günaydın herkese
sımsıcak bi gün yine
evde olunca sürekli yemek düsünüyor insan yaaa:125:
son üç ay bebeğin gelişimi için cok önemliymiş beslenme
omega 3 kullanıyor musunuz
hergün ceviz,fındık,yoğurt,meyve ihmal etmeden tüketiyorum
baska var mı bildiğiniz ,yememiz gereken seyler
ben şu sıcakta bide diyet yapıyırum. meyve bile kısıtlı. plesante sıvısı biraz fazlaymış. şekerli şeyler yasak. az tüketmem gerekiyor. karpuz kavun kayısı şeftali hepsi şekerli.... bu cuma kontrolümüz var inşallah daha iyidir sıvı miktarı. ekmek üstü nutella yeyin benim için. aslında sadece 5 kilo aldım ama durum böyle şimdilik.
slm kızlar..gördüğüm kadarıyla herkes sıcaklarla boğuşmaya başlamış...aynı durumdayım bende...dünden önceki gece yi hiç unutmıycam..tüm camları açmama rağmen perde sallanmadı resmen,herşey üstüme yapıştı..yarım saatte bir gözümü açtım,çektiğim susuzlukta cabası..sabaha kadar rahat 2-3 lt su içtim...ama dün gece vantilatör kurdum odaya rahat ettim valla...
bu arada 2 gün önce pijamadünyası.com dan sabahlıklı gecelik sipariş etmiştim..dün geldi ve bayıldım,çok beğendim..malıda cok iyiydi...
nazende sende sormuştun sanırım..tavsiye ederim.siteye mutlaka bak çok güzel kullanışlı şeyler var...
Eki Görüntüle 444413 ben ortadakini sabahlığıyla sipariş ettim..çok tatlı duruyor üstümde....bu siteden sonra tekrar alıcam mutlaka..
Ben ceviz yiyorum hergün omega 3 içingünaydın herkese
sımsıcak bi gün yine
evde olunca sürekli yemek düsünüyor insan yaaa:125:
son üç ay bebeğin gelişimi için cok önemliymiş beslenme
omega 3 kullanıyor musunuz
hergün ceviz,fındık,yoğurt,meyve ihmal etmeden tüketiyorum
baska var mı bildiğiniz ,yememiz gereken seyler
ben şu sıcakta bide diyet yapıyırum. meyve bile kısıtlı. plesante sıvısı biraz fazlaymış. şekerli şeyler yasak. az tüketmem gerekiyor. karpuz kavun kayısı şeftali hepsi şekerli.... bu cuma kontrolümüz var inşallah daha iyidir sıvı miktarı. ekmek üstü nutella yeyin benim için. aslında sadece 5 kilo aldım ama durum böyle şimdilik.
slm kızlar..gördüğüm kadarıyla herkes sıcaklarla boğuşmaya başlamış...aynı durumdayım bende...dünden önceki gece yi hiç unutmıycam..tüm camları açmama rağmen perde sallanmadı resmen,herşey üstüme yapıştı..yarım saatte bir gözümü açtım,çektiğim susuzlukta cabası..sabaha kadar rahat 2-3 lt su içtim...ama dün gece vantilatör kurdum odaya rahat ettim valla...
dün gece bende sıcaktan uyuyamadım. Perde kıpırdamıyor çok kötü..
bu arada 2 gün önce pijamadünyası.com dan sabahlıklı gecelik sipariş etmiştim..dün geldi ve bayıldım,çok beğendim..malıda cok iyiydi...
nazende sende sormuştun sanırım..tavsiye ederim.siteye mutlaka bak çok güzel kullanışlı şeyler var...
Güle güle kullan insallah..
Eki Görüntüle 444413 ben ortadakini sabahlığıyla sipariş ettim..çok tatlı duruyor üstümde....bu siteden sonra tekrar alıcam mutlaka..
Güle güle kullan ben de bakindim birtek Ebru da beğendim dantelli ekrurenk bir model hafta ici gidip alıcam deneyip almak istiyorum ben ay artık hersey hazırlamak lazım yavaş yavaş buay sonu insallh dolabını hazırlığım kızımın eşyaları Temmuz ortası yıkayalım diyoruz ama bilmiyorum nasl bakali. Temmuz sonu da beşik alıcam seker arabası şahane üzeri cbinlikli tekerlekli beni. Yatağım da da dört tarafı ayaklı ve tül cbinlikli kızıma da arabasını beni. Yatağımin tulun dn hazırlayacak insallh beşiğini ocaktan once oda yapmayı düşünmüyorum çünkü biz ayın 15 gunu İstanbul da 15 gunu izmir de yasıyoruz karar veremedim hangi eve oda yapayım heyecan başladığı sudenaz cim sen de de
Güle güle kullan ben de bakindim birtek Ebru da beğendim dantelli ekrurenk bir model hafta ici gidip alıcam deneyip almak istiyorum ben ay artık hersey hazırlamak lazım yavaş yavaş buay sonu insallh dolabını hazırlığım kızımın eşyaları Temmuz ortası yıkayalım diyoruz ama bilmiyorum nasl bakali. Temmuz sonu da beşik alıcam seker arabası şahane üzeri cbinlikli tekerlekli beni. Yatağım da da dört tarafı ayaklı ve tül cbinlikli kızıma da arabasını beni. Yatağımin tulun dn hazırlayacak insallh beşiğini ocaktan once oda yapmayı düşünmüyorum çünkü biz ayın 15 gunu İstanbul da 15 gunu izmir de yasıyoruz karar veremedim hangi eve oda yapayım heyecan başladığı sudenaz cim sen de de
ay canım evet heyecan başladı..ben ay sonu gibi çantaları hazırlamaya başlıycam..son 10 haftadayım...zaten ağrılarım artmaya başladı,sanki heran doğurcakmış gibi hissediyorum kendimi...
bebişlerin odası 1 ay sonraya anca hazırlanır..daha ev de bitmedi..inşallah doğmadan geçeriz...gecelik konusunda bir tane dantelli annem almıştı bu 2. oldu..bundan sonra daha spor gecelikler bakıcam..bulursam tabi..
senin iş zor o zaman 15 gün orda 15 gün burda nasıl olcak ?
Ben ceviz yiyorum hergün omega 3 için
aa neden 15 gün ist.da 15 gün izmirdesiniz? İstanbyldaki kızlar bir toplansak mı hepimiz hamiş hamiş sohbet ederiz..
selam arkadaslar nasılsınız bugun hastane kontrolüm vardı çok şukur hersey yolunda bı problem yok sımdılık..27+2 haftadayım oglum 1 kılo olmus nasıl sızce
selam arkadaslar nasılsınız bugun hastane kontrolüm vardı çok şukur hersey yolunda bı problem yok sımdılık..27+2 haftadayım oglum 1 kılo olmus nasıl sızce
Kendi adıma konuşmak gerekirse geceleri yatamıyorum gündüzleride 10.30 a kadar uyuyorum
sıcaklarla aram iyi değil bayılıcak gibi oluyorum bazenkış gelsin yaa
Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugun seker yuklemesi yapildi 75mg aclik 1saat ve 2.saat kan alindi ama ben cok zorlandim ac karnina beklemek ve o ladar sekerli su icmek kotiydu hala vucudum toparlanamadi yemek yedigim halde hastanedeki ben haric herkese50mg yukleme yapildi bana nie bole yapildi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?