2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

arkadaslar ayıcıklı(kahverengi veya sarı) perde,lamba ya da abajur arıyorum taç a baktım pek hosuma giden model olmadı
gezerken filan görürseniz hbr verir misiniz tsk..

canım benim oğlum emiyor ama yeterli sütüm olmadığından oğluma günde 1 veya 2 kere mama yapıyorum..kızım emmiyor ona sağıyorum ve mama veriyorum..kızım hastanede bile ilk kakasını yapamamıştı ,ebelerde fitille yaptırdı...çok zorlanıyor çok üzülüyorum ağlamasına ama yapcak bişey yok..düzelir inşallah..

Biz dün aldık cnm arkadaslar memnun
göğüs pompası aldınız mı cok gerekli mi
bi de manuel mi yoksa elektrikli mi daha kullanıslı acaba:44:

evet doğru hatırlamısım,bende olmustum hem de 2 kez dikişin yatay mı dikey miydi,benim dikeydi simdi bi de sezeryan için yatay dikiş olcak karnımda kocaman bi t sekli olacak

ben medela nın elektrikli pomoasını kullanıyorum,gayet memnunum..ayrıca manuel e boşa para verme canım...belki sütün az olcak onunla uğraşmak zor olur..ben elektirkliyle bile yeri geliyor bazen 15-20 dkka uğraşıyorum...

bu arada ben kitle ameliyatı olmuştum..karnımda dikey olarak 17 dikişlik ameliyat yaram var...sezeryan izimde eski ameliyat izimin bittiği yerden 2-3cm aşağıda...canım bende senin gibi düşünüyordum karnımda bir T harfi olacak diye ama sezeryan izim belli bile olmuyor...çok aşağıdaa kaldı..

Selam kizlar nasilsinz bende hem molfix hem prima aldim beyz pakt ben primayi kullaniyorum memnun kaldim bugun 7. Gunumz kizimla hamdolsum hersey yilunda rabbimin emanetiyle geciyor gunlerim kizim cok guzel dogum ftgrflarimiz mailolarakgeldi cook guzeller digum yapicak arkadslarim hepinize tavsiye ediyorum durum uygunsa mutlaka fotgrfci ile calisin o ani hatira birakmak bebegine cok guzelmis optuk hepiniziiii prensesimle

Ooo maallh kocamnn bebegin Dogrudr cnm kiloda boyda ben epidurldn cok memnun kaldim dr umda cok iyidi bugun sohbt oldu benm sezeryn sonrasi bu kadar cabul toplnmamin sebebi dr um dr kesin olarak sanku kesiln dikisleri olan ben degilim guzel dilegin icin t ederim cnm insallh sizde bnm gibi raht atlatrsiniz ameliyt sonrasini opuyrm

bende ondan aldım ablam kullanıyo çok memnunum dedi.ama daha sonra denerim diğerlerinide artk inş

Slm kİzlar Bende bugun dogum yapmk isterdim aslinda babamizin dgum gunu bugundu ama malesefki ben bekleyenedim dr da bu bebek 8 eylulu beklemz deyince kabul ettim zamn zamn pusmn oluyrum erkn dn aldrdim diye hayrlisi artik prensesime dokununca iyiki dogrmusum diyrm karsik duygulr var yzerimde geceleri hep ayaktyz kizim evi gezince imzumda susuyr besigine kotunca ciyakliyor komik bir haldeyiz evimizde bircok yerde boydn ayna ve camlar var dolanirken surekli onu izliyorum Esim onune bak diye kiziyor bana annelik mukemml birduygu rabbim herkadina bunu yasatsin insallhhh ben cok fazka giremiyrm topige simdiden hepinize hyrli dogumlardiliyorum

herkesler nerede bakem
Bizim eve doğalgaz döseniyor hersey berbat
yarın temizlikci bayan gelcek sorada cocuk odamız

arkadaslar hepinize tskler...
cok şükür dün yavrumu kucagıma aldm (kilomuz 3150 gr 50 cm boyumuz) cok güzel bi duygu insan bakmaya doyamıyor rabbim herkese yasatsın insallah. genel anastesi uygulandı ayılırken biraz zor oldu ama sonrası rahattı şükür. ayaklandım bile ama sütüm hala cok az geliyor malesef(( ne yapacamı bilmiyorum bu durum acayip üzüyor beni.dogum yapan arkadaslarım bu durum sizdede mi aynı oldu önerilerinize ihtiyacım var...
karasucum ben oglumla dogumgünüdas oldum benmde 8 eylül:))) hep cok istemiştim rabbimde şükürler olsun nasip etti...

Tebrikler! Vatana, millete, ailesine hayırlı bir evlat olur insallah.. Darısı bizim basımıza..

canım hayırlı olsun çok sevindim kuzuna kavuşmana..sezeryanda biraz geç gelebilir diyolar..üzülme etkilemesin sütünüde emdikçe gelir inş..
bende çok heyecanlıyım doğum için...
toobe doğum şekline karar verdin mi biara kararsızdın sanırım?
Karasu kızın kaç kilo doğmuştu ?Allah yardımcın olsun ne şanslısın kızınla doyasıya vakit geçir

Cnn bnm kiz 3480 gr 52 cm dogdu 2 gun sinrasi 3250 di. Cuma kontrl var bakalim hyrlisi rabbim sizede nasip etsin insllh saglikli dogum

cnm ben humana still tea iciyorum cok faydasi okdu ben ameliyttn ciktim sutum azda olsa gelmeye basladiSuanda da masallh hic sorun yok insllh senin de surun artar en ksa samnda bak ben hic yatmadim ve suanda ameliut urrim odemli sisti dikkt et dunlen cnm hurli olsun bebegin gule gule buyut

gözünüz aydın. çok şükür doğumu da atlatmışsınız. allah her ikinize de sağlık sıhhat versin. güle güle büyütün. darısı bizim başımıza. bizim de doğum tarihimiz 8 ekim nasipse, heyecanla bekliyoruz.

Sağlıkla mutlulukla büyüt yavrunu... Maşallah kilosuda boyuda güzel... Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin. Darısı bizlerin başına artık.. Zamanla sütün çoğalacaktır inşallah bebek emdikçe çoğalıyor diyorlar. Humana çayıda çok faydalıymış bende öyle duydum. Birde bol su içmekte sütü artırıyormuş.
Senmi istedin genel anestezi. Odana geçtiğin zaman,bebeğini getirdiklerinde kendine gelmiştin değlmi?Birde ilk yürüyüş çok zor oldumu? Sanırım banada genel anestezi olucak.Belimde fıtık olduğu için epidural olmazmış öyle dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…