Happywomen
canım baya geriden okudum sayfayı ama atlamışım bi sayfayı demekki hemen gerilere dönüp bakıyorum inş :)
bende istedim birmaxtan bütün gerekli malzemeleri ayarladım ama malesef etkin değiller sanırım..
yiğenimin sünnetine önce yapayım dedim ben sonra eşim gitti eminönüne istediğim malzemeleri bulamamış,ama bişeyler almış bende çekip eklerim inş onları..
Karasu
o bebeğin ilk temizlenip giydirilme anı muhteşem,ya a,ileden birini ayarla ya da bi fotoğrafçı o anları çektir derim ben yiğenimin kini çektim,harika pozlar ve an..
bende isim konusunda kararsızım ya aklınızda güzel ikili isimler var mı
buarada mobilya alımınıda 28+ günlerime bıraktım,bi atlatalım biraz daha kritik anları diye düşündüm,Allah muhafaza diye..
günaydın güzel anneler herkese mutlu bir hafta dilerim biz bugün 1 haftayı daha devirdik çok şükür......
yaa son bitmiş hallerini bulamadım happywomen kaç sayfalar öncesinden bakmama rağmen nasıl kaçırdım gözden anlamadım,linkini verirsin burdan bulursan olur mu:)
Aa masallh demek ki bizim hafta geçişlerimiz senin le aynı biz de hafta bası yeni haftaya giriyoruz
Selam guzel anneler hepinize guzel bir hafta geçirmenizi diliyorum ve başlayan bu hafta da çabuk bitsin ve hemen 30. Haftama girmek istiyorum
Bizde bugun hafta degistiriyoruz ama ben sizden gerideyim
İnsallah canim cabucak gecsin vakit yaklastikca korku heyecan sariyor beni hem bi an once gelsinler istiyorum hemde korkuyorum
Cnm Rabbim nasip etsin insallh dogum fotoğrafçımız olucak ve Dr um kabul ederse doguma eşimle gidicem ilk günler alıcam insallh esini de dıyordu nasılsa yeşil örtü olucak yanım da esim olsun elimi tutsun istiyorum o da yanım da olmak istiyor insallh kizimizi ilk beraber gormek beraber opmek istiyoruz ay ben cok sulu gozlu oldum dun yolda zara dn kizim diyor diye bir turku dinledim ay sip sip akti goz yaslarim esim karnimi seviyor kizin olucak ya ondan duygulandin dimi diyor medical Park'ta alıyorlar diye biliyorum esi galiba vu gidişle orada olucak dogum kızım içerden benim karnımı iktirirken cok duygulaniyorum o küçük yerde Rabbim nasıl bir mucize bu diyorum
Cnm oda hazirlicaksan cok geç kalma kritik anları atlattık artık hepimiz diye düşünüyorum ben Rabbimin izniyle hız kötü birsey düşünme cnm aklına getirme hersey cok guzel olucak insallh sen şimdi den begen bence odanızı 3 hafta sonra ver sipariş
canım ya bende kızımı hayal ediyorm gözlerim doluyo,hamilelik duygusallığı olsa gerek :)
ya bazı kişilere doğumun normal mi yahut sezeryan mı olacağını doktorları çok önceden söylüyormuş nasıl oluyorsa sizde öyle birşey varr mı..
ama doğuma eşle girmek harika bi fikir bende bunu konuşucam doktorumla :)birde dün yasa çıktı dedi birisi ama kesin mi bilmiyorum çok mecbuer kalmadıkça sezeryana izin yomuş..umarım normalinden bi avazda kurtuluruz :))
mobilya içinde dediğin gibi 3 hafta sonra vereyim inş,Rabbim korusun onları..
Selam hanimlar, bende bugun seker yuklemesi yaptirdim tokluk 139 cikti. Sanirim iyi bir deger.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?