2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Canim gule gule giysinler insallah cok guzeller masallah. .Canim ya bi tavsiye yalnis anlamazsan beni. .bizim bebeklerimiz normalden daha ufak olucaklar ve tenleri cok hassas olacak istersen ilk aylarda nivea kullanma bitkisel biseyler kullan sampuan olarak

Kizlar gogus ucu kremine nean baslamayi dusunuyorsunuz oncesinde kullanilirsa emzirmeye baslayinca catlak olusumunu engelledigini duymustum

Slm kızlar biz bugün kızma annemle alışveriş yaptık mothercare dn ciciler aldık çünkü Benm aldıklarım hep uzun kolurmuş bugün de kolsun askili ve yarım kollu ciciler aldık disney ürünleri cok cici bayıldım kırmızı kırmızı tavsiye ederim nen daha bakım ürünlerine başlamadım bu ay bası da artık kuvvetini alırım kızlar nerden alıyorsunuz kuvet mothercare da fiyat yükselmiş öyle duydum ama bakmadım unuttum bugün bir de bir paket bebek bezimizi aldım prima care beyaz paketten ay cok heyecanlı alis veriş Rabbim giydirmeyi nasip etsin

mothercare küvetler hoşuma gitmişti 50 tl. civarıydı.. Daha almadım bende.

slm güzel anne adayları nasılsınız... maşallahınız var benden tembeliniz yok valla ne güzel şeyler alıyorsunuz benim şuanda yatmaktan başka yaptığım bişey yok imreniyorum sizlere keşke bende sizin gibi rahatça alışveriş yapabilsem...

sudenaz maşallah kuzularına büyümüşler kilolarıda iyi haftalarına göre ciclierinizde çok güzel sağlıkla giydirirsin inşallah....

kızlar belki biliyosunuzdur ama söyleyim yinede prima, milupa gibi markaların sitelerine üye olursanız numune gönderiyorlar... bana primadan geldi 4 adet yenidoğanbezi mama tabağı,cd bilgilendirme amaçlı broşür vb şeyler...

Kizlar gogus ucu kremine nean baslamayi dusunuyorsunuz oncesinde kullanilirsa emzirmeye baslayinca catlak olusumunu engelledigini duymustum

canım ben gögüsucu kremine başlamadım ama karın bölgem için bitkesel bir krem kullanmaya başladım...şimdilik çatlak veya yırtılma yok ama çok gerginleşiyor bazen karnım kremi sürünce rahatlatıyor doğum sonrasıda kullanılabilen bir krem memnunum kaldım açıkcası...

mothercare küvetler hoşuma gitmişti 50 tl. civarıydı.. Daha almadım bende.

İyimis cnm cok fiyatı değilmiş bu hafta onu da almak istiyorum geriye de bakım ürünleri. Kalsın aslın da dogunca almak istiyorum geri kalan eksikleri kıyafet olarak çünkü bakıyorum da cok bilinçsiz almışm beğendikce o kadar com kıyafet varki ay birde 0 aylık aldım cok şimdi gözüme küçük geliyor

Cnm cok etken başlamışsın göğste ucu kremine bana Dr um sakin başlamasalar erken dedi icin de bir madde varisten dogumu tetikleyen

Bn de üye oldum cnm geldi bana da mama kabı guzel bez de geldi ama ben bugün bir paket aldım eve gelenden bir arkadan kullandı memnun kalmış nir paket aldı. Annem de tutturmuş yeni dogan bezi varmış göbek yeri oyuk ben de korkuyorum ama bezi. İci. De kalsa daha iyi takılır diye korkuyorum kıyafetine bebeğinin sen de cnm insallh gidersin alışverişe alırsın hersey gönlüne göre saglikla gelsin de bebeklerimiz sen de arkadn yaparsın alsveris

evet aklima geldikce listeye ilave yapiyorum. simdi aklima tirnak makasi geldi onuda ilave ettim :)cinsiyet belli olmadanda insan elini biseye atamiyo.cuma insallah belli olucak. ne guzel tamamlamissin kalanlarida hazirlayip bekliceksin desene. dusunuyorumda ne cabuk gecti sanki kendi adima konusmak gerekirse daha dun bulantılardan sikayet edip gunler gecmiyo derken yolun yarisini gectim sukurler olsun rabbime bugune eristirdigi icin. bu guzel duyguyu tatmaktan bizleri mahrum birakmadigi icin cok sukur.. Rabbim bu duyguyu isteyen herkesin yasamasini nasip etsin. butun arkadaslara sana hayirli saglikli sorunsuz dogum nasip etsin.

Gunaydin kizlar bugun rutin kontrolumuz var. . seker, kan, idrar ve kultur sonuclarimizi gostericez bakalim kuzucuklarim ne kadar olmuslar insallah yeterince besleyebilmisimdir teyzeleri bize dua edin insallah guzel sonuclarla gelelim dra gitmekten korkar oldum her gittigimde olumsuz bisey duymaktan yuregim agzimda gidiyorum

cnm gunaydın hıc korkma ınsallh guselce buyumslerdırr bıze guzel hbrle gelıceksın oh keyı yap bakalım kuzucuklarınla ınsallh ptuk senı

ya bazı esımler hata verıyr kırp dıyorum yıne de eklemıyor

Eklentiler

• $IMG_0700.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_0702.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 31
  • $IMG_0701.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_0054.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_0053.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 29
cok fazla cıcımz var ama hepsini ekleyemıyrm bunlr oyle cektıklerım pek basarılı oldugum da soylenemz ben cıkıyorum mısafr gelıcek kahvaltıya yazık annem dym kadıncagz delı gıbı kosturyr bana da hıc bırsey elletmıyr ah bu analar ahhhhh bızde boyle olucaz ınsallh optuk sızlerı kızımlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…