:) Bizim kedi de sabaha kadar miyavladı durdu. Artık duymamaya calısıyorum.. Atsan atılmaz satsan satılmaz bunlar.
Bu arada bebek telsizlerinin kameralı olanları varmış duydunuz mu yada aldınız mı?
mrb kızlar nasılsınız,mirac kandiliniz müb. olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... 4 gün ayrı kaldım sizlerden annemlerin bağ evlerine gittik bundan sonrada sık sık orda olacaz havası herşeyi güzel şehrin gürültüsünden kurtuluyoruz en azından... çok moral oluyor... sayfalar bayağı ilerlemiş okumakta zorlandım valla...
bugün kontrolümüz vardı bizim de çok şükür iyi geçti... kızımda oğlumda iyiler maşallah...kızım 468 gr oğlumda 465gr olmuş...doktor amcamız gelişimleri iyi dedi... ama bu haftalarda dikkatli olmamı söyledi 23-24. haftalar önemli dedi...1 ay sonrada kontrole çağırdı çok uzun geldi bana nasıl bekleyecem bilmiyorum...şeker yüklememiz de o zaman yapılacak... sonrada ilk defa bebişlerimize cici tulumlar aldık ilk alşverişimizi yapmış olduk çok şeker şeyler var insan hepsini almak istiyor ama ayakta durmam sakıncalı olduğu için fazla bişeye bakamadım yoruldum hemen zaten belim ağrımaya başladı eve döndük...annem ve kayınvalidem bizim adımıza alıyorlar sağolsunlar inşallah getirirlerse sizlerle paylaşacam...
kızlar sizden bir ricam var aşağıda eklediğim siteden bebek şekerleri çikolataları var sipariş verecez 1-2 aya hazırlayacaklar ama ben karar vermekte zorlandım sizler hangisini beğendinizi yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz...
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
canim ohh ne mutlu sana keyfini guzel valla guzel havanin bebeklerinede iyi gelir temiz hava. . Masallah kuzularina aralarindada hic fark yok bizim kizimiz oglumuza gore biraz daha ufak dr amcamiz oglumuzun babaya kizimiznda bana cektigini soyledimrb kızlar nasılsınız,mirac kandiliniz müb. olsun Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin... 4 gün ayrı kaldım sizlerden annemlerin bağ evlerine gittik bundan sonrada sık sık orda olacaz havası herşeyi güzel şehrin gürültüsünden kurtuluyoruz en azından... çok moral oluyor... sayfalar bayağı ilerlemiş okumakta zorlandım valla...
bugün kontrolümüz vardı bizim de çok şükür iyi geçti... kızımda oğlumda iyiler maşallah...kızım 468 gr oğlumda 465gr olmuş...doktor amcamız gelişimleri iyi dedi... ama bu haftalarda dikkatli olmamı söyledi 23-24. haftalar önemli dedi...1 ay sonrada kontrole çağırdı çok uzun geldi bana nasıl bekleyecem bilmiyorum...şeker yüklememiz de o zaman yapılacak... sonrada ilk defa bebişlerimize cici tulumlar aldık ilk alşverişimizi yapmış olduk çok şeker şeyler var insan hepsini almak istiyor ama ayakta durmam sakıncalı olduğu için fazla bişeye bakamadım yoruldum hemen zaten belim ağrımaya başladı eve döndük...annem ve kayınvalidem bizim adımıza alıyorlar sağolsunlar inşallah getirirlerse sizlerle paylaşacam...
kızlar sizden bir ricam var aşağıda eklediğim siteden bebek şekerleri çikolataları var sipariş verecez 1-2 aya hazırlayacaklar ama ben karar vermekte zorlandım sizler hangisini beğendinizi yazarsanız bana fikir vermiş olursunuz...
Lora Nikah Şekeri / Mutlulugun Adresi...
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin insallah. Biz de bugün Avent'in yenidoğan biberon setini ve banyo termometresi aldık. İçinde 4 biberon, bir emzik, biberon fırçası mevcut.
Nil82 arkadasım Rabbim huzurla saglikla giydirmeyi nasip etsin hepsi harika masallh
Kızlar biz bu geceyi kızimla ayakta geçirdik Rabbim kabul etsin insallh cok guzel bir kandil programindaydik babamiz adı yeni geldik şimdi sabh namazımızı da kılıp öyle yaticaz kızimla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh hepinizi cooook öpüyoruziyi geceler
Maşallah canım bebişlerine..
Ben de bebek şekeri konusunda kararsız aldım. Pastaneden mi alsam diye düşünüyorum. Şekercilerdekiler kalitesiz geliyor bana şekerleri. Evlenirken de öyle yapmıştık. Şeker yerine kaliteli bir marka çukulata koymuştuk içlerine kağıda sarılı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?