2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Örneğin sabah 10.00'da sağdım 40 ml süt çıktı. Tekrar doldugunda bir daha sağıyorsun. 4 saat sonra doluyorsa ve 4 saat sonra yine 40 ml. sağıyorsan günlük süt ortalaman hakkında fikir veriyor sana.. Aç olursa ağlar ve huysuzlaşır. Huysuz değilse, yanağını emmeye çalışmıyorsa canı uyumak istemiyordur. Bir de bizimki ortamdaki uyaranlarda çabuk etkileniyor.

Hastanede göğüs uçlarım yara oldu ve uzun süre iyileşmedi. Silikon göğüs ucu kullanmak zorunda kaldım. Şimdi de ona alıştı. silikonsuz tutamıyor memeyi ve sinirlenip ağlıyor. Mecburen hala silikon uçla emziriyorum.. Her dakka o uçları yıkamak zor oluyor tabi..

merhaba kızlarr aranıza yenı katılıyorum daha dogrusu k.k da baska formlarda dolanırken bır gun benımde tup bebek formlarında yazışacagım aklıma gelmezdı..taki 2hafta önce ancak tup bebekle bebek sahibi olacagımı öğrenene kadar..artık sizlerleyim...çok heycanlıyım,endişeliyim nasıl ve ne yapacagımı bılmıyorum hala tam olarak şoku atamadık eşimle üzerimizden bizde erkek test sonucları kotu cıktı direk mıkroenjeksıyon dendı... şimdi sudan cıkmış balık gibiyiz ailemizle paylaştık 2haftadır yerdemıyım goktemıyım bılmıyorum...bana kalsa bu ay baslarım tup bebek tedavısıne aılem sakın olmamı ve yazın baslamamı söylüyor ama çok sabırsızım çünkü geceleri düşünmektn yoruldum engel olamıyorum içimizde ne hisler yasadıgımızı anlayamıyorlar ne yapmalıyım kızlarr...?

merhaba kizlar öncelikle kurban bayraminiz mübarek olsun, ben 12.10. dogum yaptim spinal sezeryanla 3880 gr kizim Yade Su dünyaya geldi sükürler olsun, kalcam ve dizim cok agriyor hamileligimin son haftasi basladi ve hala gecmedi, yürüyemiyorum topalliyorum, sali günü tomografi cekilecek, doktor fitiktan süpheleniyor. birde emzirmeyle problemim var gögüs uclarim baya yara oldu simdi yavas yavas toparlaniyorum, sadece gece uykumuz hic yok kizim durmadan meme istiyor ve cok gazi var, gündüzleri iyi uyuyor... sizde nasil `? uykusuzluk cok kötü insan cok halsiz bitkin oluyor, esim sali günü ise baslayacak, evde okula giden cocugum var cok zorlanacagim, allahim kolaylik verir insallah

slm kizlar 24 ekim saat 10da ebrarimla bulustuk normal doumla girdim 10 saat sanci cektim doguma az kala kizimin kalp atisi yavasladi ve acil sezeryana aldilar cok korkunc anlar yasadim ama rabbime sukurler olsunki kizim sagglikli dogdu onu gorduyum anda tum acilarim son buldu nekadar anlatsamda icimdeki duygu tarifsiz butun arkadaslarima rabbim tatirsin vakit olmuyo yazmaya yorucu saatlar kosturmaca ama bi okatarda tatli degger kizim 3 bucuk kilo 50 cm dogdu 40 haftalik emziriyorum az mama ilave veriyorum konturole kadar bakalim sutum yariyomu dogum sonrasi 200 gram verdi 5 gunde 100 gram almis geri emerken uyuyo uyandra uyandira 2bucuk saatte bir emziriyorum bakalim rabbim saglikla buyutme nasip etsin hepimize simdilik bu kizimda teyzelerine slm soyluyo

Geçmiş olsun canım. Neden yaza kadar bekliyorsunuz ve neden hangi tarihte başlayacağınıza siz değil de aileler karar veriyor? Sonuç olumsuz olursa yaza kadar tekrar denerdiniz ve vakitten kazancınız olurdu bence..

Hayırlı olsun canım. Benim de göğüs uçlarım yaraydı. Silikon uçla emzirdim hep. Şimdi de ona alıştı ve silikonsuz almıyor memeyi. Uykusu 2,5 saati geçmiyor. Bizde ilk hafta gadan ağlıyor zannediyorduk meğer açlıktan ağlıyormuş..

Lale benimde göğüslerin yara olmak üzere, hangi marka silikon uç kullanıyorsun ben ilk hafta uç kullandım ama iyi marka uçlar degildi cok zorluk çektim.

Son düzenleme:
Lale benimde göğüslerin yara olmak üzere, hangi marka silikon uç kullanıyorsun ben ilk hafta uç kullandım ama iyi marka uçlar degildi cok zorluk çektim.

Avent marka ve mini boy kullanıyorum canım..

saol lalecim cvbın ıcın ,doğru söylüyorsun canım bende hemen baslamak ıstıyorum ama aıleler bıraz her işe burnunu sokan tıptenlerr .örnek vereyım kayın valıdem ılle kendı tanıdık dr unada gotueyım dıye tutturdu.. sankı sorun bende, uyuz oldum bende için rahat etcekse onada gosterırız anneee hem benım hemde eşimin raporlarını dedım... sımdı randevu alcak test sonuclarımızı gostercez bı zınk dıye kalsınnn oracıktaa gercklerı drunun agzından duyunca, baş etmek cok zor aılelerle...bnm annemde götürsün kızım bırak dedı belkı senden bılıyordur eşin solemıo kendını suclu gosterıo sanıyordur dedı bende oylelıkle kabul ettım ..parayıda verck aılesı ya, bırk dedı gıt gorsun yıne bıldıgınızı yapın dedı bnm annemde.. dustugum duruma bakın özelım kadının gözlerı onundee en sinir oldugum seyler bıde..hayırlısı hakkımızda valaaaa allh yardımcımız olsun ne dıyeyım kı bu durumda napardın bn tanıdık drmuma gosterıyım dedıgınde[/QUOTE]

Madem bu aşamaya kadar gelmiş göstersin o zaman. Birde tanıdık dr.dan duysun. Ne yapardın diye sormuşun ya, ben en basından mesafe koydum ailelere. Evliliğim ve özelim ile ilgili herşey bizim kontrolümüzde.. Aslında tanıdık anlattıkların. Ben de endometriozis ameliyatı olmuştum eevlenince ve kaynanam ona bile karışmıştı. Herkeste var yumurtalık kisti ne gerek var ameliyata demişti. Ve 2 gün içi..nde acil ameliyata alındım. Sonrasında eşimin basına çok kaktım bu durumu ve bana ders oldu. Mesafemi koydum, karısacak oldumu bu bizim kararımız diyip kestirip atıyorum yani lafı ağzına tıkıyorum.
Herkes yerini bilmeli.. Tüp bebek yaptıracağınız dr.ada siz karar verin. Olumsuz olursa sonuç onu suçlarsın yoksa. bunu da ona söyle:)
Birde sorunun kimden kaynaklandıgı önemli değil. Senden de kaynaklanıyor olabilirdi. Birinizin sorunu ikinizin sorunu en nihayetinde. Sen- ben ayrımı yapmayın

Bugün 2.doz hepatit asımızı olduk
Ben bakamadım bile esim tuttu oğlusun bacağını
önce bağırdı sonra sustu yavrumcum
ama tüm gün huzurluk devam etti uyumuyor canı cok yandı sanırım
hemsire korunma yöntemlerini anlattı
sanki bize lazımmıs gibi
kondom verdi bisürü,yine de 40ından sonra dikkat etmek lazım
olmaz olmaz diyip herkes gibi kazaya uğramayalım

herkese merhaba nasılsınız. bız ıyı degılız. kızım cok huysuz
Arkadaslar bebeklerınızın uyku duzenı nasıl bnım kızım cok az uyuyo gecede gunduzde oyle
sızın bebısler nasıl. bırde kızım uyurken garıp sesler cıkarıyor normalmı acaba
anne olunca daha cok tedırgın oluyormus ınsan. bırde ılıskı ıcın doktorum bırsey demedı ama sızlere acıklama yaptımı doktorunuz

benim oğluşumda geceleri çok huzursuz gaz sancısı var ustelik burnuda tıkanıyor. benimkide değişik sesler çıkarıyor. kabus görüyor bazende muhabbet kuşu gibi mık mık sesler çıkarıyor minişim

Slm kizlar nasilsnz biz cok yogunz kizim coj huysuz huzursz bugunde usutmusz belli gozleri sulu burnu tikali nefes alurkn memede burnu dn hirilti geliyr dr da hic bir ilac vermiyorsureklide hapsuruyor bebegim cok tedrginim bn ve kizlar bnm kanamm halen geliyr lekelnme seklinde bugun 63 gunluk bnm kizim coktn bitmesi gerekirdi kanamamin anlamadim hepinizi cok opuyrm gorsmk uzere

akasya cnm bizmki de gündüz uyumuyor
gece mısıl mısıl masallah ama gündüz cok zor hep mızır mızır bi de 4 ve 8 arası ağlama krizi tutyor sanırım koliğiz

youtube dan fön makinası sesi actık dün en son care sora hoop diye daldı uykuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…