2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Arkadaslar merhaba nasılsiniz.. herkes iyidir insallah. ben birsey sormak istiyorum benim bir kac gundur karnim kasiniyor. krem kullaniyorum fakat kakao yagi daha iyi geliyormus aranizda kakao yagi veya kakao kremi kullanan varmi varsa yarari oldumu.

Arkadaslar merhaba nasılsiniz.. herkes iyidir insallah. ben birsey sormak istiyorum benim bir kac gundur karnim kasiniyor. krem kullaniyorum fakat kakao yagi daha iyi geliyormus aranizda kakao yagi veya kakao kremi kullanan varmi varsa yarari oldumu.

Body shoptan aldım ben kullanıyorum ama bitince hamilelere özel yağlar satılıyor iyi markalarda onlardan alacağım. sürmesi daha kolay olur.

Body shopta satılan cacao butter diye geçiyor ve krem kıvamında. Ben yağ kıvamında birşey istiyorum..

hafta sonu alisveris icin disari cikinca kozmetik ürünleri satilan magazalara sorarim cildim icin uygun olanini alirim artik. kasiniyo surekli bende korkuyorum karnimda cok fazla catlak olmasin diye simdiden onlemimi alayim diyorum.

Cnm bnm lütfen bunları düşünme olumlu ol Benim de çok vardı etrafımda kaybeden lütfen unut bunları hep pozitif ol lütfen bn kıyafetler aldım sebebide baktikca kendimi mutlu hissediyorum pozitf oluyorum Benm de çok kaybeden bebeğini cnm bnm 12.hafta belliydi kiz olduğu 2ayri Dr da söyledi kemik ölçüsünden tüp bebe Dr umz kiz insallh dedi umarım ki seninin de gönlüne göre verir Rabbim biz çok istedikbir prenses Rabbim den insallh kucağımızda almk nasip olucak pozitif pozitf olucaz hep beraber
cnm ben mustela aldım fakt kullanmıyorum çünkü cildimi istedim gibi nemli tutmuyor şimdi vazelin vücud yağı aldım kakao lu çok memnun kaldım tavsiye ederim

hafta sonu alisveris icin disari cikinca kozmetik ürünleri satilan magazalara sorarim cildim icin uygun olanini alirim artik. kasiniyo surekli bende korkuyorum karnimda cok fazla catlak olmasin diye simdiden onlemimi alayim diyorum.

Krem alırken dikkat et içinde bebeğe zarar verecek bir etken madde olmasın. Üzerinde gebelik için yazmalı her kremi kullanmamalısın..

Once doktoruma soracagim bana tavcsiye edebilecegi bi krem varsa onu alirim. olmazsa krem alirken gebelerin kullandigi ve katki maddesi icermeyen zarari olmayan bisey almaya calisirim. hic bisey olmazsa bebe yagi alirim her halde onun bi zarari olmaz :)

saol canm iiyiz cok sükür sen nasılsın bebişimiz nasıl hersey yolundadr umarım. canm bende kasıntı felan olmadı suana kadar cok şükür. ben bebek yagı almıstım onu kulanıyorum ama bu aralar unutuyorum valla sürmeyi:))) kakao yagını bende duymustum ama hiç denemedim. bide fındık yag ve kayısı yag karısımı duymustum oda ii oluyormus. ama canm cildin musaitse catlamaya ne yaparsan yap önüne gecemiyorsun diorlar umarım bizde olmaz böle sorunlar...

Sagol canim şükürler olsun bizde iyiyiz. ben çabuk kilo alip verdigim icin basenlerimde biraz catlaklarim var bu yuzden korkuyorum catlak olusurmu diye. kakao yagini internette duymustum sormak istedim. cuma gunu randevum var doktoruma sorarim belki onerebilecegi biseyler olur. olmazsa bende bebek yağı almayi dusunuyorum. birde tecrubeli hamile arkadaslarimdan duymustum kasinma olursa asla elini karnina sürme kasiyorsan havluyla kasi demislerdi. benelbisemin uzerinden kasiyorum artik. insallah olmaz canim

mrb,
nasılsınız bakalım,ben bebe yağı aldım catlaklar için
bi de babe markasının bi kremi var eczanelerde bulabilirsiniz ondan aldım
bugün kontrole gittik normalde 14 haftalıkken 2li test yaptırcaktık
ama ultrasonda 15+4 görünüyor doktorum da 3lü test yapalım artık dedi
haftaya randevu aldım detaylı ultrasonda baktı cok sükür hersey normal
dedi cinsiyemiz de kesinlesti erkek

Maşallah prens geliyor desene. Transfer günü ne zamandı da daha ileride gözüküyor?

Bizde iyiyiz canim cok sükür. Hayirli olsun. Sağlikla büyüsün prensin cuma gunude ben ikili test icin doktora gidicem hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin rabbim insallah. ALLAHim hepimizin yardimcisi olsun...

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD]kız + kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD]erkek + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD]erkek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]acelya30[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]6 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelim..toobe canım prensin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah...

kızlar bana çatlak lar için bir doktor lireac diğeride fito krem verdi...lireac almadım..fito kremi aldım..bir sürüyorum akşama kadar nemli kalıyor cildim..çok memnun kaldım...

Slm kızlar ne guzel maşallah Topicte kadın erkek eşitliği var Cinsiyetler basa bas gidiyor süper yaa ben artık ciddi hissediyorum Dr um ince sin yağlı degilsin onun icin hissetmen normal dedi bn yaklaşık 20gundr az az hissediyorum şimdi çok daha net ay harika bir duygu hamd olsun veren Rabb'ime insallh kucağımızda alalım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…