Hepinize ayri ayri t ediyrm tek tek yazamiyrm cunki kizmdn vakit yok sukur anne olmk cok guzel heranin kizimla geciyor yuzune bakmaya doyamiyorum cokguzl emicek simdi yine cikmk zorundayimm geceleri uykusz geciyor gundzleride uyumaya calisiyorum optuk biz hepiniziiii dogumani hic gozumun onunden gitmiyor mukemmeldi birdaha dogurmk istiyorumm cok erken ama optum
günaydın
savasece ne güzel darısı bize insallah
doğumdan sora kendini toplayınca ayrıntıları yazarsın uzun uzun
lale günaydın hergün günaydın diyip kayboluyorsun
ne var ne yok son kontroller nasıldı merak ettim
günaydınnnn annişler ve bebişleriiii bizde heyecan dorukta son 24 saat artık herkese hayırlı doğumlar sağlıkla sıhattle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun
Canım, herşey yolunda şöyleki, Alman Hast.ndeki dr. um Ziya Bey plasenta previa totalis oldugum için benim sezeryanıma girmek istemiyor biliyorsunuz. 29. haftada sancılandıgımda da beni Zeynep K. e yönlendirmişti. Bende sanırım orada doğum yapacağım. Özeller riskli sezeryanları oraya yönlendiriyor. Yani ellerini taşın altın akoymak yerine kolay ve sorunsuz hastaları seçiyorlar. En son 30 ve 31 Ağustosta iki farklı dr.a gittim. Birinde 2450 gr. diğerinde 2150 gr. çıktı bebeğin kilosu. Ultrason cihazları böyle. Her hastane ve her dr. farklı ölçüyor. İkiside kilosunun ve gelişiminin iyi oldugunu söyledi. Artık çok yoruluyorum. Hiçbirşeye enerjim yok. Sabah erken uyanıp öğlen tekrar uyuyorum. Şu bir hafta içinde hastane çantamızı da hazırlarız artık herhalde.. Biberon, emzik, süt pompası vb. gereçleri suda kaynattınız mı? Nasıl dezenfekte ettiniz? Hastaneye süt pompası da götürmek gerekir mi?
günaydınnnn annişler ve bebişleriiii bizde heyecan dorukta son 24 saat artık herkese hayırlı doğumlar sağlıkla sıhattle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun
merhaba pazartesi günü ilk defa tüp bebek tedavisine başlıycaz, biraz korkuyorum bu tedavide acı çekicemmi çok endişeliyim bilgilendirirseniz sevinirim((
cevap verecek olan yokmuuu((((
Canım, herşey yolunda şöyleki, Alman Hast.ndeki dr. um Ziya Bey plasenta previa totalis oldugum için benim sezeryanıma girmek istemiyor biliyorsunuz. 29. haftada sancılandıgımda da beni Zeynep K. e yönlendirmişti. Bende sanırım orada doğum yapacağım. Özeller riskli sezeryanları oraya yönlendiriyor. Yani ellerini taşın altın akoymak yerine kolay ve sorunsuz hastaları seçiyorlar. En son 30 ve 31 Ağustosta iki farklı dr.a gittim. Birinde 2450 gr. diğerinde 2150 gr. çıktı bebeğin kilosu. Ultrason cihazları böyle. Her hastane ve her dr. farklı ölçüyor. İkiside kilosunun ve gelişiminin iyi oldugunu söyledi. Artık çok yoruluyorum. Hiçbirşeye enerjim yok. Sabah erken uyanıp öğlen tekrar uyuyorum. Şu bir hafta içinde hastane çantamızı da hazırlarız artık herhalde.. Biberon, emzik, süt pompası vb. gereçleri suda kaynattınız mı? Nasıl dezenfekte ettiniz? Hastaneye süt pompası da götürmek gerekir mi?
hastanede süt pompasi oluyor galiba, bazilarinin sütü gelmedigi icin süt pompasi da kullaniyorlar veya bebek ememiyorsa.. emzigi dezenfekte etmekte aklima hic gelmemisti, hatirlattigin icin sagol
bu arada merak ettim neden sezeryan yapacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?