2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

bırdekızım cok kusuyor bazen kustugunu gerı yutuyor bazen deburnundan gelıyor sızın bebısler nasıl bırde buhar makınası aldınızmı

bırdekızım cok kusuyor bazen kustugunu gerı yutuyor bazen deburnundan gelıyor sızın bebısler nasıl bırde buhar makınası aldınızmı

slm kızlar nasılsınız sizlerde bebişlerinizde iyidir inşallah... biz iyiyiz çok şükür kızımla ve oğlşumla çok hızlı geçiyor zaman.. yeni yeni düzene girmeye başlıyorlar ama geceleri uyku düzenimiz yerine oturmadı henüz... 1 aydır nete girmek için zaman bulamadım şimdi annemlere taşındık vakit yeni bulabildim tek başıma yetişemiyorum ikisi aynı anda ağlıyor ilgi bekliyor geceleri biri uyuyor arkasından diğeri uynaıyor haliyle bende çok yorgun ve bitkin düşüyorum son 2-3 gündür rahatladım annem kızkardeşim yardımcı oluyor... gaz sancılarımız devam edior zinco kullanıyorum rahatlatıyor ayrıca pişik ve gögüs yarası için sizlere önerim var belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa denesin ben kullandım şükür hepsinden kurtulduk.... bebişlerim küvezden geldiklerinde popoları çok kötüydü doktorumuzun verdiği pişik kremleri hiç bir işe yaramadı oğlumun pişiğini vazelin kızımınkinide tüpte olan arko kremler varya yeşil renk o geçirdi... boşuna para verip pahalı kremler almışız... 2 kez gögüslerim yara oldu kanıyordu çok kötüydü onada kremlerin hiç faydası olmadı bildiğimiz tahin yağını sürünce hiç bişey kalmadı ertesi güne etkisini gösteriyor...bu arada sütüm yetmiyor aptamil mama veriyorum bayağıda tüketiyoruz kızım çok fazla emmiyor sağıp vermeye çalışyorum... kilo alımları güzel bu hafta ishal aşılarını yaptırdık 4. ayda tekrarı var pahalı bir aşı ama sağlıkları için herşeye değer... bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz zaman buldukça gelmeye çalışacam inşallah...

akasyacım benim kızımda kusuyor burnundan da geliyor du ama ben az az içirerek gazını çıkararak beslemeye çalışyorum birden hızlı hızlı emince daha fazla kusuyor karnını doyurunca biraz yüksek yastıkta yatır burnundan gelmez o zaman...

yastık kullanıyorum ama gaz sorunu ıcın henuz bısey kullanmaya baslamadı. 26 gunlyk olduk rezene cayına baslıcam artık
masalah bebıslerıne saglıkları daım olsun. arko kremı eltımde bebeklerıne kullanmıs cok memnunmus. bende pısık olursa denerım. bırdebenım bebıs uyanınca 2.30 saat onra uykuya dalıyor normalmı sızın bebısler nasıl

Uyurken bizimki de garip sesler çıkarıyor. Bazen de gazını çıkartmaya çalışıyor uykusnda ıhh ıhh yapıyor..
Dr. normal dedi.

Bize burun tıkanıklıgı için otribebe aspirator ve Giffrer serum fizyolojik yazdı. çok rahatlattı.. Sezeryan sonrası dinlenmeyen ve hemen ayaklananlarda iç dikişler zorlanıyor ve geç iyileşiyormuş canım. Sezeryon sonrası yatmadıysan ondandır kanama.. Bir arkadasım elektrik süpürgesi açmış dr kızmış 3 ay iş yapmak yasak demiş..

arkadaslar kızım gunde 1 yada 2 defa kaka yapıyor. kabızmı oldu acaba yavrum uyurken hep bıhuzursuzluk ıcınde
1 yada 2 kez kaka yapıyorsa ya kabızdır ya doymuyordur. Anne sütü kabız yapmaz. Anne sütüyle besleniyorsa doymuyor demek.

Burnundan gelmesi garip geldi. Sor cnaım dr. Biz çok beslersek kusuyor. Birde beslenmedne sonra 10 dakka bası yuksekte yatırıyorum. Hemen hoplatıp zıplatırsam gaz çıkartmak maksatıyla kusuyor..

Aptamil kilo aldırır. Bizde kullanıyoruz mecburen süt az..

lale kızımı anne sutuylebeslıyorum 3 gun oncesıne kadar gunde 4-5 yapıyordu bırden neden boyle oldu anlamadım persembe kontrol var bakalım kac kılo olmus kuzum

canm cok asırı kusuyorsa dr bi danıs bence. her beslemeden sonra mutlaka gazını cıkar. bizimkinde kusma var ama cok deil öle özellikle gaz için kendini sıktıgı zamanda oluyor burundanda geliyor ozaman. hemen aspiritörle temizle rahatlasın. almadım ama düşünüyorum bende buhar makinesi almayı...

Arkadaşlar rezene çayını nasıl hazırlıyorsunuz milupanın çayını aldım günde 100 ml ye kadar verilebilir yazıyor ama kaç kaşık vermem gerekir. birde rezenenin bitkisini aldım
onu deneyen varmı acaba hangisi daha faydalı olur ???

canm ben 100 ml yeni kaynamıs suya tepeleme 1 tatlı kasıgı atırıyorum. üzerinde de öle yazıyor. ewet 100 ml kadar veriliyormus ama bizim dr umuz 30 mli gecme dedi. ben biberonla veriyorum. eger kasıkla vermek istiyorsan biberonla ölç ne kadar vereceksen, sonra kasıkla verirsin, garanti olur...
bitkisini ben hiç denemedim. olmazsa bitkisini de kendine hazırla bence sütten gecer

Bitkisini kendime çay olarak hazırladım içtim. bebeği besledikten sonramı veriyoruz yoksa öncemi

herkes nerde? kuzular fırsat vermiyor demi. valla itiraf etmek gerek çok zor işmiş. helede 30 undan sonra. ikiz annelerine hayranım. cok iyi iş çıkarıyorsunuz. ben tek başımayım. kaanla zor baş ediyorum. iyice kucağa da alıştı. düzgün emmiyo. sağıp veriyorum. ilave aptamil veriyorum. gaz uyumama derken beni benden alıyor. çok yorgunum. dışarı da çıkamamak sıktı beni. belki yarın çıkacaz. 27. günümüz. sizden ne haber

bide aslında sakin bi bebek. ama zor uyuyor illa kucakta uyuyacak. nasıl çözecez bilmiyorum.

Aynı sorunlar bizde de var canım. Anne kokusunu alınca kendini güvende hissediyor. bu çok normal. Güven duygusundan mahrum etmemek lazım.
Bende mecbur kalınca sağıyorum ama sana tavsiyem sağma. Sağınca daha geç doluyor ve süt miktarı artmıyor. Emince hem daha çok çekiyor, hemde bir süre sonra süt artıyor. Tahin pekmez ve soğan halkası sütü artırıyor aklında olsun..
Gerçekten çok zormuş bebek bakmak. Biz de uyksuzluktan perişan haldeyiz..

baharb buralardayız ama malum uykusuzluk vb.giremiyoruz sık
kimse doktora kontrole gitmiyor mu
kuzuların boy ve kilolarını yazmıyor
biz bugün gittik
5800 gr ve 60,5 cm olmusuz
doktorumuz gaz için her yemeğe kimyon ekle dedi
bi de Sarpın yüzünde minik minik sivilce gibi seyler var
ona cok beyaz bebek cildi hassas dedi
sizde de var mı
emzik cok acıkırsa alıyor bizim ki sinirle cap cup emiyor
nuk kullanıyoruz emzik te
40ında neler yapılır sizin oralarda merak ettim

masallah tarık akanımıza:) 4 gün önce 50 günlükken gitmiştik bizde kontrole 4800 gr 56 cm olmusuz.
ewet kimyonu ben de her gün tüketmeye calısıyorm. canm o isiliklerden bizdede oldu zamnla geçiyor ama hala cıkıyor az.
bizde nukun emziğini aldık fakat hiç kullanmaktık almıyor midesi bulanıyor vermeye calıştığımda. bizde hiç zorlamadık

arkadaşlar bebeğimin emme refleksi çok zayıf çok çok uyarmama rağmen hep memede uyuyor ve tam doymadığı için çok huzursuz oluyor uyumuyor 3-4 saat memede kalıyor. doktorumuz yokmuş bugün yarını beklicem ama sizede bir sorayım dedim
Bebeğimin emme refleksi zamanla güçlenirmi yoksa hep böylemi devam edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…