2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

demek bulantıların başladııı artık iyice hamiş olduğunu hissetmişssindir..umarım bulantıların aşırı kaçmazda keyfini serersin hamişliğinnn

Merhaba,

35 yasındayım. Çok şükür 2. denememde hamileyim. Transfe rtarihi değil son adet tarihine göre hesaplanıyor değil mi doğum tarihi? 10 Ekim

aramıza hoşgeldin canım..tebrik ederim..rabbim tamamına erdirsin inşallahhh

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]lale247
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]4 ocak
[/TD]
[TD]10 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18
[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

selam kızlar yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah sağ salim kucağınıza allayı nasip etsin benimde dün dr kontrol vardı çok şükür bebişimi gördüm tekrar elleri kolları nasıl hareket ediyor bir görseniz çok güzel bir duygu eşimde ilk defa gördü 3,04 cm olmuş bile maşallah büyümüş şükür bir sorun ve sıkıntımız yok şubat 29 tekrar kontrol var ikili test yapılacak bakalım hakkımızda hayırlısı inş bir problem olmadan bu testide atlatırız.

ay ne güzel masallah insallah hep böle devam eder sorunsuzca. ewet sırada ikili testler var umarım hepimiz ii sonuclar alırız bizimkide ay sonu zaman gecmiyor bir türlü... rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip eder insallah

Cnm hyrli olsun masallh bebegine ne zamn 2li test m ettim bizim seninle aramiz 3gun ben yarin 10.haftaya giricem nasipse sali gunu bende gidicm dr inslh ay ben dayanamiyrm hep gitmk istiyorum gormeye bebegimi

ohhh ohhh maaşallahhh sizeee....canm çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...bizimde salı günü kontrol ben daha hiç hareket göremedim inşallah bende bu sevinci yaşarımmmmm...

Kızlar, crinone jeli yada diğer progesteron içeren ilaçları kaç ay kullanmak gerekiyor?
Birde ben elevit ve Gnc marka folik acid kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz?

ohhh ohhh maaşallahhh sizeee....canm çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...bizimde salı günü kontrol ben daha hiç hareket göremedim inşallah bende bu sevinci yaşarımmmmm...

ee şekerim 2 tane bebecik var senın içinde bizde 1 tane çocugn oynucak yeri var bizde yazık senınkiler her dk haraktmi edicek şaka bir yana tabiki sende görüceksin en kısa zaman da cnm burada sen aspirin içiyormusun halen merak ettim ohhh hem sen 2 kere sevınıceksin inşllh ikiside harket edince çok heyecanlanma oynayınca bebelerin

Kızlar, crinone jeli yada diğer progesteron içeren ilaçları kaç ay kullanmak gerekiyor?
Birde ben elevit ve Gnc marka folik acid kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz?

bilmemki daha ne kadar kullanıcaz ben de progestan fitil kullanıyorum halen folbiol içiyrum birde

ben suan crinone jel, claxane iğne, folidoce kullanıyorum 12 hafta kadar kullanılacak sanırım dr öle sölemişti. 10 gün öncesine kadar estrofem kullanıyordm onu kesti.

slm cnm yaa send epıhtılaşma sorunmu var iğne kullanıyrsun dikkatımı cekti

yok canm daha dogrusu bilmiyorumda :) herhangi bi tahlil yapılmadı ama merkezde ikinci denemeden sonraki hastalara yazıyorlar tedbir amaclı dr ne olur ne olmaz kullan, sana bi zararı yok en enfazla morluk yapar dedi. 3. ay sonuna kadar kullanacam o yüzden

cnm ben de coraspirin,crinone jel,clexane iğne,estrofem,folik asit kullanıyorum
bugün biraz kahverengi akıntım oldu doktora gittik kesenin sekli güzelmiş
ayrıca kalp atısları baslamıs persembe tekrar kontrol var
karasu bana da test yapmadılar ilki düsük olunca doktorum kullanman gerek dedi iğneyi

Kalp atışları 7 haftadan evvel duyulmuyor zannediyordum. Ben de çarş. gidecğeim dr.a tam 6. haftatayken insallah biz de duyarız:)

bugün kontrolüm vardı kızlarrr

ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..

bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.

cnm bende çokk mutlu oldum senın için ne güzel maşallh başlamış demekki haraktler benm de akşam randevm var eşimle evlilik yıl dönumumz ve ben randevu aldum farklı bır dr dn bakalım bizimki neler yapıyr eşime hediye bebeğimizi görsün yetersenın kuzularda pek hırslı bak üzüldüğüne değmedi cnm rabbım tamamına erdirsin inşlhh sağlkla al kucağına hep böyle mutlu ol bugun ki gibi evlatlarınla eşinle herkesinn sevgililer günü kutlu olsunnnnnnnnnnn

cok sevindm canm ya gözleriniz aydın olsun insallah hep böle devam eder sorunsuzca...

Harika bir haber! İnan senin adına çok sevindim.. Bundan güzel sevgililer günü hediyesi mi olur..

selamlar, ben uzun zamandır okuyordum yeni uye olabıldım. Bulantı ve halsızlık nedenıyle hıcbır ıs yapamıyorum sureklı uyuyorum o nedenle yeni geldim listenize beni de eklermisiniz dostlar, Sat 30 kasım, tüp bebekle 3. denemem yaş 33.
İnş. rahat bir hamilelik süreci geçirirsiniz.Hepinize sevgilerimi sunuyorum

canım ne kadar sevindim bilemezsin çok güzel bir haber bu gözün aydın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…