2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Bır ve uç ay arası çekiliyormuş ama ne kadar erken çekilirse müdahale ve tedavi o kadar erken oluyor dedi Dr. Biz bir ayın sonunda cektirdik

Slm kizlr bizde kalca olcumu yaptrdik 1 ayin sonunda yapildi bizim kizimiza sukur prblem yok denildi ilk defa bu aksm comguzel uyuduk artik hersey duzene girmeye basladi cok sukur sumdi bende uzandim kizim kipirdiyr ama uyumk uzere buarada izmirde ki arkdslar hello babyde chicco nun butun oyuncklari %50 indirimde bebislerinz icin donence tarzi hirseylr alicksaniz bilginiz olsun ben aldim ve kizimin cok ilgisini cekiyr koyuyorum besigine uyanikken oyalaniyr uzun sure konusuyr resmen birde surekli guluyor oyuncklara bakip bizdn hbrlr boyle cok optuk hepinizi

2. ay asını yapıran arkadaslar bu asıda mı bacaktan vuruluyor ayrıca ates ve huzursuzluk yapıyormu. bizim ilkinde olmamıstı ama bu karma ya acaba bunda olurmu

2. ay asını yapıran arkadaslar bu asıda mı bacaktan vuruluyor ayrıca ates ve huzursuzluk yapıyormu. bizim ilkinde olmamıstı ama bu karma ya acaba bunda olurmu

Biz vurulfuk ayni gun 3 asi vuruldu rota da yapildi sukur hic prblem olmadi biri agzdn ikisi bacaktn yapildi sadece verem asi si koldn yapildi o da cok prblem yapmadi insllh sizlerinde sorunu olmaz asilrdn sinra dr umuz ilk asilrda genlde ates olmaz demisti

Herkese merhaba arkadaşlar... Benim bebeğimin emmesi bi türlü kuvvetlenemedi.. 40'ından sonra bebeklerin huyu değişir diyorlar.
40'ı çıkan arkadaşlar bebişlerinizin huyu değiştimi??? cuma günü kısmetse kırkımız çıkıyo tek dileğim bebeğimin emmesinin kuvvetlenmesi..

Walla bizm degsti daha kuvvtli artik rhy ol degsicek cnm

canım 2 bacaktan bir koldan 3 aşı birden yapıyorlar...bende sordum yaparmı diye..ebe hanım genelde uyku yaptığını söylemişti bende sevinmiştim ama aksine bizimkiler hiç uyumadı ama başka problem yaşamadık..

40 ından sonra yavaş yavaş düzene giriyor..emmeleri öyle kuvvetlenicekki acıdan kıvranıcaksın..şahsen benim kızımınde emme refleksi yoktu..şimdi bıraksam koparcak diye korkuyorum :) uykularımız bizim son 2 haftadır çok düzgün..geceleri iyi uyuyolar çok şükür...

yarında biz tam 90 günlük oluyoruz..yani 3 aylığız artık ve kontrolümüz var..bakalım minnaklarım ne kadar gelişmişler
:13:

Slm kizlar nasilsnz suz ve bebislerinz biz sukur iyiyz bugun gece cik guzl uyudu kizim geceleri mama vermk ise yariyor esim karsi caktrmadn gece 1 de verdim sabh 5 te uyandik tekrar bende dinlendim enazindn

Slm kizlar nasilsnz suz ve bebislerinz biz sukur iyiyz bugun gece cik guzl uyudu kizim geceleri mama vermk ise yariyor esim karsi caktrmadn gece 1 de verdim sabh 5 te uyandik tekrar bende dinlendim enazindn

saol canm iiyiz cok şükür. düzene girmeye baslamısınız ne güzel hergününüz böle olsun. ewet gece mama daha doyurucu oluyor. bizde bugün ası olduk cok 2 bacak 1 de koldan. yavrum nasıl agladı vurulurken.sonrasında iidi şükür. atesimiz yada huzursuzlugumuz da olmadı aksine baya sakiniz bizde de böle durumlar :)

Geçmiş olsun canım

Karasu bebeğin kaç aylık ve kaç ölçek veriyorsun mamayı?
Biz 75gunlk olucz yarin bazi geceler 90 lik yapiyrm ama kizim yemiyr hepsini ama 60 lik kesin yiyor

bugece delirdi aksm 5 ten beri aykta agliyr ve huzursz bakalim sabh nasil olucak sol tarfim cok halsz ve uykum var aglkmk istiyrm

Biz 75gunlk olucz yarin bazi geceler 90 lik yapiyrm ama kizim yemiyr hepsini ama 60 lik kesin yiyor

bugece delirdi aksm 5 ten beri aykta agliyr ve huzursz bakalim sabh nasil olucak sol tarfim cok halsz ve uykum var aglkmk istiyrm

rabbim yardımcn olsn canm bol güç kuvvet versin

Bugün Dr kontrolumuz vardı. Kilo alışımız normal. Herşey yolunda çok şükür maşallah..sadece burun tıkanıklığımız var.

Selam canlarim nasilsinz bakalim siz ve bebekleriniz bnm kizim artik carsaf icinde sallanarak uyumak istiyor alisti kecim bnm dun gece babamz supriz yapti erkn dondu seyahatten gece 11 30 bebegimn emzik agzinda gizleri kisik tam daliyrdu babasini fark etti besigin basinda basini cevirdi gozler acildi ve guldu sonra ciyakladi esimle cok duygulandik unutamayacgm birandi rabbim hicbir bebegi anasiz babasz burakmasin insallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…