canım sat 4 aralık 2. denemem yaş 29
bu arada yazdıklarını okudum sakın ümitsizliğe kapılma olur mu rabbim korusun yavrularını..bu arada ben tedaviye başladığım günden beri arı sütü kullanıyorum hamilelikte bebeğin gelişimi için çok faydalı olduğunu okudum ve hiç bir yan etkisini görmedim istersen sen de kullan ve bol bol su iç....bir dahaki kontrolden geldiğinde hep birlikte seviniriz inş...
ay demek seninde böyleee..aaaaa inşallahh ikimizinkilerde başarır....ben ilk 6 haftalıkken vajinalde ikiside görüldü...ikinci baktırdığımda üsten bakıldı küçük kese görülmedi,vajinale geçtik o zaman görüldü...ben haftaya tekrar gidicem..senin ne zaman kontrol..takipteyim seni
inşallah canım yaaa hayırlısı diyorum artık varsa görecek günü gelecek inşallahh...
bende merak ettim yarın haber ver mutlaka...banada ilk kontrolde kaybolabilir dendi..inşallah seninkilerde seninle kalır...
bir kaç gündür sizleri takip ediyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim....benim gibi ikiz anne adaylarını görmek çok güzel....umarım bebişlerimizin ikisine de sağlıcakla kavuşuruz ve tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip olur inş... cuma günü bol bol dua edelim ki herşey yolunda gitsin şimdiden hayırlı kandiller....
bir kaç gündür sizleri takip ediyorum beni de aranıza alırsanız sevinirim....benim gibi ikiz anne adaylarını görmek çok güzel....umarım bebişlerimizin ikisine de sağlıcakla kavuşuruz ve tüm hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip olur inş... cuma günü bol bol dua edelim ki herşey yolunda gitsin şimdiden hayırlı kandiller....
benim kontrol haftaya salı günü. inşallah yaşar ikiside ikimizinde cnm yaaa. gelişmelerden beni haberdar et sende.
slm arkadaslar merkezden yeni geldim rabbime şükür duyduk kalp atıslarını.hersey yolunda gözüküyor dedi. dier kese yok olmus benm tek kese tek kalp atısı duyduk. bizim kontroller artık merkezde yapılmayacak istediğimiz bi uzmana gidiyoruz bugün ona da gittim kan testi ve idrar tahlili verdim 2,30 gibi cıkacak sonuclar umarım hersey ii cıkar rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizede
demek diğeri gitmiş(( o zaman kanama olmadan da düşük olabiliyor. ama diğeri sağlıklı sonuçta. hayırlısı olsun cnm.
slm arkadaslar merkezden yeni geldim rabbime şükür duyduk kalp atıslarını.hersey yolunda gözüküyor dedi. dier kese yok olmus benm tek kese tek kalp atısı duyduk. bizim kontroller artık merkezde yapılmayacak istediğimiz bi uzmana gidiyoruz bugün ona da gittim kan testi ve idrar tahlili verdim 2,30 gibi cıkacak sonuclar umarım hersey ii cıkar rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizede
canım hayırlısı olsun inşallah..rabbim bu bebişini sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallahhh...bakalım biz haftaya yerinde bulabilecekmiyiz minnişleri
slm hoşgeldin aramaıza cnm hayrlı uğurlu sağlıklı olsun bebelerin inşllh sen arı sütünü nerden alıyorsun cnm m ettim ben de içeyim bari doğal enazından zararı olmaz tabiki ben bir de polen duydum yenebilir diye varmı bir bilgin bununla ilgili
hoşbulduk canım güzel dileklerin için tşk ederim...arı sütü aktarlarda satılıyor canım polen tedavi sırasında almıştım ama kullanamadım zaten ikisi ağır gelebilir arı sütünü kullanmakta kolay ...Hayırlı kandiller....
ben de buraya gelebilirim artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?