Az önce pusetimizi aldık netten:) Darısı ana kucağımızın başına..
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com
Bencede port bebeler guvensiz ama ikiz olunca ve ortalama 2kg dogma ihtimalini dusununce ana kucagina konmayabilirler kendini toparlayana kadar diye dusunuyorum ortalama dogacak kg son vakitlerde belli olur bende ona gore karar veririm. .sana cvp yazdiktan sonra e bebege girdim bir baktim ondirime girmis hic kacirmadan aldim zaten aklimdaydi dedigim gibi bezlerde indirimideydi 2pakette prima premium care 1numara aldim bide premium care islak mendil 3lu paket . .biberon sterilizator cok almayi dusunmedim dogrusu o kadar cok sey varki alinacak bebek telsizi alicaz esim isyerinde netten ve cep telefonundanda izleyebilecegi kamera sistemi kurdurucam deyip duruyo geregi varmi bilmiyorum hersey benim istedigim oluyo onunda istegi olsun diyorum . . Bide sut sagma makinesini sormussun onun hakkinda bilgim.yok ama medelanin makinelerinden cevremde memnun olanlar var suan e bebektede indirimde medelanin makinasi
Ana kucağı arabalarda mecburi. Ana kucağı olmayan arabalara polis ceza kesiyor. Cezayı bir yana bırak hiç sağlıklı değil. Bir frende, henüz kemikleşmeyen kemikleri dağlır allah korusun. Arabaya sabitlemen şart. Hatta yurt dısında ana kucağı olmadan hastane çıkış vermiyor bebeklere.. Port bebeler bana çok güvensiz geliyor..
Sudenazcim port bebe almam gerekebilir kilo durumlarina da bagli ama simdilik onu sona biraktim ama bence tasima puseti sart gibi geliyor oto koltuguna gecene kadar iki cocukla arabayla bi yere gitmem cok mumkun olmaz agirlasma konusunda cok haklisin biraz toparlanmaya baslayinca bebekler arabaya sabitlemeyi dusunuyorum kucagimizda indiririz artik
Slm canlarim nasilsinz biz savh 6 30 a kadar dolandik evde cok zir uyudum kizim da hic durmadi
doktorunun güzel geçmesine sevindim karasu,Rabbim bağışlasın kuzunu inş..
bende sen geçen söyledikten sonra baktım ebruya güzel şeyler var cidden sen hangi modeli aldın linkini versene..belki beenim beğendiğimd,ir soru sorarım sana.:))
buarada netteki fiyatlarıyla aynımıydı peki..
kızlar bişey sorucam bide,plesentası aşağıda olup yukarı çıkan var mı,varsa kaçıncı haftada çıktı..ya da halşa çıkmayan:)
bende sen geçen söyledikten sonra baktım ebruya güzel şeyler var cidden sen hangi modeli aldın linkini versene..belki beenim beğendiğimd,ir soru sorarım sana.:))
kızlar bişey sorucam bide,plesentası aşağıda olup yukarı çıkan var mı,varsa kaçıncı haftada çıktı..ya da halşa çıkmayan:)
Kizlar butik bebede bebepanin takimlari indirime girmis ben kizimin hastane cikisini ordan almistim ama suan hastane cikislari yok cok kaliteli kumasi ilgilenenlere duyururlur. . Ayrica netteki indirimlerden birbirimizi haberdar etsek nasil olur ben dun lale sayesinde saolsun 90tl seti50tl aldim
bu sıcaklarda ne giyiyorsunuz arkadaslar
artık tayt tunik bile boğuyor beni
hele jeanler giyer giymez yapısıyor sanki üstüme:26:
elbise almıstım 2 tane onları da kücük almısım dar olmaya basladı
sanırım 3 ay için tekrar alısveris yapmak zorunda kalacağım
Cnm uzun kollu sabahlik bilmem ki ama sadece bir model var dantel kollu 159 tl ücreti ekru renk bir de fiyatı aynı cnm Ebru daki gibi istnbuldaysan Bakırköy'de carusel arkasında ki sokak ta var istersen sen da bakarak al ben denedim aldım bir takı. Daha almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi ben öyle penye takım istemiyorum bebek baskılı dantelli sık model istiyoru. Bir de bir ara lasenza ya bakicam ben genel de ordn alıyorum geceliksabahlik takım bı rde Benm esim Temmuz'a sonu umreye gidicek ona da sipariş verdim cok guzel sabahlik gecelik takımlar var orda ben, beğendiğim bir model var aman dedim bosver ben doğurana kadar kaç kere giderim daha dedim hamdolsun. Bu yıl nasip olmuyor bebeğim gelicegi icin gitmek esim getirecek artık sabahlik sadece Fransız danteli işli sanki gelinlik gibiGerçi ben hastaneden gecelikle çıkmıcam eve gelirken ama olsun sık olalım yine de dimi biz com bekledik bu bebekleri hamdolsun Rabb'ime
yaa ben neden görmedim hiç umrede öyle şeyler..gerçi gezmedim ben hiç sadece ferace aldım tüm aileye feracecilerden haberim var:)
eşine imrendim valla
bende çok istiyorum tekrardan kızım 2 yaşına falan gelsin kuzumla gitme niyetim var inş..
nerelerde varmış öğrenelim bizde gidince inş uğrayalım oralara:)
bende ebruda beğendim kolu dantelli olanı ama hastane odasına kayınpeder falan giricek malum oyüzden saten bağcıklı olan vardı onu kestirdim gözüme..
bende bi forum istanbula giderim herhalde sabahlık vs için dediğin gibi la senzaya bakabilirim ordan,boyner yada ykm dede belki bişey bulunabilir..
bakırköye pek ayağım alışık değil Fatihte bakarım artık orda da bulurum diye düşünüyorum..
Canm Benm Rabbim tekrarı i nasip etsin insallh ben cok uzun süre is icin evlenmeden once cidde de kaldım cok iyi bilirim her yeri kabeye uzak gerçi cidde bilirsi. Havaalanı ile arasi baya var ama bizim Nişantaşımiz halt etmiş yanın da bir tahliye caddesi var basini döndüruyor resmen yada sen nerde bulursuN Medine de movenpick otel altına yakın bir mağaza var mescide girmeden cok sık gecelik ve sabahlik lar yvar vitrin de zaten dikkatini çeker kesin ben kaç kere gittim mağaza hep gözüm de parladı aman nerde giyicem dedim bosver o kadar para vermeyin dedim almadım şimdi insallh esim getirecek
Ben de cok istiyorum bebeğimle de gitmek tabiki ben de beklerim gerçi bir kaç yas esim 6 günlük gidicez belki seneye ben de anneme bırakırım 5 6 gun giderim insallh eşimle cnm ben denedim cok açık degilki bak dene sen de beğenirsin digeri de yakmasın seni dikkat et hava sicak çünkü
Canm Benm Rabbim tekrarı i nasip etsin insallh ben cok uzun süre is icin evlenmeden once cidde de kaldım cok iyi bilirim her yeri kabeye uzak gerçi cidde bilirsi. Havaalanı ile arasi baya var ama bizim Nişantaşımiz halt etmiş yanın da bir tahliye caddesi var basini döndüruyor resmen yada sen nerde bulursuN Medine de movenpick otel altına yakın bir mağaza var mescide girmeden cok sık gecelik ve sabahlik lar var vitrin de zaten dikkatini çeker kesin ben kaç kere gittim mağaza hep gözüm de parladı aman nerde giyicem dedim bosver o kadar para vermeyin dedim almadım şimdi insallh esim getirecek
Ben de cok istiyorum bebeğimle de gitmek tabiki ben de beklerim gerçi bir kaç yas esim 6 günlük gidicez belki seneye ben de anneme bırakırım 5 6 gun giderim insallh eşimle cnm ben denedim cok açık degilki bak dene sen de beğenirsin digeri de yakmasın seni dikkat et hava sicak çünkü
saol canım Allah razı olsun..ciddeyi gezmedim açıkçası ama bidahakine istiyorum inş..
nekaadar şanslısın orda kalma fırsatı bulmuşsun harika..
haklısın deniyip almak lazım bakiyim ben ona çıkınca inşallah..
inş bebeğinlede gitmek nasib olur..çok mu zor olur bilmiyorum bebeğiyle gelen çok ama bebeklede istiyoruz biz ben dayanamıyorum çünkü ..
Bence bebekle gitmek hicde zor olmaz ben iki bebekle gitmek istiyorum ben oradaki bayanlarin kucucuk bebeklerle gelip onlar sirtlarindayken secdeye gitmelerine hayran kalmistim
saol happywomen..canım neyle yıkadın dalinin laavantalı yumuatıcısı çıkmış çok güzel diyorlar bende önce kendim için denicem sonra güzelse kuzumunkilere kullanırım inş aklında bulunsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?