evet cnm hem zor hem korku dolu aslında hiç kolay değil rabbım kımseye yaşatmasın bır gece 5 tane pet değiştirdim yuzum beyaz oldu korkudn halen de ağrılarım var benm dr 5+5te gördu kalp atışı ve hep diyrdu ki bakın çok erken dönemde gördüm kalp atışı harika bu gelişim süper eğer yatmazsan gider bu bebek ve çok üzülrum ben de hep yattım halen de devam olsun şükür buna heran dua ediyorum elimde cevşen bir elim karnmda okuyrm bebeğime inşllh sen de en kısa zaman da duyucaksın pıt pıtkarasu insallah cnm sen de zor günler gecirin bak sıpaya sen kocaman olmusdün kalp atısı filan görünüyor demedi doktor haftaya görürüz insallah
ben de istiyorum da olmuyor işte şimdi 7 gunu iple çekiyorum geçsin diyee aynen 14 yada 15 gunde bir gidiyorum dr napim doktrcuğmda sen özlersin gel yine diyor sakın sters yapma olumsuz da düşünme cnm rahat ol gez dolaş takma kafayaAyyy ya ben hergun doktora gitmek istiyorum aslinda baktirmak istiyorum, eger o iyiyse gunum guzel gecer diye.. Ben yurtdisinda yasiyorum 2 haftada bir doktoruma gidiyorum. Baska doktorada gidemem, kendi doktoruna git diyorlar. Keske Turkiyede olsaydim, doktor doktor gezerdim hergun :):)
masallah allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ins. yok şükürler olsun ben kalp atısını duyduktan sonra kötü şeyler getirmemeye calışıyorum aklıma. benm arkadasımda 1 ay kadar önce bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldu ama kanama felan olmamıs tahliller için hastane gidip ultrasyona girince fark etmişler sanırım herkeste farklı olabiliyor. rabbim ins hiçbirimize böle kötü durumlar yasatmaz (AMİNN)
Kizlar selam,
Bende 8 haftalik hamileyim Allahin izniyle ama surekli korkuyorum ya bebegime birsey olursa diye.. Kalp atislarini duyduk ama endise ediyorum cok..
Haftaya sali aksam kontrolum var insallah bebegim ordadir ve hersey yolundadir...
Off Allahim yaa gunler gecmiyor, nerden kalbime geldi bu sey simdi, yok kalbi durmus mudur bilmem ne.. Tum bu sorular beni olduruyor...
Kalbi dursa kanama falan mi oluyor?
Slm kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun benimde 2. Denemem oldu ve cok sukur 7 haftalik gebeyim cift kesemiz var kalp atislarinda duyduk size bi sorum olacak istanbul anadolu yakasinda oturuyorum ve rutin gebelik takibi ve dogum icin hastane arastiriyorum simdilik tup bebek druma gidiyorum ama 3 ay sonunda birakmak zorundayim orayi sizler nereye gidiyosunuz onerilerinize ihtiyacim var
cnm sen de rahat ol rabbım sağlıklı versın de tek çiift önemsiz inan ama çok zordur şimdi sen nerdeyse 1 aydır ikisinin hayalını kuruyorsun senın için ne hayrlı ise öyle olsun cnmm inşllh en kısa zaman da sen de bebeğinin harektlerini görüceksin makınedn makineye fark var bızım ultrsyn 3D çok net o yüzdn görüntüler izmirde olsan seni dr uma götürürdüm sen de dinlen sakın yorma kendiniii
Slm kizlar hepinizin gebelikleri hayirli olsun benimde 2. Denemem oldu ve cok sukur 7 haftalik gebeyim cift kesemiz var kalp atislarinda duyduk size bi sorum olacak istanbul anadolu yakasinda oturuyorum ve rutin gebelik takibi ve dogum icin hastane arastiriyorum simdilik tup bebek druma gidiyorum ama 3 ay sonunda birakmak zorundayim orayi sizler nereye gidiyosunuz onerilerinize ihtiyacim var
Merhaba,
35 yasındayım. Çok şükür 2. denememde hamileyim. Transfe rtarihi değil son adet tarihine göre hesaplanıyor değil mi doğum tarihi? 10 Ekim
haftaya çarş. keseyi görmeye gideceğiz kısmetse ama çok korkuyorum.hosgeldiniz. gözünüz aydın olsun rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip eder insallah ewet son adet tarihi
Acıbadem Tayfun Bağış öneririm
haftaya çarş. keseyi görmeye gideceğiz kısmetse ama çok korkuyorum.
4 ocak sat..
Canim zaten tayfun bagis hastasiyim hocadan cok memnununm ama tayfun hocanin dogumu 10 binin uzerinde fiyat aldik biraz daha uygun bi hastane ariyorum acibadem goztepe safak bizim bunyemizde diyor ama cok guvenemedim sen dogumuda tayfun hocada mi dusunuyosun
Gebeliginiz hayirli olsun sonradan yeni oldugunuzu farkettim korkmayin hayirlisiyla gorursunuz insallah ben tayfun hoca ve mehmet hocaya cok guvendim eminim sizin icinde ellerinden gelenin en iyisini yapmistir benim kanamam oldu ve hoca yatmami soledi sizde kendinizi cok yoracak islerden sakinin mumkun oldugunca dinlenin ve insallah olmaz ama sayet oluesa kanamaniz panik yapmayin hocayi muhakkak bilgilendirin igne veriyor yaptirmaniz icin benimcok kanamam oldu cok korktum ama cok sukur her ikisininde kalp atisi devam ediyor benim yasadiklarim bunlar paylasmak istedim bilginiz olsun
Listede adını göremedim kaç haftalık gebesin? Demek ikiz bekliyorsun masallah harika bir habe darısı benim basıma. Bana da 2 embriyo kondu, kese görmeye gidinc ebelli olur herhalde.. Kaç haftalıkken kanama oldu? Çalışıyor musun? durum dururken mi oldu kanama yoksa çok mu yordun kendini? Hangi iğneyi verdi?
lale hosgeldin masallah kızlar siz doğum asamasına gecmişşiniz
senin değerlerin nasılsı
happywomen benim de kan değerlerim ikiz gibiydi ama tek kese
9.gün 248
11.gün 526
18.gün 10100
hayırlısı olsun insallah sağlıklı olsunda tek çift farketmez
bi de burda herkes ne zaman kese ne zaman kalp atısı duysa yazsa
ben 5+2 de keseyi gördüm
bu hafta da kalp atısı insallahh
Hoşbulduk tşk. ederim.
9. gün 81
11. gün 166
3. gün embriyosuydu benim ama tek gözüküyor. Tam 6 haftalıkken görmeye gidiyorum keseyi insallah..
Listede adını göremedim kaç haftalık gebesin? Demek ikiz bekliyorsun masallah harika bir habe darısı benim basıma. Bana da 2 embriyo kondu, kese görmeye gidinc ebelli olur herhalde.. Kaç haftalıkken kanama oldu? Çalışıyor musun? durum dururken mi oldu kanama yoksa çok mu yordun kendini? Hangi iğneyi verdi?
lale hosgeldin masallah kızlar siz doğum asamasına gecmişşiniz
senin değerlerin nasılsı
happywomen benim de kan değerlerim ikiz gibiydi ama tek kese
9.gün 248
11.gün 526
18.gün 10100
hayırlısı olsun insallah sağlıklı olsunda tek çift farketmez
bi de burda herkes ne zaman kese ne zaman kalp atısı duysa yazsa
ben 5+2 de keseyi gördüm
bu hafta da kalp atısı insallahh
Hoşbulduk tşk. ederim.
9. gün 81
11. gün 166
3. gün embriyosuydu benim ama tek gözüküyor. Tam 6 haftalıkken görmeye gidiyorum keseyi insallah..
günaydın kızlar
nasılsınız benim mide bulantılarım basladı
yemek filan yiyebiliyorum ama zorla hep bi bulantı var midemde aksamları özellikle
olsun buna da sükür
bi de pıtpıtlarını görsek cok rahatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?