2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

yarın ınsallah ogrenırım neler oldugunu. lale senın bebek duzene gırdımı pekı? senın bebısdemı memede uyuyordu.

Aksam saatlerinde evet. Hem doymuyor hem kan şekeri düşüyor ve memede uyuyor. Günde 150 ml falan mama veriyorum kalanını emziriyorum. Bizde ilk hafta gaz saniyorduk ama ilk hafta kılı alımı olmayınca Dr çözdü olayı

[Mamaya cuk cuk cuk yapışıyorsa ac zaten. Tok olunca biberon almaz yara gönülümüz alır anlarsın. Annelik güdülerin seni Dr.dan önce yönlendirir..

doğumda 3.330. dogumdan sonrakı 7.gunde 3110. dogumdan sonra 15.gun 3.400. 32.gunumuz yarın tartı alımı olucak bakalım yarın ka. gr almıs cok mersk edıyorum

sutunun artması ıcın anne cayı kullandınmı? bn kullandım ama pek ıse yaramadı. rabbım yavrularımızın rızkını bol bol verır ınsallah. pozıtıf dusunelımkı sutumuz artsın ınsallah

Anne cayı, malt, tahın pekmez hepsini denedım. Bıraz artı ama yıne de yetmıyor. Hatta saat bası kalkıp emirsem gece yıne de yetmıyor..

topikte en son doğuracak bendim sanırım :) 24 ekim de 38+1 haftalık sezeryan ile doğum yaptım.. 2600 gram doğdu bebeğim.. kilosu düşük doğdu fakat ilk 1 haftada kilo kaybı olmadı, en azından buna şükür dedim.. yarın 15 günlük kontrolü var, bakalım ne kadar kilo almış..

benim oğlan sürekli meme istiyor.. sütüm hala çok az geliyor,mama veriyoruz ilave olarak.. üzülüyorum ama elden bişi gelmiyor.. bir de memede uyumaya alıştı,başka türlü uyumuyor.. yerine yatırınca da basıyor yaygarayı.. anlayacağınız o kadar yorgun ve uykusuzum.. ama onun için herşeye değer dimi??
Allah hepimizin yavrularına uzun ömür versin,analı babalı büyütsün...

lale dogum yaptıgın zamn bebege seker olcumu yApılmadımı. sonradanmı hıpoglısemı oldugunu ogrendın?

benimkide öyleydi yani hep emmek istiyodu 1 haftadır falan maşallah düzene girdi. ama hala uzun sürüyo emmesi. kilo alışı iyi çıktı bebekler 40 ı çıkmadan yani 40 içindeyken büyüme atağı yapıp sık sık emmek isterlermiş

Selm kizlar ben sonunda yine gelebildm azcok okuyrm sizleri ayni gaz ve uykuszlk bizde de var buarada kizim macrol antibiytk surup iciyr hic kiyamiyrm icirirkn ama oksuruk azaldi icimi birz o rahtlatiyr iyice buyudu hamdolsun simdi yanimda burnu tikali cokzormus hasta olmasi bebeginin geceleri basinda bekliyrm sabhta dr da gidicm kendim icin bakalim kanama neden uzun surdu ogrenicem insllh topigimizin butun bebeklerini kocaman opuyorum iyi geceler

ınsallah zamanla artar. bende anlamadım gıttı sutum yetıyormu yetmıyormu yarın ogrenıcem artık

Hic uzulme sutun gitmz merk etme bende yasadim ayni sorunu bebk buyudukce emmeside gelisiyir simdi cok yorgun oldugum geceler mama veriyorum sakin dert etme ben yaptim ve simdi sutum normale dondu insllh seninde cogalucak gor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…