2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

karasu insallah cnm sen de zor günler gecirin bak sıpaya sen kocaman olmus dün kalp atısı filan görünüyor demedi doktor haftaya görürüz insallah
evet cnm hem zor hem korku dolu aslında hiç kolay değil rabbım kımseye yaşatmasın bır gece 5 tane pet değiştirdim yuzum beyaz oldu korkudn halen de ağrılarım var benm dr 5+5te gördu kalp atışı ve hep diyrdu ki bakın çok erken dönemde gördüm kalp atışı harika bu gelişim süper eğer yatmazsan gider bu bebek ve çok üzülrum ben de hep yattım halen de devam olsun şükür buna heran dua ediyorum elimde cevşen bir elim karnmda okuyrm bebeğime inşllh sen de en kısa zaman da duyucaksın pıt pıt
ben de istiyorum da olmuyor işte şimdi 7 gunu iple çekiyorum geçsin diyee aynen 14 yada 15 gunde bir gidiyorum dr napim doktrcuğmda sen özlersin gel yine diyor sakın sters yapma olumsuz da düşünme cnm rahat ol gez dolaş takma kafaya

amin cnmmm amin diyorum herkeste farkılı demekki olabilir cnm rabbım tamamına erdirsin gebeliğimizi sağlıkla inşallhh

kızlar bebişleriniz hayırlı olsun..rabbim sağsağlim kucağınıza almayıda nasib etsin inşallah...

öyle canım sağlıkları önemli rabbim bilir hayırlısı olsun inşallah....benim girdiğim ulrason renksiz eskiilerdendi..bakalım salı günü görürüm inşallah...

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]morena
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]19 aralık
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15
[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba,

35 yasındayım. Çok şükür 2. denememde hamileyim. Transfe rtarihi değil son adet tarihine göre hesaplanıyor değil mi doğum tarihi? 10 Ekim

Acıbadem Tayfun Bağış öneririm

Merhaba,

35 yasındayım. Çok şükür 2. denememde hamileyim. Transfe rtarihi değil son adet tarihine göre hesaplanıyor değil mi doğum tarihi? 10 Ekim

hosgeldiniz. gözünüz aydın olsun rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip eder insallah ewet son adet tarihi

bulantılar akşammı oluyorki bizim döllenmeler sabah olduğundan işler tersinemi dönüyorki

Acıbadem Tayfun Bağış öneririm

Canim zaten tayfun bagis hastasiyim hocadan cok memnununm ama tayfun hocanin dogumu 10 binin uzerinde fiyat aldik biraz daha uygun bi hastane ariyorum acibadem goztepe safak bizim bunyemizde diyor ama cok guvenemedim sen dogumuda tayfun hocada mi dusunuyosun

haftaya çarş. keseyi görmeye gideceğiz kısmetse ama çok korkuyorum.
4 ocak sat..

Gebeliginiz hayirli olsun sonradan yeni oldugunuzu farkettim korkmayin hayirlisiyla gorursunuz insallah ben tayfun hoca ve mehmet hocaya cok guvendim eminim sizin icinde ellerinden gelenin en iyisini yapmistir benim kanamam oldu ve hoca yatmami soledi sizde kendinizi cok yoracak islerden sakinin mumkun oldugunca dinlenin ve insallah olmaz ama sayet oluesa kanamaniz panik yapmayin hocayi muhakkak bilgilendirin igne veriyor yaptirmaniz icin benimcok kanamam oldu cok korktum ama cok sukur her ikisininde kalp atisi devam ediyor benim yasadiklarim bunlar paylasmak istedim bilginiz olsun

günaydın kızlar
nasılsınız benim mide bulantılarım basladı
yemek filan yiyebiliyorum ama zorla hep bi bulantı var midemde aksamları özellikle
olsun buna da sükür
bi de pıtpıtlarını görsek cok rahatlıcam

Canım, ben de onun hastasıyım ama fiyattan dolayı sanırım Alman'da yapacağım. alman'da sezeryana 5.700 tl. fiyat aldım. Prof muaynede 220 tl. Eve uzak ama eşim ben götürürüm dedi. Çar. gününe randevu aldım. Memnun kalırsam devam ederim. Medical park Göztepede'de sezeryan 3.800 tl. muayene 130 tl. Orada da iyi bir dr. varmış ama sgk geçtiği için hastane kalitesini bilmiyorum. Orası da bir alternatif. İkisinden de memnun kalmazsam eğer, Acıbadem sig. yaptırırsan 870 tl. ye sezeyan 7.183 tl.ye geliyor.

Listede adını göremedim kaç haftalık gebesin? Demek ikiz bekliyorsun masallah harika bir habe darısı benim basıma. Bana da 2 embriyo kondu, kese görmeye gidinc ebelli olur herhalde.. Kaç haftalıkken kanama oldu? Çalışıyor musun? durum dururken mi oldu kanama yoksa çok mu yordun kendini? Hangi iğneyi verdi?

lale hosgeldin masallah kızlar siz doğum asamasına gecmişşiniz
senin değerlerin nasılsı
happywomen benim de kan değerlerim ikiz gibiydi ama tek kese
9.gün 248
11.gün 526
18.gün 10100
hayırlısı olsun insallah sağlıklı olsunda tek çift farketmez
bi de burda herkes ne zaman kese ne zaman kalp atısı duysa yazsa
ben 5+2 de keseyi gördüm
bu hafta da kalp atısı insallahh

Son düzenleme:

Hoşbulduk tşk. ederim.
9. gün 81
11. gün 166
3. gün embriyosuydu benim ama tek gözüküyor. Tam 6 haftalıkken görmeye gidiyorum keseyi insallah..

Hoşbulduk tşk. ederim.
9. gün 81
11. gün 166
3. gün embriyosuydu benim ama tek gözüküyor. Tam 6 haftalıkken görmeye gidiyorum keseyi insallah..

hayırlı olsun cnm belli olmaz
kan değerleri de sasırtabiliyor bazen
yani tek mi çift mi belli olmuyor

Ben bilgilerimi yazmadim 26 yasindayim 7 haftalik gebeyim 2. Denememiz 3 gun once durup dururken kanamam oldu calismiyorum evdeyim yorulacak hic bir iste yapmadim aslinda progenex oldum bir iki harf yanlis olabilir 2 gun pes pese vuruldum.yapi kredi sigortamiz var ama limiti asiyor acibadem medical park aklimda bi arkadas epidural normal dogum yapti memnunda bide hisar intercontinantel var ama arastiriyorum aslinda gonlum tayfun hocada ama fiyatlar malum bakalim insallah sizinde keseler ve kalp atislari duyulir carsamba tekrar kontrolumuz var bizimde

Canim ya benim degerlerim cok yuksek degildi aslinda ama cift kese ve kalp.atisinida duyduk cok sukur
10.gun 106
12.gun 160
14.gun 277
Deger duzgun bile artmadi dr herseye hazirlikli olun dedi aama simdilik cok sukur hersey yolunda tek cift inan farketmez yasanan duygular ayni allah saglikla kucagimiza almayo nasip etsin insallah ve isteyen herkese bu duyguyu yasatsin

günaydın...umarım biran önce duyarsın ve birazda olsa rahatlarsın. bulantılar baslamıs bende hala tık yok arasıra cok nadir oluyor iimi kötümü bilmem 9. haftadayz bundan sonrada baslamaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…