kızlar keseyi ne zaman gördünüz bugün doktor üstten baktı bi tane gördü transferden sonra bugün 18.günüm ve değerim 10.000
benim ki fasulye gibiymiş doktor daha yuvarlak olması gerekti dedi
kızlar bebeğimin kalbi durmuş malesef((( çok üzüldüm dün ama bugün iyiyim. böylesi hayırlısıymış demek ki. ama diğeri iyi 2.5 cm olmuş. o büyüyor hızla maşallah.sudenez ne yaptı bilen varmı?
Canım saat 10.30 da randevun var dualarımız seninle güzel haberle gelmeni diliyorum rabbimden...Senin olduğun bütün topiklere yazıyorum hemde senin yazı renginle
kızlar rabbim nasip ederse bende ekim annesi olucam inşallahhh
son sat 12 ocak 27 yaşındayım 2.deneme
canım diğer topictede yazmıştım ama belki görmemişsindir,sayfalar çok çabuk ilerliyor
seni çok merak etmiştim ve çok üzüldümama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş..bizdede bi değişklik yok..yine bir tanesi çok küçük kalbi atıyor ama doktor hiç umutlu değil bu devam etmez dedi....büyük olan 1 haftada 1cm büyüdü,küçüğü ise 1mm büyüdü,çok fark var..haftalık takip edecekmişim...bende hayırlısını diliyorum rabbimden....
canım diğer topiği takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor. çoğu mesajı okuyamıyorum. üzüldüm hayatım senin bebeğinin büyümemesine ama kendim içinde hep bunu söyledi hayırlısı ne ise öyle olsun. bende dün işe başlamıştım ama yine kanamam ve ağrılarım oldu bugün yine dr a gittim ve yine rapor aldım. 45 gün evdeyim. dr evde otur dışarı çıkma dedi bana :)) birde ilk kez bebeişimin hareket ettiğini gördüm :)))) inanılmaz bir duygu yaaaa. kolunu kaldırdı sonra da döndü. çok mutlu oldum.
canım diğer topiği takip edemiyorum çok hızlı ilerliyor. çoğu mesajı okuyamıyorum. üzüldüm hayatım senin bebeğinin büyümemesine ama kendim içinde hep bunu söyledi hayırlısı ne ise öyle olsun. bende dün işe başlamıştım ama yine kanamam ve ağrılarım oldu bugün yine dr a gittim ve yine rapor aldım. 45 gün evdeyim. dr evde otur dışarı çıkma dedi bana :)) birde ilk kez bebeişimin hareket ettiğini gördüm :)))) inanılmaz bir duygu yaaaa. kolunu kaldırdı sonra da döndü. çok mutlu oldum.
Slm kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun benimde 2. Denemem oldu ve cok sukur 7 haftalik gebeyim cift kesemiz var kalp atislarinda duyduk size bi sorum olacak istanbul anadolu yakasinda oturuyorum ve rutin gebelik takibi ve dogum icin hastane arastiriyorum simdilik tup bebek druma gidiyorum ama 3 ay sonunda birakmak zorundayim orayi sizler nereye gidiyosunuz onerilerinize ihtiyacim var
cnm bencede otur evinde bak ben kaç haftadır yatıyorum 3 ocakta örendım akşamına leke geldi sonrası hep yattım biliyrsun kanama leke ağrı derken tam 1 ay oldu sen de lütfen kendıne dıkkat et evde yatmak çok zor ama geçicek inşllh sağlıkla kucağımıza aldıkmı unutucaz bunları benm bebeğimde kafa attı bize çok komık ve duygusaldı guldum ben bızım dr umuz bır de dvd veriyor evde arada izliyorum harektleri ve kalp atışları var dr unz dn mumkunse sizde isteyin güsel bır hatıra olucak ileride bebeğime dosya hazırlıyoruz onun için bırıktırmeye başladım ayy inşllh sağlıkla kucağımıza da alalımcanım diğer topictede yazmıştım ama belki görmemişsindir,sayfalar çok çabuk ilerliyor
seni çok merak etmiştim ve çok üzüldümama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş..bizdede bi değişklik yok..yine bir tanesi çok küçük kalbi atıyor ama doktor hiç umutlu değil bu devam etmez dedi....büyük olan 1 haftada 1cm büyüdü,küçüğü ise 1mm büyüdü,çok fark var..haftalık takip edecekmişim...bende hayırlısını diliyorum rabbimden....
canım rapor almakla iyi yapmışsın sana dışarı çıkmak yaramıyor..senin bebiş gezmeleri sevmiyor....
demek sende gördün hareketlerini..ya herkes görmüş bir ben görmedim..şansızlığımdanmıdır nedir..tüp doktoruna gitmedim ,gittiğim yerdeki ultrasonda hiç iyi değildi..ben şeklini bile anlamadım..ne kafa ne kol nede başka bişey ayırt edilmiyor..benim bebiş yusyuvarlak gözüküyor :44: neyse ben bodruma evime döndüm salı günü burdaki doktoruma gidicem ayrıntılı bakıcam bu sefer inşallah bişeyler görürüm bende
cnm sen de rahat ol rabbım sağlıklı versın de tek çiift önemsiz inan ama çok zordur şimdi sen nerdeyse 1 aydır ikisinin hayalını kuruyorsun senın için ne hayrlı ise öyle olsun cnmm inşllh en kısa zaman da sen de bebeğinin harektlerini görüceksin makınedn makineye fark var bızım ultrsyn 3D çok net o yüzdn görüntüler izmirde olsan seni dr uma götürürdüm sen de dinlen sakın yorma kendiniii
hosgeldin cnm,Allah kucağına almayı nasip etsin ben de suan doktor arıyorum dün keseyi gördük 5+4 de haftaya kalp atısları için gidicez değerim cok yüksek ama tek kese görünüyor cok korkuyorum sorun mu var acaba diye..bi de netten arastıyorum herkesin kesesi yuvarlak bizim ki fasulye gibi..Slm kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun benimde 2. Denemem oldu ve cok sukur 7 haftalik gebeyim cift kesemiz var kalp atislarinda duyduk size bi sorum olacak istanbul anadolu yakasinda oturuyorum ve rutin gebelik takibi ve dogum icin hastane arastiriyorum simdilik tup bebek druma gidiyorum ama 3 ay sonunda birakmak zorundayim orayi sizler nereye gidiyosunuz onerilerinize ihtiyacim var
Kizlar selam,
Bende 8 haftalik hamileyim Allahin izniyle ama surekli korkuyorum ya bebegime birsey olursa diye.. Kalp atislarini duyduk ama endise ediyorum cok..
Haftaya sali aksam kontrolum var insallah bebegim ordadir ve hersey yolundadir...
Off Allahim yaa gunler gecmiyor, nerden kalbime geldi bu sey simdi, yok kalbi durmor us mudur bilmem ne.. Tum bu sorular beni olduruyor...
Kalbi dursa kanama falan mi oluyor?
Kizlar selam,
Bende 8 haftalik hamileyim Allahin izniyle ama surekli korkuyorum ya bebegime birsey olursa diye.. Kalp atislarini duyduk ama endise ediyorum cok..
Haftaya sali aksam kontrolum var insallah bebegim ordadir ve hersey yolundadir...
Off Allahim yaa gunler gecmiyor, nerden kalbime geldi bu sey simdi, yok kalbi durmus mudur bilmem ne.. Tum bu sorular beni olduruyor...
hosgeldin cnm,Allah kucağına almayı nasip etsin ben de suan doktor arıyorum dün keseyi gördük 5+4 de haftaya kalp atısları için gidicez değerim cok yüksek ama tek kese görünüyor cok korkuyorum sorun mu var acaba diye..bi de netten arastıyorum herkesin kesesi yuvarlak bizim ki fasulye gibi..
cnm bu endiseler hiç bitmicek sanırım ben de kese gördüm doktorun biri daha yuvarlak olması gerekti dedi kesenin kendi doktorum sorun yok normal diyor haftaya duyacak mıyız kalp atıslarını diye kendi kendime stres yapıyorum..asıl korkum kan değeri yüksek cıkıp tek kese görününce bi problem mi var demek acaba offf
Kizlar selam,
Off Allahim yaa gunler gecmiyor, nerden kalbime geldi bu sey simdi, yok kalbi durmus mudur bilmem ne.. Tum bu sorular beni olduruyor...
slm canm öncelikle gözün aydın olsun rabbim hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucagına almayı nasip eder insallah. bende aynı sen gibiyim sürekli kendime evham yapıp duruyorum coğu kişide de oluyor bu acaba şölemidr bölemidir ama biliyorsun hiç ii bişey deil bosyere strese sokuyoruz kendimizi. sen cok takıyorsun galiba allahın izniyle hersey yolundadr merak etme ii düşünelimki ii olsun hersey. aklına getirmemeye calıs kötü seyler. kanama konusuna gelince kalbi durunca bildiğim kadarıyla kanama olmuyor ama şimdi böle söledim die sakın kendini daha fazla strese felan sokma
slm canm öncelikle gözün aydın olsun rabbim hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucagına almayı nasip eder insallah. bende aynı sen gibiyim sürekli kendime evham yapıp duruyorum coğu kişide de oluyor bu acaba şölemidr bölemidir ama biliyorsun hiç ii bişey deil bosyere strese sokuyoruz kendimizi. sen cok takıyorsun galiba allahın izniyle hersey yolundadr merak etme ii düşünelimki ii olsun hersey. aklına getirmemeye calıs kötü seyler. kanama konusuna gelince kalbi durunca bildiğim kadarıyla kanama olmuyor ama şimdi böle söledim die sakın kendini daha fazla strese felan sokma
yapmayın kızlar stersss yok yerekızıcam walla sizi cnm ya benm de bildiğim ve yengede oldu kalbi durunca bebeğin kanama oluyr yani vucud atmak istediği için ölü bebeği ondn herhalde kanama olması bizim başımıza geldi ailede hatta biz diyorduk aman korkma yaa herkste böyle kahve leke oluyr kızcağız dr a da gitmedi sonra gitti 1 hafta olmş öleli ama şimdi aslan gibi bir oğluu varr
karasu insallah cnm sen de zor günler gecirin bak sıpaya sen kocaman olmuscnm sen şimdi gıtsen dr kesin alttn muayne ile kalp atışı görursun benm öyle oldu çok kuçktü kanama ile gittim dr hemen alttn baktı be pıt pıt kalbını görük 6 mm di bebeğim o zaman şimdi 2,5 cmlk kocaman olduay bu telaş hiç bitmicek benm de cumaya haftaya kontrl var ve heyecn bitmiyr inşllh hepimz sağlıkla kucağımıza alıcaz sakın stress yapmayınnnn bebek etkilenir anneleriii
2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]guzgulumm
[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]sevdanehri54
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]12 ocak
[/TD]
[TD]18 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yapmayın kızlar stersss yok yerekızıcam walla sizi cnm ya benm de bildiğim ve yengede oldu kalbi durunca bebeğin kanama oluyr yani vucud atmak istediği için ölü bebeği ondn herhalde kanama olması bizim başımıza geldi ailede hatta biz diyorduk aman korkma yaa herkste böyle kahve leke oluyr kızcağız dr a da gitmedi sonra gitti 1 hafta olmş öleli ama şimdi aslan gibi bir oğluu varr
Canim ya sagol Allah razi olsun cok iyisin seninde gozun aydin.. bu kadar sikinti cektigimiz icin mi boyle evhamli olduk acaba normal yoldan olsaydi bu kadar takarmiydik bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?