2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cok gecmis olsun izmirdesin galiba .hangi doktora goturuyorsun? Memnun musun?

Arkadaslar bebek arabasi olarak ne kullaniyorsunuz artilari eksileri neler paylasirsaniz sevinirim.stokke yada concord neo kullanan varmi?

ii aksamlar arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl? emeklemeye baslayan oldumu? biz yaklasık 2 haftadır yavas yavas da olsa emekliyoruz. sizde durumlar nasıl.

ii aksamlar arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl? emeklemeye baslayan oldumu? biz yaklasık 2 haftadır yavas yavas da olsa emekliyoruz. sizde durumlar nasıl.

Masallah bnm kizim adım atmaya başladı tabiki koltuk altından tutuyoruz biz ve bir haftadır beni bu durum cok yordu bütün gun bir sehpa var solonun ortasin da esnamın belinegeliyor bütünün orda ayakta dikilmek istiyor bizde bu aksam hemen gidip yürütec aldık cok ilgisini çekti geri geri gidiyor birde etrafn da donüyor komik bir durum var evin icin de ben hic kızımı yere bırakmıyorum ki belki emekler ama bilemiyorum korkuyorum hasta olurdiye masallah size de yakındır ayaklanması bebeğinin

masallah esramıza kocaman kız olmusta adım atmaya baslamıs :) zaman ne cabuk geciyor daha dün gibi dogdukları gün :)
canm sorma o dert bizde yaklasık bir aydır var. sürekli yürütün beni istiyor egilmekten belim kopuyor dediğin gibi. bazen cok mızmızlanıyr aglıyor yürütmeye baslayınca sanki o mızmızlanan kendi deilmiş gibi kahkahayı basıyor nasıl keyif alıyor sorma. yürütecide ne bilim doktorlar pek tavsiye etmediği için almak istedim, hoppala aldım yerine bende.
cokta titizlenme canım ya ne kadar üstüne düşersen o kadar hasta olur. vucudun mikrobada ihtiyacı var, ki bagışıklık sistemi gelişsin:) yere temiz bişeyler ser ugrassın dursun biraz, ölede keyif alıyorlar

nasılsınız kızlar karasu,gulom masaalh bebişlere
bizden de güzel hbrler var
oğlum gel gel yapıyor,bi tane sarkısı var onu söleyince trampet çalıyor,öpmeyi de öğrendi
biz yürütec kullanıyoruz drumuz izin verdi 1 aydır
öyle cok sevdi ki bütün evi turluyor hatta yürütecten sonra hareketlendi
ek gıda olayına gelince verdiğim herseyi seviyor ve yiyor
fakat anne sütüne karsı soğuyor sanki gündüz pek yanasmıyor
bende az az tattırıyorum doymasına izin vermiyorum
bizim bebek arabamız baby2go proton memnunuz

Oy oykızlar oy bu dıs ne zor cıkarmıs kızımın ıncısı dıs bugdayı partısını hak ettı en gorkemlısınden bır partı duzenlıcem sevıncımden yakkasık 1 aydır sureklı aglıyr uykusunda bıle aglıyr agzına battanıyesını cekıyr ıyıce beyazladı ınsallh buhafta cıkar ben sınırden patladım benı gorunce ma ma ya da me me dıye bagırıyr geceler cokzor gecıyor bızım evde ıyıce ekgıdaya gectık bız hersey verıyorum gun ıcınde kızım uyanıkkn benı emmek ıstemıyor cunkı hamdolsun hepîmizin bebeklerı buyuyor bugunlerde gecıcek ınsallh

Kahvaltı ve yoğurt seviyor, meyva püresini hipp yiyor hergün ama sebze çorbasından nefret ediyor. Kendim de yapsam hazır kavanoz da alsam ısrar edince kusuyor. Biz de sevmeyiz sebze huyu bize benzemiş

selam kızlar. Nasılsınız. Masallah bebıslere her gun yenı bı huyla hayatımıza nese sevınc katmaya devam edıyo bebıslerımız. Rabbime sukurler olsun. benım kuzumda emeklemıyo henuz ama poposunu havaya kaldırıyo :) hoplatılmaya bayılıyo. Bende ne versem yıyor hıc reddetmedı bugune kadar. yogurt ve meyve suyuna bayılıyo. bardaktan ıcırıyorum bazen cok komık oluyor :) kızlar sebze puresıne nrler koyuyorsunuz. cevız ıcın erkenmı 9 ayda dedı doktorumuz ama versemmı azar azar.

masallah canm kuzuna bizimki ek gıda konusunda pek iştahlı deil uzun zamndır veriyorum ama canı isterse cok güzel yiyo istemezse vay halimize :) cogu zaman da yemek istemiyor 4-5 kasık anca ama herseyden azda olsa vermeye calısıyorum. bizimkide yogurdu ve meyva suyunu sewiyor. sebze püresine gelince ilk baslar havuc patates pirinç seklinde idi ama artık ne gecti elime koyuyorum. ıspanak, karnıbahar, brokoli,kabak, pırasa, patates, havuc birde içine pişirken ufak bi kuzu kemiği koyuyorum:) zannetmiyorum ceviz için de erken oldugunu bende dahil veren arkadaslar var.

Hımm kuzu kemıgı süper fıkır ben de yağsz dana kıyması koyuyorum bor top 1 lıra kadar Katnabahar hıc veremedim daha denemek lazım cevıZ bende vermiyorum 6. Aydan buyanda Dr ıyı yapmışsınız dedı

dogru sölüyorsun canm kimsecikler ugramıyor öle oluncada insan ne yazacagını bilmiyor:) aslında tam cocuklarla ilgili fikir alısverişi yapma zamanı. günlük nasıl neler yaptıgımızı neler yapabilecegimizi felan paylassak ne ii olur, gün gectikçe etrafa olan ilgileri daha da artıyor çünkü

Aynı fikirdeyim senînle buarada gunydın bnm kızım bugecede 8 de yattı sbhaha karsı 4 te uyandı sımdı bayılmk üzere însallhesim dedı bizm kızımz oyle akşm yatıp sabh kalkmaz bırk bıberonla besleme acıksn uyansın dedıgı olduzaten bu bır ilkti kızım iljdefabukadar uzun uyudu dun temz hava carptı galiba neyse biz yazışalım almayalim kimseyi topikten içeri gelmesin onlar

günaydın gerci biraz gec oldu ama benmki :) bizim gece uykumuz cok ii masallh 2. ayından bu yana aksam saat 10,30 - 11 gibi myatıyor sabah 6 gibi uyanır. darısı size insallh. gündüz pek uymuyor ama 15-20 dk. cok nadir 1 saati gectiği oluyor. senin bu kız nasıl dayanıyor bu uykusuzluga, huzursuzda olur uyumadıgı için.
ben bu aralar hava gzel oldukca dısarı cıkıyorum en olmadı balkona cıkıyorz hem temiz hava alıyor hemde etrafındakileri seyrediyor pekte keyif alıyor bu durumdan. yürütüyorum, emeklemesi baya ilerledi yoruluyor birazda galiba artık.
sende olabildigince yormaya calış. daha önce dediğim gibi yere temiz bi örtü ser kendince oynasın dursun belki yorulunca biraz daha ii uyur.

Cwalla cnm bizde sasırıyoruz bu uykuszluğa ki biz dogdugumuzdn beri böyleyiz bu durumdn öturu 20 kilom gitti cok yoruluyrum bak cumrtesı aksam ustu uyudu 4 ile6 arası sonra yemege gittik gece 11 de geldik butun akşm açık havada oynadı cok sevındık bugece kesin uyur diye saat 1 e geliyrdu babası uyuttu tam 15 dk ve uyandı kahkaha atıyor sabh 4 te yattı pazar gunu 11 de uyandı dun butungun bahcede oyalndı gezmeye gittik akşm yine dikti beni ayaga gece uyandı sbh7 gıbı uyudu zor birdurum yorulsada uyumuyr ilginç bir kızım var benim bir buyudun insallh o zamn cekicem kulaklarını masallh size super uykunuz nazar degmesin ama genlde duydugum her erkek bebek sizin gibi kızlar dogustan cadı galiba walla yerede bırakıyrum artık yürütecte aldık kızım full enerjik tatlım işte boyle

neyse canm biraz daha sabır insallh zamnla düzene girer. elden gelen de bişey yokki bu duruma rabbim bol sabır ve direnç versin sana gercekten cok zor uykusuzluk insanın bütün dengesini alt üst ediyor. büyüyünce acısını cıkar artık dediğin gibi :)))
saglıkları keyifleri yerinde olsunda tek dier seylerede katlanacaz bi süre...

Haklısın rabbım ömür versin inşllh yawrularımıza saglıklı oldunlrda bugunler gecıck inşllh bak 11 de yatrdım annm geldi bugun yardıma 15 dk sonra uyandı sindş annm evi gezdıyr uyutmayım diye yüzüne bakıp gülüyr ilginç birdurum yasıyruz birî uyumayn bîr bebeğin oluck deseydı inanmazfım inşllhh eabbim guzelgunler göstersin evladlarımıZa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…