2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

sudenazcim seni tebrik ediyrm gunduz tek baktigina gore senin bebisler usli masallah.bizimkiler ayni amdda basiyor cigligi iki adam olmasa mumkun degil.hele is hic yapamiyrm.bazen yemiyorlar gaz cok sikistiriyor.ve ikisinde de kansizlik var. Prematurelerde ooluyormus.bu soruunu yasayan varmi nasil bi tedavi uyguluyrsnz.

Kansizlik oldugunu nasil anladiniz? Bizden kan sayimi istenmedi ama ben demir hapi kullanmaya devam ediyorum. Dr. Dogum sonrasi 4 ay daha kullanmaya devam et demisti.

Tek basina iki bebek bakanlara helal olsun. Bir tanesi bile cok yoruyor

Kansizlik oldugunu nasil anladiniz? Bizden kan sayimi istenmedi ama ben demir hapi kullanmaya devam ediyorum. Dr. Dogum sonrasi 4 ay daha kullanmaya devam et demisti.

Tek basina iki bebek bakanlara helal olsun. Bir tanesi bile cok yoruyor
Kan tahlili yapildi bende kendim kan hapi iciyrm firsat buldukca:) ama benim bebislerde kanszlik var

arkadaslar bebıslerı kac saatte bır beslıyorsunuz. 2.ayımıZ bıtıcek 4gun sonra doktor bana 2 saatte bır dedı ama kızım bazen 1 saat sonra emmek ıstıyor.

kansızlık olduğunu nasıl anladılar..bize bişey denmedi...bana demir hapı vermişlerdi ama demir hapı süte geçtiğinden bebişlere gaz yapıyo diye içmedim..zaten çok gazlıydılar..çok şükür oğlumun artık kolik ağlamaları geçti..arada kızım oluyor sadece..

Oglum kasik fitigindan ameliyat oldu ozaman baktilar kan degerine kansiz cikti.kizindada kansizlik vardir prematurelerde oluyor dediler halketende onada baktirdik kansizmis siimdi gunda uc kez ferrum dammla kulaniyorz ikisinede.

Oglum kasik fitigindan ameliyat oldu ozaman baktilar kan degerine kansiz cikti.kizindada kansizlik vardir prematurelerde oluyor dediler halketende onada baktirdik kansizmis siimdi gunda uc kez ferrum dammla kulaniyorz ikisinede.

anladım canım..dediğin damlayı sağlık ocağında 4. aydan sonra veriyorlar her bebeğe..ferro sanol damla..biizimde 18 inde aşımız var,o zaman verirler diye düşünüyorum..

Ay kizlr bu hafta sonum cok kotugecti bebegim cok. Agladi daha yeni zarzor uyudu beni emmkte istemiyor dilindn mi anlamiyorum ama biberin emiyor ciyak ciyak agliyr carsfta salliyoruz ozanb susuyor zor birdurum sudenaz cim sen kacgun kaka yapmadginda fitil attin ben 48 saati gecti hemn attim sabaha anca yapti cok tepiniyordu gaz dn rahtladi busabh biraz

Bende demir hapi kuqllaniyorum ilk gunden beri hic oyle ciddi bir gaz sorunumuz olmasi. Demir hapinin gaz yaptigini dr. Mu soyledi.

Cok gecmis olsun canim

Bende demir hapi kuqllaniyorum ilk gunden beri hic oyle ciddi bir gaz sorunumuz olmasi. Demir hapinin gaz yaptigini dr. Mu soyledi.

yok canım doktor söylemedi..benim bebekler çok gazlıydı,niye bu kadar gazlı diye araştırırken öğrendim..demir gaz yapıyomuş..hatta o yüzden bebeklere 4. aydan sonra veriliyormuş...o gazlı günlerim o kadar zor geçiyoduki kendimden bile vazgeçmiştim artık,bıraktım ve bi sorunda yaşamadım...tabi her bebekte ayno olacak diye bişey yok..gazlı bebekleri olanların ortak görüşüydü genel olarak..

geçmiş olsun canım...önecelikle emmemesinin nedeni aklıma pamukçukmu oldu dedi..çünkü benim kızımda 3 gündür emmiyor ve sağmaya başladım gene...ama biberon içerkende ağlıyodu doktorla görüştüm pamukçuk olabilir dedi..bende karbonatla sildim ama sonra ağzına ışıkla iyice baktım damağında küçük bir yara vardı,nasıl oldu anlamadım neyse o yüzden emiyor ve bizde minik bir biberon ucu aldık..şimdi onunla ağlamadan içiyor....önce ağzını bir kontrol edin iyice..

kaka meselesine gelince ben ne zaman sıkıştıklarını hissedersem o zaman veriyorum..önceleri 3 günde bir sıkışıyolardı,sonra yeme miktarları artınca 2 günde bire düştü...şimdilerde kendileri yapıyor artık..ama ben içine atmıyorum çünkü o zaman hepsini çıkarmıyorlar..ben fitili yarıya sokup tutarak bekliyorum sonrasında hemen geliyor,baktım az yaptı bir daha yapıyorum öyle daha rahat geliyor...

Bende bakayim cnm uyaninca agzina iyice hazirladim karbontli su uyanmasini bekliyorum sizede gecms olsun cnm ahh ahh ne zormus buyutmk iyice evede kaondik disari cikmk cok zor iyice bunaldim artik cok yorgun hissediyorum kendimi insallh saglikla buyusunler

Ah o yorgunluk, uykusuzluk ve bunalti hepimizde var. benim bebis cok zor uyuyor. Kucaga alisti. Yataga birakinca yaygarayi basiyor. Gozunu acip kontrol ediyor yaninda miyiz diye. Degilsek fal tasi gibi aciliyor gozler, yanindaysak geri kapatiyor. Birde ben silikonla emzirdigim icin aliti, normal meme almiyor. Dolayisiyla silikonu emzik gibi de kullaniyor. Iki emiyor uc uyuyor. Emzirmek bir saat suruyor bizde. 5 dakkada emzirenlere ozeniyorum valla..

bende silikonla emziriyordum 2 haftadır silikonsuz emiyor artık hiç ALIŞAMAZ silikonsuz sanıyordum. ben azimli oldum alıştı çok ağlarsa alamazsa silikonla verdim ama zamanla aldı şimdi hiç ilikon kullanmıyoruz. oh be dedim şimdi her gittiğim yere silikon taşımak zorunda değilim ayrıca kaynatıcam diyede uğraşmak zorunda değilim. sanada öneririm. bana dr vesile oldu. 2 hafta önce kontrole gittiğimizde artık bugunden itibaren silikon memeyi bırakıyorsun dedi. bende dinledim sözünü darısı başına.

Ahhh cnm bnm bebede sallnmaya alisti yandik tek badima carsf icinde sallamk eziyet resmn kollarim aciyr bugun annemi cagrdim kendimi dusari attim ama cantmda oyuncagi kalmis gozlerim doldu kahve icerken arkadsa dedim kendi yok ama iyuncagi var yanimda ben bugun actim altini vucudunu poposunu onunu bacaklarini zeytin yagla ovdum cok hosuna gitti masj yaptim simdi ustune iki yumurta kir ye olduKuzum bu aksam banyo yapicak zeytin yag kokuyor yagi once jaybattim soguttum guzelce kaka tapamayinca poposunada suruyirum yagi kaybatinca asit gidiyrmus saglik ocagi hemsiremz soyledi bur kavanoz hazirladim icirebilirsinde kaynamis sogums dedi bir kere icirdim kusuckti birdaha hic icirmedim insallh bebegin emmeye alisir cnm bizimde cani isterse cok uzun oynuyor memeyle

Buarada kuzkar bebegi zor uyuyanlar dr bir surup onerdi biz bugun bulduk bakalim bugece denicez bitkiselmis hicbir zarari yok ver dedi day night adi insallh ise yarar bnm kizim kavga dovus bagira bagira aglayark uyuyr

arkadaslar ben kafayı yıcem nerdeyse ne gunduz ne gece uyumuyor kızım oyle olunca aclık tokluk hepsı bırbırıne karısıyor. doktor herseye normal dıyor cıldırmak uzereyım :'(

Midesinin bulanmamasi icin mamasina sadece bir damla damlat dedi dr kabiz olunca oda.. Ben bebe yagiyla ovuyorum baxen bacaklarini o kokmuyor. Birde senin bebek pekmezli emzik aliyor ya acaba o mu kapatiyor istahini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…