merhaba arkadaşlar.sizlere bir sorum olcaktı.dün test günümdü sonucum 38.07 çıktı.2. gün embriyosu konulmuştu.13. günde yaptım testi.doktorum sınırda bir değer dedi.aranızda değeri düşük olupta devam eden varmı...
Slm hepinize guzel bir pazar diliyorum bebekleriniz ve eşlerinizle kızlar benim bebeğim sabah namazına uyandım namazdan sonra babasıyla sevdik konuştuk bir başladı oynamaya beni 1saat uyutmadı çok hoşuma gitti konuştuklarda dokundukca oynadı bizimle tabi esın hissedemiyor daha dogum zamanlarımız yaklaşsın rüyamda bebek emziriyordum ama bebeğim erkekti
Kızlar daha önce body shop'un kakao butter'ını kullandığımı söylemiştim hamilelik çatlakları için. Bugün ne yazıkki ürünün paraben içerdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Paraben kansorojen bir madde ve gebelikte kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Gebelikle ilgili çatlak kremi alırken paraben içerip içermediğine dikkat edin lütfen.. Tezgahtan yanlış yönlendirmiş maalesef.
maşallah gercekten ballı kaymak olmusdedıgınız guzel detay aslında bır cocuk pskologuna danısmak gerek,ben bazı gıysılerı aynı olsada cogunu degısık almayı dusunuyorum hem oyle guzel gıysıler varkı cesıt olsun.
Ayy masallah prensese bende hissediyorum artik ama oglumu kizimizi henuz hissedemedim onlar daha gec hissedilirmis korkutma annesi prensesi rahatsiz olmustur gurultuden belkide kiyamam ben onlara
Ha haYüksek sese tepki verirmiş bu donemde bebeklerimiz şimdide surekli oynuyor maşallah kizim Çok guzel bir duygu gercekten tarifsiz Rabbim kimseyi mahrum birakmasn insallh bu duygudan herkesin evladı olsun bizim kiz yaramaz olucak dimek babası onu sevip dokununca konuştukca ne cilveler yapiyorsimdiden ona beni çabuk satacak doğurums kiz bebek babaci olurmuş şimdiden babası sevdikce şımarıyor kipirdiyor durmadan esim elini çekince yavaşlıyor canım Kızım benim ee sende 2tane biri digerini bastiriyordur kesin nerden anlıyorsun ki oğlunun oynadığını cnm
Ayy rabbim bu duygulari en kisa surede isteyen herkese yasatsin insallah. . Cok guzel duygular bunlar ifadesi bile mumkun olmayan henuz 17.haftada olmama ragmen sikintilarim simdiden basladi ama onlari hissetmek herseye deger sizinde varmi sikintilariniz diyorum cokmu erken kaburgalarim batiyor resmen simdiden. . Bende bazi giysileri renk degisimi yapmayi dusunuyorum sadece ama bir pedegogdan yardim aliriz heralde yanlis biseyde yapmak istemiyoruz
Ha haYüksek sese tepki verirmiş bu donemde bebeklerimiz şimdide surekli oynuyor maşallah kizim Çok guzel bir duygu gercekten tarifsiz Rabbim kimseyi mahrum birakmasn insallh bu duygudan herkesin evladı olsun bizim kiz yaramaz olucak dimek babası onu sevip dokununca konuştukca ne cilveler yapiyorsimdiden ona beni çabuk satacak doğurums kiz bebek babaci olurmuş şimdiden babası sevdikce şımarıyor kipirdiyor durmadan esim elini çekince yavaşlıyor canım Kızım
Gunaydin canim masallah ya ne mutlu sana rabbim herkese tattirsin bu duyguyu benim oglum sol tarafta kizim sag tarafta ultrasonda hep ole cikyor dr yerleri cok fazla degismez diyor ona binaen oglumun oynadigini anlayabiliyorum annemdende tecrubeyle erkek kardesim cok erken oynamis ben biraz daha gec oynamisim. . Ya uc gundur bogazlarim cok agriyor sadece ihlamur iciyorum acaba bi dra gitmelimiyim iltihap bebeklere bi zarar vericek diye korkuyorum
Âmin Rabbim herkese nasip etsin saglikla kucagimizada alalım insallh Dr um21.haftada sizde hissedersin dedi esime bunlar daha dogmadan babaci oldularKızlar babaya dunyaya gelmeden duskun galıbabizimde sızın prenses gıbı babanın ılgısını anlayınca hemen tepkı verıyor ılerleyen zamanlarda elle dokununca hareketlerde anlasılacakmıs İnş. isteyen herkes bu guzel duyguları yasar.
Cnm bebegin ei aşağıda olursa ne oluyormuş ki bilmiyorum en o kdar sık gittim ki Dr uma hiç böyle birşeyden bahsetmedibu sabah dr. daydık. Bebeğin eşi ne yazıkki aşağıdaymış. fitil verdi ilk üç ayda oldugu gibi. bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mı?
Gunaydin canim masallah ya ne mutlu sana rabbim herkese tattirsin bu duyguyu benim oglum sol tarafta kizim sag tarafta ultrasonda hep ole cikyor dr yerleri cok fazla degismez diyor ona binaen oglumun oynadigini anlayabiliyorum annemdende tecrubeyle erkek kardesim cok erken oynamis ben biraz daha gec oynamisim. . Ya uc gundur bogazlarim cok agriyor sadece ihlamur iciyorum acaba bi dra gitmelimiyim iltihap bebeklere bi zarar vericek diye korkuyorum
herkese merhabaaa
bu topıc tam benlıkmısss..
ılk tedavım ıle gebe kaldım....sorun azospermdi :) yendık cok sukur..su an 17 haftamın ıcındeyım.12 haftadan bu yana kanamalarım vardı.sanırım atlattıkkk
%95 minik bir kız annesiyimmm :)
tahmını doğum tarıhım 30 eylül
dıger gruplarada gırdım ama bu grubu gorunce cok sevındım.cunku bırbırımızı daha kolay anlayabılırız.
karasu,happywomen ne güzeldir hissetmek ben de istiyorummmm
lalecim ben de duymadım ama önemli diildir insallah
mumble hosgeldin
baby senin prenseste kıpırık şimdiden
kızlarr gelelim bana ya kasık ağrım gecmiyooo
hep bi rahatsızlık var dokununca bile acıyoo
doktor ilk 3 ay ilişki yasak demişti
sorasında bikaç kez oldu ondan mıdır acaba
bu sabah dr. daydık. Bebeğin eşi ne yazıkki aşağıdaymış. fitil verdi ilk üç ayda oldugu gibi. bu durumu yasayan yada bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?