Canim ya benim bugun aldigim avent biberon seti geldi ama bisey sorucam seffaf degil biberonlar hafif buğulu seninkide ole mi acaba
Bahsettigin gibi bisey hissetmedim hic ama bazen nabzim acaip atiyor parmak uclarimda bile hissedebilyorum. . Diyaframina bebekler baski yapiyor olabilir sadece bi tahmin
güzel annişler kafama takıldı magnezyum bütün hamilelerde kullanılıyormu kaçıncı haftada başlanıyor kullanmaya birde ikiz annelerine sormak istediğim birşey var ciğer geliştirici iğne herkeste kullanıyorlarmı kaçıncı haftada yapılıyor bilgisi olan varmı
Mevlut sekerlerimizin malzemeleri, yapim asamalari ve son hali. . Arkadaki iki tane bademligin icine pembe ve mavi cikolatali badem koyucam kalbin uzerinede isimlerini yazdirip yapistiricam
çok beğendim, çok da özendim acaba ben de mi kendim yapsam ama malzemeleri nerden bulabilirim bilmiyorum eskişehirdeyim.
Benimkilerde öyle. Ben görerek aldım ama cam olmadığı için şeffaf olup olmaması birşeyi değiştirmiyor harhalde önemli olan plastiğin kalitesi..
canım bende 3 aylıktn sonra kullanmaya başladım..günde 1 alıyodum..ama 24. haftadan beri günde 2 kez alıyorum...ciğer geliştiriciyle ilgili hiç konuşmadı doktorum..o konuda bilgim yok..belki ileride söyler..
canım çok güzel olmuş.ellerine sağlık..bende kendim yapmayı düşünüyorum..çünkü ikiz bebiş şekerleri yok pek.. hemde bir kız bir erkek hiç yok...ama malzemeleri internetten alırım herhalde..çünkü bizim burdada böyle şeyler yok malesef...inşallah yapacak derman bulurum kendimde :)
canım bende kendim yapmayı düşünüyorum inşallah ..bizim burdada malzeme satan yer yok..araştırdım biraz internette 2 tane site buldum..fiyatta uygun gibi geldi..bir bak istersen...
birmax.com
nikahsekerimalzeme.com
kızlar bizde bugün kontroldeydik...bizim bebişlerin biri 1120gr ,diğeri 1110gr...az gibi geldi..yada artık yavaşladılar...kıpraşcak yer kalmadı içerde..ikiside ters yerleşmişler,kafalar yukarıda...4 boyutlu bile poz alamıyoruz..hiç net değiller...neyse herşey yolunda çok şükür bugünlerede geldik...
bebişlerimin teyzesi üniversite tatiline geldi ve işe girmişti ilk maaşıyla yiyenlerine ciciler aldık beraber kontrol dönüşü...
Eki Görüntüle 447843 Eki Görüntüle 447844 Eki Görüntüle 447847 Eki Görüntüle 447848 Eki Görüntüle 447849 Eki Görüntüle 447850 Eki Görüntüle 447851 Eki Görüntüle 447852 Eki Görüntüle 447841 Eki Görüntüle 447842 Eki Görüntüle 447840
2 paket prima premium car 1 numara aldık..yanındada 2 paket yenidoğan ıslak mendil hediyesi vardı..bebiş kıyafetlerini yıkamak içinde hacışakir granül sabun aldım...artık yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlamaya başlıycam..
kızlar bizde bugün kontroldeydik...bizim bebişlerin biri 1120gr ,diğeri 1110gr...az gibi geldi..yada artık yavaşladılar...kıpraşcak yer kalmadı içerde..ikiside ters yerleşmişler,kafalar yukarıda...4 boyutlu bile poz alamıyoruz..hiç net değiller...neyse herşey yolunda çok şükür bugünlerede geldik...
bebişlerimin teyzesi üniversite tatiline geldi ve işe girmişti ilk maaşıyla yiyenlerine ciciler aldık beraber kontrol dönüşü...
Eki Görüntüle 447843 Eki Görüntüle 447844 Eki Görüntüle 447847 Eki Görüntüle 447848 Eki Görüntüle 447849 Eki Görüntüle 447850 Eki Görüntüle 447851 Eki Görüntüle 447852 Eki Görüntüle 447841 Eki Görüntüle 447842 Eki Görüntüle 447840
2 paket prima premium car 1 numara aldık..yanındada 2 paket yenidoğan ıslak mendil hediyesi vardı..bebiş kıyafetlerini yıkamak içinde hacışakir granül sabun aldım...artık yıkayıp ütüleyip çantamızı hazırlamaya başlıycam..
Canim ya benim bugun aldigim avent biberon seti geldi ama bisey sorucam seffaf degil biberonlar hafif buğulu seninkide ole mi acaba
sudenaz aldıkların çok güzel. mothercare zaten çok tatlı herşeyi. benzer şeylerde almışız bu arada. banyo ürünlerini nivea almışsın ben de ne alacağımı araştırıyorum. mustela sebamed chicco kullananlar çok memnunmuş. ama sebamedi doktorlar da tavsiye ediyorlarmış. baktım markette içinde bir sürü kimyasal var. mustelada da parapen varmış. bübsen iyi diyorlar belki de ondan alırım. bilemedim. sen nivea almışsın nasıl karar verdin.
birmax com a telefonla mı siperiş veriliyor?
sudenaz canım kıyafetler çok şirin. Rabbim sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.ben henuz hiç bişey almadım. liste yaptım. cuma günü 4lü tarama testim var cinsiyetimiz kesin belli olursa hastaneden çıkışta biraz almayı düşünüyorum. yavaş yavaş bende alışverişe başlarım artık.
ben de aldım avent pes biberon hafif sarımsı demi rengi. onlar öyle mağazada da bakmıştım. bal bişeysi varmışmış içinde ondan rengi öle. bi tane de chicco nun cam biberonundan aldım. 2 biberon yeterli geldi bana. avent in biberonları kolik sancılarına da iyi geliyormuş falan filan aldım bakalım. inşallah güzel günlerde kullanırız.
sudenaz aldıkların çok güzel. mothercare zaten çok tatlı herşeyi. benzer şeylerde almışız bu arada. banyo ürünlerini nivea almışsın ben de ne alacağımı araştırıyorum. mustela sebamed chicco kullananlar çok memnunmuş. ama sebamedi doktorlar da tavsiye ediyorlarmış. baktım markette içinde bir sürü kimyasal var. mustelada da parapen varmış. bübsen iyi diyorlar belki de ondan alırım. bilemedim. sen nivea almışsın nasıl karar verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?