2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

canım mutlaka ki güçlenecek cenesi her gecen gün kuvvetleniyor. o uyuklamaya baslayınca sürekli gögüsünü geriye doğru cek ozamn emmeye tekrar baslıyorlar. rabbim hepimiz yardımcı olsun saglıcakla hayırlı günlerde yavrularımızı büyütmeyi nasip etsin.

ceker gıbı yapıyorum cenesıne elleıne ayaklarına dokunuyorum burnunu sıkıyorum ınsallah zamnladaha duzgun emer. Amınrabbım cumlemızın yardımcısı olsun

ceker gıbı yapıyorum cenesıne elleıne ayaklarına dokunuyorum burnunu sıkıyorum ınsallah zamnladaha duzgun emer. Amınrabbım cumlemızın yardımcısı olsun

ayak tabanının altını hafif bastırarak ufalayınca emmek istiyormus bi arkadstn duymustm bi dene istersn işe yarar belki

Kızlar tup bebisi olanlar kacinci haftada sezeryan oldunuz? Benim Dr 39 da almak istiyo gec mı olur acaba?

ben 38+6 da olmustum. yo nie gec olsun hersey yolunda olduktan sonra. önceki sayfalarda doum listesi var ordan da bakabilirsin dier arkadaslarınkine. 239 sayfada var

Son düzenleme:
Arkadaslar sanırım kızım kolık aksam 6-9 arası durmuyo sureklı aglıyor. mememı verınce susuyor. kolık olan brbek memeye gelınce susarmı

Arkadaslar sanırım kızım kolık aksam 6-9 arası durmuyo sureklı aglıyor. mememı verınce susuyor. kolık olan brbek memeye gelınce susarmı
emmek isteyebilir ama göğüslerin cok acır sürekliyse emzik kullanmayı dene o arada
cnm bizimki de aksam 4-8 arası hep ağlıyor kolik yani,
asla memeyi de almıyor,zaten 10 dk emiyor doyuyor bidaa acıkana kadar yaklasmıyor bile memeye

emzik almıyor bebeğim. agladıgı zamn mememı verınce susuyor. ve saldırırcasına emıyor. kızım keske 10 dk da emse bazen bır bazen 2 saatte emıyor

emzik almıyor bebeğim. agladıgı zamn mememı verınce susuyor. ve saldırırcasına emıyor. kızım keske 10 dk da emse bazen bır bazen 2 saatte emıyor

cnm acaba sütün az ve doymuyor mu kızın
bi de mama ver dene kilo alımı nasıldı

yarın kontrolumuz var tartı alımına bakıp oyle mamaya baslamam gerekıp gerekmedıgını soylıcek. gunde 5_6 defa bezını degıstırıyorum bende anlamadım sutummu yetmıyo yoksa gaz sancılarımı ben mılupanın rezene cayını bırde nurse dıye bı gaz damlası verıyorum habıre alttan atıyo Ama yeterlı gelmıyo sanırım

Hipoglisemiye giriyor senin bebek canım. Bize de olmuştu. Açlıktan kan şekeri düşüyor ve uyuluyor. Emmek istiyor ama esmememişler. Aksam saatlerinde yorgunluktan benimde şutum azalıyor ve doymuyor. Aksam saati mama ver düzenlediğini göreceksin..

memede cok uyuyor sureklı uyarmama ragmen belkıde tam doymuyor gecelerıde oyuzden bagırıyor yarın ogrenıcem ınsallah neden oyle oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…