günaydın kızlar
nasılsınız benim mide bulantılarım basladı
yemek filan yiyebiliyorum ama zorla hep bi bulantı var midemde aksamları özellikle
olsun buna da sükür
bi de pıtpıtlarını görsek cok rahatlıcam
Merhaba,
35 yasındayım. Çok şükür 2. denememde hamileyim. Transfe rtarihi değil son adet tarihine göre hesaplanıyor değil mi doğum tarihi? 10 Ekim
selam kızlar yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah sağ salim kucağınıza allayı nasip etsin benimde dün dr kontrol vardı çok şükür bebişimi gördüm tekrar elleri kolları nasıl hareket ediyor bir görseniz çok güzel bir duygu eşimde ilk defa gördü 3,04 cm olmuş bile maşallah büyümüş şükür bir sorun ve sıkıntımız yok şubat 29 tekrar kontrol var ikili test yapılacak bakalım hakkımızda hayırlısı inş bir problem olmadan bu testide atlatırız.
selam kızlar yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum allah sağ salim kucağınıza allayı nasip etsin benimde dün dr kontrol vardı çok şükür bebişimi gördüm tekrar elleri kolları nasıl hareket ediyor bir görseniz çok güzel bir duygu eşimde ilk defa gördü 3,04 cm olmuş bile maşallah büyümüş şükür bir sorun ve sıkıntımız yok şubat 29 tekrar kontrol var ikili test yapılacak bakalım hakkımızda hayırlısı inş bir problem olmadan bu testide atlatırız.
ohhh ohhh maaşallahhh sizeee....canm çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine...bizimde salı günü kontrol ben daha hiç hareket göremedim inşallah bende bu sevinci yaşarımmmmm...
Kızlar, crinone jeli yada diğer progesteron içeren ilaçları kaç ay kullanmak gerekiyor?
Birde ben elevit ve Gnc marka folik acid kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
Kızlar, crinone jeli yada diğer progesteron içeren ilaçları kaç ay kullanmak gerekiyor?
Birde ben elevit ve Gnc marka folik acid kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz?
ben suan crinone jel, claxane iğne, folidoce kullanıyorum 12 hafta kadar kullanılacak sanırım dr öle sölemişti. 10 gün öncesine kadar estrofem kullanıyordm onu kesti.
slm cnm yaa send epıhtılaşma sorunmu var iğne kullanıyrsun dikkatımı cekti
cnm ben de coraspirin,crinone jel,clexane iğne,estrofem,folik asit kullanıyorum
bugün biraz kahverengi akıntım oldu doktora gittik kesenin sekli güzelmiş
ayrıca kalp atısları baslamıspersembe tekrar kontrol var
karasu bana da test yapmadılar ilki düsük olunca doktorum kullanman gerek dedi iğneyi
bugün kontrolüm vardı kızlarrr
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
bugün en güzel sevgililer günü hediyesini aldımmm bebişlerden.
ve ben çok mutluyum...küçük olan kese büyük olana yetişti sayılır...geçen hafta küçük olan 9.5 mm di,büyük olanda 2.3 cm di...bugün küçük olan 2.6 cm,büyük olanda 3.2 cm olmuş...aradaki 2 haftalık farkı 4 güne indirmiş ufaklık :) büyük olanın hareketlerinide gördüm çok şükür rabbime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?