annelerimize ve bebeklerine güzel , sağlıklı birgün diliyorummmmmm:109:
bi koşu arkadaşımın topiğini açıyım dedim....
AY cnm bnm yaaa nazarmi degdi anlamadimm walla ogrendigim gunden beri surunuyrm yaa once kanama simfide carpinti azonce ekg cektirdim simdi dr bekliyrm soyle ohh be hamileyim diye keyif yapamadim yaa imsllh keseyi gorunce keyif yapariz dua edin bama lutfn iyi olmana sevindimm
hoşgeldin aramıza canım...maaşallah size...bende benimde gidişim 6+3 ü bulacak..inşallah bende pıt pıt duyarım...canım bilgilerini ver ekleyim senide..
(sat,kaçıncı deneme,yaş)
hayırdır canım kötü bişey yok inşallah
slm cnm. ben ohss olmuştum. o yüzden baya sıkıntı yaşadım. şimdi biraz daha iyiyim. sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?
çok geçmiş olsun cnm yaaaa. sende kötüsün demek. aynen öyle valla hamileyim deyip keyif yapamadık. kesey haftaya görürüz sanırım. bugün dr daydım ben yyine. değerim 1507 ye çıkmış. haftaya çarşamba gidicem bir daha. o zaman keseyi görücez. sonra da pıtpıtları duysak da rahatlasak.sen nasıl oldun bugün? ben ilk kez dün gece uyuyabildim günler sonra. ağrılarım azalıyor galiba. birde şu şişlik inse.
hmmmm anladım canım..bu ohss başa bela bende önceki denememde olmuştum...
ben bugün çok ağrılıyım...ağrılarım sol bacağıma vuruyor..çok korkuyorum...benim acıbademin labaratuvarında çalışan bir arkadaşım var..yarın işe giderken gelip kanımı alacak...yoksa ben bir hafta beleyemeyeceğim...yarında transferin 17. günü..bakalım ne olcak?:26:
Cnm nbr annecij ay sudenazz biz varya bizx bende dun 17.gun verdim degrim 1170 olmuss duramiyoruz walla yerimizde dun benim icin tup bebe dr um kalp dr uma biraz tez canli pumpirik birazda abartiyr dedigini duydum gicik olfumm sanku keyif yapiyorum carpintim vwr diye evi dolanmk zevk veriyor sabha kadar bizu ancak biz anlariz bu sabirsizlugimuz coj norml bizim icimzde hasretvar onlarsa bizi para olark goruyr offff ben buarakar ayy herseye gicik olmaya basladimmBen cadi bir hamile olucamm bebislrde bana cekerse huysuz olucak ben kactimmm cnmm optum seni
merhaba kızlar !gününüz aydın olsun.güzel bir gün diliyorum hepimize inşallah
Günaydınnnnnn anneler ve bebişleriiiiii
mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım hamilelik nasıl gidiyor benim dün kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür benimkilerin bi tanesi tutmuş bir tane görebildik 4+1 olduğunu söyledi doktor ben 6 hafta diye gittim 4 hafta çıktı kalp atışlarını henüz duyamadık 10 gün sonra tekrar kontrolüm var duanızı eksik etmeyin pıt pıtlarıda duymadan rahat bi nefes alamıcam herhalde
çok şsşırdım canım...4+1 yani imkansız gibi bişey...yani 4+1 de kese gözükürmüki...eğer öyleyse 10 gün sonrada duyamazsın kalp atışını...kalp atışı 6 hafta sonrasına görülüyor...
bugün ben yine kanda baktırdım..korkudan ...transferimin 17. günü 4267.0 çıktı çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?