arkadaşlar bebeğimin emme refleksi çok zayıf çok çok uyarmama rağmen hep memede uyuyor ve tam doymadığı için çok huzursuz oluyor uyumuyor 3-4 saat memede kalıyor. doktorumuz yokmuş bugün yarını beklicem ama sizede bir sorayım dedim
Bebeğimin emme refleksi zamanla güçlenirmi yoksa hep böylemi devam edicek
ceker gıbı yapıyorum cenesıne elleıne ayaklarına dokunuyorum burnunu sıkıyorum ınsallah zamnladaha duzgun emer. Amınrabbım cumlemızın yardımcısı olsun
Kızlar tup bebisi olanlar kacinci haftada sezeryan oldunuz? Benim Dr 39 da almak istiyo gec mı olur acaba?
ben 38+6 da olmustum. yo nie gec olsun hersey yolunda olduktan sonra. önceki sayfalarda doum listesi var ordan da bakabilirsin dier arkadaslarınkine. 239 sayfada var
ben colica die bi surup var onu veriyorumarkadaslar rezene cayının yanında gaz damlası verıyomusunuz
ne diyelim orası da kısmet işi. ins saglıcakla hayırlı zamanlarda rabbim kucagına almayı nasip ederNe biliyim korkuyorum kendi gelmek ister diye:) bı de sabirsizlaniyorum :)
bırde bebegım agzı acık yatıyor burun delıklerı acık sureklı temızlıyorum ama neden boyle
emmek isteyebilir ama göğüslerin cok acır sürekliyse emzik kullanmayı dene o aradaArkadaslar sanırım kızım kolık aksam 6-9 arası durmuyo sureklı aglıyor. mememı verınce susuyor. kolık olan brbek memeye gelınce susarmı
emzik almıyor bebeğim. agladıgı zamn mememı verınce susuyor. ve saldırırcasına emıyor. kızım keske 10 dk da emse bazen bır bazen 2 saatte emıyor
Arkadaslar sanırım kızım kolık aksam 6-9 arası durmuyo sureklı aglıyor. mememı verınce susuyor. kolık olan brbek memeye gelınce susarmı
Hipoglisemiye giriyor senin bebek canım. Bize de olmuştu. Açlıktan kan şekeri düşüyor ve uyuluyor. Emmek istiyor ama esmememişler. Aksam saatlerinde yorgunluktan benimde şutum azalıyor ve doymuyor. Aksam saati mama ver düzenlediğini göreceksin..ceker gıbı yapıyorum cenesıne elleıne ayaklarına dokunuyorum burnunu sıkıyorum ınsallah zamnladaha duzgun emer. Amınrabbım cumlemızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?