Slm kizlar birbebek daha geliyor masallh diyorum hersey mukemml hamdolsun rabbime kizimi kucagima almk emzirmk altini degstemek hepsi birbirindn farkli guzel duygulr rabbim her kadina bu duyguyu yasatsin insallhhhh birzdn uyanir bebegim ben hic sezeryn olmus gibi degilim hic yatmadimHastanede gorenler norml dogum iste ondn boylesin diyen oluyrdu sezeryan Dedigimde sasiriyrlardi hepinizi opuyoruz kizimla sezeryandn korkmayin epidurldende
Slm kizlar birbebek daha geliyor masallh diyorum hersey mukemml hamdolsun rabbime kizimi kucagima almk emzirmk altini degstemek hepsi birbirindn farkli guzel duygulr rabbim her kadina bu duyguyu yasatsin insallhhhh birzdn uyanir bebegim ben hic sezeryn olmus gibi degilim hic yatmadimHastanede gorenler norml dogum iste ondn boylesin diyen oluyrdu sezeryan Dedigimde sasiriyrlardi hepinizi opuyoruz kizimla sezeryandn korkmayin epidurldende
günaydın savasece hayırlı doğumlar
lalecim ben de daha sterilize yapmadım ama kaynatılıyormus sanırım
ben de kaynatmadım. direk suya koyup kaynatcakmıyız?
Kızlar ben bi kaç gündür bebek bezlerine bakıyorum ama sizlerin tavsiye ettiği yada aldığı markalar hangileri.
Ben Prima Premium Care almayı düşünüyorum kullananların çoğu memnun. Umarım bende memnun kalırım.
ben kullanıyorum..memnunum..sıvı kakayı gerçekten çekiyor fakat..kalan katı kısım bebişin poposuna yapışıp kuruyor...o yüzden aslında diğerlerinde farkı yok yinede hemen altını almak gerek..çünkü benim bebişin poposu o yapışan kaka yüzünden azcık yandı...o da farketmeden oldu..benim oğlan günde 5-6 kere kakasını yapıyor...kızımda kabız :) fitilsiz yapmıyor,ne alakaysa :)
Kızlar ben bi kaç gündür bebek bezlerine bakıyorum ama sizlerin tavsiye ettiği yada aldığı markalar hangileri.
Ben Prima Premium Care almayı düşünüyorum kullananların çoğu memnun. Umarım bende memnun kalırım.
Biz dün aldık cnm arkadaslar memnun
göğüs pompası aldınız mı cok gerekli mi
bi de manuel mi yoksa elektrikli mi daha kullanıslı acaba:44:
Biz dün aldık cnm arkadaslar memnun
göğüs pompası aldınız mı cok gerekli mi
bi de manuel mi yoksa elektrikli mi daha kullanıslı acaba:44:
benim göğüs ucu biraz büyük galiba ama sezeryanda hemen gelmeyebiliyormus sütün,bi de 2.dönem calısmaya baslıcamHayırlı olsun canım..Bende almadım henüz ama kesin alıcam çünkü göğüs ucum yok mutlaka ihtiyacım olur diye düşünüyorum
ben bu siteden baktım canım bi kaç model ama manuel olanından alıcam sanırım.
Klasik Göğüs Pompası
Ben elektrikli almıştım ama daha fişe takmadım bile.. Hastanede göğüs ucu yara olanları gördükten sonra gerekli oldugunu düşünüyorum. Yara olursa hem anne acı çekiyor kan geliyor hem bebek almıyor. Hastane çantamıza koyacağız. Büyük rahatlık olduguna inanıyorum..
tskler cnm bende aynı modeli arastıyordum simdi..bi de medela var ..bisiy sorucam daha önce kist ameliyatı olan arkadas sen miydin,biriyle konusmustum ama unuttum
Ben kist ameliyatı olmustum
evet doğru hatırlamısım,bende olmustum hem de 2 kez dikişin yatay mı dikey miydi,benim dikeydi simdi bi de sezeryan için yatay dikiş olcak karnımda kocaman bi t sekli olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?