Bunlarda bizim cicilerimizin bazilari insallah eklenmistir resimler
Hepsi çok güzel. Allah hepimize iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..
Saol canim insallah guzel gunlerde giysinler. . Biz sizin sepetinizi cok begendik nereden aldiniz ogrenebilir miyiz mumkunse
Saol canim insallah guzel gunlerde giysinler. . Biz sizin sepetinizi cok begendik nereden aldiniz ogrenebilir miyiz mumkunse
Cnm masallh Rabbim kullanmayı nasip etsin sen bunları iPad tn mı yükledin pc den mı ben iPad tn yukleyemiyorum da nasıl başardı. Onu sorayım sanaEvet eklenmis teyzeleri ben kapi celengimizide aldim cunku ikiz kiz erkek secenegi oda susuleyen yerlerde dogru duzgun yok aklinizda olsun bide kizimin ameliyatindan dolayi henuz dogum yapacagim hastane belli degil esimi bide o telasa sokmak istemedim kristal tul alicam halasiyla teyzesi halleder artik
Cnm masallh Rabbim kullanmayı nasip etsin sen bunları iPad tn mı yükledin pc den mı ben iPad tn yukleyemiyorum da nasıl başardı. Onu sorayım sanaRabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallh
Yaa surekli deniyorum şimdi sen dn duydum tekrar denicem insallh olur Olmuyor dosya seç çıkmıyor ekle var basıyorum açılmıyor niye ama ben de istiyorum yüklemek
Yaa surekli deniyorum şimdi sen dn duydum tekrar denicem insallh olur Olmuyor dosya seç çıkmıyor ekle var basıyorum açılmıyor niye ama ben de istiyorum yüklemek
Günaydın canlarimmmm nasilsinz yok ben yukleyemiyorum resim şirkete gittiğim bir gun yüklucem insallh ay kızım artık iyi ce beni içeriden tekmeliyor yaramaz oldu bu kiz son zamanlarda masallh kuzularımızaHeyecanla kucağımıza alicagimiz günleri bekliyorum evlatlarımızı daha cok heyecanlı geçmeye başladı günler Rabbim hayrli sağlıklı doğumlar nasip etsin insallh
Gunaydin canlarim, bende 17. Haftamdanberi haftada 1 kilo almaktayim toplamda 11 kilo aldim daha 21.haftadayim resmimi koymaya gerek yok bildiginiz 9 aylik gorunuyorum. Catlak kremi kullanmama ragmen gogus altimda iri orumcek agi seklinde damarlanmalar olmus vucut bozuldu daha simdiden. Cok yemiyorum ama surekli yatak istirahatindeyim. Hareketsizlikten boyle oldu tabi birde ilk 12 hafta criynone jel yuzunden 6 kilo almistim bile. Sanirim en cirkin goruneni meme catlagidir
Cnm arada ben de de oluyor tatlı istedi özellikle balık yediğim za,anlarda mutlaka cnm serbestlik tatlı istiyor cok insallh cnmm en kısa zaman da ben de yüklucem benim de oluyr o dediğin gibi artı, neresini dalıyorsa karnımın bir tarafı top gibi oluyor dikeliyr resmen Rabbim kucağımız da almayı nasip etsin masallh senin kutucuklarına daGunaydin canim cok sukur artik acaip hareketlendi kuzucuklarimiz benimkiler resmen yuzuyor icerde bide gunde bir kac kez biri kafasini biride poposunu ittiriyor resmen karnim ikiye ayriliyo gormeniz lazim acaip komik oluyobi an once git lutfen sirkete:26: merak ediyoruz kuzucugun cicilerini . . Amin canim cumlemize nasip etsin insallah. .
Kizlar bu arada ben doymuyorum artik butun kokular guzel geliyor bide tatli yemezsem gun icibde canim acaip tatli istiyo
Ay cnm ben de 26. Haftamın ortasin dayım ve toplam 14 15 kilo almış durumdayım ilk haftaları yatark kıpırdamadan geçirmek şişirdim beni o donem sadece ben de 6 kilo alıştım ilk 3ay icin cok fazla di aman napalim bosverdim. Kızım iyi olsun gerisi önemli değil iste bana ne şükür ben daha çatlamadım insallh ta hiç çatlamam sonuna kadar dua ediyorum hep rabbi. Suretimi de bozma çirkin Olmayim DiyorumGunaydin canlarim, bende 17. Haftamdanberi haftada 1 kilo almaktayim toplamda 11 kilo aldim daha 21.haftadayim resmimi koymaya gerek yok bildiginiz 9 aylik gorunuyorum. Catlak kremi kullanmama ragmen gogus altimda iri orumcek agi seklinde damarlanmalar olmus vucut bozuldu daha simdiden. Cok yemiyorum ama surekli yatak istirahatindeyim. Hareketsizlikten boyle oldu tabi birde ilk 12 hafta criynone jel yuzunden 6 kilo almistim bile. Sanirim en cirkin goruneni meme catlagidir
günaydın jakobi... göğüs uçlarımda benimde çatlamalar oldu bide sol göğsümü sıkınca 1 damla kan geldi diğer kanlallardan süt gibi akıntı geldi hafif ama 1 delikten 1 damla kan geldi şimdide çok acıyor çok korkuyorum böyle birşey yaşayan oldu mu...
selam hayırlı günler arkadaşlar ...nil cnm benim duyduguma göre göğüs ucunu sıkınca rahim erkenden kasılmaya baslıyormus buda erken dogumu tetıklıyormus ..kan gelmesındede ınşAllah sorun yoktur ama dr.a danıs ihmal etme cnmgünaydın jakobi... göğüs uçlarımda benimde çatlamalar oldu bide sol göğsümü sıkınca 1 damla kan geldi diğer kanlallardan süt gibi akıntı geldi hafif ama 1 delikten 1 damla kan geldi şimdide çok acıyor çok korkuyorum böyle birşey yaşayan oldu mu...
günaydın jakobi... göğüs uçlarımda benimde çatlamalar oldu bide sol göğsümü sıkınca 1 damla kan geldi diğer kanlallardan süt gibi akıntı geldi hafif ama 1 delikten 1 damla kan geldi şimdide çok acıyor çok korkuyorum böyle birşey yaşayan oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?