- 14 Aralık 2008
- 102
- 7
- 116
Selm kizlar hayrdr neden kimse yazmiyr cookmu yaramz oldu bebisler biz bugun dr a gittik kizim yaklssk 10 gundr cir cir aile butcemizin icine ediyorgunde enaz 12 bez degisiyrdunaksm dr la gorstum hemn sabh diskiyi tahlile getrdedi son surat bastik gaza 30 dk da tahlile verdk sonra sinuc temiz cikti sukurdiyelim ama birhafta dahadevm ederse farkli bir arastrma yapicaklarsindirim sistemiyle ilgili poposu kizardi yawrumun kaka yapmajtn surekli kremliyrz simdi bayildi gecede uyumuyrz surekli kaka ucin uyaniyr ve cok agliyor karni agriyr galiba gerci dr diste yapardeditahlil temz cikinca buarada juzim bukadar kakaya 15 gunde550 gralmis ama bezi vardi 400 gr dedi dr mz
Arkadaslar bebek arabasi olarak ne kullaniyorsunuz artilari eksileri neler paylasirsaniz sevinirim.stokke yada concord neo kullanan varmi?
ii aksamlar arkadaslar nasılsınız bebişler nasıl? emeklemeye baslayan oldumu? biz yaklasık 2 haftadır yavas yavas da olsa emekliyoruz. sizde durumlar nasıl.
Masallah bnm kizim adım atmaya başladı tabiki koltuk altından tutuyoruz biz ve bir haftadır beni bu durum cok yordu bütün gun bir sehpa var solonun ortasin da esnamın belinegeliyor bütünün orda ayakta dikilmek istiyor bizde bu aksam hemen gidip yürütec aldık cok ilgisini çekti geri geri gidiyor birde etrafn da donüyor komik bir durum var evin icin de ben hic kızımı yere bırakmıyorum ki belki emekler ama bilemiyorum korkuyorum hasta olurdiye masallah size de yakındır ayaklanması bebeğinin
selam kızlar. Nasılsınız. Masallah bebıslere her gun yenı bı huyla hayatımıza nese sevınc katmaya devam edıyo bebıslerımız. Rabbime sukurler olsun. benım kuzumda emeklemıyo henuz ama poposunu havaya kaldırıyo :) hoplatılmaya bayılıyo. Bende ne versem yıyor hıc reddetmedı bugune kadar. yogurt ve meyve suyuna bayılıyo. bardaktan ıcırıyorum bazen cok komık oluyor :) kızlar sebze puresıne nrler koyuyorsunuz. cevız ıcın erkenmı 9 ayda dedı doktorumuz ama versemmı azar azar.
masallah canm kuzunabizimki ek gıda konusunda pek iştahlı deil uzun zamndır veriyorum ama canı isterse cok güzel yiyo istemezse vay halimize :) cogu zaman da yemek istemiyor 4-5 kasık anca ama herseyden azda olsa vermeye calısıyorum. bizimkide yogurdu ve meyva suyunu sewiyor. sebze püresine gelince ilk baslar havuc patates pirinç seklinde idi ama artık ne gecti elime koyuyorum. ıspanak, karnıbahar, brokoli,kabak, pırasa, patates, havuc birde içine pişirken ufak bi kuzu kemiği koyuyorum:) zannetmiyorum ceviz için de erken oldugunu bende dahil veren arkadaslar var.
dogru sölüyorsun canm kimsecikler ugramıyoröle oluncada insan ne yazacagını bilmiyor:) aslında tam cocuklarla ilgili fikir alısverişi yapma zamanı. günlük nasıl neler yaptıgımızı neler yapabilecegimizi felan paylassak ne ii olur, gün gectikçe etrafa olan ilgileri daha da artıyor çünkü
Aynı fikirdeyim senînle buarada gunydın bnm kızım bugecede 8 de yattı sbhaha karsı 4 te uyandı sımdı bayılmk üzere însallhesim dedı bizm kızımz oyle akşm yatıp sabh kalkmaz bırk bıberonla besleme acıksn uyansın dedıgı olduzaten bu bır ilkti kızım iljdefabukadar uzun uyudu dun temz hava carptı galiba neyse biz yazışalım almayalim kimseyi topikten içeri gelmesin onlar
günaydın gerci biraz gec oldu ama benmki :) bizim gece uykumuz cok ii masallh2. ayından bu yana aksam saat 10,30 - 11 gibi myatıyor sabah 6 gibi uyanır. darısı size insallh. gündüz pek uymuyor ama 15-20 dk. cok nadir 1 saati gectiği oluyor. senin bu kız nasıl dayanıyor bu uykusuzluga, huzursuzda olur uyumadıgı için.
ben bu aralar hava gzel oldukca dısarı cıkıyorum en olmadı balkona cıkıyorz hem temiz hava alıyor hemde etrafındakileri seyrediyor pekte keyif alıyor bu durumdan. yürütüyorum, emeklemesi baya ilerledi yoruluyor birazda galiba artık.
sende olabildigince yormaya calış. daha önce dediğim gibi yere temiz bi örtü ser kendince oynasın dursun belki yorulunca biraz daha ii uyur.
Cwalla cnm bizde sasırıyoruz bu uykuszluğa ki biz dogdugumuzdn beri böyleyiz bu durumdn öturu 20 kilom gitti cok yoruluyrum bak cumrtesı aksam ustu uyudu 4 ile6 arası sonra yemege gittik gece 11 de geldik butun akşm açık havada oynadı cok sevındık bugece kesin uyur diye saat 1 e geliyrdu babası uyuttu tam 15 dk ve uyandı kahkaha atıyor sabh 4 te yattı pazar gunu 11 de uyandı dun butungun bahcede oyalndı gezmeye gittik akşm yine dikti beni ayaga gece uyandı sbh7 gıbı uyudu zor birdurum yorulsada uyumuyr ilginç bir kızım var benim bir buyudun insallh o zamn cekicem kulaklarınımasallh size super uykunuz nazar degmesin ama genlde duydugum her erkek bebek sizin gibi kızlar dogustan cadı galiba walla yerede bırakıyrum artık yürütecte aldık kızım full enerjik tatlım işte boyle
neyse canm biraz daha sabır insallh zamnla düzene girer. elden gelen de bişey yokki bu durumarabbim bol sabır ve direnç versin sana gercekten cok zor uykusuzluk insanın bütün dengesini alt üst ediyor. büyüyünce acısını cıkar artık dediğin gibi :)))
saglıkları keyifleri yerinde olsunda tek dier seylerede katlanacaz bi süre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?