2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

happywomen tavsiyen için saol..hemen nemlendireyim o vakit..
kızlar bebeğimize cici alırken çok baskılı şeyler almamaya dikkat etmek gerek,farkettiyseniz kalın bi tabaka halinde eline geliyolar insanın ve ünlü markalardada aynnısı mevcut..
biz babamıza hediyemizi aldıkk,o da anneler gününü es geçmemişti..saolsun kardeşim ben yattığım için benim yerime aldı.:)

:) Bizim kedi de sabaha kadar miyavladı durdu. Artık duymamaya calısıyorum.. Atsan atılmaz satsan satılmaz bunlar.
Bu arada bebek telsizlerinin kameralı olanları varmış duydunuz mu yada aldınız mı?

Evet cnm duydum da gordum de arkadasım kullaniyr Benm evime şart çünkü cok büyük koridor cok. Uzun bebeğim arkada yatick ben de kamerası düşünüyorum almayı
Bizim ufak dedim ya kedi kilikli kendini köpek sanıyor iste cok küçük çünkü Benim yanıma cikickmis alisikti Benm le yatmaya bekar ken ben benimle yasıyordu sonra hop aileme miras bıraktım delirdi gece tutturdu oyun ayısını surekli ayak ucuma bırakıyordu en sönün da yedi poposunu terlik kustu gitti ama ben 4 U geçiyordu bayılmışim koltukt,a

güzel anne adayları hepinizin kandilini kutluyorum..bu mübarek günde rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah....

Rabbim hepinize Miraç kandilini mübarek kılsın inş..
Rabbim hayırlarla sağlık ve sıhhatle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasib etsin bizlere..
yüce Rabbim olmayanlarada nasib etsin tez zamanda..

mrb kızlar nasılsınız,mirac kandiliniz müb. olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... 4 gün ayrı kaldım sizlerden annemlerin bağ evlerine gittik bundan sonrada sık sık orda olacaz havası herşeyi güzel şehrin gürültüsünden kurtuluyoruz en azından... çok moral oluyor... sayfalar bayağı ilerlemiş okumakta zorlandım valla...

bugün kontrolümüz vardı bizim de çok şükür iyi geçti... kızımda oğlumda iyiler maşallah... kızım 468 gr oğlumda 465gr olmuş...doktor amcamız gelişimleri iyi dedi... ama bu haftalarda dikkatli olmamı söyledi 23-24. haftalar önemli dedi...1 ay sonrada kontrole çağırdı çok uzun geldi bana nasıl bekleyecem bilmiyorum...şeker yüklememiz de o zaman yapılacak... sonrada ilk defa bebişlerimize cici tulumlar aldık ilk alşverişimizi yapmış olduk çok şeker şeyler var insan hepsini almak istiyor ama ayakta durmam sakıncalı olduğu için fazla bişeye bakamadım yoruldum hemen zaten belim ağrımaya başladı eve döndük...annem ve kayınvalidem bizim adımıza alıyorlar sağolsunlar inşallah getirirlerse sizlerle paylaşacam...

kızlar sizden bir ricam var aşağıda eklediğim siteden bebek şekerleri çikolataları var sipariş verecez 1-2 aya hazırlayacaklar ama ben karar vermekte zorlandım sizler hangisini beğendinizi yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz...
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...

nilcim ciclerinize bayıldım hepsi birbirinde güzel ne güzel şeyler almışınız.. Rabbim sağlıcakla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin oğluşlarına inşallah....A

Hepinize hayirli kandiller arkadaslar dualarimizda birbirimizide unutmayalim rabbim hepimizn bebegini saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah sevgi ve dua ile hoscakalin

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah. Biz de bugün Avent'in yenidoğan biberon setini ve banyo termometresi aldık. İçinde 4 biberon, bir emzik, biberon fırçası mevcut.

Maşallah canım bebişlerine..
Ben de bebek şekeri konusunda kararsız aldım. Pastaneden mi alsam diye düşünüyorum. Şekercilerdekiler kalitesiz geliyor bana şekerleri. Evlenirken de öyle yapmıştık. Şeker yerine kaliteli bir marka çukulata koymuştuk içlerine kağıda sarılı..

Nil82 arkadasım Rabbim huzurla saglikla giydirmeyi nasip etsin hepsi harika masallh

Kızlar biz bu geceyi kızimla ayakta geçirdik Rabbim kabul etsin insallh cok guzel bir kandil programindaydik babamiz adı yeni geldik şimdi sabh namazımızı da kılıp öyle yaticaz kızimla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh hepinizi cooook öpüyoruz iyi geceler

Nilcim aldiklarinizin hepsi gercekten cok guzel yesil takimlarinizda favorim oldu iyi gunlerde saglikla kullansinlar insallah ya port bebe konusunda kararsizim almalimiyim acaba iki tane tasima puseti aldik bizde ama acaba cok mu kucuk olurlar onda tasiyamaz miyiz

Son düzenleme:
canim ohh ne mutlu sana keyfini guzel valla guzel havanin bebeklerinede iyi gelir temiz hava. . Masallah kuzularina aralarindada hic fark yok bizim kizimiz oglumuza gore biraz daha ufak dr amcamiz oglumuzun babaya kizimiznda bana cektigini soyledi gule gule giysinler insallah aldiklarinizi sen kendini riske atma dikkatli ol . .ben hastane icin magnetli bebek susu alip birde iyi bir pastaneden bebekli renkli cikolatali badem almayi dusunuyorum bebek mevludumuz icinde malzeme aldim kendim yapiyorum yanindada kucuk bardaklarda logusa serbeti ve cikolata ikram ederiz diye planladim mevlutten sonra da yemek ayrica kiz ve erkek bir arada oldugu icin bulmak cokta mumkun olmuyor bayag arastim begendiklerimde biraz pahaliydi mevlut icin 100 adet hastane icin de 40adet dusununce cok pahali geldi acikcasi ben sordugun sitede ikiz bebek sekerleri bolumundeki yarisi mavi yarisi pembe yuvarlak tulun uzerinde ki kelebekli bebek sekerini begendim

Son düzenleme:
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah. Biz de bugün Avent'in yenidoğan biberon setini ve banyo termometresi aldık. İçinde 4 biberon, bir emzik, biberon fırçası mevcut.

Canim o seti bende dusundum ama sonrada chicconun yeni dogan cam biberonlarini aldim birer tane kac tane almaliyim onuda bilemedim acikcasi bir tane yetmez derseniz o seti alicam kaca aldin bu arada e bebek te falan 90 civarindaydi die hatirliyorum birde biyerde okumustum ama sebebini bulamadim cam biberonlar icin anne sutu verimi uygun degildir yaziyordu boyle bisey duyan varmi

Canim rabbim dualarinizi kabul etsin insallah

nil82 canım cicilerinizi çok beğendim...güzel günlerde giymek nasib olsun inşallah...
bu port bebelerden bende aldım...önce taşıma puseti düşünüyodum ama biraz araştırınca ilk zaman için kullanışlı olmadığını öğrendim (kullananların tabiri) bide çok ağırlaşıyomuş...o nedenle bende portbebe aldım....

gelincik canım maaşallah bebişlerine....besinleri iyi paylaşıyolar nerdeyse fark yok aralarıda...hep böyle güzel devam etsin inşallah...

teşekkürler teyzesi... bende zorlanıyorum karar vermekte ama çikolata daha ağır basıyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…