2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Evet cnm herseyi belli ellerini gördük parmakları bile çok belli yarın sabh yine gidicez sende git cnm ben tüp bebe Dr uma 4subatta gittim 17sn de tekrar geleym dedi ok gel dedi benim kanama alanm varya onun için böyle sık cnm salı gunü başka Dr a gittim ben sende git başka Dr a oo seninkide büyümüştür hepimizin bebesine maşallah hepimiz böyle ekleyin resimlerini bebeklerimizin
Süermiş sen de gittiğinde benim resimdeki gibi kocaman bir bebe görüneceksin karsında hamd olsun Rabbime süper bir mucize bu her gidiş daha heyecanlı sen 2hafaya 10+2olucksn tam burkadan olucak bu benim eklenti 10+1gunluk
maşallah allah nazarlardan korusun annesi

âmin cnm Rabbim hepimizin bebeğini korusun inslhh Ben sizin bebeleride merak ediyorum anneleri sizde resim ekleyin

kız bu koca adam olmuş ya maaşallahhh valla ne güzel yatıyor öyleee...kızım sen hergün ultrasonamı gidiyosun kaç doktorun var senin..şaştım kaldım sana doğrusu..en iyisini yapıyosun..benim herif gıcıklık yapıyor offff

seninkinede maaşallah canım yaaa 2 hafta sonrada böyle kocamannnnn olmuş olur inşallahhhh

Cnm bnm aslında 1tane Dr um var tpbebegmizi malzeme çalmadan transfer yapn ama bnm bilmem raht durmadım bir proton da randevu aldım şimdi Prof 27subtta 5marttada kendi Dr um çağırdı Bn zordayaniyorum cnmmm sende git başka Dr esine çaktırmadan bizim Dr ümüzde bize DVD veriyor usg den ben sürekli izliyorum nasıl harekt ediyor bugün sabh uyuyordu Dr amca 1dk dedi ve Nazlı şey zor uyandı sürekli gerinip durdu çok komik babası kilikli uykucu böyle isteeee

günaydın kızlar
karasu massallah ne tatlı bebiş
ben persembe doktora gitmiştim yazmayı unutmusum buraya
doktor üstten ayrıntılı ultrasonla baktı veeee sürpriz sizin bebişin biri arkada saklanıyor dedi
birinin kalp atıslarını duyduk diğerini ayırt edemedik dedi bu hafta yine gidcem
hayırlısı artıkım sağlıklı olsunlar da tek çift farketmez..

ne güzel masallah iki tanelermiymiş:)) gözün aydın olsun dediğin gibi saglıklı sıhhatlı olsun da tek yada çift hiç önemi yok

cnm tebrik ederim şakacı demek saklanmış maşallh onlara rabbım tamamına erdirsin inşallh sağlıkla hadi haftaya hayrlı hbrler ver inşallh benm bebiş dun uyuyrdu mışıl mışıl dr amca turtukleynce uyandı gerinip duruyordu

Karasu size bisey sormak istiyorum gecmisi okudum sizin kanama alaniniz oldugunu ogrendim benimde kanama alanim var 2hafta once kanamam oldu ozaman ogrendim o zamandan beri yatiyorum drum her hafta cagiriyor dun yine cok az tek sefer kanamam oldu ama korktum tabi hemen dra gittik yavrucuklarim iyi cok sukur ama drum yatacaksin diyor kanama alanim daralmis hareket etmeye korkuyorum kanamam olacak diye size dr ne diyor sizde yatiyormusunuz surekli

Ben çok uzun süre yattım hiç kalkmadım 5ockta öğrendim lekenme oldu ve ben yattım 17subatta tamm artık kalabilirsen dedi Dr um fakt ben halen hiçbir is yapmiyorm dikktliyim ben hergün progstan iğne ve 3gunde 1de proluton depot vuruldum hiç kalkmadım sadece wc yemek ve duş o da hafta 1gun ve şükür hiç kanamam olmadı birdaha ciddi kanamam oldu benim pet koyuyordum cuma gunü öğrendim haln var ama çok küçük sorun yok dedi Dr um darısı basına inslhh bu durum ciddi Güzelce dinlen ve hickalkma gecmis olsun cnm bizde hbr ver merakta bırakma

Crinone vajinal jel elimde var. Buzdolabında sakladım bu konuda hassasım.bebeklerim oldu allaha şükür.içinde 12 adet var.2014 son kullanma tarihi.uygun fiyata verebilirim.isteyen özelden msj atabilir

arkadaşlar tecrübenize dayanaraktan sizden bir konuda yardm almak istiyorum.
benim bugün transferimin 4. günü belirti falan aramıyorum bunun için çok erken olduğunu biliyorum. ancak sol tarafımda (tek taraflı) belirgin bir şekilde gerginlik ve ağrı var, daha önce 2 defa sol tarafımdan dış gebelik geçirmiş biri olarakta bu durum beni çok huzursuz ediyor ve yinemi dış gebelik diye kendime sormadan edemiyorum.
gerçekten çok merak ediyorum sizlerin arasında hamile olduğunu öğrenmeden önce benim gibi tek taraflı ağrı yaşayanınız oldumu diye.
şu anda karnınızda olan meleklerinizi günü geldiğinde sağsalim kucağınıza da almanız dileğiyle hoşçakalın.

benimde sol tarafımda keskin ağrılarım oluyodu hatta doktoruma sordum kistimin olduğu yerdi çünkü..ama hiç bişey çıkmadı..
bu ağrılar çok normal kendini sakın dış gebelik diye yönlendirme iyi düşünmeye çalış inşallah güzel haberler alır aramıza katılırısın

karasuuu maşallahhhh ayy nasıl belli olmuş şekli şemalı ne çabuk gelişiyolar dimi

ben geçen hafta çarşamba keseyi gördüm bu cuma yada cumartesi gidicem kalp atışını duyarmıyız sizce :26:

inşallah arkadaşım çok saol cvbın için.

benimde kistim oldugu için ağrım olmuştu, ağrıya ek olarak bır kac gun ıcınde ıgne batması gıbı bısey hıssedebılırsınız,tup bebekte dıs gebelık oranı cok az dıye bılıyorum hemde olumlu dusunelım güzel sonuç alırsınız inş. Bende 2 defa olumsuz sonuc aldım 3. tuttu sukur ve pek yerımden kalkmadım burda okudugum uzere kuru ıncır gunde bır dılım ananas ve cevız yedım tutunmaya yardımcı oluyormus bu bekleme surecı gecmek bılmıyor gıbı gelıyor ama o guzel sonucu alınca hersey bıranda bıtıyor 8 gun sonra mutlu haberınızı almak dılegıyle.

Maşallah diyelim kalp atısını vajınal ultrasyon ıle daha erken duyulabılıyor karından bıraz daha gec duyuluyor sabırsızlanırsanız bır doktora gıdın bence duyarsınız bıle :) Keseyi görüp tahlıl sonucuda duzgun artıyorsa korkmayın bence.

cnm evet maşallah kocaman oldu inanılmaz hızlı gelişiyor bebeklerimz ben 5+5 te kanama ile gittiğimde altn muaynede kalp atışları başlamştı ama dinleyemedik tabiki sonra 7.hafata gittik bizimki kendini göstermedi 8+5te duydum ben kalp atışlarını kişidn kişiye değişiyr bu durum benm rahım bele dönuk olduğu için geç gözuktu üstten muaynede bebeğim şükür artık heryerini görebiliyoruz hamdolsun rabbıme darısı başına inşallh hergıttığınde onu bira daha buyumuş olarak görmek çok güzel inşallh enkısa zaman da sende bebeğinn kalp sesini duyarsın cnmm

tşk ediyorum cevap için evet keseyi gördüm tahlillerimde gayet iyi allaha şükür

sizin ne kadarlık oldu

bi arkadaşımda kanama geçirdi bebeğin arkasın kan varmış şuan dinleniyor inşallah korkulacak bişey olmayacak oda senin gibi kalp atışını kanaması olunca alttan ultrasonla duydular.
hadi maşallahhh baya büyümüşsünüz darısı başımızaa insan devamlı haberdar olmak istiyor bebeğinden herşey yolundamı diye Rabbimm ne güzel bu duygular hamd olsun yaşıyoruz bunları..hayırlısıyla daha da güzel günler göreceğiz inşallahhh

Kızlar bugün 5+6 galiba. Son adet tarihim 10 ocaktı. Bugün doktora gideceğim. Tüp bebek doktorum değil. Ona randevumuz 1 hafta sonra. Merak ettik eşimle bugün başka bir doktora gidiyoruz. Sizce bu dönemde keseler görünür mü? Ya da kalp atışları? Ikiz olup olmadıkları?

kalp atışı için kesin bişey diyemem ama kese rahatlıkla görülür ona göre tekmi çiftmi oda belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…