2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

aynen ben de nazardan çok korkuyorum. allahım hepimizin yavrusunu korusun sağlık sıhhat versin onlara da bize de. dün oğluşuma mothercareden mavi eşeklerden aldım cıngıraklı. ay o kadar tatlı ki. babası oynuyo şimdi.

bana kısıtlama gibi değilde ağır işlerden kaçın..daha fazla dinlenmeye bak dedi...ama ben hala temizlik işlerimi yapıyorum...iş yaparken tüm ağrılarım gidiyor nedense :) boş boş duramıyorum evin içinde...ama yürüyüş yapmıyorum artık..sadece kısa mesafelere gidip geliyorum....daha 1-1,5 ay sonra aksilik çıkmazsa taşınıcaz....bide ev toplama var...gerçi bunu yapacak çok kişi varda..yinede işte bir stres olacak bende....kısaca kendimi nasıl iyi hissediyosam öyle davranıyorum...

İnsallh cnm insallh ben kimsenin bebeği eve gelince uyacağını sanmıyorum cnm kıslar birde ben hastanede ki beşiğe geçirmek icin pembe kristal tül hazırlatiyorum isterseniz sizde yapın cok sık oluyor ben arkadasımda gordum cok beğendim
Cnm Bnim ayaklarında aynı şişti Srek gibi olucam yakında son ana bırakıyorum bende artık ayakkabı ısını en kolayı o olacak insallh nazar konusunda ben de sana katılıyorum cnm Rabbim korusun evlatlarımızı ve bizi kötü gözlerden insallh bu ayda bitiyor şükür bu ayı saymazsam dolu dolu nasipse 2 aymiz kalicak nasipse ay ayyyy

masallah bıdıklara

amin hayırlı olsun oyuncağınız

cnm cok yorma kendini oh bebişler yeni eve gelicekler ne güzel

biz de doktor amcaya gittik bugün
hersey normal cok sükür
800 gr yaklasık
happywomen masallah senin delikanlı ne güzel büyümüs
ben de annemi aradım hemen
haftaya memelekete gidcem bana keci sütü bulun diye
memleket yayla gibi
evimiz bahceli,müstakil
hatta annem küçük kavanozlar alıp
bahcenin yaz meyvelerinden bizim baby e
kısın yesin diye komposto yapcak
yatak işini söle planladık yatak odası küçük
elbise dolabını cıkarıp bi oadayı giyinme odası yapcak
yatak odasına ise bebeğin yatağını ve dolabını eklicez
hayırlısıyla,sağlıkla gelsin kuzucuklar

Ay masallh senin de oğluna cnm Bak benim Dr um keci sutu buldum iciyorum dediğimde amn ha pastorize iç bezi enfeksiyon kapıpta uğraştrma dedi dikkat edin yani sutu aldığınz yere mümkünse pastorize bulun beni Dr um bu sekilde uyarmıştı bilginiz olsun canlarım

bikaç gün yazamadım baya geriden okudum :)

Karasu
cicileriniz çok güzel,Rabbim nazardan saklasın..biz bool bol okuyalım Rabbim korur onları inş..
bu hastane beşiği için kristal tülü nasıl hazırlatıosun canım fotosu falan var mı tarif istiyoruz..ben abartı olarak görmüyorum yaptırılmasını çünkü çok iyi hastanelerinde bbek beşiklerini görünce buna kanaat getirdim,çok kötüler

happywomen
maşallah kuzulana bakalım benim kızım nekadar oldu,snnesi hızla kilo alıyo ama bilemiyorum artık..
ya bende keçisütüne baktiriyim eşime mado dan madem,ben çok kilo alıyorum ama hiç hareket etmediğimden sanırım,sizin kilolar ne alemde :)

benim kızımda ekimin başında doğucak ya teyzeleri bende zıbını alırken uzun kollu mu almalıyım acaba yoks akısa mı?
karasu sen kısa da aldın değil mi?

Son düzenleme:

canım maaşallah kuzuna...ay benimde aklımı çelceksiniz şu keçi sütüyle ama bulmam imkansız gibi bişey...sende canım bol bol iç sütünü bulmuşken...

buarada hastane çantanızda neler olucak :)

benim kızımda ekimin başında doğucak ya teyzeleri bende zıbını alırken uzun kollu mu almalıyım acaba yoks akısa mı?

canım tabikide uzun kollu alıcaksın..ben ağustosta doğum olucak yinede uzun kollu aldım..bebişler dış dünyaya hemen adapta olamazlar ısı konusunda...ben 40 ından sonra kısa kollu aldığım tulumları giydiricem...

bende dün bebişlerin kıyafetlerini yıkadım..bugünde bir kısmını ütüleyebildim ancak...çantayı hazırlıycam artık..pek eksiğim kalmadı...çanta içeriğiyle ilgili birçok liste var nette..onları inceleyebilirsin nazende..

Evet cnm ben ısa kolunda aldım fakt bana Dr 25 Ağustos'tan sonra alabiliriz bebeği dediği icin hep usun kollu almıştım hadı kısa da bulunsun dedim çünkü ben izmirde yasıyorum Eylül ayı geçirecek nasip şe kızım hava sicak oluyor anlayacağın ama Ekim'de uzun kollu giydiririm ben de kesin

yaaa Allh korusun ama bu annem bana bu kızı erken doğurtucak yani beni herhafta bir kere sinr ediyor kendileri yine kavga ettik cok görüsmkten oluyor bu her dk dip dibe olmak zorunda kalırsan böyle oluyoriste acayip kasığıma ağrı girdi sanki adetolucam gibi bide sol omzumdan enseme ağrı saplandı birazcık yatayım ben kızımda yine saga sola aşağı toplanıp dürüyor karnımı yırtıcak sanki

aman da aman kim üzmüş karasumuzu
cnm hormonlardan bunlar bi de ben de anneme cok naz yaparım
ee baskası cekmio ki di mi
kendini üzme , olur böle ufak sıkıntılar
Allah annelerimizin yokluğunu göstermesin
yat dinlen cimcime de rahatlasın

Aman cnm yaa evt cok sikintiliyim ben buaralar gerginim herseye givuk olur durumdayim uzaniyorum zaten cnm birzcik basladi kizim kipirdamaya cok eve kapandim yaa ve surekli esim olmadigi icin yanimda buyukler var bu durum da beni sikti evet cnm rabbim basimizdan eksik etmesin o cok farkli bir durum ama basim agriyr sumdi boyle durmlarda cok korkuyorum kizima birsey olucak diyee

Seninkinede masallah canim bizimki biraz onden gidiyo kizimizi gecmis bayag bi. .ben istanbul disina cikmaya cesaret edemiyorum drumda zaten mecbur kalmadikca disar cikma dedi bu yaz evdeyiz. .guzelce kaynat sutunu ama sicak hic icemedim ben soguk iciyorum hatta burnumu tikayip pesindednde hemen kolanya kokluyorum ve agzima hemen biseyler atiyorum cunku kokuyooooo. . Bizimde odamiz cok kucuk ama iki ayri oda yapmayi dusunmedim simdilik iki kuzucugumda ayni odada olacak bide ben o kucucuk odaya dort kapili gardolap siparis versim ikiser ikiser kullansinlar diye gerci olcuye gore olacak ama bakalim artik diger odayida oyun odasi olarak kullanirlar bir sure ayyy hayal etmesi bile guzel. .

Canim ya bende seni meark ettim ters bi durum yok insallah. .Seninkide buyumistur insallah burda madoda var ama bilmiyorum sizin orda varmi . .bende cok kilo aliyorum 77kg oldum ama takmiyorum saglikli olsunlarda drumda tup bebek gebeleri 7-8kg onden gider diyo bide ikiz olsun artik okadar

Canim sakin olmaya calis bizim hormonlar tavan yapiyo arada ve stresten hemen etkileniyo yavrularimiz biliyosun ben gulup geciyorum herkese bebeklerimden daha onemli hic bisey yok cunku

Canim sakin olmaya calis bizim hormonlar tavan yapiyo arada ve stresten hemen etkileniyo yavrularimiz biliyosun ben gulup geciyorum herkese bebeklerimden daha onemli hic bisey yok cunku
Ben de gülüp gecmek istiyorum ama enaz iki haftadaissediyordum annemle kapışıyoruz Benm biran da gözüm donüyor sakin olamıyorum cnm yaa bu kötü huyum benim geriliyorum anlayamıyorum Buda beni sisiriyor haklisin bizim icin suandaki en önemli varlıklarımız yavrularımız ben cok sıkıldım eşimde yok ya surekli yanım da yanlışım inan kendi evini atiyr dış etkenlerde gerginlik yapıyor iste bende bir suanda toplamda 17 kilo aldım Buda beni rahatsız ediyor açıkcası Allh tn yüzümde bozulma yok ordan kurtarıyorum insanlar aa hiç kilo almamissin diyr yo diyrm 17 kilo aldım hiç belli değil yünü şişmemiş diyorlar e ben cok seyeht etmeye alışmış biri oldugum icin eve kapanmak eve esim dn ayrı kalmak beni gerdi biraz

günaydın
kaçaklar nerdesiniz bakem
biz bugün erkenciyiz
pzt gidicem ya esime biraz yemek yapıp atayım dedim buzluğa
sigara böreği sardım,sarma dolma yaptım simdi de köfte yapcem

kızlar ikea yataklar cok hosuma gitti
fakat sallanmıyor bu konu da fikriniz nedir illa ki sallanmalı mı:26:

mesela bu model

bebek karyolası < SUNDVIK | IKEA Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…