2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

günaydın savasece hayırlı doğumlar
lalecim ben de daha sterilize yapmadım ama kaynatılıyormus sanırım

aramızdan biri daha evladına kavuşuyor yaniii maşallah..

ben bugün doktora gittim,kızım 2.600 olmuş..doğum konusunu konuştuk..tüp bebekleri genelde sezeryan yapıyoruz dedi,nazlı gebelik olduğundan zaten sıkıntı çektik,başka sıkıntı çekmeyelim diye öyle talep ediliyor bizde yapıyoruz ddi...ben normal istiyorum dedim,bebek normal doğumda sıkıntıya düşermi deyince hayır bi mahsuru yok bu kişisel tercih dedi..sancıdan vs korkma dedi bana.ama yinede karar için erken, kemik yapına falan bakarız son anda diye konuştuk,rahatladım elhamdulillah..çok az kaldıı heyecanlıyım çokkk

Slm kizlar birbebek daha geliyor masallh diyorum hersey mukemml hamdolsun rabbime kizimi kucagima almk emzirmk altini degstemek hepsi birbirindn farkli guzel duygulr rabbim her kadina bu duyguyu yasatsin insallhhhh birzdn uyanir bebegim ben hic sezeryn olmus gibi degilim hic yatmadimHastanede gorenler norml dogum iste ondn boylesin diyen oluyrdu sezeryan Dedigimde sasiriyrlardi hepinizi opuyoruz kizimla sezeryandn korkmayin epidurldende

günaydıınnn..
maşallah karasu çok sevindim senin adına darısı başıımıza hepimiz sağsalim kucağımıza alıp hemen toparlanırız inş

karasu iyi olmana çok sevindim. maşallah kızında çok iyi. güle güle büyütün. benim de dün kontrolüm vardı. 34. hafta bebeğim 2700 gr 47 cm. artık ne kadar doğruysa bilemiyorum. sezeryan olmak istiyorum ben de. 8 ekim e tarih verdi doktorumuz. epidural le yaparız dedi. sende de epidural mi kullanıldı. bide yara izini soracağım tabi. ağrı sızı duymamana çok sevindim. inşallah biz de hemen toparlanırız senin gibi.

Kızlar ben bi kaç gündür bebek bezlerine bakıyorum ama sizlerin tavsiye ettiği yada aldığı markalar hangileri.
Ben Prima Premium Care almayı düşünüyorum kullananların çoğu memnun. Umarım bende memnun kalırım.

ben kullanıyorum..memnunum..sıvı kakayı gerçekten çekiyor fakat..kalan katı kısım bebişin poposuna yapışıp kuruyor...o yüzden aslında diğerlerinde farkı yok yinede hemen altını almak gerek..çünkü benim bebişin poposu o yapışan kaka yüzünden azcık yandı...o da farketmeden oldu..benim oğlan günde 5-6 kere kakasını yapıyor...kızımda kabız :) fitilsiz yapmıyor,ne alakaysa :)

Okuduğum yorumlarda genelde kullananların hepsi memnun. Bende sizlere sorayım dedim. Molfix göbek oyuntulu bezi kullananların bi kısmı memnun bi kısmı değil.Onuda düşündüm ama pek kullanan yok sanırım. Dediğin gibi hangi bez olursa olsun kalan kaka mutlaka yapışır bebişin poposuna. oyy kıyamam geçmiş olsun.. Neden kabız oluyorki canım. İkiside emiyor değilmi. ? Mama veriyorsan ondan olmasın kabızlık?

Biz dün aldık cnm arkadaslar memnun
göğüs pompası aldınız mı cok gerekli mi
bi de manuel mi yoksa elektrikli mi daha kullanıslı acaba:44:

Hayırlı olsun canım..Bende almadım henüz ama kesin alıcam çünkü göğüs ucum yok mutlaka ihtiyacım olur diye düşünüyorum
ben bu siteden baktım canım bi kaç model ama manuel olanından alıcam sanırım.
Klasik Göğüs Pompası

Ben elektrikli almıştım ama daha fişe takmadım bile.. Hastanede göğüs ucu yara olanları gördükten sonra gerekli oldugunu düşünüyorum. Yara olursa hem anne acı çekiyor kan geliyor hem bebek almıyor. Hastane çantamıza koyacağız. Büyük rahatlık olduguna inanıyorum..

benim göğüs ucu biraz büyük galiba ama sezeryanda hemen gelmeyebiliyormus sütün,bi de 2.dönem calısmaya baslıcam
cnm okuduğum kadarı ile elektrikli ve 2 aparatlı olanlar daha kullanıslıyms

lalecim hayırlı olsun,markası ve modelini ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…