2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Tunaydin canim masallah sana ne hamaratsin. .sallanmasimi gerekiyor onu tam.bilmiyorum ama benim verdigim oda siparisininde yataklari sallanmiyor hic dusunmedim sallanmalimi diye cok sallanmak isteyen bebekler olursa uyutmak icin sallanan ufak ellektrikli ana kucaklari var onlardan alirim bi tane diye dusundum

cnm sallamak pek iyi değil diye biliyorum
ama mecbur kalır mıyız diye düsündüm evet o sallanan ana kucaklarından arkadasım kullanıyor cok memnun

Selm kızlar ben yine bugün kızım icin alışveriş yaptım ve annemi tembihlerin bana artık kıyafet aldırma diye ama bugün kızımıza Mevlüt icin cici aldım gelinlik gibi tül tül ve cok tatlı sırtında kanat var kurdelesi harika pratiklerin de Gül var sac baytı da cici size resmin ekilmem anneme gidince çünkü annem takmış bohça yapacakmış gönderdim icine koysun diye bir de çeyiz Mağazasından bahçe aldık inci işlemeli onun icin de hastaneye gidicek kıyafetleri ve dogumhaneye verilecek bohça halin de haa birde harika bir kapı süsü aldık esim bayıldı o kadar susluki ilk defa gordum digerlerin dn değişik onun da resmini koyucam bu hafta size hersey eksiksiz olsun istiyorum ve dayanamıyorum ne görsem alaşım var esim kartımı alacakmış elimden yeter artık diyorlar vakit azalıyor hamdolsun cok heyecanlabpniyorum ben

Ben kacak değilim gece gündüz buradayım Siz kacaksınız sen şimdi gidersin ooo uzun süre de yazmazsın bize dimii
Saka biryana masallh ne kadar hamartsin sen ben hiç yemek yapmıyorum hamile kaldığım dn beri hep soframa kadar hazırlanıyor ben cok tembel oldum tembel kızım gelince evimize donerim eski düzenime insallh ne zaman yolculuk

Sudenaz canım benim bebeğimin cinsiyeti çok şükür belli oldu.. Rabbim nasip ederse benimde bi prensesim olucak. bu hafta itibariyle 76 kilo olmuşum.
4'lü tarama testimizide yaptırdık şükürler olsun herşey iyi çıktı ama kalbinde hafif bi parlaklık var dedi ama büyüdükçe geçer o kafaya takılacak bişey değil bebeğini riske atmaya değmez bu kadar küçük bişey için dedi doktor. Rabbimin nasip ettiğini yine ona emanet ettim hayırlısıyla inşallah önemli bişey değildir. 2 hafta sonra 24.haftada şeker yüklememiz var onuda sağlıkla atlatırım inşallah. bizden haberler şimdilik bu kadar.

ben mutfakcıyım cnm cok severim yemek yapmayı
pzt gidicez ama ordan da girerim bilgisayarımı götürcem
benden kurtulamazsınız
yeni cicileriniz hayırlı olsun,karasu sen hiç isim düsünmedin mi cimcimeye

oo sükür belli olmus
listeye bi prenses daha

Kızlar biz bugün odamızı sipariş ettik şükür. Yaklaşık iki ay sonra teslim edecekler. Bebek mobilyaları öyleymiş, 1 aydan önce göndermiyorlarmış zaten. Çok güzel odalar var prenseslere ama bizim oğlumuz olacağız için erkeklere fazla oda seçeneği yoktu. Bizde denizci bebek odası aldık. Resmi yok ama google'a denizci bebek odası yazınca çıkıyor benzerleri.. Odayı da bebek mavisi rengine boyatmak istiyorum. Boyacı bir günlük yevmiye istedi boyamak için. Boyayı da biz alacağız..

Dün gece sıcaktan uyuyamadım yine. Nefes alınmıyor burada. Evimizde çok sıcak oluyor yazın. Tatile çıkmak istiyorum ama eşim korkuyor uçakta basınçla bir şey olur falan diye..arabaylakzaten çekilmez o kadar yol çünkü gidebileceğimiz yerler çok sınırlı. Bebek yoğun bakım ünitesi olan tam teşekküllü hastane İzmir, bodrum ve Antalya'da var bildiğim kadarıyla. Siz gidebiliyor musunuz bir yerlere. Nasıl yapacaksınız tatil işini?

Bu arada bugün İkea'daki bebek küvetleri de hoşuma gitti yakından. Plastik kalitesi iyi midir acaba.

Hayirli olsun canim odaniz gule gule kullanin insallah. . Bizde odayi cok acik bi maviye boyadik oda ferah olsun istedim cok kararsiz kaldim rankte en son katinada sim kattirdim duvarlar simli oldu perde olarakta pembe zebra perde dusunuyorum hem tul yerine hemde guneslik yerine kullaniliyor bilirsiniz boyayi erkek perdeyide kiz rengi yapicaz odamizda krem rengi ortak biseyler yapmaya calisiyorum hem kiza hem erkege uyumlu gardolabimizin kapaklarinda cam var ikisinin caminin perdesi pembe yildizlarla baglanacak ikisininde mavi
yildizlarla baglanacak. .benim drum disari cikmami bile yasakladi hic biyere gitmiyorum mecbur kalmadikca havalar cok sicak butun gun klimanin altinda oturuyorum bence bu konuyi drunla gorus . .
İkia daki kuvet piyasadakilerden bence daha kaliteli gozukuyorlar ama burda herkes motharcare n kuvetinden bahsediyor benim onlari yakindan gorme firsatim olmadi o dahami iyidirbilemiyorum ama ikea dakini gordum hosuma gitmisti

Cnm ben de mothercare dn alıcam kuvet yaa kafamı karıştırdılar pilastikler güvenilir değil diyorlar biraz daha fiyatı yüksek ikeadn ama deger ben arkadsta gördüm cok kaliteli cnm ama ikeadn kuvet tn daha küçük mothercare ki

selam kızlaarr..
happywomen sağol bi kaçgündür ailem bize gelip gittiler erken doğum günümü falan kutladılar sürpriz olsun diye aslında yarın doğum günüm :)

sen birmax demiştin ya bebek şekerş süslemeleri için ben oraya girdim sipariş verdim okadar aradım hiç dönüş olmadı,face te sayfalarında da herkez aynı sorunla karşılaştığını yazmış..

size sorduğum iyi oldu uzun kollu aliyim zıbınlarını..

tatil planı demişsin lale,ben hep önümüzdeki yaz için yapıyorum inş :))
dediğin gibi zaten belirli bi süreden sonra uçağı tavsiye etmiyorlar..

karasu; benimde kızımın bisürü cicisi oldu,anneanne ve teyzelerimiz aldılar bisürü ama annen gibi bohça hazırlıcaklarmış,elime geçen az cici var :)
bebek bohçası hazırlamak çok zevkli bende yiğenlerime hazırlamıştım..
17 kilo aldın ve göstermiyosun dediklerine göre zayıf hamile kaldın canım..ben pek zayıf kaldım diyemem,dolayısıyla aklım kalıyo ama hep evdeyim kendime sarıyorumm :)))

Son düzenleme:
ya ben 25.haftadayım oda hazırlamak için erken diye hiçbişey almadım,boya işlemlerine bile girişmedik..bayramdan sonra da geç olabilir 34. haftadan sonra ama ben bakamıyorum gidipte pöfff,geç mi sizce 34.haftadan sonra mobilya alımı??

lalecim odan hayırlı olsun..erkeklerede denizci model yakışırr..güzel günlerde büyüsün odasında inşallah...

happywomen kız biz senle aynı şeyleri yapıyoruz hep..bizim odanın dolabıda 4 kapılı ortadaki 2 kapı da pencere ve perde olucak...ben mobilyaların tamamını beyaz istedim...kulpları pembe mavi karışık olucak...hatta uyku setleri ni aldım..pembe ,mavi olarak...avize ve abajürünüde özel yaptırdım,çok tatlı oldu...cibinliklerini beyaz aldım...şimdi odanın tek eksiği halı,perde ve beşiklerin yatakları kaldı...onlarıda odaya yerleştirince karar vericem...bu arada ben odaya beyaz boya yaptırıyorum...aklımda beşikleri koyacağım tek duvara duvar kağıdı kullanmak var..geri kalan kısmada bordür yaparım diye geçiriyorum şuan aklımdan...

canım hayırlı olsun prensesin...rabbim sağlık kucağınada nasib etsin inşallah..artık ufaktan başla ciciler aalmaya...ve bizede göstermeyi unutma

kız seni tutabilene aşkolsun yani...bu arada bohçanızda hazır madem bizim oğlana alalım sizin kızı

hamarat hatun seniii.maaşallahh şekerim..

beşik bence sallanır + sabitlenir olmalı,çevremden edindiğim bilgiye göre...sallamak iyi değil tabiri bence kucakta ve ayakta sallamaktan geliyor....sonuçta bebişler ana karnında sallanmaya alışık olduklarında öyle rahat ederler...düşünsene gece uykusu bozulmaya başladımı 1-2 sallamayla tekrar uyutabilirsin..yoksa kucağına almak zorunda kalırsın...bide ben bir arkadaşımın doğumuna gitmiştim..bebişini 2 gün küveze aldılar..bende ilk gün küvezde refakatçi olmuştum...bebiş öyle ağlıyoki bir türlü susturamadım..sonra zırt pırt hemşireyi çağırıyodum..en sonunda dediki..bebek bu ağlar tabi anne karnında salınmaya alışmış küvezi salla dedi...sallanır özelliği olmayan küvezi sallamaya başladım :) hemencik rahatladı bebiş..

evet hemde çok geç bence..oda yapacaksan eğer çok işi var bunun...daha önceden halletmelisin...bebişlerin sağı solu belli olmaz,herşey hazır olmalı..ben 26. haftada şipariş verdim odalarını....bide o dönemde o kadar ağır olacaksınki hiç bir şeyi kendi zevkine kalmayabilir...

2012 EYLÜL-EKİM AYLARINDA TÜP BEBEKLER ANNE OLACAKLAR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

[TABLE="class: grid, width: 1150, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]K.DENEME[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]D. TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]DOĞUM HASTANEMİZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]akasya1978[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD]22 ağustos[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]sihirli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 kasım[/TD]
[TD]31 ağustos[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]happywomen[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]26 kasım[/TD]
[TD]1 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD]Ayşe Buğlem + Ahmet Kayra [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]zeyno79[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]4 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]babyy79[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]6 eylül[/TD]
[TD]kız + kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]nil82[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 aralık[/TD]
[TD]9 eylül[/TD]
[TD]erkek + erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]10 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]6 aralık[/TD]
[TD]11 eylül[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD]Zeynep Naz + Mert Eymen [/TD]
[TD]Alman hastanesi (bodrum)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]kamelya06[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]4. deneme[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]12 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD]Eymen Tuğra [/TD]
[TD]Ankara tıp fakültesi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]SAVASECE[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD]Eylül [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]nilla[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]LittleAngel[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 aralık[/TD]
[TD]13 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]avukathb[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]11 aralık[/TD]
[TD]16 eylül[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]ggulomm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]12 aralık[/TD]
[TD]17 eylül[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]morena[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]24 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]deryacik[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]20 aralık[/TD]
[TD]25 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]mumble[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]30 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD]7 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD]Demir [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]nazennde[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]3 ocak[/TD]
[TD]9 ekim[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]lale247[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD]10 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD]Alman hastanesi (taksim)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]guzgulumm[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]15 ekim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]baharb[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD]16 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]sevdanehri54[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD]kız [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]gelincik238[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]4. deneme[/TD]
[TD]12 ocak[/TD]
[TD]18 ekim[/TD]
[TD]kız + erkek [/TD]
[TD]Elif Nur + Emir Nuri [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]jakopi[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD]20 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]ravzaaa84[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]15 ocak[/TD]
[TD]21 ekim[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]18 ocak[/TD]
[TD]25 ekim[/TD]
[TD]kız
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]acelya30[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD]31 ocak[/TD]
[TD]6 kasım[/TD]
[TD]erkek [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar başka cinsiyet belli olan varsa bildirsinnnn ekleyelim..[TABLE="width: 750"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ANNE ADAYLARININ KİLO TAKİP ÇİZELGESİ

[TABLE="class: grid, width: 1250, align: left"]
[TR]
[TD]NİCK[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ
KİLOSU
[/TD]
[TD]12.

[/TD]
[TD]13.[/TD]
[TD]14.

[/TD]
[TD]15.[/TD]
[TD]16.

[/TD]
[TD]17.[/TD]
[TD]18.

[/TD]
[TD]19.[/TD]
[TD]20.

[/TD]
[TD]21.[/TD]
[TD]22.

[/TD]
[TD]23.[/TD]
[TD]24.

[/TD]
[TD]25.[/TD]
[TD]26.

[/TD]
[TD]27.[/TD]
[TD]28.

[/TD]
[TD]29.[/TD]
[TD]30.

[/TD]
[TD]31.[/TD]
[TD]32.

[/TD]
[TD]33.[/TD]
[TD]34.

[/TD]
[TD]35.[/TD]
[TD]36.

[/TD]
[TD]37.[/TD]
[TD]38.

[/TD]
[TD]39.[/TD]
[TD]40.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudenaz222[/TD]
[TD]53[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]59,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]66[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karasu81[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]73[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kamelya06[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tobee[/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]happywomen[/TD]
[TD]60[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]73[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akasya_34[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]74[/TD]
[TD][/TD]
[TD]76
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharb[/TD]
[TD]52,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]54[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]55,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]57[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gelincik238[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazennde[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]65[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/QUOTE]

Sagol sudenaz. Rabbim hepimize zamaninda sağlikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah. prensesime bi kac parca biseyler aldim ama eksiklerimi tamamlayinca hepsini birden paylasicam insallah.

kızlar beni de heveslendirdiniz bugün dayanamadım ben de oğluşuma bikaç tane tulum aldım.. aslında 7 aylık falan olunca başlayacaktım almaya.. Allah ım inşallah giydirmeyi nasip eder.. oda konusuna gelince ben mobilyayı beğenip doğduktan sonra almayı düşünüyorum..
bu arada 4 lü tarama testini ne zaman yaptırmıştınız? bana doktorum hiçbişey demedi.. amniyosentez yaptırmıştım sözde yaptırmayacaktım ama bir anda karar verdim sonucum 1 haftaya kadar çıkacak,dua edin bana...

Canım, mobilya alacaksan doğumu bekleme. Ev boya kokar bebeği zehirler. Kimyasal sonuçta. Zira bir aydan önce mobilya getirmiyorlar. Atolyede de havalandırıyorlarmış. Eve geldikten sonrada çıkmıyormuş 2-3 ay kokusu.. Arkadaşımın bebek mobilyası geçen ay geldi ve hala kokuyormuş..

İnsallah vaktinde doğarlar ama 34. haftadan önce doğarsa ne yapacaksın? Zaten geç getiriyorlar mobilyayı..birde evde havalanacak 2 ay kapı cam açık. Yazın daha iyi kurur diye ümit ediyorum..

Hayırlı olsun cicileriniz..4'lü tarama testini cuma günü yaptırdım ben. şükürler olsun bi sorun çıkmadı. 22.haftada yaptırdım ben. neden amniyosentez yaptırdın ? hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..

cm ben 75 kilo oldum ve kizimizn adı nasipse azra olucak ama henüz kesinleşmedi oda ben de yapicam biliyorsun fakat şimdilik bu evimizde sadece yatak alıcaz beşik alıcaz ve kocam bu konuda cok uyusuk daha iki var Ağustos basından oncede oda hazırlamak yok diyor insallh kızım aceleci olmaz annesi gibi ve vaktin de gelir hayatımıza yoksa kocamın sacını çekerim Küserim ona kalsa kıyafetler icin bile cok erken davrandım birgunde hersey alınırmış oh oh iyi yaptım ufak tefek eksikleri kali biberon kuvet port bebe gibi himm birde bebek arabamız var eksik oln bu ayda bitsin hemen son günler yaklssin

Ay sen beni cok güldürdün cok yasa sudenazcim Bohçama hazır da teyzesi dogumhaneye icin ayol kızımı vermem ben kimseye hem senin beben daha cisli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…