2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Selam kizlar biz artik ba ba ba ba de de de abe ya ay diye bagiriyruz kizim esimin yuzune bakiyor ba ba diyor esim eriyor tabiki bende geceleri diyorum bak kizin ba ba diye agliyr hadi al kizini diyorumhersey hamdolsun ki duzenw girmeye basladi ben 3 gun olucak sabh kahvltisina cevzde ekledim carsamba bizim kontrol bakalim dr ne diyeck walla kizkar ben kendi bildigim gibi besliyorum kizimi sukur hicte alerjik durum olmadi tuz ve seker bende vermiyorum gerci gecen aksam esim halley yediriyrdu soktum parmagimi cikardim agzindn oglenleritarhana corbasi yapiyrm icine devam sutu ekliyrn ilinonca sebze puresinide sulandirip onada ekliyrm devm sutu bu ay sma gold aldim ben sebze puresine hergun bir parca 4 parmk kadr bal kabagi koyuyorum tat veriyr ve ciddi faydalari var elle yolma koy tavugu buldum aldim attim dolaba dr kontrldn sonra kaynatip hazrlicm ben kiyma aldim dun birde onlari kucuk kuck hazrladim attim dolaba ama erkn daha et icinde bana kizima yemk yedrmek cook zevkli geldi ne bulursam yedrmk istiyorum tutamiyorum kendime esim obez oluck yapma diyor ama be versem kizim ilk cene kitliyr sonrada aciyr agzini yiyor bende anne olark bir kadik bir kasik tikiyorum bizdn bu kadar uykum var iyi geceler kizlar

merhaba arkadaslar nasılsınız? sizden bi ricam olacak verdiğinz ek gıdaları tüm detaylarıyla paylasabilirmsnz. karasucum sabah kahvaltıda yumurtaya basladık demişin baska neler veriyosun yanında...

canım ek gıdaya neredeyse 3 ay önce geçmiş biri olarak ilk beslenme listemi geçmiş sayfalarda uzun uzun yazmıştım..istersen bakabilirsin...

slm kızlar...

bakıyorumda artık hepimiz ek gıdalara geçtik çok şükür..koşuşturmaca daha fazla....

ben artık çok rahatım öyle hissediyorum ...yemek konusunda hiç sıkıntım yok..maaşallah ne versem yiyorlar...gece uykumuzda süper...

bu arada biz dün bebişlerimizin saçlarını kazıttık kızımı kocişim yaptı..oğlumuda babam
zaten hiç saçları yoktu ve tüy gibi incecikti..inşallah daha güzel çıkarlar artık..böyle bile çok tatlılar keltoşlarım benim

onun dışında sağlıklarımız yerinde bi sorun yok çok şükür..hepinizide kocaman öptük...

Selm kizlr milupanin sayfasinda ek gidalara gecis var ve guzel sebze cirbasi tarfleri var bilginz olsun ben simdi ilk defa irda gordum kizima devam sutu ile yogurt mayalicam yarin yazarim tadinin nasil oldugunu kimse niyee birsayler yazmiyor ki

Selm kizlr milupanin sayfasinda ek gidalara gecis var ve guzel sebze cirbasi tarfleri var bilginz olsun ben simdi ilk defa irda gordum kizima devam sutu ile yogurt mayalicam yarin yazarim tadinin nasil oldugunu kimse niyee birsayler yazmiyor ki

Slm canim bakicam muhakkak. .Cunku coooook yogunuz bebeklerle ben hic vakit bulamiyorum cunku muhakkak biri hasta oluyor bizimkilerin

Slm canim bakicam muhakkak. .Cunku coooook yogunuz bebeklerle ben hic vakit bulamiyorum cunku muhakkak biri hasta oluyor bizimkilerin

Cok gecmis olsun bizimde bugece duzenimz bozuldu kizim yatti 11 de kalkti 12 de ve halen oruruyr uyutmk istedigimde agliyor bende cok yoruluyrm gun icinde devam sutu ile yogurt yaptim ama simdi c kasigi ile tafina baktim ben begnmefim hic degisk tarfler var bak bir ara

Herkese merhaba. Kızlar benım kuzum cok huzursuz ve devamlı ıkınma hareketı yaptıgından oturu en son doktorumuza dedım ne zaman bıtıcek gaz sorunu kızım devamlı ıkınıp duruyo. gaz coktan bıtmıs olması lazım baska bıseydır dedı. ıdrar ve kaka tahlılı yapıldı kızımın bagırsaklarında enfeksıyon cıktı. 1 haftadır ılac kullanıyoruz l. yarın tekrar gıdıcez umarım gecmıstır.
kızımın yanaklarının kenarlarında kucuk kırmızı sıvılceler var sızce ne olavılır doktora mutlaka sorarım yarın.
kızlar evde mayaladıgınız yogurdu kac gun verıyorsunuz. hergun gunlukmu mayalıyosunuz. ben gunluk sıse sut alıp mayalamayı dusunuyorum.
sızler nasıl mayalıyorsunuz yogurdu.

Cook g olsun insallh gecmistr ben yogurt hergun mayaliyorum kucuk 1 gece dolpta bekletiyrm yani hep taze yapmk lazim

Slmlr biz bugun dr a gittik kizim 72 cm ve 7580. Olmus sukur hersey yolunda dr umz bir suru tarif verdi bize artik yarim yumurta sarisi vericez bu hafta kizima buyudugunu gormek beni cok mutlu ediyor rabbim saglik versin yawrularimiza insallh

Huhuuuuu kızlar nerdesiniz neden kimse yazmıyor bnm Kızım iyice obur oldu hafif hafif hersey yediriyorum tv ile tabiki Pepe acıyoruz o da bize ağzını acıyor Gunde bir su bardağına yakin yoğurt yediriyorum icine armut ve muz pure yapiyrm cevizde katiysem ohhh mis sonra sorunsuz sekilde kakamizi yapıyoruz yarın da babamiz bizi iki günlük bir tatile götürecek bakalım nasıl gecicek tatilimiz herkese mutlu hafta sonlarii

akasya gecmiş olsun cnm
karasu masallah yesin yarasın kuzuya
sudenazzz ayy ne tatlı olmustur keltoslar bizimkininde saçları cok zayıf ve sarı cıkıyor
lale sütünün bitmesine üzüldümm
happywomen walla işin cok zor ikizlerle ama cok da güzeldir kolay gelsin cnm kk da sayfalar var ek besin tarifleri

gelelim bize yaklasık 10 gün önce kontrole gittik
9400 kilomuz 72 cm boyumuz doktorumuz suan tam 10 aylık bebek kadar dedi
6.ayın sonuna kadar yalnız anne sütü vermemi fakat herseyden tattırmamı söledi
bende ne yersek meyve,yoğurt,corba tattırıyorum
coğunlukla daha fazlasını istiyor oğlum tatmaktan cıkıyor aslında
bu ayın 28inde bitiyor 6 . ay ne cabuk geciyor zaman,okula baslamadım hala 1 nisan da raporum bitiyor belki biraz daha uzatırım
sizler neler yapıyorsunuz biz yürütec aldık cılgın gibi turluyoruz evi hatta çiçeğimi koparttı yaramaz oğlum
cok sükür bu günleride gördük

Son düzenleme:
Biz sebze corbalarina tavuk katmaya basladik. Keci sutuyle keci yogurdundan evde yogurt mayaliyorum. Gunde 2 cicibebe var.

kızlar herkese merhaba. nasılsınız. benım kızımın ağzı kokuyor bugun farkettım doktorumuza ulasamadım sızlerde boyle bı sorunla karsılasan oldumu.

herkese merhaba,
ben de ek gıda tecrübemi yazayım. çok iyi gitmiyoruz malesef. biliyorsunuz kaan ın kaka yapamama sorunu vardı anne sütü alırken. ek gıdaya 5. ayı doldurunca başladık armut püresi bezelye haşlama ile. sabahları çeyrek armut zor yediriyorum. öğleden sonra da bezelye haşlama içine 1 kaşık zeytinyağı ekleyerek veriyorum. önce severek yedi. çok sevindik. 3 gn sonra kendiliğinden katı kıvamlı kakasını yaptı. çok mutlu oldum tabi. sonra günde 1 kez yapmaya başladı kakasını. bu arada gündüzleri beni emmek istemiyordu. gece sadece emiyordu.biraz bocalama yaşadık. şimdi tekrar anne sütünü severek içiyor ama bu seferde katı gıdaya isteksizleşti. haliyle kaka yapması da durdu tekrar. arada 2 diş çıkardık alttan. onun ateşi oldu yemedi bişey. hatta kilosu azaldı gibi hissettim. bu sabah mecburen 5. gün oldu ben de fitille yaptırttım kakasını. yine katı geldi zaten. moralim çok bozuk. hep katı gıdayı bekledik düzene girmesi için ama yine yapamıyor malesef kakasını. böyle bir sorun yaşayan yok sanırım. önerilerinize açığım. pazaretsi günü kontrole götüreceğim bu yüzden.

bu arada raporum bugn bitiyor yarın işbaşı. :18::18::18: hiç gidesim yok. bu hafta da bi gidip bi gitmeyeceğim. geçen haftadan bakıcımız ameliyat olacağım diye ayrıldı. yeni bir teyzeyle anlaştık. bakalım nasıl olacak. çok zor bakıcıya bırakıp gitmek tüm eve kamera döşettik haftasonu. işe başlayan var mı başka?

Keske biraz daha rapor alabilsen bebeklerin anneden erken ayrılmaları onların gelecek hayatları adına sorunlar dogurabiliyrmus prf. Sabiha paktunanin güvenli anneye bağlanma kitabını okuyorum tavsiye ederim

Selm kizlar hayrdr neden kimse yazmiyr cookmu yaramz oldu bebisler biz bugun dr a gittik kizim yaklssk 10 gundr cir cir aile butcemizin icine ediyor gunde enaz 12 bez degisiyrdunaksm dr la gorstum hemn sabh diskiyi tahlile getrdedi son surat bastik gaza 30 dk da tahlile verdk sonra sinuc temiz cikti sukurdiyelim ama birhafta dahadevm ederse farkli bir arastrma yapicaklarsindirim sistemiyle ilgili poposu kizardi yawrumun kaka yapmajtn surekli kremliyrz simdi bayildi gecede uyumuyrz surekli kaka ucin uyaniyr ve cok agliyor karni agriyr galiba gerci dr diste yapardeditahlil temz cikinca buarada juzim bukadar kakaya 15 gunde550 gralmis ama bezi vardi 400 gr dedi dr mz

Arkadaslar bebek arabasi olqrak ne kullaniyorsunuz artilari eksileri neler paylasirsaniz sevinirim.stokke yada concord neo kullanan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…