2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

kızlar keseyi ne zaman gördünüz bugün doktor üstten baktı bi tane gördü transferden sonra bugün 18.günüm ve değerim 10.000
benim ki fasulye gibiymiş doktor daha yuvarlak olması gerekti dedi

biz transferden 25 gün sonra görmüstük keseyi. masallah umarım en ii sekilde gelişir ve hayırlısıyla sağlıcakla rabbim kucagına almayı nasip eder

canım diğer topictede yazmıştım ama belki görmemişsindir,sayfalar çok çabuk ilerliyor

seni çok merak etmiştim ve çok üzüldüm
ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş..bizdede bi değişklik yok..yine bir tanesi çok küçük kalbi atıyor ama doktor hiç umutlu değil bu devam etmez dedi....büyük olan 1 haftada 1cm büyüdü,küçüğü ise 1mm büyüdü,çok fark var..haftalık takip edecekmişim...bende hayırlısını diliyorum rabbimden....

Canım saat 10.30 da randevun var dualarımız seninle güzel haberle gelmeni diliyorum rabbimden...Senin olduğun bütün topiklere yazıyorum hemde senin yazı renginle

ayyy canımm sağol..buraya girememiştim...diğer taraftan konuştuk zaten

kızlar rabbim nasip ederse bende ekim annesi olucam inşallahhh
son sat 12 ocak 27 yaşındayım 2.deneme

canım hoşgeldin aramıza...hayırlı olsun bebişin...rabbim tamamına erdirsin inşallahhh

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]guzgulumm
[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım rapor almakla iyi yapmışsın sana dışarı çıkmak yaramıyor..senin bebiş gezmeleri sevmiyor....

demek sende gördün hareketlerini..ya herkes görmüş bir ben görmedim..şansızlığımdanmıdır nedir..tüp doktoruna gitmedim ,gittiğim yerdeki ultrasonda hiç iyi değildi..ben şeklini bile anlamadım..ne kafa ne kol nede başka bişey ayırt edilmiyor..benim bebiş yusyuvarlak gözüküyor
:44: neyse ben bodruma evime döndüm salı günü burdaki doktoruma gidicem ayrıntılı bakıcam bu sefer inşallah bişeyler görürüm bende

Slm kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun benimde 2. Denemem oldu ve cok sukur 7 haftalik gebeyim cift kesemiz var kalp atislarinda duyduk size bi sorum olacak istanbul anadolu yakasinda oturuyorum ve rutin gebelik takibi ve dogum icin hastane arastiriyorum simdilik tup bebek druma gidiyorum ama 3 ay sonunda birakmak zorundayim orayi sizler nereye gidiyosunuz onerilerinize ihtiyacim var

gözün aydın olsun. umarım ikiside en ii şekilde gelişir ve allahım sağlıcakla kucagına almayı nasip eder.

Kizlar selam,
Bende 8 haftalik hamileyim Allahin izniyle ama surekli korkuyorum ya bebegime birsey olursa diye.. Kalp atislarini duyduk ama endise ediyorum cok..
Haftaya sali aksam kontrolum var insallah bebegim ordadir ve hersey yolundadir...

Off Allahim yaa gunler gecmiyor, nerden kalbime geldi bu sey simdi, yok kalbi durmus mudur bilmem ne.. Tum bu sorular beni olduruyor...
Kalbi dursa kanama falan mi oluyor?

hosgeldin cnm,Allah kucağına almayı nasip etsin ben de suan doktor arıyorum dün keseyi gördük 5+4 de haftaya kalp atısları için gidicez değerim cok yüksek ama tek kese görünüyor cok korkuyorum sorun mu var acaba diye..bi de netten arastıyorum herkesin kesesi yuvarlak bizim ki fasulye gibi..

cnm bu endiseler hiç bitmicek sanırım ben de kese gördüm doktorun biri daha yuvarlak olması gerekti dedi kesenin kendi doktorum sorun yok normal diyor haftaya duyacak mıyız kalp atıslarını diye kendi kendime stres yapıyorum..asıl korkum kan değeri yüksek cıkıp tek kese görününce bi problem mi var demek acaba offf cnm ne güzel kalp atıslarını duymussun artık endiselerin azalsın bence kanama filan da yokmus cok sükür keyfini cıkar

Son düzenleme:

ama sen bunları lütfen sakın düşünme bak ben gunlerce kanama yaşadım çok korktum ok ama ay kalbi dururmu demedim olumsuz duşunme mutlu ol bunları at kafandn bencede allh korusun ama öyle birşey olsa kanama olur benm yenge de olmştu kalbı durdu bebeğin kanama başladı kahve kahve 1 hafta sonra kurtj oldu rahat ol takma kafaya tadını çıkar bebeğinin

cnm sen şimdi gıtsen dr kesin alttn muayne ile kalp atışı görursun benm öyle oldu çok kuçktü kanama ile gittim dr hemen alttn baktı be pıt pıt kalbını görük 6 mm di bebeğim o zaman şimdi 2,5 cmlk kocaman olduay bu telaş hiç bitmicek benm de cumaya haftaya kontrl var ve heyecn bitmiyr inşllh hepimz sağlıkla kucağımıza alıcaz sakın stress yapmayınnnn bebek etkilenir anneleriii

slm canm öncelikle gözün aydın olsun rabbim hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucagına almayı nasip eder insallah. bende aynı sen gibiyim sürekli kendime evham yapıp duruyorum coğu kişide de oluyor bu acaba şölemidr bölemidir ama biliyorsun hiç ii bişey deil bosyere strese sokuyoruz kendimizi. sen cok takıyorsun galiba allahın izniyle hersey yolundadr merak etme ii düşünelimki ii olsun hersey. aklına getirmemeye calıs kötü seyler. kanama konusuna gelince kalbi durunca bildiğim kadarıyla kanama olmuyor ama şimdi böle söledim die sakın kendini daha fazla strese felan sokma

yapmayın kızlar stersss yok yerekızıcam walla sizi cnm ya benm de bildiğim ve yengede oldu kalbi durunca bebeğin kanama oluyr yani vucud atmak istediği için ölü bebeği ondn herhalde kanama olması bizim başımıza geldi ailede hatta biz diyorduk aman korkma yaa herkste böyle kahve leke oluyr kızcağız dr a da gitmedi sonra gitti 1 hafta olmş öleli ama şimdi aslan gibi bir oğluu varr

Canim ya sagol Allah razi olsun cok iyisin seninde gozun aydin.. bu kadar sikinti cektigimiz icin mi boyle evhamli olduk acaba normal yoldan olsaydi bu kadar takarmiydik bilmiyorum..

Ayyy ya ben hergun doktora gitmek istiyorum aslinda baktirmak istiyorum, eger o iyiyse gunum guzel gecer diye.. Ben yurtdisinda yasiyorum 2 haftada bir doktoruma gidiyorum. Baska doktorada gidemem, kendi doktoruna git diyorlar. Keske Turkiyede olsaydim, doktor doktor gezerdim hergun :):)

karasu insallah cnm sen de zor günler gecirin bak sıpaya sen kocaman olmus dün kalp atısı filan görünüyor demedi doktor haftaya görürüz insallah

Bende ekliyim kendimi : Morena yas 27 1.deneme 24 Eylul

masallah allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ins. yok şükürler olsun ben kalp atısını duyduktan sonra kötü şeyler getirmemeye calışıyorum aklıma. benm arkadasımda 1 ay kadar önce bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu ama kanama felan olmamıs tahliller için hastane gidip ultrasyona girince fark etmişler sanırım herkeste farklı olabiliyor. rabbim ins hiçbirimize böle kötü durumlar yasatmaz (AMİNN)

Canim ya sagol Allah razi olsun cok iyisin seninde gozun aydin.. bu kadar sikinti cektigimiz icin mi boyle evhamli olduk acaba normal yoldan olsaydi bu kadar takarmiydik bilmiyorum..

ne demek hepimizden allah razı olsun. ewet sanırım onun için böle oluyor canm ama bize düşen ii seylr düşünüp ii olacana inanmak ve rabbime sıgınmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…