Evet cnm herseyi belli ellerini gördük parmakları bile çok belli yarın sabh yine gidicez sende git cnm ben tüp bebe Dr uma 4subatta gittim 17sn de tekrar geleym dedi ok gel dedi benim kanama alanm varya onun için böyle sık cnm salı gunü başka Dr a gittim ben sende git başka Dr a oo seninkide büyümüştür hepimizin bebesine maşallah hepimiz böyle ekleyin resimlerini bebeklerimizinay canm masallahbelli nerdeyse her seyi.ne ii siz sık sık gidiyorsuz kontrole ben bi 15 gün önce gitmiştim kalp atısı için şimdi ay sonunu bekliyorum ikili test ve ense kalınlıgı ölçümü için bizimkide belli olmusmudr acaba böle...
Süermiş sen de gittiğinde benim resimdeki gibi kocaman bir bebe görüneceksin karsında hamd olsun Rabbime süper bir mucize bu her gidiş daha heyecanlı sen 2hafaya 10+2olucksn tam burkadan olucak bu benim eklenti 10+1gunlukKizlar selam bende 2 gun once gittim doktora, cok sukurler olsun Rabbime iyiydi bebegimiz. 8+2 gunluguz 1,76 cmdi. Kalbide 170 atiyordu..
Tontis tontis yatiyordu.. Bakalim 2 hafta sonra yine gidicem kismetse. Insallah hepimizin herseyi yolunda gider.. Ne mucadeleler verdik buraya gelene kadar..
maşallah allah nazarlardan korusun annesi
slm kızlar annecikler daha doğrusu nasılsınz sizinle miniğimin resmini paylaşmak istiyorum yarın sabah yine gidicez dr a çok m ediyorum bakalım yarın bize neler yapıcak rabbm herkese nasip etsin Eki Görüntüle 348276
slm kızlar annecikler daha doğrusu nasılsınz sizinle miniğimin resmini paylaşmak istiyorum yarın sabah yine gidicez dr a çok m ediyorum bakalım yarın bize neler yapıcak rabbm herkese nasip etsin Eki Görüntüle 348276
Kizlar selam bende 2 gun once gittim doktora, cok sukurler olsun Rabbime iyiydi bebegimiz. 8+2 gunluguz 1,76 cmdi. Kalbide 170 atiyordu..
Tontis tontis yatiyordu.. Bakalim 2 hafta sonra yine gidicem kismetse. Insallah hepimizin herseyi yolunda gider.. Ne mucadeleler verdik buraya gelene kadar..
kız bu koca adam olmuş ya maaşallahhhvalla ne güzel yatıyor öyleee...kızım sen hergün ultrasonamı gidiyosun kaç doktorun var senin..şaştım kaldım sana doğrusu..en iyisini yapıyosun..benim herif gıcıklık yapıyor offff
seninkinede maaşallah canım yaaa2 hafta sonrada böyle kocamannnnn olmuş olur inşallahhhh
günaydın kızlar
karasu massallah ne tatlı bebiş
ben persembe doktora gitmiştim yazmayı unutmusum buraya
doktor üstten ayrıntılı ultrasonla baktı veeee sürpriz sizin bebişin biri arkada saklanıyor dedi
birinin kalp atıslarını duyduk diğerini ayırt edemedik dedi bu hafta yine gidcem
hayırlısı artıkım sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez..
günaydın kızlar
karasu massallah ne tatlı bebiş
ben persembe doktora gitmiştim yazmayı unutmusum buraya
doktor üstten ayrıntılı ultrasonla baktı veeee sürpriz sizin bebişin biri arkada saklanıyor dedi
birinin kalp atıslarını duyduk diğerini ayırt edemedik dedi bu hafta yine gidcem
hayırlısı artıkım sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez..
Karasu size bisey sormak istiyorum gecmisi okudum sizin kanama alaniniz oldugunu ogrendim benimde kanama alanim var 2hafta once kanamam oldu ozaman ogrendim o zamandan beri yatiyorum drum her hafta cagiriyor dun yine cok az tek sefer kanamam oldu ama korktum tabi hemen dra gittik yavrucuklarim iyi cok sukur ama drum yatacaksin diyor kanama alanim daralmis hareket etmeye korkuyorum kanamam olacak diye size dr ne diyor sizde yatiyormusunuz surekli
arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda karnınızda olan meleklerinizi günü geldiğinde sağsalim kucağınıza da almanız dileğiyle hoşçakalın.
benimde sol tarafımda keskin ağrılarım oluyodu hatta doktoruma sordum kistimin olduğu yerdi çünkü..ama hiç bişey çıkmadı..
bu ağrılar çok normal kendini sakın dış gebelik diye yönlendirme iyi düşünmeye çalış inşallah güzel haberler alır aramıza katılırısın
arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda karnınızda olan meleklerinizi günü geldiğinde sağsalim kucağınıza da almanız dileğiyle hoşçakalın.
karasuuu maşallahhhhayy nasıl belli olmuş şekli şemalı ne çabuk gelişiyolar dimi
ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm bu cuma yada cumartesi gidicem kalp atışını duyarmıyız sizce :26:
karasuuu maşallahhhhayy nasıl belli olmuş şekli şemalı ne çabuk gelişiyolar dimi
ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm bu cuma yada cumartesi gidicem kalp atışını duyarmıyız sizce :26:
Maşallah diyelim kalp atısını vajınal ultrasyon ıle daha erken duyulabılıyor karından bıraz daha gec duyuluyor sabırsızlanırsanız bır doktora gıdın bence duyarsınız bıle :) Keseyi görüp tahlıl sonucuda duzgun artıyorsa korkmayın bence.
cnm evet maşallah kocaman oldu inanılmaz hızlı gelişiyor bebeklerimz ben 5+5 te kanama ile gittiğimde altn muaynede kalp atışları başlamştı ama dinleyemedik tabiki sonra 7.hafata gittik bizimki kendini göstermedi 8+5te duydum ben kalp atışlarını kişidn kişiye değişiyr bu durum benm rahım bele dönuk olduğu için geç gözuktu üstten muaynede bebeğim şükür artık heryerini görebiliyoruz hamdolsun rabbıme darısı başına inşallh hergıttığınde onu bira daha buyumuş olarak görmek çok güzel inşallh enkısa zaman da sende bebeğinn kalp sesini duyarsın cnmm
Kızlar bugün 5+6 galiba. Son adet tarihim 10 ocaktı. Bugün doktora gideceğim. Tüp bebek doktorum değil. Ona randevumuz 1 hafta sonra. Merak ettik eşimle bugün başka bir doktora gidiyoruz. Sizce bu dönemde keseler görünür mü? Ya da kalp atışları? Ikiz olup olmadıkları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?