2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Walla ben de birsey almadım daha esim de bana cok guzel hır anneler gunu süprizi hazırlamıştı sok olmuştum gerçi ben onun Gibi yapamam o kadar param yok benimm zaten olanda onun parası çalıştırmadigi icin
selam arkadaslar nasılsınız bugun hastane kontrolüm vardı çok şukur hersey yolunda bı problem yok sımdılık..27+2 haftadayım oglum 1 kılo olmus nasıl sızce

Cnm cok sevindim masallh oğluna gayet iyi ben sen dn 2 gun öndeyim bnm kızım da yaklaşık 200 gr kadar fazla oğlundan bence gayet süper kilosu Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin insallh bak zaten cok kilolu cocuklar sağlıkliydi değil Dr lar herseyi süper oğlunun hamdolsun

Hu hu kızlar nasilsinz nerdesiniz

Biz burdayiz teyzesi seker yuklemesi yapildi sabahtan beri daha yeni toparlandim vucudumun dengesi bozuldu resmen sen nasilsin ya ben bu aralar cok acaip dagildim hic bisey yapasim yok sicaklardan midir bilmiyorum yada zaman yaklastikca stres yapiyorum galiba biraz heyecan biraz sevinc biraz mutluluk biraz tedirginlik en cokta korku sariyor icimi beni neler bekledigini bebegimi neler bekledigini bilemiyorum dogar dogmaz kuveze verip ordan ameliyata ordanda yogun bakima vermek beni cok uzuyor ona hic dokunamamak koklayamamak vs vs. . Bazen diyorum hersey bastan olsun bitsin bazende yok once kucagima alayim sonra alsinlar bilmiyorum beni bu belirsizlikler cok uzuyor zaman yaklastikca ya oglum ben kardesinle ilgilenirken yeterince guclu olabilecekmi guclu olmaya calisiyorum elbet ama inanin bazen cokta mumkun olmuyor hep icimde yasiyorum cunku esim uzulmesin cevremdekiler uzulmesin diye herkes masllah cok guclusun diyor ama bilmiyorlar goz yaslarim icime akiyor son gunlerde en cok dua ya ihtiyacimiz var bizide dualariniza alin rabbim hepimizin doktorunu ilacini denk getirsin

Çok zor aşamalardan geçiyoruz evlatlarımıza kavuşmak için.. unutmaki herşey bir "challange" bizim için. İnsallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı.. Onlar çok özel ve kıymetli.. Az kaldı.Herşey yoluna girecek insallah.. Neler yasamısız diyeceğiz geçmişe bakıp. Güçlü ve sabırlı olalım zor olsa da..Dualarım seninle..

happywomen canım cidden zor ama şöyle düşün Rabbim sana nasib etti evlat sahibi oluyorsun inş..
hem dua edelim inş Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin başka müdaheleye gerek kalmasın inş.
yarın miraç kandili hepimiz zikredelim senin adını ogün inş..

sudenaz saol canım çok iiyi oldu bu site iyice bi incelicem inş,
Karasu ebrunun ist de mağazaları nerde var canım?

bende bugün doktora gittim kızım 628 gr çıktı..yatmaya devam yan yat dedi doktor..
şeker testi verdi yaptıramadım aç değildim bidahaki gittiğimde diye düşündüm..
sürekli yatarken yazmam çok zor oluyo ondan genelde okuyorum:))))

A haber'de bebek giysi ve oyuncaklarında kullanılan kimyasallar işleniyor.. Ünlü markaların ürünlerinde bile kansorojen boya varmış çünkü denetlenmiyormuş..

ALLAH'ın izniyle inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alıcaksın. hepimiz zor şeylerden geçtik halada bitakım sıkıntılar çekiyoruz. bence bişey yapmak istememen sıcaklardan olabilir. ağlamak, konuşmak ne yapmak seni rahatlatacaksa onu yap içine atma derim. bence çok fazla düşünmemeye çalış. Ben elimden geldikçe her perşembe cuma kuran okuyup duamı ediyorum. Rabbim burdaki arkadaşlarımı sen görüyorsun, biliyorsun, sen onlarında, hamile olan bütün din kardeşlerimizinde yardımcısı ol, onların sıkıntılarını gider diyorum. ALLAH'ım dualarımızı kabul etsin.. Hepimizin yardımcısı olsun. ALLAH'ın izniyle bebeklerimiz doğduğu zaman buraya onların yaptıklarınıda, güzel ve mutlu anlarımızıda yazıcaz inşallah..

A haber'de bebek giysi ve oyuncaklarında kullanılan kimyasallar işleniyor.. Ünlü markaların ürünlerinde bile kansorojen boya varmış çünkü denetlenmiyormuş..

Bu zamanda neye inanıp güveneceğimizi bilemez olduk. bazen düşünüyorum keşke gıdadan kıyafete herşeyi üretebileceğim bi yerim olsaydı diyorum

Hemde tam bir challenge . . Rabbim boyle bir bebegi bize emanet etmeyi uygun gorduyse demekki biz bunu kaldirabilecek guce sahibiz ve allahin izniyle ustesinden gelicez ama iste zaman zaman cokuyorum. .
Tasima puseti aldik bebeklerimize kanz dan bu arada optimum kanzda cok guzel indirim var bebek kiyafetlerinde ve sezonu bizim bebeklerimize uygun. . Bu arada kanserojen madde iceren firmalarin adini veriyorlar mi

Nazende akasya guzel dualariniz icin allah razi olsun rabbim hepimizin bebeklerini korusun insallah zor gunler ama insallah mukafatimiz buyuk olucak demek buda benim bu dunyadaki imtihanim

Masallah kizina kocaman olmus. .Sana tavsiyem ben surekli yan yattigim icin yanlarim catladi muhakkak biseylerle nemlendir ben simdiden catlak patlak bisey oldum . .

sagolun kızlar bundan sonra beslenmeme daha bı ozen gostercem ınsAllah

happyywomen cnm hamılelerın duası daha bı makbul olurmus emınım hepımızın dualarındasın cnm..Allahım sabrını kolaylıgını verır ınsAllah..

arkadaslar bugun hastaneden cıkınca bıraz kızılayı gezdık esımle oglusuma cıcıler alalım dıye.. ama cok yoruldum pısman oldum gezdıgıme belım tutuldu ellerım ayaklarım felaket sıstı bugune kadar sıslıgım olmamıstı nasıl basa cıkıyosunuz sıslıkle tavsıyenız varmı

Ana kucağınız hayırlı olsun. Ben concord air ve concord neo beğendim..

isim açıklanmadı ama iyi yerlerden alınmış 30 üründne altısı kansorojen çıkmış.. İşportadan alınanların vay haline.. Aldıgım yulumlardan da huylandım şimdi. Eşim hep uyarıyordu da dinlemiyordum. Tekstilci bir arkadaş İngiliz malları yoğun kalite proseslerinden geçiyor demişti. Artık herşeyi mothercare'den fslan alcaz herhalde..
Bu arada o kansorojen plastik oyuncaklar ısıyla temas edince daha zararlı oluyormuş. 20 tl. lik naylon küvet yerine onu da mı mothercareden 60 tl.ye alsak acaba..

Ayy icime simdi benimde kurt dustu organik aldigim seyleri cogaltmaliyim zaten cicili bicilii rengarenk hale getirebilmek icin bir cok islemden geciyor boyama isleminde neler kullaniyorlar kim bilir yikama esnasinda boya veren seyleri cokta giydirmemek gerek kuveti biz aldik e bebekten ama ne derece saglikli bilmiyorum ben detwrjan konusunda hala kararsizim esim daha once deterjan imalati yapiyordu hic bir markaya guvenmiyor hacisakir granul sabun en katkisiz olanidir diyor oda ne kadar leke cikarir bilemiyorum

Canm Rabbimn izniyle hersey guzel olucak saglikla kizinikucagina alıcaksin bol bol dua edelim sana heran unutma bizim bebeklerimiz ve biz cok güçlüyuz onlar da bizim gibi ne yollardn geciyorlr bize gelene kdar lütfen sn güçlü ol hersey ınan guzel olucak insallh snde koklucksin bağrına basacaksın kızını hemen belki de hiç gerek kalmicak ameliyatabunu sadece Rabbim bilir biz ona sığınalım bol bol dua edelim size ben e biraz dağıldım arkadan sıcakla beraber tembel oldum yani birazcikta şişti elim ayağım senden bize dua et lütfen

Ay kızlar yaa tam uykuya dalacaktım evde köpek var bizim gicik yanıma cikickmis bir havladi dikkati beni ayağı şimdi sepetinde uyuyor donene terbiyesiz kedi kilikli şey ben de tık yok uykum kaçtı annm de horluyor karşımda ay kabus gibi sabh oldun ve ben evime dönmek istiyorum kızımda tepikliyor beni Her yandn uyku yok bu gece içeriden bile rahat yok yanii

o iyidir ama ılık suda iyi erimiyormuş. sıcak suda da çeker ve yamulur bebek kıyafetleri. Zaten bebek programı da olsa ben elde yıkayacağım ilk seferde herhalde..

:) Bizim kedi de sabaha kadar miyavladı durdu. Artık duymamaya calısıyorum.. Atsan atılmaz satsan satılmaz bunlar.
Bu arada bebek telsizlerinin kameralı olanları varmış duydunuz mu yada aldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…