2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Buarada kuzkar bebegi zor uyuyanlar dr bir surup onerdi biz bugun bulduk bakalim bugece denicez bitkiselmis hicbir zarari yok ver dedi day night adi insallh ise yarar bnm kizim kavga dovus bagira bagira aglayark uyuyr

Canim aglatarak niye uyutuyorsun ki, ben ya ayakta ya kucakta salliyorum. Memede uyukluyunca hemen kucagima alip salliyorum yada yastigi ayagima aliyorum ama kucuk oldugu ivin enine yatiyor.

arkadaslar ben kafayı yıcem nerdeyse ne gunduz ne gece uyumuyor kızım oyle olunca aclık tokluk hepsı bırbırıne karısıyor. doktor herseye normal dıyor cıldırmak uzereyım :'(

bizimki yeni yeni düzelmeye basladı hala mızmız ama sürekli ağlama nöbetleri azaldı
zaman sanırım bunun ilacı bebekler ilk 3 ay dıs dünyadan korkuyorlar ve adapte olmaya calısıyorlar
3 aydan sonra düzene girmeye baslıyor
gündüz ne kadar az uyusa ve mız mız olsada artık uyku düzenini olusturmaya basladık
aksam 8de uyuyor sabah 6da uyanıyor tabi acıkınca uyanıyor ama hemen emzirip yatağına koyup uyutuyorum
bi ısık görse uyanıcak hemen
elimi tutmadan ne emiyor ne uyuyor bizimki galiba güvende hissediyor kendini:44:
2.ay asılarını bu cuma yaptırıcaz korkuyorum yan etkilerinden
rota virüsü hakkında cok farklı fikirler var siz yaptırmayı düsünüyor musunuz?

selam kızlarrrr...Rabbim hepimize kolaylık versin..uykusuzluk çok kötü bişey...ben uykusuz kalınca çok agresif oluyorum..ama bende bu günler geçecek diyenlerdenim..bende gece 10 dkka uyuyup gündüz zombi gibi geziniyodum ortalıkta..zamanla düzeldi çok şükür..bize doktor gece ve gündüzü ayırt etmesi için gece sessiz ve karanlık ortamda uyutmamı ve bebeklerle konuşmamamı söyeldi..gündüz sesli ortamda konuşarak uyutmamı söyledi..ben öyle yaptım..şimdi ışıklar sönünce uyuyacaklarını biliyolar herhaldeki hemen uyuyolar...uyanırlarsada hiç konuşmadan sallıyorum yeniden...

bu arada biz dün oğluşumu sünnet ettirdik..lokal anestezi aldı ..ameliyathaneye bizi almadılar.20-25 dkka sürdü...doktor önce çıktı,bana bişeyler anlatıyor ama benim aklım dediklerinde değil acaba bebeğim çok ağladımı diyorum sürekli..bana hiç ağlamadı dedi
..şekerli bişey verdik,sonra uyudu hep dedi..şaşırdım açıkcası..sonra çıktı bebeğim biraz ağlıyodu ama gözlerde uyuycak kayıyo sürekli ,odasına indirdim yatırdım,iyice ayıldı başladı gülmeye...dedim yapmadılarmı acaba açtım altını baktım :)) zaten parçasınıda verdiler :)) 1-2 saat kaldık hastanede ,hiç ağlamadı ben konuşuyorum o gülüyor.maaşallahhh ..çok güzel geçti,erkek annelerine tavsiyem uzatmasınlar hiç anlamadan bitsin bu iş...sonrasında ağrı bile anlamıyolar..doktor ağrı kesici şurup verdi..ama hiç sıkıntı yaratmadı..gecede yine huzurlu uyudu..şükürler olsun büyük bir yükten kurtuldum sanki..

gündüz oyalanması için anakucağı tavsiyeniz var mı
kendi kendine sallanan bi model olabilir
kraft dony

(RTV) - Bebekreyonu Tv - Kraft Dondy Beşik ve Mama Sandalyesi - YouTube
kullanan var mı?

benim oğlanda yalancı emziği ellerini tutarsan emiyor...

2. ay aşıları 3 tane ama korkma çok nadir yan etki yaşanıyomuş..bizde hiç bişey omadı çok şükür..ilk rota aşılarını yaptırdık...2. dozu aslında yaptırmayı düşünmüyodum ama 2. dozu yaptırmazsan ilk aldıkları doz hiç bi işe yaramıyomuş..o yüzden 2. lerinide vurdurucam ,ayın 14 ünde rota son doz aşıları var..

bu arada bende otomatik sallanan beşik aldım ve pişman oldum.2 side hiç yatmadı..başta neye alıştılarsa başka bir yerde uyumuyolar...

Tobe gunduzlerı kac saat uyuyor bebısın. onceden kızım gunduz uyuyordu sımdı uykuya tam daldı dıyorum tekrardan uyanıyor. ne gunduz ne gece
uyumuyor. masallah senın bebısıne. ne yemeye nede ıs yapmaya vaktım olmuyor. bazen tahammul edemıyorum bıgun ıcınde 11 bazen 12 saat uyumadıgı oluyor.
Sudenaz hayırlı olsun oglusun sunnet oldu demek Masallah aglamamıs Rabbım dıger murvetlerını gormeyı nasıp etsın. benım kızım cok cazgır bısey olucak sanırım burnunu temızlerken anlıyor hemen yaygarayı basıyor.sımdı yenı bısey ogrenmıseller hep agzında yoksa aclıktamı yapıyor.
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun sabır guc kuvvet versın

benım kılolarımın hepsı gıttı ustune 2 kıloda verdım mememdenındıgı yok kuzumunne zmn versem emıto sacısı varkende alıyor tokkende . emzırdıkten sonra kendımı yıkılmıs cok gucsuz hıssedıyorum . arkadaslar kanguru kullanan varmı ben almadım ama artık dusunuyorum en azındam evde ufak tefek ıslerıımı yaparlen kullanırım dıye dusunuyorum

Canim aglatarak niye uyutuyorsun ki, ben ya ayakta ya kucakta salliyorum. Memede uyukluyunca hemen kucagima alip salliyorum yada yastigi ayagima aliyorum ama kucuk oldugu ivin enine yatiyor.

Ah cnm bizde aglamasindn yana degiliz sallamk ne kelime eve kendi otomtik sallanan ne bulursak akdik biz ayak carsaf meme hersey yapiyoruz ama uykuya dalamadigu icin ciyak ciyak bagriniyor once memede siziyrdu buyudukce huy degisiyor bu ikihaftadr biyle

Bnm kizimda cok edepsz oluck aynen o cazgirlik bizde de var cnm bebegin ellerini kesfediyor m etme birakick belli sure sonra bmm kizimda nasil sakkudu sakkudu emiyor hatta bazi zamn cok sokuyor elini kusuyor ben genlde aliyrm agzindan hemn emzigini veriyorum basta cok az pekmezle veriyorduk simdi hic pekmezsz veriyoruz gece bile emzikle uyuyor artik sadece acikinca benim meme ihtiyac duyuyor diyorlar yalanci emzik anne yarisimis cok dogrumus cok rahtladim ben tavsiye ederim annem ozel birgesini ayrdi emzik icin sukur simdi tutuyr

kızlar aferin size nasıl verdiniz bu kiloları maaşallah..ben iki taneye bakarken vermek yerine alıyorum yavvvvvv..

18 kilo almıştım,önce 10 kilosunu verdim..sonra 2 kilosunu geri aldım :))
napcam bilmiyorum....hamiş değilken çok yemek yemezdim,tatlıyla asla aram yoktu..şimdi verseler tepsiyle yerim baklavayı ...benim de yeme tarzımı değiştirdi bu minnaklar

Midesinin bulanmamasi icin mamasina sadece bir damla damlat dedi dr kabiz olunca oda.. Ben bebe yagiyla ovuyorum baxen bacaklarini o kokmuyor. Birde senin bebek pekmezli emzik aliyor ya acaba o mu kapatiyor istahini.

Bnm bebegim basta pekmezle aliyrdu simdi artik pekmez kullnmiyrz ki manaya zeytnyag danlatmk iyi fikir

Cnm ben. Toplmda 22 kilo aldim 15 kilom gitti sin iki haftada 3 kilo verdim uykuszluktan ama ben cok yemiyorumm ki olsun sende verirsin insallh

Hamileyken 20 kg aldim. 10 gitti 10 u duruyor. Dr. Kesinlikle diyet yapmamdedi sutun kalitesini dusuruyormus. Sut az oldugundan herseyi yiyorum sut olsun diye.. Birde benim gece uykum 4-5 saati gecmiyor. Bizimki gece 3 den sonra uyumuyor. Gun isiyincada ben uyuyamiyorum. Aksamlari sinirlerim cok bozuk oluyor uykusuzluktan..

Esim kucaga alistirdigindan yataga koyunca yaygarayibasiyor bugun yuzukoyun yatirmYi kesfettim. HLa kucaktaoldugunu saniyor yuzu yataga yaslaninca.. Ama bu seferde kameradan surekli takip ediyorum bogulmasin diye.. Ibaby monitor kullaniyoruz tavsiye ederim herkese. Ipad ve iphonedan takip edebiliyoriz heryerde.

Esim kucaga alistirdigindan yataga koyunca yaygarayibasiyor bugun yuzukoyun yatirmYi kesfettim. HLa kucaktaoldugunu saniyor yuzu yataga yaslaninca.. Ama bu seferde kameradan surekli takip ediyorum bogulmasin diye.. Ibaby monitor kullaniyoruz tavsiye ederim herkese. Ipad ve iphonedan takip edebiliyoriz heryerde.

Bende uykusz oldugmda cook sinirli oluyrm bnm dr da ye ama bol sivi tuket dedi suanda cok uykum var gozlerim kapaniyr ve sinirliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…