2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

ıyı oldugunuza sevındım masallah.bnım doktorda 22. haftada fetus ekoya gıtmemı soyledı dedıklerıne gore kalp kapakcıklarına yapısına bakıyorlarmıs tek bebek yarım saat kadar suruyormus bırde ayrıntılı ultrason ıstedı

ii olmamna sevindim canm. ins biran önce rahata kavusursun. ekokardiygrafi sanırım kalp ritmini dinliyor, bi anormallik olup olmadıgına bakılıyor demi. bana öle bisey demedi dr um ama 1,5 ay sonra ayrıntılı için cagırdı sanırım ozaman onada bakacak...
aynen bende sen gibi ne görsem alasım geliyor. zaman biran önce gecsin istiyorum sanırım bu hepimizde böle:))) amin canm aminnnn rabbim cocuklarımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsinnn insallah...

Hayirli olsun.Saglikla buyusun prensesler.
bakalim haftaya doktor bizim icin ne dicek :) heycanla bekliyorum :)

Geçmis olsun.. Rabbim sağliginizi daim eylesin insallah. ne kadar guzel meleginin tekmelerini hissetmek Masallah Aldigin cicileri Hayirlisiyla giydirmek nasip olsun. ben simdiden bakiyorum ama almadim henuz bisey. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Dualarim butun arkadaslarimla..

Sudenaz2222 sanirim bende iki hafta icinde 7kg ulasirim acaip hizli ilerliyor kilom ama cok fazla yedigim soylenemz acaba diyorum 6haftadir elevit 2 haftadirda kan ilaci kullaniyorum onlarmi yapiyorlar sizde kullanmaya basladinizmi bunlari ikiz gebelerde biraz erken baslaniyormus. . .
. . . ikiz gebelere sorum bebeklerin yatagi konusunda karar verebildinizmi ben cok kararsiz kaldim birde odalari cok buyuk degil gardolabi kac kapili olmali , bebek arabalarina bakiyorum acaip buyukler acaba hic almamalimiyim, birde hastane cikisi icin pusetmi fort bebe mi almaliyim malum biraz kucuk olacaklar pusette olmaya bilir ufff kafam cok karisik onerilerinize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Ben tüpe başladığımdan beri kullanıyorum elevit. Demir ilacı Ferro Sanol2u 12. haftada basladı kansızlık olmamasına rağmen. Hastane çıkışı için ana kucağı en ideal ve kullanışlı olanı. Ben travel system bebek arabası alacağım doğumdan önce çünkü ona ana kucağı oturtabiliyorsun.

sığarsa 3 kapılı daha kullanışlı ve daha çok eşya alır ama odaya sığmazsa ölçüye göre yapıyorlar fiyat farkı ödemiyorsun. Oda takımları da 2000- 3000 tl. civarı. alırken kansorojen madde içermemesine dikkat etmek gerek. Kalite belgeli olmalı..

ben 12 haftadan beri elevit ve kan ilacı kullanıyorum. bir gün birini dier gün birini alıyorum. aynen dediğin gibi cok fazla yemediğim halde kilo artısı oluyor haplara baglıyorum ama bilmiyorum yinede. bide genelde göbek cevremde toplanıyor sanki kilolar. neyse artık bu kilolara da katlanacaz...

canım ben çok yiyorum malesef ama ilaçda çok alıyorum..elevit,corasprin,demir hapı,magnezyum....yatak konusunda bende çok kararsızdım..ama karar verdim..bizde yeni ev yaptırıyoruz nasib olursa temmuz gibi geçicez..çocuk odası biraz küçük gibi..o yüzden 2 tane park yatak alıcam....hatta beğendim bile :) internette gördüm sade beyaz ve kubbeli çok hoşlandım...4 kapılı dolap almayı düşünüyodum ama mağazada 3 kapılı baktım baya büyükmüş yeterli geldi..3 kapılıda beyaz bir dolap alıcam..şifonyerde olabilir...ama park yatak yer açısından çok iyi..ben geçen mobilya mağazasına gittim şu büyüyen beşiklere baktım yuh dedim ya çok uzun ve büyükler...2 tane sığmaz zaten..bide park yatak lar en azından toplanıyor...bebek arabası şart bence..almazsak hiç dışarı çıkamayız...ben yanyana olanlardan araştırıyorum şöyle hafif daha dar bulursam alıcam..bu arada arabayı doğumdan sonra alıcam..Allah göstermesinde,ne olur ne olmaz diye...

Bende bahsettigin bebek arabalarini dusunuyodum ama ikiz olunca tum planlar degisti size bir oneri modokoyu bilirsiniz orada mutlu bebe var secenek fazla ve urunler gercekten bebeklere gore tasarlanmis biz orada begenmistik birde dedik goztepede fetih mobilyacilar carsisi var oraya bakalim bir baktikki ayni magazanin subesi oradada mevcut istedigim mobilyaya modoka 4500 fiyat verirken digeri 2900 dedi cok sasirdim yeriniz belli degilse her iki yerede bakip karsilastirma yapmanizi oneririm

Canim senin dedigin gibi kuzenimde yapmisti kg almasi hizlaninca dru soyledi ama bizim dr musade etmiyor ikiz ounca besin depolarin yetersiz gelir bebekler aclik sinirinda yasanda beslenir ama bu sefer sen gucsuz kalirsin kemik erimesine kadar yol acabilir diyo ya aslinda takmiyorum yeterki bebekler beslensin saglikli bir sekilde dunyaya gelsinler hayirlisiyla kg lar verilir

mutlu bebe ile ilgili bir şikayet okudum o yüzden teslim almadna önce konuş iyice boya durumunu..
MUTLU BEBE GENÇ Mobilyalar Kokuyor!

Slm arkadslarim bu sabh dr umuza gittik ben her geldiginde detayli bakiyorum zaten 4d ilefakat ekgkaediyagrfi isticem dedi hersey yolundasukur kizim sanki bizimle konusuyr gibi surekli agzini acip kapatiyrdu cok tatli rabbim kucagimizada almayi nasip etsin insallh evet artik basladik kizimla oynasmaya Sabhlari net oluyor yatakta drbu haftalrdaha da hissedersin dedi ve kiyafet artik alma bekleyin 27.haftayi gecelim diyor ama ben duramiyorum ben suana kardiyalojide nekliyorum bir prof ile gorusucm sonuclarimla kizimi iyi gorunce mutlu oluyorum ben bide kayinvalide yatili gezmeye gitti 2gunluk kendime geldim birazcik ay keske hic gelmese geri

Kizlar buarada bebek arabasi olarak mutlaka mima xari markayada bakin benim tercihim bugobo fakat bu arabaya bayildik kllanimi raht bebek icinde kOnforlu suanda nlindirimde izmr hello babyde

mutlu bebe ile ilgili bir şikayet okudum o yüzden teslim almadna önce konuş iyice boya durumunu..
MUTLU BEBE GENÇ Mobilyalar Kokuyor!

Sikayetlere hic bakmadim dogrusu ama hangi magazya gidersem bir ay onceden siparis aliyoruz 15gunde havalanmasi gerekiyor odada diyor kokmayan mobilya nereden bulucam bilmiyorum cilek ozel tasarim yapmiyor hersey standart insallah guzel biyer buluruz

Canim sendedemi pihtilasma var ? Ya ben nette gordum hosumada gitti ne kadar kullanisli olur bilemiyorum arastirma asamasindayim buyuyen besikler varya onun ucundaki komidin koyulmamis tek baza uzi ikye bolunmus ortadan seperator ile ayrilmis vede asansor yapilmis iki ayri tarafa zaten mobilyacilarda bir cogu ikizler icin daha once yapmis birde diyorum yavrulu yatak koydururuz altinda bebekler kendini toparlayana kadar ben orada yatarim daha sonrada tek kisilik baza haline geliyor . .3kapili dolap olur diye dusunuyodum ama biri kiz biri erkek olinca biraz buyuyunce kavga ederlermi diye tedirgin oluyorum 4kapi olursa ikiser ikiser kullanirlar. . Bebek arabasina gelince benim icin katlaninca arabaya sigmasi onemli ve hacbak arabaya sigacak gibi gozukmuyor biraz kucuk olursa super olucak bakalim arastiriyoruz bulursaniz haberim olsun . . Alisverise henuz hic baslamadim arastiriyorum sadece ama eminonunde havuzlu han varmis a dan z ye hersey her butceye gore mevcutmus bileniniz vardir muhakkak ilgilenenlere duyurulur

valla senin gördüklerini bende nette gördüm ama satış yerleri yok...gerçi ben bir çok şeyi doğumdan sonra alıcam..öncesinde sadece netleştiricem...keşke istanbulda olsamda alsam...bizim burda çeşit yok..internetten almayı düşünüyorum beğendiklerimi..

bende pıhtı yok..tedaviden beri kullanıyorum corasprini..

Slm kızlar nasılsıniz bakalım ben bu sabh uyanmak ve uykuya tekrar dalmk aradindaydim ki kızım benim uyandırdı onu hissetmek ok guzel Rabbim kucağımızda almayı nasip etsin

Slm kızlar nasılsıniz bakalım ben bu sabh uyanmak ve uykuya tekrar dalmk aradindaydim ki kızım benim uyandırdı onu hissetmek ok guzel Rabbim kucağımızda almayı nasip etsin

Allah inşallah banada o günleri gösterir.. şuan etrafımda 10-13 hafta arası bebeğini kaybeden arkadaşlarım oldu, bende de bir korku başladı,Allah inşallah bi aksilik çıkarmaz diye dua edip duruyorum..

bu arada 2 hafta sonra 2 li test öncesi kontrolüm var,12 haftam bitmiş olacak, o zaman cinsiyeti daha belli olmaz değil mi??

Kafani boyle seylerle karistirma bence..Rabbim nasip ederse hic bisey onune Gecemez. Kalbini ferah tut.ALLAHIM hepimizin yardimcisi olsun. Ben cuma ikili test yaptiricam rabbim nasip ederse. doktorum belki cinsiyeti belli olabilir dedi.
12.haftata cinsiyet tahmininde bulunuyolar ama 14. hafta kesinlesiyo diye biliyorum. ALLAH hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…