Doktor cok ac oldugunu anlarsan mama yap ver dedı bende duruma gore bakıcam artık.masallah bebıslerıne saglıkları daım olsun. ınsallah guzel haberlerle donersın. gelısmelerde bızlerıde haberdar et
bana gun vermedıler sen ıstersen cektır dedıler randevu alıp goturucem en kısa zamnda
2. ay asını yapıran arkadaslar bu asıda mı bacaktan vuruluyor ayrıca ates ve huzursuzluk yapıyormu. bizim ilkinde olmamıstı ama bu karma ya acaba bunda olurmu
Walla bizm degsti daha kuvvtli artik rhy ol degsicek cnmHerkese merhaba arkadaşlar... Benim bebeğimin emmesi bi türlü kuvvetlenemedi.. 40'ından sonra bebeklerin huyu değişir diyorlar.
40'ı çıkan arkadaşlar bebişlerinizin huyu değiştimi??? cuma günü kısmetse kırkımız çıkıyo tek dileğim bebeğimin emmesinin kuvvetlenmesi..
2. ay asını yapıran arkadaslar bu asıda mı bacaktan vuruluyor ayrıca ates ve huzursuzluk yapıyormu. bizim ilkinde olmamıstı ama bu karma ya acaba bunda olurmu
Herkese merhaba arkadaşlar... Benim bebeğimin emmesi bi türlü kuvvetlenemedi.. 40'ından sonra bebeklerin huyu değişir diyorlar.
40'ı çıkan arkadaşlar bebişlerinizin huyu değiştimi??? cuma günü kısmetse kırkımız çıkıyo tek dileğim bebeğimin emmesinin kuvvetlenmesi..
Slm kizlar nasilsnz suz ve bebislerinz biz sukur iyiyz bugun gece cik guzl uyudu kizim geceleri mama vermk ise yariyor esim karsi caktrmadn gece 1 de verdim sabh 5 te uyandik tekrar bende dinlendim enazindn
Slm kizlar nasilsnz suz ve bebislerinz biz sukur iyiyz bugun gece cik guzl uyudu kizim geceleri mama vermk ise yariyor esim karsi caktrmadn gece 1 de verdim sabh 5 te uyandik tekrar bende dinlendim enazindn
saol canm iiyiz cok şükür. düzene girmeye baslamısınız ne güzel hergününüz böle olsun. ewet gece mama daha doyurucu oluyor. bizde bugün ası olduk cok 2 bacak 1 de koldan. yavrum nasıl agladı vurulurken.sonrasında iidi şükür. atesimiz yada huzursuzlugumuz da olmadı aksine baya sakiniz bizde de böle durumlar :)
Biz 75gunlk olucz yarin bazi geceler 90 lik yapiyrm ama kizim yemiyr hepsini ama 60 lik kesin yiyorKarasu bebeğin kaç aylık ve kaç ölçek veriyorsun mamayı?
saol canm iiyiz cok şükür. düzene girmeye baslamısınız ne güzel hergününüz böle olsun. ewet gece mama daha doyurucu oluyor. bizde bugün ası olduk cok 2 bacak 1 de koldan. yavrum nasıl agladı vurulurken.sonrasında iidi şükür. atesimiz yada huzursuzlugumuz da olmadı aksine baya sakiniz bizde de böle durumlar :)
Biz 75gunlk olucz yarin bazi geceler 90 lik yapiyrm ama kizim yemiyr hepsini ama 60 lik kesin yiyor
bugece delirdi aksm 5 ten beri aykta agliyr ve huzursz bakalim sabh nasil olucak sol tarfim cok halsz ve uykum var aglkmk istiyrm
rabbim yardımcn olsn canm bol güç kuvvet versin
Amin cnm amin sabh 4.30 da tekrar uyandik ve halen ben ayktym bir saat kadar uyudum simdi sizdi kizim bakalim yattk ne kadr uyucaz optum sizi
of canm ya insallah biran önce düzene girersiniz. sende biraz nefes alrsın...
Bugün Dr kontrolumuz vardı. Kilo alışımız normal. Herşey yolunda çok şükür maşallah..sadece burun tıkanıklığımız var.
Bugün Dr kontrolumuz vardı. Kilo alışımız normal. Herşey yolunda çok şükür maşallah..sadece burun tıkanıklığımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?