2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

slm kızlar ben bugun bebegımı gördum 2,5 cm olmuş ve kıpırdk bize kafa attı hahaha komıktı dr bıze 6 dl lık cd verdi şimdilk bukadar kanama alanı kuculmş

slmm kıslarrr bendeee bugün sonucumu ögrendimmmm hamişimmmmmm ekim annesi olarak aranıza katılmaya geldim

hayırlı olsun bebeğin canım..Allah tamamına erdirsin inşallah...son sat,yaş ve deneme sayını verirsen eklerim senide listeye

slm kızlar ben bugun bebegımı gördum 2,5 cm olmuş ve kıpırdk bize kafa attı hahaha komıktı dr bıze 6 dl lık cd verdi şimdilk bukadar kanama alanı kuculmş

oooooooo kocaman olmuş kızz..ay benimkide büyümüş olur inşallahh...salı günü bakıcaz artık..seninki iyi ilerliyor..benim geçen salı biri 1,3 cm diğeri 8.8 mm...

son sat 9 ocak yaş 22 ve 1. deneme

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]nil82
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 aralık
[/TD]
[TD]9 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]ggulomm
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık
[/TD]
[TD]17 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]deryacik
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]20 aralık
[/TD]
[TD]25 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]1 ocak
[/TD]
[TD]7 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dün akşamdan beri canım çok sıkkın. dün gece kanamam oldu yine. sanırım ikinci bebeğim tutunamayacak (( birde geçen sefer kanamam olduğunda da bu seferkinde de birşeyi fark ettim. dışarı çıktığım günün akşamı kanamam başlıyor. hamileliğimden beri iki kez dışarı çıktım ikisinde de kanamam oldu. sanırım benim sürekli dinlenmem gerekiyor ya da tesadüf bilemiyorum. işte böyle çok üzgünüm ((

canım doktora gitmedinmi peki? eğer dediğin gibi dışarı çıkmalarda oluyorsa dinlenmende fayda var en azından 3 aylık olana kadar...bende bu bu bir haftada iki kere çıktım dışarı,uzunda kaldım ama ağrıdan başka geri dönüşü olmadı...inşallah sorun çıkmaz canım...doktorunu aramadıysan ara mutlaka..zaten şurda ne kaldı bence yarın muayenene git

canım bugün pazar ya o yüzden gitmedim dr a. ama dr um demişti zaten bana kanaman olabilir sakın panik yapma diye. yarın gidicem artık. bende 3 ay bitene kadar dinlensem iyi olur diye düşünüyorum ama çarşamba işe başlamam gerekiyor raporum bitiyor. dr um la konuşucam yarın bakalım o ne diyecek. eğer tesadüf değilse yine rapor verir sanırım. sende sorun olmamasına çok sevindim cnm. inşallah hep sorunsuz olur.

yarın güzel haberlerini bekliyorum...ve yeniletebiliyorlarsa raporunu yenilesinler...onlar için değer herşeye katlancaz canım..rsbbim yardımcımız olsun inşallahhh

kızlar rabbim nasip ederse bende ekim annesi olucam inşallahhh
son sat 12 ocak 27 yaşındayım 2.deneme

Son düzenleme:
çok sevindim canım büyüyo yaramaz :))

Cnm evet buyuyor bizim yaramaz sizinkide buyumustr artik yeni okudum kanamb olmus tekrr ne olur dinlen biliyrsun ben hep yatiyorym disari insallh bebeklerimuzle cikariz vakti gelince g olsun hbrver cnm dr sonra

Evet cnm masallah hamdolsun rabbime hersey sukur sorunsuz gidiyor insllh senin bebegnde soeunsz buyur ikiz olunca gelisimde az ve yavas oluyr saglikli olsunlarda insllh hepimizin bebekleri buyucek insllh hadi darisi basina sende gusel hbrlr ver bize

Canım saat 10.30 da randevun var dualarımız seninle güzel haberle gelmeni diliyorum rabbimden...Senin olduğun bütün topiklere yazıyorum hemde senin yazı renginle

Son düzenleme:
canım sanırım dün doktora gitmişsin haber alamadık merak ediyoruz...inşallah aksi bi durum yoktur...ilk fırsatta bizi bilgilendir lütfen

kızlar keseyi ne zaman gördünüz bugün doktor üstten baktı bi tane gördü transferden sonra bugün 18.günüm ve değerim 10.000
benim ki fasulye gibiymiş doktor daha yuvarlak olması gerekti dedi

kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef ((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…