2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

slm cnm. sende fazla girmiyorsun benim gibi. karşılaşamaz olduk artık. nasıl oldu çarpıntıların merak ettim. ben daha iyiyim artık. bütün gün evde oturuyorum. ben arada bi hala tüttürüyorum yaaaa. bırakamadım tam olarak bir türlü. bulantılar başlarsa belki tamamen bırakırım. öyle işte tatlım. öptm kocaman.

uufff ya bilmiyorum anlamadım ben bu işi zaten kendi doktorum yoktu annesi rahatsızlanmış acil çıkmış bana başka bi doktor baktı:18::18::18::18:

canım üzülme...diğer topikte tekrar yazdım sana hesabını yaptım..mümkün değil yani...

slm cnm. maşallah baya yüksek senin değerin. kesin ikizlerin olacak senin. kese de görünür artık senin öyleyse. 1500 den sonra görüyorlar keseyi.

sağol canım..benim çok ağrılarım oluyor o yüzden tekrarlattım...kese görünür ama bizimkiler izin vermiyor...18 inde görücem..2 kat hesabına görede randevu günüm de kan değerim en az 36.000 oluyor

Bende de pek bi belirti yok canım. Benim düsukle sonuçlanan bir gebeligim olmuştu. Onda bu haftalarda siskinlikten, bulantidan helak olmuştum. Bunda birşey yok. Biraz göğüslerim büyüdü o kadar. Bi arkadaşım bana ilk ultrasona kadar gebe oldugunu bile unut. Meşgul et kendini demişti. Mantıklı geldi. Ilk kontrol 7. Haftada. O zamana kalp atışı da başlar. Bi terslik varsa belli olur. Ne yapalım. Dua etmekten başka çare yok. Hayırlısı olsun hepimiz için. Sen de uzmen kendini. Bu haftada kalp atışı olabiliyo da olmayabiliyor da. Hem doktorun belki son adet tarihinden itibaren değil de dollenmeden itibaren embriyo yaşını hesaplamistir. O zaman da hesap tutuyor. Dollenmeden itibaren hesaplardan bu gün tam 4+1 ve 10 gün sonra bebeğinin kalp atışını rahat rahat duyarsınız isallah.

canım senin hesapta bi yanlışlık olmasın? sat a göre 6 haftalıksın. hem kese bile 5 haftada görünüyo benim bildiğim. kalp atımı içinde 7 olman lazım. ben 6+2 de çok kısık duydum kalp atımını.

Selam kızlar şükürler olsun keseyi gördük tek haftaya cuma kalp atışları için gidicez inş kalp atışlarınıda duyarız 5+1 mişiz allah isteyen herkese bunu yaşatsın tarifi mümkün değil rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnn

canımmm nbr evet yaaa ben cok gırmıyorum evet ıphone zararlı dedı dr um uzak tutmamı istedi kendimdn ben bırde grip oldumm kfamı kaldıramadım dun bugun biraz daha iyiyim ve evdn çıktım ofise geldim şimdii sen nasılsın yaaaa bizim yazrın dr kontrulumz var bakalım inşallah keseyi görürüz sen nasılsın cnmmmmm
bu karasu nerde arkadaşlar yaaa..bugün hiç girmedi galibaa :44:

sedenazzz nbe cnmmm ben hasta oldum carpıntım bitti şimdide grip oldum dun ateş ve ağrı vardı hep yattım sen nasılsın cnmmm iyiymisin buarada senın kan değeri kaç çıktı geçen verdiğin

cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah cnm ben de yarın gidicem ben de 5+5 olucam alttanmı muayne etti m ettim inşallah yarın ben de görebilirim keseyi

cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah cnm ben de yarın gidicem ben de 5+5 olucam alttanmı muayne etti m ettim inşallah yarın ben de görebilirim keseyi

saol canım rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin evet canım alttan muayene etti şükür keseyi gördük kalp atışı için haftaya cuma gidicem sende yarın hayırlısı ile keseyi görürsün canım

hımmm anladım cnm benm de yarın kontrl merk ettim ben gittiğimde 5+% olucam bakalım hayrlısı yaa kıslar ben çook kötüüüü hapşuyrum bebeğime bişey olmaz dimiii ay kasıklarım ağrıyor

tebrikler canım..ne güzel meleğini gördün..en kısa zamandada pıt pıtını duyarsın inşallahhhh

sedenazzz nbe cnmmm ben hasta oldum carpıntım bitti şimdide grip oldum dun ateş ve ağrı vardı hep yattım sen nasılsın cnmmm iyiymisin buarada senın kan değeri kaç çıktı geçen verdiğin

hmmmmmm anladım neyse bebiş içinse affettim seni kan değerimi gördün sanırım diğer topicten üçüz bu dediğine göre

herkese selamlar,bende dondurulmuş embriyo ile hamileyim.SAT 8 aralık.şuanda 5+1 im.ikinci denemem.ilk gebeliğim 32+5 te ölü doğumla sonlandığı için bende mutluluktan çok korku ve endişe var.aslında böyle gruplara bile takılmıcan diodum ama duramadım.aranızdayım.inşallah bu topikte hep mutluluklarımızdan bahsederiz.ben 4+5 te kesemi gördüm rabbim inşallah bu defa kucağıma almayı nasip ederi.tabi hepimize inşallahhh

slm arkadaslar bende tüp bebek yöntemiyle cok şükür 3 denememde hamile kaldm. sat olarak neyi baz alıyoruz bilmiyorum ama transfer tarihim 26 aralık. allahım hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı sıhatlı sag salim evlatlarımızı kucagımıza almayı nasip etsin

canım benim inşallah rabbim bu sefer sağ sağlim kucağına almayı nasib eder...
hoşgeldin aramıza...

hayırlı olsun canım...sat olarak son adet tarihini söylüyorsun...hangi merkez? yaş?
aramıza hoşgeldin

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]NİCKİNİZ
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]K.DENEME
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]D. TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET
[/TD]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya1978
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım
[/TD]
[TD]22 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sihirli
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]25 kasım
[/TD]
[TD]31 ağustos
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyno79
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]4. deneme
[/TD]
[TD]28 kasım
[/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrdlgr
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]2 aralık
[/TD]
[TD]7 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]5 aralık
[/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]5. deneme
[/TD]
[TD]6 aralık
[/TD]
[TD]11 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SAVASECE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilla
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LittleAngel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme
[/TD]
[TD]8 aralık
[/TD]
[TD]13 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]avukathb
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]1. deneme
[/TD]
[TD]11 aralık
[/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…