Cnm evet bohça ısı zevkli fakat iz annem le beğenirsen bile kapıştık babam dediki ayol sana ne oluyr kızın bebeği anne o ne isterse onu alır ben bir takim beğendim hastane cikisi fakat battaniyesi ok hava sick olucak battaniyesi olmasın dedim port bebe icine de koyucaz gerek ok dedim ay onun da sırtı cok guzelpembe bebek var elbisesi pembe tül var etekliselam kızlaarr..
happywomen sağol bi kaçgündür ailem bize gelip gittiler erken doğum günümü falan kutladılar sürpriz olsun diye aslında yarın doğum günüm :)
sen birmax demiştin ya bebek şekerş süslemeleri için ben oraya girdim sipariş verdim okadar aradım hiç dönüş olmadı,face te sayfalarında da herkez aynı sorunla karşılaştığını yazmış..
size sorduğum iyi oldu uzun kollu aliyim zıbınlarını..
tatil planı demişsin lale,ben hep önümüzdeki yaz için yapıyorum inş :))
dediğin gibi zaten belirli bi süreden sonra uçağı tavsiye etmiyorlar..
karasu; benimde kızımın bisürü cicisi oldu,anneanne ve teyzelerimiz aldılar bisürü ama annen gibi bohça hazırlıcaklarmış,elime geçen az cici var :)
bebek bohçası hazırlamak çok zevkli bende yiğenlerime hazırlamıştım..
17 kilo aldın ve göstermiyosun dediklerine göre zayıf hamile kaldın canım..ben pek zayıf kaldım diyemem,dolayısıyla aklım kalıyo ama hep evdeyim kendime sarıyorumm :)))
cm ben 75 kilo oldum ve kizimizn adı nasipse azra olucak ama henüz kesinleşmedi oda ben de yapicam biliyorsun fakat şimdilik bu evimizde sadece yatak alıcaz beşik alıcaz ve kocam bu konuda cok uyusuk daha iki var Ağustos basından oncede oda hazırlamak yok diyorinsallh kızım aceleci olmaz annesi gibi ve vaktin de gelir hayatımıza yoksa kocamın sacını çekerim Küserim ona kalsa kıyafetler icin bile cok erken davrandım birgunde hersey alınırmış oh oh iyi yaptım ufak tefek eksikleri kali biberon kuvet port bebe gibi himm birde bebek arabamız var eksik oln bu ayda bitsin hemen son günler yaklssin
Cnm evet bohça ısı zevkli fakat iz annem le beğenirsen bile kapıştık babam dediki ayol sana ne oluyr kızın bebeği anne o ne isterse onu alır ben bir takim beğendim hastane cikisi fakat battaniyesi ok hava sick olucak battaniyesi olmasın dedim port bebe icine de koyucaz gerek ok dedim ay onun da sırtı cok guzelpembe bebek var elbisesi pembe tül var etekliFakat altında ayaklı değil yani çorap giydirmem gerekecek dedim tulum gibi olsun anam beni bir dövmedi o bunu cok beğenmiş amn aman olsun dedim yani bu bohça ısı cok heyecanlı cnm bizde tatile gidecekti fakt Dr um izin vermedi teknemiz var ona gidelim dedik onada izin yok kayabilirsin o da yasak dedi cok titiz davranıyor olsun seneye insallh bebeklerimizde tatil yapicaz insallh annesi bana ama 29. Haftayagiricem yarın uçağa bilebilirsiniz dedi ben istanbula gidebilirm belki ama ailem cok kızıyor otur yerine neler yasadın diyor gitmesen ne oluruyoruz haklılar galiba
Arkadaşlar aranizda tetanoz asisi yaptiran varmi? bu asiyi yaptirmak sartmi.kacinci haftada yapiliyor bilen varmi?
Arkadaşlar aranizda tetanoz asisi yaptiran varmi? bu asiyi yaptirmak sartmi.kacinci haftada yapiliyor bilen varmi?
Akasya'cım, sağlık ocağındaki hemşirelere hamile oldugunu kaydettirmedin mi? Onların çağırması lazımdı daha önce seni..
slm koca göbüşlü anneler biz dün oğluşlarımla denize gittik serinleyip geldik çok iyi geldi bu sıcaklarda...ama gece uykumuz hiç yok malesef son 1 aydır bacak aramda çok kötü bir ağrı var sağa sola dönerken kalkarken çok canım acıyo netten baktım biraz çatı kemiği açılıyomuş doktorumda normal dedi ama çok acı veriyor sizde de böyle ağrı çekenler var mı....
Hayırlı olsun cicileriniz..4'lü tarama testini cuma günü yaptırdım ben. şükürler olsun bi sorun çıkmadı. 22.haftada yaptırdım ben. neden amniyosentez yaptırdın ? hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
slm koca göbüşlü anneler biz dün oğluşlarımla denize gittik serinleyip geldik çok iyi geldi bu sıcaklarda...ama gece uykumuz hiç yok malesef son 1 aydır bacak aramda çok kötü bir ağrı var sağa sola dönerken kalkarken çok canım acıyo netten baktım biraz çatı kemiği açılıyomuş doktorumda normal dedi ama çok acı veriyor sizde de böyle ağrı çekenler var mı....
Cnm ben ilk dozu 20. Haftamda ikinci dozu da 24. Haftam da yaptırdım yani saglik ocagi ve ben Dr um öyle dedi. Sen galiba biraz geç kaldın Dr unla görüş cnmArkadaşlar aranizda tetanoz asisi yaptiran varmi? bu asiyi yaptirmak sartmi.kacinci haftada yapiliyor bilen varmi?
Ohh masallhsefanz olsun cnm ağrı olayı birkaç gun ben de de oldu hatta ben cok korktum çünkü kemiğim acıyordum yatarken kalkarken otururken şimdi şükür yok ama normal bana da öyle demislerdi catigenslemesi diyeslm koca göbüşlü anneler biz dün oğluşlarımla denize gittik serinleyip geldik çok iyi geldi bu sıcaklarda...ama gece uykumuz hiç yok malesef son 1 aydır bacak aramda çok kötü bir ağrı var sağa sola dönerken kalkarken çok canım acıyo netten baktım biraz çatı kemiği açılıyomuş doktorumda normal dedi ama çok acı veriyor sizde de böyle ağrı çekenler var mı....
Bence de artık çok binme uçağa canım..
Azra2nın anlamı ne canım? Nerede doğuracaksdın kısmetse?
Gunaydin kizlar. .iyi haftalar diliyorum hepinize bir haftayi daha geride biraktik cok sukur. .Dun gun boyu esimleydik giremedim hic kaynatmissiniz masallah. .sudenazcim evet bizim seninle herseyimiz ayni gibi bende pembeli bi bordur bakiyorum aslinda ama netten disari cikiyorum ayaklarim cok sisiyor bildigin bir site varsa onerebilirsin ben cibinlik almadim cunku bizim yatak enteresan biraz nasil olacak bilmiyorum insallah guzel olur bu arada ben 27.haftadayim ve 77kg oldum biri bana dur desin artik. . Karasu bohca hazirliyormussunuz prensese bizde oyle bisey yok ama cok hosuma gitti bende mi kendi kendime hazirlasam ney:26:
nazende birmax i sormussun ben siparis vermedim ordan hic eminonune gitmeden once netten arastirirken gormustum gidemezsem oradan alirim diye dusunmustum bilemiyorum niye donus yapmiyorlar ayrica senin kayip oldugun gunlerdeben bebek sekerimizi koydum gordunmu bilmiyorum
ya o kadar cok sey yapasim varki kizlar ama hic halim yok artik hemen yoruluyorum oturup kendime bir plan yapmam gerek yoksa hersey yarim kalicak biri bana gaz versinnnn
​canım sen listemizde hafta olarak ileride gözüküyosun..benmi yanlış yazdım acaba? son adetin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?