Cnmmm bnde dungece ve bugun iyidim ofisede gitmwdim butun gun ysttum bende dun kent hstdeydim bnm de 17.gun degrim 1170 ti o ben gidene kadar ooo artar 3gunde nerdeyse 3.5kat artmus norml dimi ayy bn cumartesu gidiyrm dr imsllh sende atlatrsin cnm tadini cikarmayi kucagimiza almayi nasip etsin rabbim buarada ben varya ogrndigim gunden beri hiv sigara icmiyorum tsmamen cikardim hayatimdn sigarayii ben kaciyorumm coooj optum canim
uufff ya bilmiyorum anlamadım ben bu işi zaten kendi doktorum yoktu annesi rahatsızlanmış acil çıkmış bana başka bi doktor baktı:18::18::18::18:
slm cnm. maşallah baya yüksek senin değerin. kesin ikizlerin olacak senin. kese de görünür artık senin öyleyse. 1500 den sonra görüyorlar keseyi.
canım senin hesapta bi yanlışlık olmasın? sat a göre 6 haftalıksın. hem kese bile 5 haftada görünüyo benim bildiğim. kalp atımı içinde 7 olman lazım. ben 6+2 de çok kısık duydum kalp atımını.mrb arkadaşlar nasılsınız bakalım hamilelik nasıl gidiyor benim dün kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür benimkilerin bi tanesi tutmuş bir tane görebildik 4+1 olduğunu söyledi doktor ben 6 hafta diye gittim 4 hafta çıktı kalp atışlarını henüz duyamadık 10 gün sonra tekrar kontrolüm var duanızı eksik etmeyin pıt pıtlarıda duymadan rahat bi nefes alamıcam herhalde
karasu canım umarım bir sorun yoktur..merak ediyorum seni...
canımmm nbr evet yaaa ben cok gırmıyorum evet ıphone zararlı dedı dr um uzak tutmamı istedi kendimdn ben bırde grip oldumm kfamı kaldıramadım dun bugun biraz daha iyiyim ve evdn çıktım ofise geldim şimdii sen nasılsın yaaaa bizim yazrın dr kontrulumz var bakalım inşallah keseyi görürüz sen nasılsın cnmmmmmslm cnm. sende fazla girmiyorsun benim gibi. karşılaşamaz olduk artık. nasıl oldu çarpıntıların merak ettim. ben daha iyiyim artık. bütün gün evde oturuyorum. ben arada bi hala tüttürüyorum yaaaa. bırakamadım tam olarak bir türlü. bulantılar başlarsa belki tamamen bırakırım. öyle işte tatlım. öptm kocaman.
bu karasu nerde arkadaşlar yaaa..bugün hiç girmedi galibaa :44:
Selam kızlar şükürler olsun keseyi gördük tek haftaya cuma kalp atışları için gidicez inş kalp atışlarınıda duyarız 5+1 mişiz allah isteyen herkese bunu yaşatsın tarifi mümkün değil rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnn
cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah cnm ben de yarın gidicem ben de 5+5 olucam alttanmı muayne etti m ettim inşallah yarın ben de görebilirim keseyi
saol canım rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin evet canım alttan muayene etti şükür keseyi gördük kalp atışı için haftaya cuma gidicem sende yarın hayırlısı ile keseyi görürsün canım
Selam kızlar şükürler olsun keseyi gördük tek haftaya cuma kalp atışları için gidicez inş kalp atışlarınıda duyarız 5+1 mişiz allah isteyen herkese bunu yaşatsın tarifi mümkün değil rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnn
sedenazzz nbe cnmmm ben hasta oldum carpıntım bitti şimdide grip oldum dun ateş ve ağrı vardı hep yattım sen nasılsın cnmmm iyiymisin buarada senın kan değeri kaç çıktı geçen verdiğin
herkese selamlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamileyim.SAT 8 aralık.şuanda 5+1 im.ikinci denemem.ilk gebeliğim 32+5 te ölü doğumla sonlandığı için bende mutluluktan çok korku ve endişe var.aslında böyle gruplara bile takılmıcan diodum ama duramadım.aranızdayım.inşallah bu topikte hep mutluluklarımızdan bahsederiz.ben 4+5 te kesemi gördüm rabbim inşallah bu defa kucağıma almayı nasip ederi.tabi hepimize inşallahhh
slm arkadaslar bende tüp bebek yöntemiyle cok şükür 3 denememde hamile kaldm. sat olarak neyi baz alıyoruz bilmiyorum ama transfer tarihim 26 aralık. allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhatlı sag salim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin
hayırlı olsun canım...sat olarak son adet tarihini söylüyorsun...hangi merkez? yaş?
aramıza hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?