bırdekızım cok kusuyor bazen kustugunu gerı yutuyor bazen deburnundan gelıyor sızın bebısler nasıl bırde buhar makınası aldınızmı
herkese merhaba nasılsınız. bız ıyı degılız. kızım cok huysuz
Arkadaslar bebeklerınızın uyku duzenı nasıl bnım kızım cok az uyuyo gecede gunduzde oyle
sızın bebısler nasıl. bırde kızım uyurken garıp sesler cıkarıyor normalmı acaba
anne olunca daha cok tedırgın oluyormus ınsan. bırde ılıskı ıcın doktorum bırsey demedı ama sızlere acıklama yaptımı doktorunuz
Bize burun tıkanıklıgı için otribebe aspirator ve Giffrer serum fizyolojik yazdı. çok rahatlattı.. Sezeryan sonrası dinlenmeyen ve hemen ayaklananlarda iç dikişler zorlanıyor ve geç iyileşiyormuş canım. Sezeryon sonrası yatmadıysan ondandır kanama.. Bir arkadasım elektrik süpürgesi açmış dr kızmış 3 ay iş yapmak yasak demiş..
Slm kizlar nasilsnz biz cok yogunz kizim coj huysuz huzursz bugunde usutmusz belli gozleri sulu burnu tikali nefes alurkn memede burnu dn hirilti geliyr dr da hic bir ilac vermiyorsureklide hapsuruyor bebegim cok tedrginim bn ve kizlar bnm kanamm halen geliyr lekelnme seklinde bugun 63 gunluk bnm kizim coktn bitmesi gerekirdi kanamamin anlamadim hepinizi cok opuyrm gorsmk uzere
1 yada 2 kez kaka yapıyorsa ya kabızdır ya doymuyordur. Anne sütü kabız yapmaz. Anne sütüyle besleniyorsa doymuyor demek.arkadaslar kızım gunde 1 yada 2 defa kaka yapıyor. kabızmı oldu acaba yavrum uyurken hep bıhuzursuzluk ıcınde
Burnundan gelmesi garip geldi. Sor cnaım dr. Biz çok beslersek kusuyor. Birde beslenmedne sonra 10 dakka bası yuksekte yatırıyorum. Hemen hoplatıp zıplatırsam gaz çıkartmak maksatıyla kusuyor..bırdekızım cok kusuyor bazen kustugunu gerı yutuyor bazen deburnundan gelıyor sızın bebısler nasıl bırde buhar makınası aldınızmı
slm kızlar nasılsınız sizlerde bebişlerinizde iyidir inşallah... biz iyiyiz çok şükür kızımla ve oğlşumla çok hızlı geçiyor zaman.. yeni yeni düzene girmeye başlıyorlar ama geceleri uyku düzenimiz yerine oturmadı henüz... 1 aydır nete girmek için zaman bulamadım şimdi annemlere taşındık vakit yeni bulabildim tek başıma yetişemiyorum ikisi aynı anda ağlıyor ilgi bekliyor geceleri biri uyuyor arkasından diğeri uynaıyor haliyle bende çok yorgun ve bitkin düşüyorum son 2-3 gündür rahatladım annem kızkardeşim yardımcı oluyor... gaz sancılarımız devam edior zinco kullanıyorum rahatlatıyor ayrıca pişik ve gögüs yarası için sizlere önerim var belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen varsa denesin ben kullandım şükür hepsinden kurtulduk.... bebişlerim küvezden geldiklerinde popoları çok kötüydü doktorumuzun verdiği pişik kremleri hiç bir işe yaramadı oğlumun pişiğini vazelin kızımınkinide tüpte olan arko kremler varya yeşil renk o geçirdi... boşuna para verip pahalı kremler almışız... 2 kez gögüslerim yara oldu kanıyordu çok kötüydü onada kremlerin hiç faydası olmadı bildiğimiz tahin yağını sürünce hiç bişey kalmadı ertesi güne etkisini gösteriyor...bu arada sütüm yetmiyor aptamil mama veriyorum bayağıda tüketiyoruz kızım çok fazla emmiyor sağıp vermeye çalışyorum... kilo alımları güzel bu hafta ishal aşılarını yaptırdık 4. ayda tekrarı var pahalı bir aşı ama sağlıkları için herşeye değer... bizden bu kadar hepinizi öpüyoruz zaman buldukça gelmeye çalışacam inşallah...
bırdekızım cok kusuyor bazen kustugunu gerı yutuyor bazen deburnundan gelıyor sızın bebısler nasıl bırde buhar makınası aldınızmı
Arkadaşlar rezene çayını nasıl hazırlıyorsunuz milupanın çayını aldım günde 100 ml ye kadar verilebilir yazıyor ama kaç kaşık vermem gerekir. birde rezenenin bitkisini aldım
onu deneyen varmı acaba hangisi daha faydalı olur ???
canm ben 100 ml yeni kaynamıs suya tepeleme 1 tatlı kasıgı atırıyorum. üzerinde de öle yazıyor. ewet 100 ml kadar veriliyormus ama bizim dr umuz 30 mli gecme dedi. ben biberonla veriyorum. eger kasıkla vermek istiyorsan biberonla ölç ne kadar vereceksen, sonra kasıkla verirsin, garanti olur...
bitkisini ben hiç denemedim. olmazsa bitkisini de kendine hazırla bence sütten gecer
bide aslında sakin bi bebek. ama zor uyuyor illa kucakta uyuyacak. nasıl çözecez bilmiyorum.
emzik veriyor musunuz?
Bitkisini kendime çay olarak hazırladım içtim. bebeği besledikten sonramı veriyoruz yoksa öncemi
baharb buralardayız ama malum uykusuzluk vb.giremiyoruz sık
kimse doktora kontrole gitmiyor mu
kuzuların boy ve kilolarını yazmıyor
biz bugün gittik
5800 gr ve 60,5 cm olmusuz
doktorumuz gaz için her yemeğe kimyon ekle dedi
bi de Sarpın yüzünde minik minik sivilce gibi seyler var
ona cok beyaz bebek cildi hassas dedi
sizde de var mı
emzik cok acıkırsa alıyor bizim ki sinirle cap cup emiyor
nuk kullanıyoruz emzik te
40ında neler yapılır sizin oralarda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?