuş..ama spinal anestezide hiç his yok..hiç bişey anlamıyosun...ben çok memnun kaldım spinalden...sonrasında ilk yürüyüş zordu tabikide ağrıdan değil ama benim gözüm karardı öğürmeye başladım..iki adım anca attım,bayılcak gibi oldum..ama 2. yürüyüşte herşey normal di...genel anestezi de ilk yürüyüş değilde ayılma kısmı çok zor ve ağrılı oluyor..
saol cnm evet genelde ultrasonda 2-3 hafta büyük gösteriyor,yalnız ben İstanbul da diilim o yüzden o doktoru tanımıyorumtoobe maşallah oğluna önde gidiyorsunuz,bakalım benim kızım kaç kilo oldu haftaya doktora gidicez inş..
sen doktora nereye hangi doktora gidiyorsun.valla erkek doktorlar eniyisi aslında ama kadın olsun dedik yoksa fulya tüp bebekteki Bora cengiz muhteşem rahatlatan biri onunla doğum yapmak eminim pek stressiz olurdu
Iyi pazarlar guzel anneler ve sirin bebisler. kizlar elinizi karniniza koydugunuz zaman gobeğinizi soguk hissediyomusunuz sizde. Normalmi acaba bu durum. Birde mmerak ettigim bisey var Sezaryan doğum yapan arkadaslar ilk yuryume ani zor oldumu ?
Genel anestezi alarak dogum yapanlarin yurumesi daha zor oluyormus diye duydum cevremden. birde sipinal dogumla epidural ayni degilmi aralarinda ne fark var acaba?
mrb akasyacım sude acıklamıs ben 2 kere genel anestezi alarak ameliyat olmus biri olarak sunu söleyebilirim
uyanma anı zor oluyor ve genelde narkozu atana kadar kusuyorsun
sezeryanlar genelde spinal oluyor epidurali normal doğumlarda kullanıyorlar
arkadaslarım ve doktorum spinal sezeryanın cok konforlu olduğunu sölüyorlar
cnm hayırlı doğumlar simdiden,sağlıkla kucağına al ins kuzucuğu
darısı bize
kilosu nasıl bebişin
ben en son gittiğimde yani 35+0 da 2750 idi
Annemde baya üzüldü sen bişi yemiyosun ( gayet sağlıklı besleniyorum aslında ) ondan zayıf doğacak diye
[/QUO
Canım Saol amin inş.Cuma günü son kontrolüm vardı 3079 gr. idi doğuma kadar 3200 olması bekleniyor çok tombiş bir bebek olmayacak şükür sağlıklı bir sorun yok iyi olsunda kilosu önemli değil nasıl olsa doğduktan sonra anne sütüyle daha çabuk kilo alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?