2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Canim cok sevindim senin adina masallah bebislerine saglikli bir sekilde kucagina alirsin insallah dikkat et yorucu islerden sakin kendini bizim bebislerde buyumusler hatta bir tanesi bir kac gun onden gidiyor ama drum agir islerden uzak dur dedi ayy hepimiz saglikla sihatle kucagimiza alalim insallah

Lalecim bugun doktorda randevunuz vardi duyabildiniz mi kalp atislarinizi hersey yolundadir insallah simsiki tutunmuslardir annesine melekler bizide haberdar et merak ediyoruz.
Benimde bugun randevum vardi cok iyiler cok sukur yavrucuklarims

hoşgeldiniz hayırlı olsun gözünüz aydın rabbim hayırlısıyla sağlıcakla yavrunuzu kucagınıza almayı nasip eder ins

inşallh hepimiz rahat hamilelik geçiririz diyrm senın de hayırlı ugurlu olsun bebeğin hoş geldin aramıza

slm kızlar biz dun akşam dr gittik bizim bebeğimiz bize srekli elinlerini indirip kaldırıyordu ve ayaklarınıda oynatıyrdu birde hıçkırır gibi zıplıyrdu yattığı yerde süper bir duygumaşallh bebeklerimize allah herkeze nasip etsin bu duyguyu dr amca herşey güzel dedi fakat sorunsuz bır gebelk demek için çok erken dedi 2 hafta sonra anotomik yapısına bakarz dedi o zaman bırde 22. hafta gel başka dr doğuma kadar gitmesen de olur dedi ama benm bu cumada 17 şubtta tup bebek dr um da randevum ay umarım bir zararı yoktur bunun bebeğe elimden gelse hergun gidicem görmeye kuzumu bebeğimide dr manyağı yapıcam benim başım ağrısa giderim dr a çok pinpirikliymde işte böyle kızlar bizdfn hbrler inşallh cumada güzel hbrler veririz size

Ayy masallah allah nazarlardan korusun bebeginizi.sen icini ferah tut kotu seyler aklina getirme saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

merhaba, benim son adet tarihim 10 ocak 12. ASM AYDIN ARICI doktorum. 2. denememde allahıma çok şükür pozitif haberini aldık. ilk doktor randevum 27 şubatta. cumartesi günü 12. gün test günümdü 709,3 çıktı beta hcg. 14. gün tekrar baktırdık. 1851 çıktı. 5.gün, 2 emriyo konulmuştu ikiz mi bilmiyorum. aydın bey belli olmaz diyor ama benim gönlümden geçen tek olması hayırlısı olsun da çok da önemli değil.
progestan iğnelere devam 27 şubat a kadar. ayrıca clexane folbiol elevit kullanıyorum.

Ayy masallah allah nazarlardan korusun bebeginizi.sen icini ferah tut kotu seyler aklina getirme saglikla kucaginiza alirsiniz insallah

amin inşllh cnm rabbım hepimzn evlatlarını korusun yaa aslında benm aklım karıştı kızlar 3 aydn önce görülen kanamalar da kan uyuşmazlığı varsa annede hemn antı d immuglobn yapılması gerekiyrmuş şimdi iğne buldurdum yarın yaptırıcm ama kendi tup bebe dr umla görüşücm bu konuyu ne yapsam şaşırdım aranızda kan uyuşmazlığı yaşan varmı

Lalecim bugun doktorda randevunuz vardi duyabildiniz mi kalp atislarinizi hersey yolundadir insallah simsiki tutunmuslardir annesine melekler bizide haberdar et merak ediyoruz.

maaşallah o zaman seninkileree canımmmm

cok sevindm canm ya gözleriniz aydın olsun insallah hep böle devam eder sorunsuzca...

Harika bir haber! İnan senin adına çok sevindim.. Bundan güzel sevgililer günü hediyesi mi olur..

canım ne kadar sevindim bilemezsin çok güzel bir haber bu gözün aydın.....

sağolun kızlar allah razı olsun...bende çok mutlu oldum...inşallah devamındada hep böyle güzel haberler olur hepimiz için...

hoşgeldin canım aramıza...Allah tamamına erdirsin..inşallah bulantıları çabuk atlatırsında hamişliğin keyfini sürersin..

canım coraspirin kullanıyorum 36 saatte bir...burdaki doktorum doğuma kadar kullancaksın dedi...

hoşgeldin aramıza canım..bende Aydın beyin hastasıyım...benim iki embriyoda tuttu..11. gün 398.... 13. gün 894 çıkmıştı...senin benden daha yüksek...ikiz olabilir...tabi Allah tan hayırlısı inşallahhh sağlıklı olsunda...

anladım cnm iyimş asprın ama dıkkatli ol dr um kanam yapar dedi bana gerçi benm kanama alanım var senın farklı yaaa cuma olsun ben bebeğimi görmk istiyorum hergun zararı yoktur umarım bunun bebeğe senın ne zaman kontrl cnm tekrar

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]babyy79
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]3. deneme
[/TD]
[TD]30 kasım
[/TD]
[TD]6 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]esrdlgr[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD]7 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10
[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11
[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12
[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13
[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14
[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15
[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16
[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17
[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18
[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19
[/TD]
[TD]baharb
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]10 ocak
[/TD]
[TD]16 ekim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20
[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım allaha şükürler son gördüğüm adetten beridir bir damla leke dahi görmedim..ama dediğin doğru kan sulandırıcı oladabilir yani...

offf bende çok görmek istiyorum..artık dahada arttı görme isteğim..önceden bişeye benzemiyordu ama dün kü görüntü aklımdan çıkmıyor..bana 2 hafta sonra gel dedi zaman nasıl geçer şimcik.....

Canım, bana 2 embriyo transfer edilmişti ama bir tanesi tutmus. Keseyi gördük ama kalp atışları için bir sonraki randevuyu bekleyeceğiz..

masallah canm ne güzel hareketlerini görmüşün eminim apayrı bi duygudr rabbim hepimize kısmet eder inss. dahada ii haberler vermen dileğiyle

Cnm sende bnm gibi y ap başka Dr a git Bnm yarın sabh tekrar var kontrolum ay ayyyy dayanamıyorum bende senin gibi maşallah bebeklerimize

ay canm masallah belli nerdeyse her seyi.ne ii siz sık sık gidiyorsuz kontrole ben bi 15 gün önce gitmiştim kalp atısı için şimdi ay sonunu bekliyorum ikili test ve ense kalınlıgı ölçümü için bizimkide belli olmusmudr acaba böle...

Kizlar selam bende 2 gun once gittim doktora, cok sukurler olsun Rabbime iyiydi bebegimiz. 8+2 gunluguz 1,76 cmdi. Kalbide 170 atiyordu..

Tontis tontis yatiyordu.. Bakalim 2 hafta sonra yine gidicem kismetse. Insallah hepimizin herseyi yolunda gider.. Ne mucadeleler verdik buraya gelene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…