ya bazı esımler hata verıyr kırp dıyorum yıne de eklemıyor
Canim gule gule giysinler insallah cok guzeller masallah. .Canim ya bi tavsiye yalnis anlamazsan beni. .bizim bebeklerimiz normalden daha ufak olucaklar ve tenleri cok hassas olacak istersen ilk aylarda nivea kullanma bitkisel biseyler kullan sampuan olarak
mothercare küvetler hoşuma gitmişti 50 tl. civarıydı.. Daha almadım bende.
ben senin mesajını görmemişimbizde konuşmuştuk karasuyla..gerçi benim de bir listem var ama bu listeyi seve seve hatta göbek ata ata yaparım yani
slm ya ismini gördum de karistirdimmi sudenaz donmuslarda vardi yeni denememi yapcaksin anlamadim
Kızlara ne güzel şeyler var. Erkeklere çeşit yok fazla. Hepsi de çok güzeller..
Evet cnm biz sansliyiz bu konuda kiz bebek icin çeşit cok yani Rabbim giydirmeyi nasp etsin önemli olan bucanım sonunda birazıda olsa gördük cicilerinizi...rabbim sağlıklı güzel günlerde giydirmek nasib etsin inşallah..
tavsiyen için sağol canım..bakalım artık..doktorada sorarım belki..
50 tl ise kaçmaz yani..ben bizim burdaki mothercare da baktım geçen gün 150tl idi etiketi ama indirimdeymiş 100tl...çok fazla gereksiz geldi fiyatı..
canım önceden dondurulmuşlar topiğindeydim...çok şükür donmuşlarla hamileyim şuan..başka deneme yok
cok sukur evet ya ben basligi tam okumamisim anne olanlarmis inan cok korktum aman iyi
canım benim sağol..bende sonra farkettim başlıktan karıştırmış olabileceğini
Kizlar drdan geldik gelirkende odamizi siparis verdik bir ay sonra gelecek insallah. .Suan 26.haftadayim oglusumuz 1050gr olmus boyuda34cm kizimizda 890gr olmus boyu 33cm kizimiz haftasiyla uyumlu ama oglumuz masallah bayag bi onden gidiyor drumuz tek bebege gore bile onde erkek bebek dedi keci sutunun faydalari sanirim hergun yarim litreye yakin iciyorum burnumu tikayarakkanim acaip dusmus kucuk siseler halinde kan ilaci verdi gunde iki kere alicam eger 3hafta sonra artmazsa damardan takviye yapicaklarmis drum nasil ayakta duruyosun dedi konusurken bile nefes nefese kaliyorum ama magnezyumu ikiye cikardi gunde bir tane kalsiyum verdi birde idrara tahlilimde lokasit cikti bir tane fitil verdi tek sefer kullanicakmisim gogus ucu kremini sordum ikiz oldugu icin kacinilmaz bir olay catlamamasi dedi e vitamini vereyim iki uc gunde bir al o biraz engeller krem cokta ise yaramiyor dedi. .Bizde haberler boyle
karasu cok sukur sonunda gorebildik cok guzeller gercekten iyi gunlerde giysin prensesimiz insallah
Yaa sudenaz cm dondurlmus topikte Cido vardı degeri düşükte sonra yükselmişti ben o arkadsimizicok merk ediyorum bilgin mı var mı kendisin den hamileliği nasıl gidiyor
Kizlar drdan geldik gelirkende odamizi siparis verdik bir ay sonra gelecek insallah. .Suan 26.haftadayim oglusumuz 1050gr olmus boyuda34cm kizimizda 890gr olmus boyu 33cm kizimiz haftasiyla uyumlu ama oglumuz masallah bayag bi onden gidiyor drumuz tek bebege gore bile onde erkek bebek dedi keci sutunun faydalari sanirim hergun yarim litreye yakin iciyorum burnumu tikayarakkanim acaip dusmus kucuk siseler halinde kan ilaci verdi gunde iki kere alicam eger 3hafta sonra artmazsa damardan takviye yapicaklarmis drum nasil ayakta duruyosun dedi konusurken bile nefes nefese kaliyorum ama magnezyumu ikiye cikardi gunde bir tane kalsiyum verdi birde idrara tahlilimde lokasit cikti bir tane fitil verdi tek sefer kullanicakmisim gogus ucu kremini sordum ikiz oldugu icin kacinilmaz bir olay catlamamasi dedi e vitamini vereyim iki uc gunde bir al o biraz engeller krem cokta ise yaramiyor dedi. .Bizde haberler boyle
karasu cok sukur sonunda gorebildik cok guzeller gercekten iyi gunlerde giysin prensesimiz insallah
Cnm masallh bebeklerine hamdolsun bak ne guzel hbrler le geldinKeci sutu uzun zamandır ben bulamıyorum sen nerden alıyorsun cnm ben Mado yasiparsveriyrdumama 3 haftadır getirmiyorlar cnm
İnsallh cnm Rabbim giydirmeyi nasip etsin insallh sana da odanızı güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim hayrlisi olsun cnm
Maşallah kuzulara.. Demir hapı kullanmıyor muydun zaten? Bende demir eksikliği olmamasına rağmen aylardır kullandırtıyor..
Odanın fotografı var mı?
canım çido ile face ten görüşüyoruz...malesef o zaman düşürdü bebişini...şuan herhangi bir değişiklik yok..başka tedaviyede başlamadı...
sanki bana olanları anlattın canım yaaa...26. haftadaki kontrolümde aynı şeyleri yaşadık..bendede lökosit pozitif çıktı..ama fitil vermedi..kültür için tekrar test yaptık..3 gün sonra sonucu çıktı..herhangi birşey yokmuş..
bu arada odanızda hayırlı olsun canım...benimde en çok merak ettiğim şey odamız...rabbim güzel günlerde odalarını kullanmak nasib etsin inşallah...
Ay masallh sizin bebekler pek bir uslu galiba bnm kizim resmn 7 siddetn de salliyor beniEe hamdolsun rabbime ama bende simdi zorla uyutucam kizimi bir sattr ayaktayiz namz kildik dua ettik hadi biz gidiyrz kizimla optuk hepinizi
Cok sukur canim bi terslik yok simdilik. .amcamin ciftligi var ben ordan getirtiyorum mumkun oldugunca dogal seyler tuketmeye calisiyorum hazir yogurtta tuketmiyorum yumurtada tavukta ben eskiden hayatta bole seyler yemezdim herseye kokuyo derdim ama simdi bebeklerim icin herseyi yiyorum. .Dr oglumuzun kg sasirdi sen neyle besliyosun bunlari dedi bende keci sutu dedim ooo cok kiymetli keci sutu nereden buluyosun icmeye devam dedi
Tatlim senin uykunda cok hafif sanirsam ben aksam yatiyorum sabah kalkiyorum geceleri hic duymuyorum gibi bisey hareketlerini. .Biyerde okumustum son aylardaki uykusuzluk problemi anneyi dogum sonrasindaki gecirecegi uykusuz gunlere hazirlarmis bebek ne kadar uslu olursa olsun sonucta ilk zamanlarda2saatte bir uyandirip emzirmen gerekiyor rabbim seni bugunlere hazirliyor ne guzel biz acemilik cekicez uykucular olarak. .
Ayy insallah o kucagimiza alicagimiz gunlerde gelicek nasil uyunurki bilmiyorum bu kadar ozlemin uzerine. .Rabbim saglik sihat uzun hayirli bir omur versin herbirine. .bence ayakkabi isini en son ana birak cunku son vakitte ne olacagi belli olmaz normalde 36giyen ben gecen hafta 37numara ayakkabi almistim dun itibari ile onlarda olmadi esim diyo haftada 1numara buyurse son gunleri dusunemiyorum diye dalga geciyo saglikla gelsinlerde susumuz eksik kalsin aman bosver. .ben nazara gelmesinden cok korkuyorum kuzucuklarimin sanki kimse hazirliklarimi gormesin karnimi gormesin aklindan kotu niyetli olmasada bisey gecirir allah korusun nazara gelirler diye aklim cikiyo prenses gibi girsin insallah evine kizinAynmasallhsenin Oğluna kesinlikle cnm keci sutu cok önemli ben günlerce yazmıştım burdn mutlaka demişti Dr um icebiliyorsam iç keci sutu ama artık Mado da bulamıyorum ben aynen yoğurdumu ben de kendim yapıyorum sek pastorize sütle
Ne guzel yazmışsın duygulandim insallh iki saatte bir uyandığımız günler de gelicek onları kucağımıza alıp koklucaz insallh ben uyurmuyum bilemiyorum ilk günler kesin basın da oturur izlerim minigimi biz onları o kadar özlem le bekledik ki bugüne kadar Rabbim acılarını göstermesin şansları açık ömürleri uzun bereketli ve hayrli olsun insallh ben varya dogum anını düşündükce kızımı kucağıma alicagimiz ilk ani düşündüğüm de ağlamaya başlıyorumCok duygusal cok buarada varya benim hastane icin hazırladığım platfrmlu ayakkabılar yalan olucak ayaklarım sısko oldu ceyo rahat terlik aldım şimdi onunla geziyorum 36,5 olan ayaklarım 38 e zor giyr zaman zaman Susum bozuldu ama hiç umrunda değil kızım iyi olsun insallh o gune ozel başka topuklu birseyler alırım insallh Temmuz bası hastane odası süslemesi icin şirketle görüşücez ama esim tutturmuş cok erken Temmuz sonunu bekle telaş yapıp durma hersey yetişecek diyor insallh birde evimizin kapısın dan bütün merdivenler girişe kadar beyaz kristal tulle susleticem gelin gibi girsin insallh kızım evimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?