canm bizde kundak yapmadık. düşünsene seni öle bişeyin içine sımsıkı sardıklarını... bide kolları bacakları serbestken gazını daha rahat cıkarıyorlarmıs. bizimkide ilk önceleri uyurken elleri hareket edince birden korkuyordu ama zamanla gecti. bende genellikle sesli ortamlarda yatırmaya calısıyorum ki alıssın ilerisi için rahat olur die.Arkadaşlar Bebişleri kundak yaptınızmı???? yada bu duruma ne kadar olumlu veya olumsuz bakıyorsunuz.
Annem kundak yapalım diyor ama ben izin vermiyorum sizinde fikirlerinizi bilmek istedim. göbek bağı kaç günde düşer. benim bebişimin düşmedi hala normalmi acaba
birde kanamanız kaç gün sürdü ve yoğunluğu ne kadar benim hala devam ediyor.
Birde çocuk doktoru uyardı bizi. Meme emerken eldivenleri çıkart, anne memesini hissetsin, dokunsun dedi. Ten teması önemliymiş emzirme esnasında. Duygusal gelişimi olumlu etkiliyormuş.
Bizim burnumuzdan hırıltılı ses geliyor. Seum fizyolojik ve burun aspiratörü kullanıyoruz günde 4 kez. Siz de kullanıyor musunuz?
arkadaslar bebeklerinize rezene cayı veriyormusun yada humana gece cayı ???
Ben süt çayı ve malt içiyorum hergün sütü artırması için. Bebeğe süt ve mama dısında birşey vermyorum. % 50 süt % 50 mama veriyorum sütüm yetmediği için.
ewet gaza ii geliyormus doktorlarda öneriyormus, nette arastırdım biraz veren baya var hemde öle 1, 2 kasık deil 40 50 ml veriyorlarmıs sasırdım...ben kullanmıyorum ama aklımda rezene gaza iyi geliyormus
rezeneyi her sabah ben içiyorum bebişe hiç vermedim, emzirirken eldiven çıkartırsam yüzünü gözünü çok fena sıkıyor benim mememi tutacagına kendi yüzünü tutup cırmıklıyor gözünün içine parmagını sokuyor, bize dr little bee diye bir markanın merhemini verdi burun tıkanıklığı için göğsüne sürüyorum dün ilk kez sürdüm gece biraz rahat etti ama tekrar sürmek lazım etkisi geçince viks gibi bişey ama bebeklere özel, bende en çok burun tıkanıklığından şikayetçiyim.
ben kullanmıyorum ama aklımda rezene gaza iyi geliyormus
cnm tskler,aminnncanımmm doğumun olmuş mucizena kavuşmuşun Allahım bi ömür ayırmasın.. resimdeki sanırım dimi pamuk pamuk maşallah ona..
bizimde gazımız çok olduğu için doktor rezene verebilirsin demişti ama açıkcası ben küçükken vermedim bu hafta başladım o da yarım çay bardağı ver dedi ama o kadar içmiyor onunda yarısını ancak içiyor.
cnm uyusada gazını mutlaka cıkar bisüre sonra alısıyor kaldırınca pırtlıyorArkadaşlar ben kafayı yemek üzereyimbebeğim mememde hep uyuyor sürekli uyarmama rağmen devamlı bi uyku halinde böyle oluncada haliyle emme süresi 3 saate kadar uzuyor. normalmi bu memede uyuma.
yarın kontrolümüz var umarım bebeğim kilo almıştır ve her şey yolundadır
birde emzirmeden sonra bebek uyusa bile gazını çıkarmak için uyandırıyormusunuz ???
Birde çocuk doktoru uyardı bizi. Meme emerken eldivenleri çıkart, anne memesini hissetsin, dokunsun dedi. Ten teması önemliymiş emzirme esnasında. Duygusal gelişimi olumlu etkiliyormuş.
Bizim burnumuzdan hırıltılı ses geliyor. Seum fizyolojik ve burun aspiratörü kullanıyoruz günde 4 kez. Siz de kullanıyor musunuz?
Arkadaşlar Bebişleri kundak yaptınızmı???? yada bu duruma ne kadar olumlu veya olumsuz bakıyorsunuz.
Annem kundak yapalım diyor ama ben izin vermiyorum sizinde fikirlerinizi bilmek istedim. göbek bağı kaç günde düşer. benim bebişimin düşmedi hala normalmi acaba
birde kanamanız kaç gün sürdü ve yoğunluğu ne kadar benim hala devam ediyor.
Arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyimbebeğim mememde hep uyuyor sürekli uyarmama rağmen devamlı bi uyku halinde böyle oluncada haliyle emme süresi 3 saate kadar uzuyor. normalmi bu memede uyuma.
birde emzirmeden sonra bebek uyusa bile gazını çıkarmak için uyandırıyormusunuz ???
canm bende de durum aynı hatta mamayı bazen daha fazla vermek zorunda kalıyorum. malt içeceğini bi ara denedim ama pek bişey farketmedi sende işe yaradımı.süt cayı dediğin ne oluyor nerde bulabilirim faydası oldumu.
bende mama ve sütten baska bişey vermiyorum ama rezene cayı verilebiliyormus versemmi acaba die ikilemde kaldım
Arkadaşlar ben kafayı yemek üzereyimbebeğim mememde hep uyuyor sürekli uyarmama rağmen devamlı bi uyku halinde böyle oluncada haliyle emme süresi 3 saate kadar uzuyor. normalmi bu memede uyuma.
ben bebısımı 1 hafta once tarttırdım bırde pazartesı gunu bı haftada100 gr almısnormalmı acaba sanırımbenım sutude yetmıyo cunku bebısım hep uyuyı mememde salı guu tekrar goturcem doktora ınsallahkılo almıstır. sutumu butun gun sagmadım ama arada sagdıkca bazen 25- bazende 50ml cıkıyr
Günlük alması gereken süt miktarı= kgx 150ml
Örneğin bebek 4 kg. ise 4x 150ml= 600 ml süt yada mama alması gerek. Benim sütüm günlük max. 300 ml. çıkıyor o yüzden 300 ml. de mama veriyorum ve 600 ml. ye tamamlıyorum..Mamayı geceleri verirsen daha tok tutuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?