merhaba arkadaslar nasılsınız? sizden bi ricam olacak verdiğinz ek gıdaları tüm detaylarıyla paylasabilirmsnz. karasucum sabah kahvaltıda yumurtaya basladık demişin baska neler veriyosun yanında...
Selm kizlr milupanin sayfasinda ek gidalara gecis var ve guzel sebze cirbasi tarfleri var bilginz olsun ben simdi ilk defa irda gordum kizima devam sutu ile yogurt mayalicam yarin yazarim tadinin nasil oldugunu kimse niyee birsayler yazmiyor ki
Slm canim bakicam muhakkak. .Cunku coooook yogunuz bebeklerle ben hic vakit bulamiyorum cunku muhakkak biri hasta oluyor bizimkilerin
Herkese merhaba. Kızlar benım kuzum cok huzursuz ve devamlı ıkınma hareketı yaptıgından oturu en son doktorumuza dedım ne zaman bıtıcek gaz sorunu kızım devamlı ıkınıp duruyo. gaz coktan bıtmıs olması lazım baska bıseydır dedı. ıdrar ve kaka tahlılı yapıldı kızımın bagırsaklarında enfeksıyon cıktı. 1 haftadır ılac kullanıyoruz l. yarın tekrar gıdıcez umarım gecmıstır.
kızımın yanaklarının kenarlarında kucuk kırmızı sıvılceler var sızce ne olavılır doktora mutlaka sorarım yarın.
kızlar evde mayaladıgınız yogurdu kac gun verıyorsunuz. hergun gunlukmu mayalıyosunuz. ben gunluk sıse sut alıp mayalamayı dusunuyorum.
sızler nasıl mayalıyorsunuz yogurdu.
bu arada raporum bugn bitiyor yarın işbaşı. :18::18::18: hiç gidesim yok. bu hafta da bi gidip bi gitmeyeceğim. geçen haftadan bakıcımız ameliyat olacağım diye ayrıldı. yeni bir teyzeyle anlaştık. bakalım nasıl olacak. çok zor bakıcıya bırakıp gitmek tüm eve kamera döşettik haftasonu.işe başlayan var mı başka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?