2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

evet canım temiz hava iyi geliyor bize... şükür araların fark az inşallah hep böyle giderler kızım aşağıda olduğu için eziliyormuş ama maşallah onun kilosu biraz daha fazla... dediğin şeker benimde favorilerimin arasında kelebekli kapı süsüde alırsak uyumlu olur diye düşünüyorum...

bu benim almayı düşündüğüm gögüs pompası kullananlar hep olumlu şeyler yazmış . önümüzdeki ay sipariş vermeyi düşünüyorum ama araştırmayada devam ediyorum

Allah kabul etsin canım çok güzel değerlendirmişin ben dün kendimi biraz yorunca yine kanamam oldu hiç birşey yapamadım yattım mecburen....

inşallah teyzesi hep böyle devam ederler ilerleyen zamanlarda değişebiliyormuş ama inşallah değişmez...

Sudenazcim port bebe almam gerekebilir kilo durumlarina da bagli ama simdilik onu sona biraktim ama bence tasima puseti sart gibi geliyor oto koltuguna gecene kadar iki cocukla arabayla bi yere gitmem cok mumkun olmaz agirlasma konusunda cok haklisin biraz toparlanmaya baslayinca bebekler arabaya sabitlemeyi dusunuyorum kucagimizda indiririz artik

happywomen mevlütde dağıtmak için ne malzemesi aldın ve nerden canım..
paylaşma imkanın olursa görmek isterim..
bende çıkabilsem ilk iş olarak şarkhan'a gidicem,bütüüün malzemeleri elleyip içlerinden seçicem ama hayal şuan benim için:)

Canim resmini cekip paylasirim tabi en gec yarin eklerim resmini ben eminonu havuzlu handan aldim ama netten de alabilirsin gitme imkanin yoksa birmax bebek malzemelerinde fiyatlar gayet uygun bi bak istersen bide gidersen sayet ne yapacagina muhakkak karar ver cunku oraya gidince akli cok karisiyor insanin ben bide alisverisin en sonuna biraktim cok yorulmustum ne bulduysam aldim cok bakmadan. .Bahsettigin yeri bilmiyorum ama kurukahveci mehmet efendi nin sokagini biliyorsan orayada bakabilirsin cok yorulunca oraya hic bakmadim ama biliyorum orada cok cesit var

Ana kucağı arabalarda mecburi. Ana kucağı olmayan arabalara polis ceza kesiyor. Cezayı bir yana bırak hiç sağlıklı değil. Bir frende, henüz kemikleşmeyen kemikleri dağlır allah korusun. Arabaya sabitlemen şart. Hatta yurt dısında ana kucağı olmadan hastane çıkış vermiyor bebeklere.. Port bebeler bana çok güvensiz geliyor..

Canım fiyat 50 tl. civarına düşmüştü, indirimde şu an. Cam biberon hakkında bilgim yok açıkçası.. Biberon streilizasyon makinası almalı mıyız acaba?

Slm canlarim nasilsinz biz savh 6 30 a kadar dolandik evde cok zir uyudum kizim da hic durmadi

Bencede port bebeler guvensiz ama ikiz olunca ve ortalama 2kg dogma ihtimalini dusununce ana kucagina konmayabilirler kendini toparlayana kadar diye dusunuyorum ortalama dogacak kg son vakitlerde belli olur bende ona gore karar veririm. .sana cvp yazdiktan sonra e bebege girdim bir baktim ondirime girmis hic kacirmadan aldim zaten aklimdaydi dedigim gibi bezlerde indirimideydi 2pakette prima premium care 1numara aldim bide premium care islak mendil 3lu paket . .biberon sterilizator cok almayi dusunmedim dogrusu o kadar cok sey varki alinacak bebek telsizi alicaz esim isyerinde netten ve cep telefonundanda izleyebilecegi kamera sistemi kurdurucam deyip duruyo geregi varmi bilmiyorum hersey benim istedigim oluyo onunda istegi olsun diyorum . . Bide sut sagma makinesini sormussun onun hakkinda bilgim.yok ama medelanin makinelerinden cevremde memnun olanlar var suan e bebektede indirimde medelanin makinasi

saol canım zahmet olucak sana..
eveett eminönüne bayılırım,havuzlu han'a doktor tamam artık çık dediği an ilk işlerimden olucak gitmek inş..
belki kurabiye yaptırırım ben ismi yazılı,çok güzel yapan birini biliyorum..

bakın bunlarda resimleri..gerçi başka alternatiflerde var..ben bikaçını seçtim..şu diş görünümündekileri diş buğdayında yaptırmayı çok istiyorumm...

happywomen dediğin siteye baktım çok güzel şeyler vaarr,şimdiden gözüme kestirdiklerim oldu..
eğlence olsun diye bile alıp yaparım ben bunlardan..
yattığım yerden vakit geçer hem

happywomen dediğin siteye baktım çok güzel şeyler vaarr,şimdiden gözüme kestirdiklerim oldu..
eğlence olsun diye bile alıp yaparım ben bunlardan..
yattığım yerden vakit geçer hem

Bende hastane icin dusunmustum cok hosuma gidiyor ama bi yerle gorustum 5gun once siparis vermek gerekiyormus ve10gun dayaniyor demislerdi ama bayatlar gibi geldi bana bizim dogum tarihimizde belli degil drum36.haftaya kadar gelmezlerse sayet 36.haftada aliriz diyor. . Eger boyle seylerle ugrasmayi seviyorsan al yap bence hemde o site karsidan bile uygun hem canin sıkılmaz hemde bebegine bole hazirliklar yapmak cok mutlu eder insani

Ay kızlar kurabiyelere bayıldım izmir de ben bir iki yerden fiyat aldım ücret fazla geldi bana ben de guzel çikolata yaptiricam hastanede daitmak icin ve cok guzel bir seker arabası aldım icini insallh aynali sekerle doldurmaz biraz pahalı ama olsun o yüne ozel olsu. İstiyorum hersey bir de hangi hastane oldugunu kararlaştıralim insallh yakın da hır pastane ile anlaşıcam misafirlerimiz icin surekli odamıza servis istiyorum. İzmir beyaz lale ile anlaşıcam süsleme ısını beğendim onlar halledecek herseyi ay cok az kaldı artık yaa hamdolsun Rabb'ime ben Cook heyecanlaniyorum

Kurabiyeler cok guzel gercekten ama bayatlama riski var bende dis bugdayina dusundum istedigim tarihte yaparim sonucta karasucum su aldiklarinin resmini koyda gorelim artuk ya merak ediyoruz seker arabanida unutma ayrica

Kurabiyeler cok guzel gercekten ama bayatlama riski var bende dis bugdayina dusundum istedigim tarihte yaparim sonucta karasucum su aldiklarinin resmini koyda gorelim artuk ya merak ediyoruz seker arabanida unutma ayrica

Cok guzel cicileri var teyzesi kızımın Heleki ayakkabıları harika eve y seker arabamız da cok cici insallh koyucam

yaa bende çok merak ettim karasu geciktirme :)
happywomen canım şayet başka sitelerdende kutu vs kafama yatan bişi olursa bu siteden süs alabilirim cidden çok hoşlar..
kurabiye içinde dediğiniz gibi zamanı belli olursa on göe artık..

günaydın haftasonu okudum yazdıklarınızı ama cevap yazamadım
nil cicilerinizi güle güle kullanının hepsi cok cici
lale bebek arabanıza bayıldım
bizim yarın doktor kontrolümüz var bakalım bir ay oldu
napıyo bizim baby delikanlı

Cok guzel cicileri var teyzesi kızımın Heleki ayakkabıları harika eve y seker arabamız da cok cici insallh koyucam

Tatlim eminim cok guzellerdir o yuzden sabirsizlikla bekliyoruz topikcek biran once koyda bizede ilham olsun alisveris icin bugunlerde hic bisey yapasim yok cunku gordukce aşka geliyorum

Az önce pusetimizi aldık netten:) Darısı ana kucağımızın başına..
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com

Canim bayildim arabaniza super gule gule kullansin paşam ya ben galiba bunlarin ismini karistiriyorum biz puset almadik ana kucagi aldik kanzdan . .puset almicaz cunku cok buyukler ne kapidan sigar ne de asansore sigar onlar belki ilerde yasina falan geldiklerinde yurumek istemezlerse disari ciktigimizda iki tane ayri ayri baston aliriz diye dusunduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…