Kizlar gogus ucu kremine nean baslamayi dusunuyorsunuz oncesinde kullanilirsa emzirmeye baslayinca catlak olusumunu engelledigini duymustum
Slm kızlar biz bugün kızma annemle alışveriş yaptık mothercare dn ciciler aldık çünkü Benm aldıklarım hep uzun kolurmuş bugün de kolsun askili ve yarım kollu ciciler aldık disney ürünleri cok cici bayıldım kırmızı kırmızı tavsiye ederim nen daha bakım ürünlerine başlamadım bu ay bası da artık kuvvetini alırım kızlar nerden alıyorsunuz kuvet mothercare da fiyat yükselmiş öyle duydum ama bakmadım unuttum bugün bir de bir paket bebek bezimizi aldım prima care beyaz paketten ay cok heyecanlı alis veriş Rabbim giydirmeyi nasip etsin
Kizlar gogus ucu kremine nean baslamayi dusunuyorsunuz oncesinde kullanilirsa emzirmeye baslayinca catlak olusumunu engelledigini duymustum
mothercare küvetler hoşuma gitmişti 50 tl. civarıydı.. Daha almadım bende.
canım ben gögüsucu kremine başlamadım ama karın bölgem için bitkesel bir krem kullanmaya başladım...şimdilik çatlak veya yırtılma yok ama çok gerginleşiyor bazen karnım kremi sürünce rahatlatıyor doğum sonrasıda kullanılabilen bir krem memnunum kaldım açıkcası...
slm güzel anne adayları nasılsınız... maşallahınız var benden tembeliniz yok valla ne güzel şeyler alıyorsunuz benim şuanda yatmaktan başka yaptığım bişey yok imreniyorum sizlere keşke bende sizin gibi rahatça alışveriş yapabilsem...
sudenaz maşallah kuzularına büyümüşler kilolarıda iyi haftalarına göre ciclierinizde çok güzel sağlıkla giydirirsin inşallah....
kızlar belki biliyosunuzdur ama söyleyim yinede prima, milupa gibi markaların sitelerine üye olursanız numune gönderiyorlar... bana primadan geldi 4 adet yenidoğanbezi mama tabağı,cd bilgilendirme amaçlı broşür vb şeyler...
liste yapman çok iyi olmuş..bende yapmıştım..çok işe yarıyor..öbür türlü kafam karışıyor...şimdi elimde liste gidip gidip alıyorum...artık çok az eksiğim kaldı...sende hayırlısıyla kesinleştir cinsiyeti,ufaktan ufaktan başla canım...sonra birden çok sıkışıyosun...
cnm gunaydın hıc korkma ınsallh guselce buyumslerdırr bıze guzel hbrle gelıceksın oh keyı yap bakalım kuzucuklarınla ınsallh ptuk senıGunaydin kizlar bugun rutin kontrolumuz var. . seker, kan, idrar ve kultur sonuclarimizi gostericez bakalim kuzucuklarim ne kadar olmuslar insallah yeterince besleyebilmisimdir teyzeleri bize dua edin insallah guzel sonuclarla gelelim dra gitmekten korkar oldum her gittigimde olumsuz bisey duymaktan yuregim agzimda gidiyorum
ya bazı esımler hata verıyr kırp dıyorum yıne de eklemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?