2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cnm benim Dr imez 3 takviye ye gerek yok balık ceviz ye bir de semız otu demişti Bol yeşillik ye cnm ve kemikli et al kaynat suyuna çorba yap bol protein tüket ve bol meyve yiyorum ben yaz meyveleri ah cnm ahh yavrularımızı Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallhcikincada annem ATV yi izliyor 14 yasında kiz kaçırılmış öğretmeni kaçırmış yurt dısına ağlıyorum izlerkn baba anne nasıl çırpınıyor elim karnım da kızım da oynuyor bnm le Rabbim yavrularımızı korusun ne kadarzor neler çekiyoruz bakın ne korkular ne emekler veriyoruz allahım bütün ümmeti muhammedin ve bizlerin evladlarını korusun

Ah cnm kıyamam sana ne guzel d azıcık kilo alışsın sen masallh keske Bende öyle az kilo alsaydım insallh kontrol iyi gecer snde rastlarsın birazcık suanda benim elim ve ayaklarım sis şimdi ayaklarımın altın da yastık var uzandım elimde sis ay en cok korktuğum şey şişmek daha da Temmuz ve Ağustos geçiricez insallh Rabbim sağlıklı hayrli dogum nasip etsin hepimize

slm kızlar..gördüğüm kadarıyla herkes sıcaklarla boğuşmaya başlamış...aynı durumdayım bende...dünden önceki gece yi hiç unutmıycam..tüm camları açmama rağmen perde sallanmadı resmen,herşey üstüme yapıştı..yarım saatte bir gözümü açtım,çektiğim susuzlukta cabası..sabaha kadar rahat 2-3 lt su içtim...ama dün gece vantilatör kurdum odaya rahat ettim valla...

bu arada 2 gün önce pijamadünyası.com dan sabahlıklı gecelik sipariş etmiştim..dün geldi ve bayıldım,çok beğendim..malıda cok iyiydi...
nazende sende sormuştun sanırım..tavsiye ederim.siteye mutlaka bak çok güzel kullanışlı şeyler var...

ben ortadakini sabahlığıyla sipariş ettim..çok tatlı duruyor üstümde....bu siteden sonra tekrar alıcam mutlaka..

Güle güle kullan ben de bakindim birtek Ebru da beğendim dantelli ekrurenk bir model hafta ici gidip alıcam deneyip almak istiyorum ben ay artık hersey hazırlamak lazım yavaş yavaş buay sonu insallh dolabını hazırlığım kızımın eşyaları Temmuz ortası yıkayalım diyoruz ama bilmiyorum nasl bakali. Temmuz sonu da beşik alıcam seker arabası şahane üzeri cbinlikli tekerlekli beni. Yatağım da da dört tarafı ayaklı ve tül cbinlikli kızıma da arabasını beni. Yatağımin tulun dn hazırlayacak insallh beşiğini ocaktan once oda yapmayı düşünmüyorum çünkü biz ayın 15 gunu İstanbul da 15 gunu izmir de yasıyoruz karar veremedim hangi eve oda yapayım heyecan başladığı sudenaz cim sen de de

Ben ceviz yiyorum hergün omega 3 için

aa neden 15 gün ist.da 15 gün izmirdesiniz? İstanbyldaki kızlar bir toplansak mı hepimiz hamiş hamiş sohbet ederiz..

ay canım evet heyecan başladı..ben ay sonu gibi çantaları hazırlamaya başlıycam..son 10 haftadayım...zaten ağrılarım artmaya başladı,sanki heran doğurcakmış gibi hissediyorum kendimi...

bebişlerin odası 1 ay sonraya anca hazırlanır..daha ev de bitmedi..inşallah doğmadan geçeriz...gecelik konusunda bir tane dantelli annem almıştı bu 2. oldu..bundan sonra daha spor gecelikler bakıcam..bulursam tabi..

senin iş zor o zaman 15 gün orda 15 gün burda nasıl olcak ?

Cnm walla ben de bilmiyorum ki eşimle hep bunu konuşuyoruz nasıl olucak hangi sehirde acaba temelli kalsak diye busefer de kari koca biz ayrı kılicaz suan da bile zor oluyr esim dn hafta ici 3 ya da 4 gece ayrı kalmak herhafta aynı sen bencede hazırla cnm senin ikizler ne zaman gelir belli olmaz insallh vakitlerini tamamlarlar senin icin de huzurla demek siz de de başladı heyecan ay Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu insallh evin de doğumun den once hazır olur geçersin ben de cnm bir tane dantelli sık bir model alıcam zaten ben ev de ve hastane çıkışı giymek icin ciciler diktiriyorum kendime pek gecelikle dolaşmıcam bana 1 tane yeter diyorum ah sudenazcim ne günler geri de kalicak insallh Allah'ın izniyle saglikla hayrli dogum nasip etsin Rabbim hepimize

Ben ceviz yiyorum hergün omega 3 için

aa neden 15 gün ist.da 15 gün izmirdesiniz? İstanbyldaki kızlar bir toplansak mı hepimiz hamiş hamiş sohbet ederiz..

Cnm bnm esim bir şirketi İstanbul da bir şirketi izmir de hamilelikten once bir orda bir burdaydik beraber şimdi dogum sonrası diyoruz ki 15 gunde ir yer değiştirelim her hafta yer değiştirmek zor olur ben suan da izmir deyim dogum sonrası katılırım ben de aranıza neden olmasın

iyi aksamlar arkadaslar, bakiyorum herkes sicaklardan sikayetci :) size cok güzel birsey tavsiye ediyorum bu sicaklarda, bana bir is arkadasim tavsiye etmisti bende cok faydasini gördüm. aksamdan banyoya ayaginizi kapatacak kadar suyu doldurun öylece birakin, gece sicaktan ates basinca kalkin suyun icinde ileri geri yürüyün serinleyene kadar. bunu gecede 1-2 defa yapiyordum ben sicaklarda öyle iyi geldi ki bana , mutlaka deneyin !

Iyi gecel er kizlar bu gece bn de nibetteyim sicsjrn evimde olsam cok sey yaparimda annmseyim pijamada giydin mecburen evimde olsam cibildak yatardimuyurdu Uykum varrr

Kendi adıma konuşmak gerekirse geceleri yatamıyorum gündüzleride 10.30 a kadar uyuyorum
sıcaklarla aram iyi değil bayılıcak gibi oluyorum bazen kış gelsin yaa

Pazar günü babalar günü, hediye almayı veya bir organizasyon yapmayı düşündünüz mü?
Evden çıkmak zor oluyor ben çıkamıyorum hep evdeyim malesef internetten siparis ediyim diyorum ama karar veremedim
fikirlerinizi bekliyorum

selam arkadaslar nasılsınız bugun hastane kontrolüm vardı çok şukur hersey yolunda bı problem yok sımdılık..27+2 haftadayım oglum 1 kılo olmus nasıl sızce

selam arkadaslar nasılsınız bugun hastane kontrolüm vardı çok şukur hersey yolunda bı problem yok sımdılık..27+2 haftadayım oglum 1 kılo olmus nasıl sızce

Eşim bana oğlumuzun ağzdından bunu göndermişti yıl dönümümüzde. hoşuma gitmişti..
Çiçek Sepeti •• Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf Çikolata

ama ben ona ne alırım bilmiyorunm. Bugün mothercare'e gittim. Her ayın 15'i indirim var diye ama sadece bazı tekstil ürünlerinde vardı indirim. Tekstil ürünleride outlet de daha ucuz..

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun seker yuklemesi yapildi 75mg aclik 1saat ve 2.saat kan alindi ama ben cok zorlandim ac karnina beklemek ve o ladar sekerli su icmek kotiydu hala vucudum toparlanamadi yemek yedigim halde hastanedeki ben haric herkese50mg yukleme yapildi bana nie bole yapildi anlamadim

Kendi adıma konuşmak gerekirse geceleri yatamıyorum gündüzleride 10.30 a kadar uyuyorum
sıcaklarla aram iyi değil bayılıcak gibi oluyorum bazen kış gelsin yaa

aynen canım yaa..geceler bitmiyor valla..öyle oturuyorum yatakta..sabaha karşı uyuyabiliyorum...sonrasıda malum 10-10:30 gibi kalkıyorum..Allah bize kolaylık versin bu yaz çok sıcak geçicek..

canım gayet iyi maaşallah..

evet yaa bende önce bilmiyodum öyle aç karnına 1 saat daha beklencek denilince 1 hafta sonraya erteledim..sonra erkenden gittim..kan verdim..o şekerli suyu içene kadar neler çektim ya..1 sürahi kadardı..sonra 1 saat bekle falan derken kendimi kahvaltıcıya zor attım ...ama kaç mg lık olduğunu demediler bana..neyse sonucu iyi çıktı ya değdi dedik artık çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…