Baharcim tesekkur ederim cok sukur babam daha iyi rabbim kimseye yasatmasin sanada gecmis olsun cevremde epidural olup sonrasinda bel agrisi cekenler var ondan kaynakli olabiliyormus sanirsam. .
Karasucum sizede gecmis olsun sorma gecemi gunduzume katiyorlar resmen ama hic kiyamiyorum aguuu buuuu diyolar eriyip bitiyorum resmen esracik 3.ayina girdi sanirim artik ayda 500gr almalari gerekiyormus drumuz ole dedi bizde 4.ayimizi doldurucaz ama duzeltilmis 2.ayimizi . .rotayi bizde yaptirdik dun insallah sorunsuz atlatiriz
Sudenazcim zormus gercekten ikiz buyutmek bazen bir tanesi ile hastaneye gidiyoruz sanki yanimda bebek yok gibi geliyor bir yere gitmemiz gerektiginde 1saatte anca hazirlaniyorum heleki banyo sonrasi ev tam bir savas alanina donuyor resmen sorma rota pahali ama napalim cok korkuyorum bisey olur diye zaten kizimin gelisimi kalbinden dolayi biraz yavas allah korusun birde ishal olursa kg kaybi hic iyi olmaz bir an once 7kg ustune cikmasi gerekiyor ameliyat icin kizima yaptiripta oglumada yaptirmazsam vicdanim rahat etmiyor tedbir bizden takdir allahtan diyorum kalca cikigi olmamasina sevindim bezini kucuk kullanmamak gerekiyormus biz 3numaraya gectik 4_9kg siz kac numara kullaniyorsunuz
3 gündür hastanedeydik dizanteri olmus yavrum
hergün kan alındı serum takıldı coook zordu
atlattık cok sükür aman dikkat edin
hastanede rota virüslü bikaç bebek vardı odalarına tehlike isareti koymuslar
asısı cok önemli
sudenaz sevindim sonucun güzel olmasına
happywomen işin cok zor ama birlikte büyüyorlar,ayrıca gecmiş olsun cnm
biz 1 aydan sonra 3 numaraya gecmiştik huggies kullanıyoruz memnunum
Bebek buyutmek cok zor gercekten hele ikiz olunca.bittim resmen sudenaz sen nasil basediyorsn bi kalktilarmi yatiramiyrsn ne ev isi ne yemek yapamyrm onu birak iki kisi basedemiyrz.nasil olcak ne zaman hafifler bu yuk bilen varmi
Selm kizlar dr dn geldik kxim tam600 gralmis bir ayda bana az geldi fakat dr umz gayet iyi dedi 63 cm olmus boyumz gunde sadece 1 tek gece mama yiyn bir bebek icin gayet iyi dedi dilimiz emzigi pekmezle verdigi icin annem sagolsnSararmis karbintlisu ile temizledi bebegim agladi kiyamm ben ona hersey sukur yolunda aralik sinu rota karma ve zature asimiz var tekrar
Sudenaz sevindim cnm bir sorun olmamasina himm birde bizm gozyasi kanalimiz dogstan tikalimis eger 1 yil icinde gecmezse igne ile damara girip aciyorkrmis insallh duzelir kiyamiyrum hic rabbim evkadlarimiza saglik versin
Baharcim tesekkur ederim cok sukur babam daha iyi rabbim kimseye yasatmasin sanada gecmis olsun cevremde epidural olup sonrasinda bel agrisi cekenler var ondan kaynakli olabiliyormus sanirsam. .
Karasucum sizede gecmis olsun sorma gecemi gunduzume katiyorlar resmen ama hic kiyamiyorum aguuu buuuu diyolar eriyip bitiyorum resmen esracik 3.ayina girdi sanirim artik ayda 500gr almalari gerekiyormus drumuz ole dedi bizde 4.ayimizi doldurucaz ama duzeltilmis 2.ayimizi . .rotayi bizde yaptirdik dun insallah sorunsuz atlatiriz
Sudenazcim zormus gercekten ikiz buyutmek bazen bir tanesi ile hastaneye gidiyoruz sanki yanimda bebek yok gibi geliyor bir yere gitmemiz gerektiginde 1saatte anca hazirlaniyorum heleki banyo sonrasi ev tam bir savas alanina donuyor resmen sorma rota pahali ama napalim cok korkuyorum bisey olur diye zaten kizimin gelisimi kalbinden dolayi biraz yavas allah korusun birde ishal olursa kg kaybi hic iyi olmaz bir an once 7kg ustune cikmasi gerekiyor ameliyat icin kizima yaptiripta oglumada yaptirmazsam vicdanim rahat etmiyor tedbir bizden takdir allahtan diyorum kalca cikigi olmamasina sevindim bezini kucuk kullanmamak gerekiyormus biz 3numaraya gectik 4_9kg siz kac numara kullaniyorsunuz
3 gündür hastanedeydik dizanteri olmus yavrum
asısı cok önemli
kızım bugunle bırlıkte 3 gundur kaka yapmıyor normalmı acaba
Cnm cook gecmis olsun ay bende rota asisi yaptrdgm icin endise ediyrdum ama okuynca iyiki dedim yaptrdim 28 aralkta 2. Icin aksm saglik ocagi aradi htrltti rabbim birdaha yasatmasin diyorum dikkt edin kendinize3 gündür hastanedeydik dizanteri olmus yavrum
asısı cok önemli
Oglum kaka yapmamyinca kisa uyuyor. Uykusa sanci gelince agliyor tkr daliyor.. Dun butun gun kaka yaptirmaya ugrastik. Surekli masaj yaptik karnina ve agzina bir damla zeytinyagi damlattim dr.un onerisiyle.. Kaka yapamamak buuyk dert bebeislerimiz icin. Bizimki perisan oluyor.. Isin tuhafi, sadece anne sutu aldigi gun dahi zorlaniyor yaparken..
kızım bugunle bırlıkte 3 gundur kaka yapmıyor normalmı acaba
canım evet çok zor ama ben düzene soktum çok şükür..benim en büyük rahatlığım aldığım anadizi...2 sallamada uyuyorlar,alıştılarda çok..gündüz uykuları uzun değil ama azda olsa işimi görüyorum...bebekler uyumak için bahane ararlar...aslında uykuları vardır ama uyuyamazlar,anadizi bu iş için birebir,hafif ayılmaya başladılarmı hemen dönüp sallıyorum geri dalıyolar...şimdi önlerine oyuncak asmaya başladım onunlada bir süre idare ediyorlar...aslında çok zararlı olmasına rağmen tv de açıyorum bazen mecburen...çok uzağa koyuyorum,bizimkiler çok bakıyolar,hemen susuyolar sadece trt çocuk izliyoruz..
onun dışında bir yöntem daha buldum komik biraz ama çok işe yarıyor :) uykudan uyandılarmı önce ihtiyaçlarını görüyorum sonra anadizlerini hafif oturur pozisyona getiriyorum ondan sonra müziği açıyorum ve karşılarında dans ediyorum :))) nasıl izliyolar pür dikkat görmeniz lazım :)) sporda yapıyorum bu sayede....hatta oynaya oynaya evi topluyorum beni izliyolar hala :)) sonra izlemekten iyice yorulduklarını anladımmı yatar pozisona getirip sallıyorum hemen uyuyolar...biraz yormak lazım bebişleri...
gündüzleride kendim bakıyorum.. birkaç saatliğine annem geliyor hergün gece eşimle bakıyoruzz ama zaten gece zahmetli olmuyorlar....
canım iyi almış bebeğin..3 aydan sonra min. 500gr almalılar...demek sütün yetiyor..pamukcukmu oldu dili bebişin...?
bu arada kızında bir gözüünde tıkanıklık var bizde damla kullanıyoruz mikrop kapmasın diye süreklide temizliyorum...
evet canım zor ama rabbim veriyor bize dermanını...bizde 3,5 aylığız ama düzeltilmiş 2,5 aylık oluyoruz...benim oğlan 5kg geçti 2 kullanıyoruz ,kızıma daha yeni 2 takmaya başladım ama oğlum 3 üde kaldırır..bende oğlum için yakında 3 e geçerim...
geçmiş olsun canım...kıyamam ya nasıl olduki öyle?
bu arada bebişleriniz bir kaç gün yapmıyo diye endişelenmeyin..benim kuzenimin 4 aylık bebeği var 10 günde bir yapıyor hep,hiç sıkıntıda olmuyor..bizimkilerde 2-3 günde bir yapıyorlar ..önceleri fitille yatırıyodum çıkaramıyorlardı,şimdi artık kendileri yapıyorlar..endişe edicek bişey yok..artık yeni doğan değiller böyle olması normal..
hepinize tsk ederim
nasıl oldu anlayamadım sudan gecermiş ama musluk suyunu sadece banyosunda kullandık
artık kaynatıp soğutup öle banyo yaptırcam
erkek bebeği olan anneler kaka yapmadığında lütfen o bölgeyi uyarmayın kulak cubuğu vs ile
cinsel kimliklerini kazanmaya basladılar cok tehlikeli
masaj ve zeytinyağı denenebilir..
hepinize tsk ederim
nasıl oldu anlayamadım sudan gecermiş ama musluk suyunu sadece banyosunda kullandık
erkek bebeği olan anneler kaka yapmadığında lütfen o bölgeyi uyarmayın kulak cubuğu vs ile
Oglum kaka yapmamyinca kisa uyuyor. Uykusa sanci gelince agliyor tkr daliyor.. Dun butun gun kaka yaptirmaya ugrastik. Surekli masaj yaptik karnina ve agzina bir damla zeytinyagi damlattim dr.un onerisiyle.. Kaka yapamamak buuyk dert bebeislerimiz icin. Bizimki perisan oluyor.. Isin tuhafi, sadece anne sutu aldigi gun dahi zorlaniyor yaparken..
Cnm dr da sutun yariyr mama verme dedii gece bule ama ben veriyrm ama kizim rht uyuyor damlanin adi ne sudecim bizde dr a soralim bende goz dr una goturucm insallh acilur igne ile danara girilmez insallhh bakalim bu ay kac kilo alicaz buarada bol salata yap hergun kurusogn yeee cok ise yariyor cnm dun ilk defa masallh gogsmdn sut sizdi hergun sogan yiyirum
hepinize tsk ederim
canım niye fitil yapmıyosunuz..sancısı geliyosa zaten yaptırılmalı mutlaka..bir ara bende bunları denedim etrafımda herkes fitil alışkanlık yapar dedi..bende zeytinyağı içirdim masajlar falan yaptım ama çıkarmadı..doktroa gittiğimde söyledim..bir kaka için bebeklerinizi niye ağlatıyosunuz dedi..fitil asla alışkanlık yapmaz bu yüzden ağlatmayın bebeklerinizi dedi..kaka sancısı geliyosa yaptırtın..o günden sonra hep fitil verdim..şimdi yine 2-3 günde bir yapıyolar ama kendileri yapıyolar müdahale etmiyorum artık...sancısı yoksa zaten isterse 1 hafta yapmasın sorun olarak görmüyorlar
tobreks damla kullanıyoruz bu damlanın amacı kanal tıkalı olduğu için çapaklar göze zarar vermesin mikrop kapmasın diye..göz masajıda yapıyoruz..önce gazlı bezi ılık suyla ıslatıp temizliyorum sonra masaj sonrada damla yapıyorum günde 2 kere..ama sürekli temizliyorum çok çabuk birikiyor gözü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?