Ya kizlar bu sark han neresinde eminonunun hani biraz gitmem zor havalar sicak diye esim goturmez ama bi umut belki ikna ederim
Mevlut sekerlerimizin malzemeleri, yapim asamalari ve son hali. . Arkadaki iki tane bademligin icine pembe ve mavi cikolatali badem koyucam kalbin uzerinede isimlerini yazdirip yapistiricam
Adres bilgisi icin saolun kizlar insallah esim goturur ben artik tek basima gitmeye cesaret edemiyorum
Mevlut sekerlerimizin malzemeleri, yapim asamalari ve son hali. . Arkadaki iki tane bademligin icine pembe ve mavi cikolatali badem koyucam kalbin uzerinede isimlerini yazdirip yapistiricam
saol canım Allah razı olsun..ciddeyi gezmedim açıkçası ama bidahakine istiyorum inş..
nekaadar şanslısın orda kalma fırsatı bulmuşsun harika..
haklısın deniyip almak lazım bakiyim ben ona çıkınca inşallah..
inş bebeğinlede gitmek nasib olur..çok mu zor olur bilmiyorum bebeğiyle gelen çok ama bebeklede istiyoruz biz ben dayanamıyorum çünkü ..
Evet kızlar ben bu konu da hamdolsun Rabbim ecok sansliyim daha hac nedir bilmeden Rabbim nasip etti cok guzel günler di insallh herkese gitmek nasip olur ben de bebeğimi alıp gitmek istiyorum ama biliyorsunuz bizim kuzularımız cok ozel cok zor geldi onlar bize orda kıyamam ben her gidip geldiğim de ben hasta oluyorum mutlaka franjit yasıyorum bebeklerimiz icin saglik acısın den uygun olmayabilir ama en cok gözümün onun Dn gitmeyen sahne babalar anneler ve babalarının omzuN da kabeyi tavaf eden minikler. Ne kim bilir ne tarifsizbir duygudur insallh Rabbim hepimize yaşatsınKarasu masallah ne kadar sanslisin uzun sure kalmissin oralarda bende gittim ama kisa ziyaretler oldu hep doyamadan geldim dua edelim yavrularimizlada gitmeyi nasip etsin rabbim geceligine baktim cok guzel gule gule giy insallah senin bole dugune hazirlanir gibi gorunce inan cok mutlu oluyorum umarim en ince ayrintisina kadar dusunuyorsun hersey gonlune gore olur insallah
biz bu arada dun kuzucuklarimin kiyafetlerini yikadik cok guzel bi duyguymus rabbim isteyen herkese yasatsin o kucucuk seyleri cekasda gormek cok duygulandiriyo insani
nazendecim sanada sozumu unutmadim dun resim ekleyemedim yorgunluktan bugun eklicem insallah
güzel annişler kafama takıldı magnezyum bütün hamilelerde kullanılıyormu kaçıncı haftada başlanıyor kullanmaya birde ikiz annelerine sormak istediğim birşey var ciğer geliştirici iğne herkeste kullanıyorlarmı kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan varmı
güzel annişler kafama takıldı magnezyum bütün hamilelerde kullanılıyormu kaçıncı haftada başlanıyor kullanmaya birde ikiz annelerine sormak istediğim birşey var ciğer geliştirici iğne herkeste kullanıyorlarmı kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan varmı
çok şık olmuş..........................
çok beğendim, çok da özendim acaba ben de mi kendim yapsam ama malzemeleri nerden bulabilirim bilmiyorum eskişehirdeyim.
Amin canim bizinde kuzularimza yasatsin o guzel yerlere gitmeyi insallah . . Diktirmek guzel fikirmis kumasinida kafana gore secebilrsin hem. .biz dun yikadik kiyafetlerimizi biraz erken ama olsun hafta sinuda odamizi siparis.edicez insallah . . Ya benim bildigim motherecare her ayin 15de belli urunleri indirime sokuyor ama sezon indirimi nezman bilmiyorum . .canim benim ablamin kizi agustos ayinda dogdu sadece salopet zibinla hastaneden cikti hemsireler cok sicak kalin giydirmeyin demisti fazla abartmamak sartiyla bir iki takim alinabilir bence salapet zibin en kucuklerinden cok.seker oluyo onlarda bayiliyorum ben kizimin var bir ara resimlerini eklerimEvet kızlar ben bu konu da hamdolsun Rabbim ecok sansliyim daha hac nedir bilmeden Rabbim nasip etti cok guzel günler di insallh herkese gitmek nasip olur ben de bebeğimi alıp gitmek istiyorum ama biliyorsunuz bizim kuzularımız cok ozel cok zor geldi onlar bize orda kıyamam ben her gidip geldiğim de ben hasta oluyorum mutlaka franjit yasıyorum bebeklerimiz icin saglik acısın den uygun olmayabilir ama en cok gözümün onun Dn gitmeyen sahne babalar anneler ve babalarının omzuN da kabeyi tavaf eden minikler. Ne kim bilir ne tarifsizbir duygudur insallh Rabbim hepimize yaşatsın
Evet ben sanki düğüne hazırlanır gibi hissediyorum kendimi inan hersey cok guzel ve eksiksiz olsun kızimla buluştuğum da diyorum şimdi annem bana gecen yil abimin doğumun da giydiği geceliği ve sabahlik vermişti ben gecen yaz cok giymistim geceliğini çök hos bir model keske şimdi bulabilsek zaten o kadar sısko oldum ki giremiyorum sabahlik da iliklenmiyor düğmesi ama bu sabah annem geldi kendi arkadaşıyla konuşmuş soz dikerim siz sadece kumaşını alın demiş istediğiniz gibi beğenin rengini getirin kumaşı demiş cok sevindim cok guzel keske size ekleyebilsem tam göğüs altın da tek inci düğmesi var kolları karpuz kol kilos dökülüyor uzerin de ici de kalın askili yine göğüs altın dn sırtta kuşağı geçiyor eski dn herşy cok daha güzelmiş iste hepimiz de başladı heyecan Rabbim giymeyi giydirmeyi nasip etsin hazırlıklarımızı insallh cok heyecan yapıyorum ben Temmuz ortası kıyafetlerini yıkılmaz minigimizin bir de yaa kızlar mothercare da indirim ne zaman başlıyor onu bekliyorum cok guzel seyler beğendim bir şey daha sorucm size nasip şe kızım Ağustos sonu bizimle olucak ve hep kıyafetler uzun kollu almıştım yaa bu bebekler o sıcakta bu kıyafetlerle pişmezmi kararsız kaldım acaba biraz da kısa kollu. Mü alsam kızıma siz ne düşünüyoruz Eylül anneleri
Arkadaşlar herkese merhaba. nasılsınız.. herkes iyidir inşallah. birşey sormak istiyorum göğüs kafesinizin en üst noktası yani tam iki göğüs arasının azcık aşağısında basınç hissediyormusunuz. bugün öğleden sonra hissettim atıyor sanki. doktorumu aradım ama ulaşamadım. normalmi bu. sizdede böyle bişey oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?