2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Kizlar butik bebede bebepanin takimlari indirime girmis ben kizimin hastane cikisini ordan almistim ama suan hastane cikislari yok cok kaliteli kumasi ilgilenenlere duyururlur. . Ayrica netteki indirimlerden birbirimizi haberdar etsek nasil olur ben dun lale sayesinde saolsun 90tl seti50tl aldim

Az önce pusetimizi aldık netten:) Darısı ana kucağımızın başına..
Concord Neo Bebek Arabası - e-bebek.com

canım güle güle kullanın arabanızı..çok güzelmiş...tek olunca çeşit fazla oluyor..bizde 1-2 ikiz arabası beğendik ama bir tanesi türkiyede satılmıyor...benim eltim var ingiliz..şuanda ingilterede eğer bulursa getirecek bize hediye olarak :)

kızlar ben bu port bebeleri almamın amacı sadece hastaneden çıkarken ve işte ilk 40 gün komşudur,annedir falan geçerken götürmek için...ikiz olunca o pusetlerle taşımam imkansız gibi bişey..bide bebişler ilk zamanlar tam düz zeminde yatmalı..bu sitede biri yazmıştı kemikleri için taşıma amaçlı pusetlerde tutmak iyi değil demişler...ama tabi illaki araba için alıncak...ben doğumdan sonra alıcam ama arada sabit kalıcak,taşıma amaçlı kullanmıycam....ikizler bence portbebe de almalı diye düşünüyorum...burda ikiz gebelik topiklerinde çok işe yaradığı yazılmış..yoksa benimde aklımda yoktu..

Slm canlarim nasilsinz biz savh 6 30 a kadar dolandik evde cok zir uyudum kizim da hic durmadi

bu geceleri bende bitiremiyorum malesef...

bu arada şekerim sen şu ciclerini ekleyene kadar biz doğum yapcaz yani...meraktan doğurtcan bizi

Skm kizlar biz dr a gittik sonra carsiya cuktuk gecelik aldim hastane icin ben ebru dn aldim nettn bakabilirsiniz dantelli midel zaten dantellu bir midel var ay felaket yoruldum kizi babasina benziyor ama bur dudaklari var ayni ben cok gulduk cok botoxlu gibi masallh Iste boyle hergun daha cok yorulmaya basladim yaslandik

doktorunun güzel geçmesine sevindim karasu,Rabbim bağışlasın kuzunu inş..
bende sen geçen söyledikten sonra baktım ebruya güzel şeyler var cidden sen hangi modeli aldın linkini versene..belki beenim beğendiğimd,ir soru sorarım sana.:))
buarada netteki fiyatlarıyla aynımıydı peki..

kızlar bişey sorucam bide,plesentası aşağıda olup yukarı çıkan var mı,varsa kaçıncı haftada çıktı..ya da halşa çıkmayan:)

Cnm uzun kollu sabahlik bilmem ki ama sadece bir model var dantel kollu 159 tl ücreti ekru renk bir de fiyatı aynı cnm Ebru daki gibi istnbuldaysan Bakırköy'de carusel arkasında ki sokak ta var istersen sen da bakarak al ben denedim aldım bir takı. Daha almak istiyorum ama bulamadım istediğim gibi ben öyle penye takım istemiyorum bebek baskılı dantelli sık model istiyoru. Bir de bir ara lasenza ya bakicam ben genel de ordn alıyorum geceliksabahlik takım bı rde Benm esim Temmuz'a sonu umreye gidicek ona da sipariş verdim cok guzel sabahlik gecelik takımlar var orda ben, beğendiğim bir model var aman dedim bosver ben doğurana kadar kaç kere giderim daha dedim hamdolsun. Bu yıl nasip olmuyor bebeğim gelicegi icin gitmek esim getirecek artık sabahlik sadece Fransız danteli işli sanki gelinlik gibi Gerçi ben hastaneden gecelikle çıkmıcam eve gelirken ama olsun sık olalım yine de dimi biz com bekledik bu bebekleri hamdolsun Rabb'ime

Cnm şimdi baktım netten 1411 ürün kodü zaten yazıyor cnm dantelli gecelik takim. Diye

Canım ben 22. haftada perinataloğa gittiğimde demişti plasente rahim ağzında ama arkadan geliyor diye. Arkadan gelen plasentalar genelde gömük olmuyormuş ve kanamayı durduramama riski vb. olmuyormuş. Ondan 2 hafta öncede dr. söylemişti biraz toparlanmış şu an sadece 1,5 cm. kapatıyor diye. Bende ondan cesaretle gezmeye basladım alısveriş için. 32. haftaya kadar daha da çıkabilir yukarı dedi. Ümit ediyorum..

Bugün Şark Han'a gittim. girişte lohusa tacı satan adamdan taç aldım çok güzel. Sonra odası için derece, saat falan aldım. Konsepte uyumlu. birde Erkek melek aldım çubugun ucuna takılı. Tülünü de aldım. Evde kendim hazırlayacağım. 12 adet melek 20 tl. ( 4 paket aldım) Bize yeterli zit-ra 1 kg. da çukulata alırız hastaneye insallah.. 1 paket tül 7 tl, mıknasıs 2 tl. Silikonla tülü meleğe yapıştıracağım.. Hazır olunca fotosunu gönderirim.
Bu arada akşam ilginç birşey oldu. E bebekde günlerdir sepetimde bekletip almadıgım şeyler vardı. Lansiosh göğüs pompası, yaztık, deterjan falan. Bugüne mahsus % 10 indirim kodu çıktı karşıma bana özel. Bende günlerdir sepetimde beklettiklerimi alıp 248 tl. yerine 226 tl. ödeyip kara geçtim.. Demekki ara ara böyle indirim kodu veriyor. Aklınızda olsun derim..

bu sıcaklarda ne giyiyorsunuz arkadaslar
artık tayt tunik bile boğuyor beni
hele jeanler giyer giymez yapısıyor sanki üstüme:26:
elbise almıstım 2 tane onları da kücük almısım dar olmaya basladı
sanırım 3 ay için tekrar alısveris yapmak zorunda kalacağım

canım lansiosh pompa indirimde şu an e bebekde. ikili ve eelektrikli..

Ben sadece elbise giyebiliyorum bu sıcakta.. Hem karnımı sıkmıyor rahat ediyor bebekde..

yaa ben neden görmedim hiç umrede öyle şeyler..gerçi gezmedim ben hiç sadece ferace aldım tüm aileye feracecilerden haberim var:)
eşine imrendim valla
bende çok istiyorum tekrardan kızım 2 yaşına falan gelsin kuzumla gitme niyetim var inş..
nerelerde varmış öğrenelim bizde gidince inş uğrayalım oralara:)
bende ebruda beğendim kolu dantelli olanı ama hastane odasına kayınpeder falan giricek malum oyüzden saten bağcıklı olan vardı onu kestirdim gözüme..
bende bi forum istanbula giderim herhalde sabahlık vs için dediğin gibi la senzaya bakabilirim ordan,boyner yada ykm dede belki bişey bulunabilir..
bakırköye pek ayağım alışık değil Fatihte bakarım artık orda da bulurum diye düşünüyorum..

Lale247
bende tavsiyen üzerine doktora gittiğim gün başka bi doktora daha göründüm o da plesenta rahmi gıdıklıyo dedi ve mümkün mertebe yan yatmamı söyledi..oturmamı da pek tavsiyee etmedi..
3 ay daha sabret sonra istersen amuda kalk dedi :)
bugüne kadar 3 doktora göründüm 3üde plesentamın aşağıda olduğunu dile getirdi,zaten bundan dolayı kanamam olmuştu..
haftaya doktora gittiğimde didikliyim bunu madem yukarı çıkınca söyler gerçi..
ya canım onların yapılmamış hallerinide resimlede önceki ve sonraki hallerine tanık olalım :)
şark handa başın dönmüştür gerçi hangisini aliyim diye..
ayrıca o taç satan adamı biliyorum bende alıyodum çok güzeller..

Son düzenleme:

Canm Benm Rabbim tekrarı i nasip etsin insallh ben cok uzun süre is icin evlenmeden once cidde de kaldım cok iyi bilirim her yeri kabeye uzak gerçi cidde bilirsi. Havaalanı ile arasi baya var ama bizim Nişantaşımiz halt etmiş yanın da bir tahliye caddesi var basini döndüruyor resmen yada sen nerde bulursuN Medine de movenpick otel altına yakın bir mağaza var mescide girmeden cok sık gecelik ve sabahlik lar var vitrin de zaten dikkatini çeker kesin ben kaç kere gittim mağaza hep gözüm de parladı aman nerde giyicem dedim bosver o kadar para vermeyin dedim almadım şimdi insallh esim getirecek
Ben de cok istiyorum bebeğimle de gitmek tabiki ben de beklerim gerçi bir kaç yas esim 6 günlük gidicez belki seneye ben de anneme bırakırım 5 6 gun giderim insallh eşimle cnm ben denedim cok açık degilki bak dene sen de beğenirsin digeri de yakmasın seni dikkat et hava sicak çünkü

Karasu masallah ne kadar sanslisin uzun sure kalmissin oralarda bende gittim ama kisa ziyaretler oldu hep doyamadan geldim dua edelim yavrularimizlada gitmeyi nasip etsin rabbim geceligine baktim cok guzel gule gule giy insallah senin bole dugune hazirlanir gibi gorunce inan cok mutlu oluyorum umarim en ince ayrintisina kadar dusunuyorsun hersey gonlune gore olur insallah
biz bu arada dun kuzucuklarimin kiyafetlerini yikadik cok guzel bi duyguymus rabbim isteyen herkese yasatsin o kucucuk seyleri cekasda gormek cok duygulandiriyo insani
nazendecim sanada sozumu unutmadim dun resim ekleyemedim yorgunluktan bugun eklicem insallah

saol canım Allah razı olsun..ciddeyi gezmedim açıkçası ama bidahakine istiyorum inş..
nekaadar şanslısın orda kalma fırsatı bulmuşsun harika..
haklısın deniyip almak lazım bakiyim ben ona çıkınca inşallah..
inş bebeğinlede gitmek nasib olur..çok mu zor olur bilmiyorum bebeğiyle gelen çok ama bebeklede istiyoruz biz ben dayanamıyorum çünkü ..

Bence bebekle gitmek hicde zor olmaz ben iki bebekle gitmek istiyorum ben oradaki bayanlarin kucucuk bebeklerle gelip onlar sirtlarindayken secdeye gitmelerine hayran kalmistim

saol happywomen..canım neyle yıkadın dalinin laavantalı yumuatıcısı çıkmış çok güzel diyorlar bende önce kendim için denicem sonra güzelse kuzumunkilere kullanırım inş aklında bulunsun...

Bence bebekle gitmek hicde zor olmaz ben iki bebekle gitmek istiyorum ben oradaki bayanlarin kucucuk bebeklerle gelip onlar sirtlarindayken secdeye gitmelerine hayran kalmistim

aynen canım ya özellikle medinedeki biz secdedeyken bebek sesleri bi ayrıydı..
bende oyüzden çok hevesleniyorum

saol happywomen..canım neyle yıkadın dalinin laavantalı yumuatıcısı çıkmış çok güzel diyorlar bende önce kendim için denicem sonra güzelse kuzumunkilere kullanırım inş aklında bulunsun...

Haci sakir granul sabun la yikadim esim kesinlikle yumusatici kullanmamam konusunda beni uyardi ve kullanmicam cunku daha once deterjan uretimi yapiyordu ve icine katilan kimyasal maddelerin cok fazla ve zararli oldugunu soyluyor ona kalsa kil kullanicam o derece hassas zaten ablaminda kizi var yumusaticiya alerjesi cikti aninda oksurmeye basliyo onuda gorunce hic dusunmuyorum kullanmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…