2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

allah anali babali büyütsün, insallah birdahakine kendiliginden hamile kalirsin canim

günaydınnnn annişler ve bebişleriiii bizde heyecan dorukta son 24 saat artık herkese hayırlı doğumlar sağlıkla sıhattle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun

günaydın
savasece ne güzel darısı bize insallah
doğumdan sora kendini toplayınca ayrıntıları yazarsın uzun uzun
lale günaydın hergün günaydın diyip kayboluyorsun
ne var ne yok son kontroller nasıldı merak ettim

Canım, herşey yolunda şöyleki, Alman Hast.ndeki dr. um Ziya Bey plasenta previa totalis oldugum için benim sezeryanıma girmek istemiyor biliyorsunuz. 29. haftada sancılandıgımda da beni Zeynep K. e yönlendirmişti. Bende sanırım orada doğum yapacağım. Özeller riskli sezeryanları oraya yönlendiriyor. Yani ellerini taşın altın akoymak yerine kolay ve sorunsuz hastaları seçiyorlar. En son 30 ve 31 Ağustosta iki farklı dr.a gittim. Birinde 2450 gr. diğerinde 2150 gr. çıktı bebeğin kilosu. Ultrason cihazları böyle. Her hastane ve her dr. farklı ölçüyor. İkiside kilosunun ve gelişiminin iyi oldugunu söyledi. Artık çok yoruluyorum. Hiçbirşeye enerjim yok. Sabah erken uyanıp öğlen tekrar uyuyorum. Şu bir hafta içinde hastane çantamızı da hazırlarız artık herhalde.. Biberon, emzik, süt pompası vb. gereçleri suda kaynattınız mı? Nasıl dezenfekte ettiniz? Hastaneye süt pompası da götürmek gerekir mi?

günaydınnnn annişler ve bebişleriiii bizde heyecan dorukta son 24 saat artık herkese hayırlı doğumlar sağlıkla sıhattle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun

canım hayılısıyla doğumun gerçekleşir inşallah ...rabbim sağsalim kucağına vermeyi nasib eder...güzel haberlerini bekliyoruz...

canım evet emzik biberon bunları kaynatarak sterilize etmen gerek...süt pompasını ben doğumdan sonra eve geçince satın almıştım..ama hastabedede lazım olmıycaktı çünkü başlangıçta sağacak kadar sütüm yoktu..hastanelerde öncelik bebeğin emmesini sağlamak olluyor..

ama çok tuhaf lalecim doktorunun bundan çekinip seni başka yere yollaması..şayet zeynep kamil istemezsen ben sana fulya tüp bebek merkezi bora cengizi tavsiye ederim.riskli gebelik uzmanı kendisi..

canm insallah sorunsuzca saglıklı sıhhatlı yavrunu kucagına alırsın...
rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin....

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Çok heycanlısındır şimdi, doğumdan bi gün öncesi kendimi düşünemiyorum Darısı bizlere inşallah
Doğumdan sonra tecrübelerini bizlerle paylaşırsan seviniriz... Sağlığınız sıhatiniz daim olsun.. Rabbim yardımcınız olsun...

merhaba pazartesi günü ilk defa tüp bebek tedavisine başlıycaz, biraz korkuyorum bu tedavide acı çekicemmi çok endişeliyim bilgilendirirseniz sevinirim ((

merhaba pazartesi günü ilk defa tüp bebek tedavisine başlıycaz, biraz korkuyorum bu tedavide acı çekicemmi çok endişeliyim bilgilendirirseniz sevinirim ((

Öncelikle tedavin hayırlı olsun.. Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin bu güzel duyguyu.. Tedavi boyunca bi takım sıkıntılar oluyor elbetteki ama ne demişler zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. Sorun nedir bilmiyorum ama bende polikistik overdim. Yumurtalıkları büyüten ilaçlar alıyorsun daha sonra olgunlaşan yumurtalarını topluyorlar ve dışarda dışarda döllenme işlemi gerçekleştikten sonra tekrar rahime bırakılıyor ve tutunması bekleniyor. İnşallah hayırlısıyla tedavin sonucunda sende bebişine kavuşursun.

hastanede süt pompasi oluyor galiba, bazilarinin sütü gelmedigi icin süt pompasi da kullaniyorlar veya bebek ememiyorsa.. emzigi dezenfekte etmekte aklima hic gelmemisti, hatirlattigin icin sagol

bu arada merak ettim neden sezeryan yapacaklar?

Hem plasenta previa totalis oldugum için hem de benim kendi tercihim.

iyi akşamlar arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2 tane tutmayan aşılamamdan sonra tüp bebeğe karar verdik.eşimde ve bende sorun yok yani sebepsiz dediler. pazartesi sabahı 16 tane yumurtam toplandı. 7 tanesi döllenmiş bugün altıya düştü.yarın tekrar haber verecekler.hayırlısı

iyi akşamlar arkadaşlar sizin yazdıklarınızı takip ediyorum bende yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim.2 tane tutmayan aşılamamdan sonra tüp bebeğe karar versik.eşimde ve bende sorun yok yani sebepsiz dediler. pazartesi sabahı 16 tane yumurtam toplandı. 7 tanesi döllenmiş bugün altıya düştü.yarın tekrar haber verecekler.hayırlısı

Canim z. Kamil de dogum yapmis biri olarak sut pompan cantanda olsun derim bebek yoruldugu zamanlarda sutunun gelmesi icin goguslerini uyarirsin benim sutum 2gun sonra geldi vede hastanede bir adet pompa vardi oda yogun bakim annelerine veriliyor sadece ben sira beklemek zorunda kalmadim kendi pompami kullandim. . .
Kizlar bu arada biberon almamislara ve almayi dusunene lere tavsiyem dr.browns kolik onleyici biberenudur dogru biberonu 10. Biberonda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…