2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

12. Gun 21 cikmisti benimde 2. Gun embriyosuydu Allah a sukur bugunlere kadar geldik insallah kucagimizada aliriz bugunlerde kanamalar gecirdim hastanede uc gun yattim simdi evde surekli yatiyorum. Rabbim insallah sifamizida verir kavusurum bebisime

Kızlar daha önce body shop'un kakao butter'ını kullandığımı söylemiştim hamilelik çatlakları için. Bugün ne yazıkki ürünün paraben içerdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Paraben kansorojen bir madde ve gebelikte kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Gebelikle ilgili çatlak kremi alırken paraben içerip içermediğine dikkat edin lütfen.. Tezgahtan yanlış yönlendirmiş maalesef.

Kızlar biz bugün fetih filme gittik eşimle kızım o savaş sahnelerinde nasıl hareketlendi ay dedim korktu bebem sesten elin surekli karnımda sevdim kızımı ama öyle oynadı ki arada sinemaya gitmek lazımBaya net hissettim yavrumu

Ayy masallah prensese bende hissediyorum artik ama oglumu kizimizi henuz hissedemedim onlar daha gec hissedilirmis korkutma annesi prensesi rahatsiz olmustur gurultuden belkide kiyamam ben onlara

Canim paraben islak mendillerin icindede varmis bebislerimiz icin alirkende cok dikkatli olalim aklimizda bulunsun ben lierac kullaniyorum cildiye onermisti son aylarda seruma gecebilirsin demisti druna bir danis istersen

Ayy rabbim bu duygulari en kisa surede isteyen herkese yasatsin insallah. . Cok guzel duygular bunlar ifadesi bile mumkun olmayan henuz 17.haftada olmama ragmen sikintilarim simdiden basladi ama onlari hissetmek herseye deger sizinde varmi sikintilariniz diyorum cokmu erken kaburgalarim batiyor resmen simdiden. . Bende bazi giysileri renk degisimi yapmayi dusunuyorum sadece ama bir pedegogdan yardim aliriz heralde yanlis biseyde yapmak istemiyoruz

Ayy masallah prensese bende hissediyorum artik ama oglumu kizimizi henuz hissedemedim onlar daha gec hissedilirmis korkutma annesi prensesi rahatsiz olmustur gurultuden belkide kiyamam ben onlara

Ha haYüksek sese tepki verirmiş bu donemde bebeklerimiz şimdide surekli oynuyor maşallah kizimÇok guzel bir duygu gercekten tarifsiz Rabbim kimseyi mahrum birakmasn insallh bu duygudan herkesin evladı olsun bizim kiz yaramaz olucak dimek babası onu sevip dokununca konuştukca ne cilveler yapiyorsimdiden ona beni çabuk satacak doğurums kiz bebek babaci olurmuş şimdiden babası sevdikce şımarıyor kipirdiyor durmadan esim elini çekince yavaşlıyor canım Kızım benim ee sende 2tane biri digerini bastiriyordur kesin nerden anlıyorsun ki oğlunun oynadığını cnm

Gunaydin canim masallah ya ne mutlu sana rabbim herkese tattirsin bu duyguyu benim oglum sol tarafta kizim sag tarafta ultrasonda hep ole cikyor dr yerleri cok fazla degismez diyor ona binaen oglumun oynadigini anlayabiliyorum annemdende tecrubeyle erkek kardesim cok erken oynamis ben biraz daha gec oynamisim. . Ya uc gundur bogazlarim cok agriyor sadece ihlamur iciyorum acaba bi dra gitmelimiyim iltihap bebeklere bi zarar vericek diye korkuyorum

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 900, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD]kız + kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD]erkek + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]acelya30[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]6 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelim..

Evet oturdugum zaman cok rahatsızlık verıyor,gece bazen nefesım daralıyor çarpıntım oluyor bunlar ıkız gebelıklerde daha yogun olabılırmıs doktorum korkma sureklı ıstirahat et dedı.Mutlu sona az kaldı hareketlerını hıssetmek cok guzel acıları unutturuyor gıysı konusunda bılgı edınırsenız paylasımlarınızı beklerım,cok tatlı seyler var bırde yatak konusu sorun ılk uc ay aynı yataktamı uyurlar bırbırlerını rahatsız ederlermı ? ınce dusununce sorular artıyor Allah sağ salim kucağımıza almayı kısmet etsın ve ısteyen herkese versın.

Kızlar babaya dunyaya gelmeden duskun galıba bizimde sızın prenses gıbı babanın ılgısını anlayınca hemen tepkı verıyor ılerleyen zamanlarda elle dokununca hareketlerde anlasılacakmıs İnş. isteyen herkes bu guzel duyguları yasar.

bu sabah dr. daydık. Bebeğin eşi ne yazıkki aşağıdaymış. fitil verdi ilk üç ayda oldugu gibi. bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mı?

aynen cnm Rabbim bütün kadınlara yaşatsın bu duyguyuDemek sn ondan anladın oğlunun oynadığını Erkek iste oyuncu olucak B'nde geçirdim aynı sorunu bnm Dr um tantum verda sprey birde pastilverdi minosette ateş olursa iç dedi istersen bir Dr a görüş

Âmin Rabbim herkese nasip etsin saglikla kucagimizada alalım insallh Dr um21.haftada sizde hissedersin dedi esime bunlar daha dogmadan babaci oldular
bu sabah dr. daydık. Bebeğin eşi ne yazıkki aşağıdaymış. fitil verdi ilk üç ayda oldugu gibi. bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mı?
Cnm bebegin ei aşağıda olursa ne oluyormuş ki bilmiyorum en o kdar sık gittim ki Dr uma hiç böyle birşeyden bahsetmedi

cnm maşallah seninde oğluna Rabbim kucagimizada almayı nasip etsin insallh bugün biraz bnm sancım var kasıklarda uyusan birazcık

herkese merhabaaa

bu topıc tam benlıkmısss..

ılk tedavım ıle gebe kaldım....sorun azospermdi :) yendık cok sukur..su an 17 haftamın ıcındeyım.12 haftadan bu yana kanamalarım vardı.sanırım atlattıkkk

%95 minik bir kız annesiyimmm :)

tahmını doğum tarıhım 30 eylül

dıger gruplarada gırdım ama bu grubu gorunce cok sevındım.cunku bırbırımızı daha kolay anlayabılırız.

karasu,happywomen ne güzeldir hissetmek ben de istiyorummmm
lalecim ben de duymadım ama önemli diildir insallah
mumble hosgeldin
baby senin prenseste kıpırık şimdiden

kızlarr gelelim bana ya kasık ağrım gecmiyooo
hep bi rahatsızlık var dokununca bile acıyoo
doktor ilk 3 ay ilişki yasak demişti
sorasında bikaç kez oldu ondan mıdır acaba

Tebrik ederim..Hayırlı uğurlu olsun... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Canım bende kanama olmuştu 5. haftamda.. Sonrasında doktor ilişki yasak dedi. 3 aydır ben hep bi korku içinde olduğum için hiç yapmadık eğer kasık ağrıların ilişki sonrasında olduysa onunla alakalı olabilir.. ama devamlı bi ağrıysa bence doktorunla bi görüş.. İnşallah en kısa zamanda ağrıların geçer..

Bu konuyla ilgili pek bi bilgim yok ama doktorun riskli bi durum olduğunu söylediyse sakın ağır iş yapma ve başını alçak ayaklarını yüksek tutarak dinlen devamlı..
İnşallah ALLAHın izniyle geçer.. dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…