2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Hu hu nerdesiniz kızlar bebisleriniz nasıl neden kimse bisiy yazmıyor

Biz bugun dra gittik teyzeleri bir prens birde prenses geliyor kizimiz goztermiyordu bugun yuzde yuz kiz dedi ikiside iyi cok sukur sizin bebisler nasillar
ayy bu topik cok hareketsiz kaliyor son uc ayimiza girmeden canlandiralim biraz malum uc ay girecek halimiz olmaya bilir alisverisler basladimi neler aliyorsunuz bebislere ikiz bekleyenlere sorum olacak herseyi cift mi yapmayi dusunuyorsunuz gerci erkek ve kizda renk degisikligi muhakkak olucak ama ben biraz kararsiz kaldim ayni modelin kiz ve erkek olanini mi almaliyim yoksa tamamen birbirinden bagimsiz mi olmali:26: farkli giydirmek bebeklerin iki farkli birey olduklarini algilamalari icin iyiymis yoksa kendilerini butun hissederlermis ama bazi seyleride ayni modelin farkli renklerde almak istiyorum acikcasi sakincasi olur mu diye dusunuyorum

Ohoh maşallah Hem kiz hem erkek Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı walla ben başladım alışverişe beğendiğim ciciler görünce alıyorum bence herseyi çift alma kiz icin değişik seyler al guzel parçalar var arada aynida giydirirsin ama prensesler icin mükemmel elbiseler var daha neler alıcamda kendimi zor tutuyorum kızıyor esim ve Dr um 27.haftayi geçmeden alma diyor Dr umuz bebek arabasında mima xari bak netten ben çok beğendim

Hu hu kızlar. Nerdesinz ayol kimsesizler gibi olmuş bizim topik nasılsıniz
burdayız sekerim benim annem gelmişti geldiği gibi basladı bahar temizliğine,mis gibi olduksen nasılsın prensesimiz ne yapıyor

ayy süper hbr bi kız bi erkek tam ballı kaymak olmus cnm ben de cok seviyorum aynı giyinen ikizleri tam ısırmalık oluyorlar ama haklısın bikaç tane aynı al , gerisi farklı olsun biz daha bisey almadık ama bazen internetteki alısveris sitelerinde farklı güzel seyler oluyor sanırım baslarım almaya
Bizde iyiyiz canim cok sükür. Hayirli olsun. Sağlikla büyüsün prensin cuma gunude ben ikili test icin doktora gidicem hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin rabbim insallah. ALLAHim hepimizin yardimcisi olsun...

cnm bugün testin insallah güsel gecer bize de yaz

toobe

merhaba canım bende seni arıyorum site site neolur bana yardım et ben gaziantepte yaşıyorum doğru doktoru bulamadım.İlk aşılamamı sanikonukoğluna yaptırdım olmadı sen nerde yaptırdın hamilesin galiba çok mutlu oldum.

Son düzenleme:
Bana ulaştığın için çok sevindim Sorununuz tam olarak neydi acaba aşılama dönemlerini yaptırmışmıydınız ben daha aşılama dönemindeyim eşimde sperm az ve hareketliliğide az.Bankada çalışıyorum kendim karşılayacağım nekadar tuttu sizinkisi tam olarak.Özelden yazamıyorum daha

maşallah gercekten ballı kaymak olmus dedıgınız guzel detay aslında bır cocuk pskologuna danısmak gerek,ben bazı gıysılerı aynı olsada cogunu degısık almayı dusunuyorum hem oyle guzel gıysıler varkı cesıt olsun.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum olcaktı.dün test günümdü sonucum 38.07 çıktı.2. gün embriyosu konulmuştu.13. günde yaptım testi.doktorum sınırda bir değer dedi.aranızda değeri düşük olupta devam eden varmı...

2. gun embrıyosuysa kalıtelıymıs,benım bıldıgım bu degerlerde hamile olan cok kısı var hatta bırısı aynı merkezde benımle aynı gun transfer olmustu dusuk dıye uzuluyordu sımdı hamıle,tek embrıyo verılmıstı ılk denemesı oldugu ıcın sonuc ıkızlerde daha yuksek cıkıyor.2 gun sonrakı degerı 2ye katlamıssa sonuc olumlu oluyormus tabıı keseyı gorene kadar sonuc 400de cıksa strese devam malesef. inş. hamilesinizdir

evet embriyologda aynı şeyi söyledi.daha önceki transferlerim 5. gündü blast yani.embriyoloğa neden 2. gün transferi diye sorduğumda bana embriyolarımın kaliteli olduğunu doğal ortamlarında gelişmelerinin daha uygun olduğunu söyledi.doktorum zaten gebesin dedi.

Merhaba arkadaslar..Nasilsiniz.herkesin sagliği ,keyfi yerindedir insallah. ben doktordan cikista kayinvalideme ugradim anca evime geldim. Şükürler olsun ultrasonda kalp atislarini duydum.ALLAHIM muhtesem bi duyguymus kalp atislarini duymak.Sonsuz şükürler olsun RABBIME bu duyguyuda hissettim. RABBIM isteyen herkese bu guzel duyguyu tatmayi nasip etsin Insallah.. doktor ultrasonda hersey guzel ve normal gorunuyor dedi. kan sonucum carsamba gunu cikicak. hayirlisiyla ondanda guzel sonuclar alirim insallah. cinsiyeti icin doktor baya ugrasti ama gostermedi bebegim kendin :)bidahaki sefere kismetse artik. bizden haberler simdilik boyle.. RABBIM saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi..

Maşallah iyi oldugunuza sevındım,kalp atıslarını duymak muhtesem bırsey Benim size bir önerim var ; sizden istenen kan tahlilinde freebetahcg degerıde olacak o deger eger deger 50nın uzerınde cıkarsa kız, 50nın altında cıkarsa erkek olma ıhtımalı cok yuksekmıs ısraıllı bılım adamlarının arastırmaları bu yondeymıs, benım 90 cıkmıstı kız olacak, isterseniz yarın telefon edın hemsırenıze, en azından bır umut cınsıyetı tahmın etme sansınız olur. Hayırlısı olsun gonlunuze gore dılıyorum

Son düzenleme:

Teşekkür ederim çok sağolun. evet gerçekten kalp atışlarını duyduğum an tutamadım kendimi gözlerimden yaşlar süzüldü.. Rabbime şükürler olsun.. ultrason fişleri, rapor verildi ama çarşambadan önce kan tahlil sonucu çıkmaz dediler. çarşamba dediğin değere mutlaka bakar burdada paylaşırım. bakalım hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah. eşimin gönlü kesinlikle erkekten yana ama oda hep hayırlısı diyor tabiki. sağlıklı olsun benim için kız, erkek aynı..

Oh cnm masllh güle güle kirlenin insallh walla kiz anaları da başka oluyor iste Allah razı olsun onlardan biz şükür Rabb'ime iyiyiz prenses artık kıpırdamaya başladı çok guzel bir duygu hep hissetmek istiyorum ama her zaman çok net olmuyor sen de başla alışverişe ufaktan cnm Rabbim giydirmeyi nasip etsin insallh
Cnm şe insallh hamilesintamam sınır da belki ama insallh 2ye katlar stres yapma

Ben bhcg degerının sonucu ertesı gun almıstım dıger grafıklı 2 test sonucu dedıgınız gıbı uzun sürmüştü o yuzden dedım tabii klınıklerın calısma sekıllerı farklı olur, hepsını aynı anda rapor edebılırler.
Ozaman sızın ıcın yakısıklı bır oglunuz olsun dıye dua edelım

Çarşamba günü kan tahlil sonuçlarını alırsınız dedi hemşire. bende ogüne kadar beklicem artık. ne kaldıki şurda çarşamba gününe zaten :)) ben aslında bundan 9 ay önce görmüştüm rüyamda bi oğlumun olduğunu ama yinede herşeyi kusursuz ve mükemmel yaratan RABBİM bilir.. Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle diyerek dua ediyorum. RABBİM dualarımızı kabul etsin İNŞAALLAH. Hayırlısı İNŞAALLAH Teşekkür ederim çok sağol

Slm hepinize guzel bir pazar diliyorum bebekleriniz ve eşlerinizle kızlar benim bebeğim sabah namazına uyandım namazdan sonra babasıyla sevdik konuştuk bir başladı oynamaya beni 1saat uyutmadı çok hoşuma gitti konuştuklarda dokundukca oynadı bizimle tabi esın hissedemiyor daha dogum zamanlarımız yaklaşsın rüyamda bebek emziriyordum ama bebeğim erkekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…