canim ohh ne mutlu sana keyfini guzel valla guzel havanin bebeklerinede iyi gelir temiz hava. . Masallah kuzularina aralarindada hic fark yok bizim kizimiz oglumuza gore biraz daha ufak dr amcamiz oglumuzun babaya kizimiznda bana cektigini soyledigule gule giysinler insallah aldiklarinizi sen kendini riske atma dikkatli ol . .ben hastane icin magnetli bebek susu alip birde iyi bir pastaneden bebekli renkli cikolatali badem almayi dusunuyorum bebek mevludumuz icinde malzeme aldim kendim yapiyorum yanindada kucuk bardaklarda logusa serbeti ve cikolata ikram ederiz diye planladim mevlutten sonra da yemek ayrica kiz ve erkek bir arada oldugu icin bulmak cokta mumkun olmuyor bayag arastim begendiklerimde biraz pahaliydi mevlut icin 100 adet hastane icin de 40adet dusununce cok pahali geldi acikcasi ben sordugun sitede ikiz bebek sekerleri bolumundeki yarisi mavi yarisi pembe yuvarlak tulun uzerinde ki kelebekli bebek sekerini begendim
Nil82 arkadasım Rabbim huzurla saglikla giydirmeyi nasip etsin hepsi harika masallh
Kızlar biz bu geceyi kızimla ayakta geçirdik Rabbim kabul etsin insallh cok guzel bir kandil programindaydik babamiz adı yeni geldik şimdi sabh namazımızı da kılıp öyle yaticaz kızimla Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insallh hepinizi cooook öpüyoruziyi geceler
nil82 canım cicilerinizi çok beğendim...güzel günlerde giymek nasib olsun inşallah...
bu port bebelerden bende aldım...önce taşıma puseti düşünüyodum ama biraz araştırınca ilk zaman için kullanışlı olmadığını öğrendim (kullananların tabiri) bide çok ağırlaşıyomuş...o nedenle bende portbebe aldım....
gelincik canım maaşallah bebişlerine....besinleri iyi paylaşıyolar nerdeyse fark yok aralarıda...hep böyle güzel devam etsin inşallah...
nil82 canım cicilerinizi çok beğendim...güzel günlerde giymek nasib olsun inşallah...
bu port bebelerden bende aldım...önce taşıma puseti düşünüyodum ama biraz araştırınca ilk zaman için kullanışlı olmadığını öğrendim (kullananların tabiri) bide çok ağırlaşıyomuş...o nedenle bende portbebe aldım....
gelincik canım maaşallah bebişlerine....besinleri iyi paylaşıyolar nerdeyse fark yok aralarıda...hep böyle güzel devam etsin inşallah...
happywomen mevlütde dağıtmak için ne malzemesi aldın ve nerden canım..
paylaşma imkanın olursa görmek isterim..
bende çıkabilsem ilk iş olarak şarkhan'a gidicem,bütüüün malzemeleri elleyip içlerinden seçicem ama hayal şuan benim için:)
Nilcim aldiklarinizin hepsi gercekten cok guzel yesil takimlarinizda favorim oldu iyi gunlerde saglikla kullansinlar insallah ya port bebe konusunda kararsizim almalimiyim acaba iki tane tasima puseti aldik bizde ama acaba cok mu kucuk olurlar onda tasiyamaz miyiz
Canim o seti bende dusundum ama sonrada chicconun yeni dogan cam biberonlarini aldim birer tane kac tane almaliyim onuda bilemedim acikcasi bir tane yetmez derseniz o seti alicam kaca aldin bu arada e bebek te falan 90 civarindaydi die hatirliyorum birde biyerde okumustum ama sebebini bulamadim cam biberonlar icin anne sutu verimi uygun degildir yaziyordu boyle bisey duyan varmi
Ana kucağı arabalarda mecburi. Ana kucağı olmayan arabalara polis ceza kesiyor. Cezayı bir yana bırak hiç sağlıklı değil. Bir frende, henüz kemikleşmeyen kemikleri dağlır allah korusun. Arabaya sabitlemen şart. Hatta yurt dısında ana kucağı olmadan hastane çıkış vermiyor bebeklere.. Port bebeler bana çok güvensiz geliyor..
Canım fiyat 50 tl. civarına düşmüştü, indirimde şu an. Cam biberon hakkında bilgim yok açıkçası.. Biberon streilizasyon makinası almalı mıyız acaba?
Canim resmini cekip paylasirim tabi en gec yarin eklerim resmini ben eminonu havuzlu handan aldim ama netten de alabilirsin gitme imkanin yoksa birmax bebek malzemelerinde fiyatlar gayet uygun bi bak istersen bide gidersen sayet ne yapacagina muhakkak karar ver cunku oraya gidince akli cok karisiyor insanin ben bide alisverisin en sonuna biraktim cok yorulmustum ne bulduysam aldim cok bakmadan. .Bahsettigin yeri bilmiyorum ama kurukahveci mehmet efendi nin sokagini biliyorsan orayada bakabilirsin cok yorulunca oraya hic bakmadim ama biliyorum orada cok cesit var
happywomen dediğin siteye baktım çok güzel şeyler vaarr,şimdiden gözüme kestirdiklerim oldu..
eğlence olsun diye bile alıp yaparım ben bunlardan..
yattığım yerden vakit geçer hem
Ay kızlar kurabiyelere bayıldım izmir de ben bir iki yerden fiyat aldım ücret fazla geldi bana ben de guzel çikolata yaptiricam hastanede daitmak icin ve cok guzel bir seker arabası aldım icini insallh aynali sekerle doldurmaz biraz pahalı ama olsun o yüne ozel olsu. İstiyorum hersey bir de hangi hastane oldugunu kararlaştıralim insallh yakın da hır pastane ile anlaşıcam misafirlerimiz icin surekli odamıza servis istiyorum. İzmir beyaz lale ile anlaşıcam süsleme ısını beğendim onlar halledecek herseyi ay cok az kaldı artık yaa hamdolsun Rabb'ime ben Cook heyecanlaniyorum
Kurabiyeler cok guzel gercekten ama bayatlama riski var bende dis bugdayina dusundum istedigim tarihte yaparim sonucta karasucum su aldiklarinin resmini koyda gorelim artuk ya merak ediyoruz seker arabanida unutma ayrica
Cok guzel cicileri var teyzesi kızımın Heleki ayakkabıları harika eve y seker arabamız da cok cici insallh koyucam
Az önce pusetimizi aldık netten:) Darısı ana kucağımızın başına..
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?