2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

bugün kültür verdim, sonucu 3-4 güne çıkacak ama bu arada 2 kutu ilaç kullanacağım. Sanırım enfeksiyon olmuş.

maaşallah bebişine canım...bende kültür verdim ama sonucuna göre antibiyotik verecekti..3 gün sonra sonuç temiz çıkınca vermedi başka ilaç.

Selam hanimlar, bende bugun seker yuklemesi yaptirdim tokluk 139 cikti. Sanirim iyi bir deger.

canım değerin normal..benimde yükleme öncesi 83,yükleme sonrası 136 çıkmıştı...normal dedi..

banada sezeryan olacağımı söyledi doktorum..sanırım ikiz olduğu için...gerçi son kontroldede ters duruyolardı...

bende eşimin doğuma girmesini istiyorum ama benimki istemiyor...korkarmış :) henüz ikna edemedim...doğum fotoğrafçısı bulamadım burada..ama tanıdıklardan iyi foto çeken birini doğuma sokucam kesin..yada bazı hastanelerin kendi fotoğrafçıları var...gerçi ben sormadım benim hastanede varmı diye..varsa onlara bırakırım..

Ooo masllh kilonuz cok iyi cnm Benm esim de cok korkak ama Sezeryan da bizim onumuz de biliyorsun yeşil bez çekildi esın de tam bas ucuna oturtuluyor o da senin gibi hiç birsey görmüyor ki korkuluk birsey yok ben esimi ikna ettim insallh bir sorun çıkarmaz şa Dr esim Benm oe girecek ameliyata insallh senin de bebegin vaktin de gelicek hayatım gerek kalmicak hiç bir seye insallh hepimiz saglikla huzurla hayrla alalım evlatlarımızı kucağımıza

slm arkadaslar herkesin günü aydın olsun....
nasılsınız umarım hersey yolundadr, okudugum kadarıyla yaramaz bi durum yok kimsede cok şükür...
ben bayadr giremedim nette, şükür biz iiyiz bu ayın 5 de konrtrolum vardı 25+1deydik. 950 gr kilomuz 35 cm boyumuzdu. umarım bu ayda hersey yolunda cıkar 10 günümüz kaldı kontrole...
bu arada bende de asırı kilo artısı oluyordu fazla yememe ragmen ama bu ay durdu ekstra bişey yapmadım ama suyu fazla içmeye basladım sadece. günlük en az 5 litre belki onun faydası olmustur... sizde içebildiğiniz kadar için bence...

Gunaydin kizlar. .lalecim masallah ogluna buyumus kultur sonucunda iyi cikar umarim ve 39haftadan once herhangi bir sorun yasamazsin gerci benim karsi komsum bebek hemsiresi 32den sonra korkma kuveze bile konmayan bebekler var bu haftada dogan diyor 36sonra ise hic hic korkmamam gerektigini soyluyor

Selam guzel anneler nasilsinz bakalım ben artık gece don atlet yatmaya başladım gecelik üzerime yapışıyor ÇünküHiç şikayetçi degilm bu durum dn bilhassa kizimn hareketlerini hissesine herseyi unutuyorum artık iyice dayiyordur kendini kesin poposu çünkü karnım dayandığı tarafı top gibi dikeliyr hamd olsun Rabb'ime

Biz iyiyiz şükürler olsun.. Maşallah bebişine İnşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz.. Evet suyun faydası çok ben ilk hamile kaldığım günden beri çok su içiyorum. Heleki sıcaklarda daha çok suyum yanımdan eksik olmuyor. bende aşırı kilo almadım ama bakalım doğuma kaç kiloyla giderim.
Bebişinle sağlığınız daim olsun..

Cnm masallh bebeklerimize hepimizin fakat su konsun da birsey demek istiyorum size ben Ocak ayindn beri gunde enaz 4litre su iciyorum ki yattığım donm de gunde 6lutreye kadar çıktım çünkü icim yanıyordu surekli icmek istedim bu bu kesinlikle bünye meselesi ve havalar ısındign dn beri de 2 gunde bir Dalmacana geliyor evime Ve ben suanda 17 kilo almış durum dayım Gerçi ben cok hareketli degilm 3 ay hiç kıpırdamadan wc harici yattım hep kilo yü sorun etmemek lazım önemli olan saglik olsun bebeklerimiz

herkese mrb biz ananemiz ve dedemizin evine geldik
hava cok serin keyfimiz yerinde
hepinizi öptük

herkese mrb biz ananemiz ve dedemizin evine geldik
hava cok serin keyfimiz yerinde
hepinizi öptük

Cnm on ne guzel yat dinlen naz yap bakalım anneciğine tadını çıkar baba evinin bebeğinle walla biz burda yanıyoruz şimdi düşen çıktım yine gunde enaz iki kere suyun altına atıyorum kendimi ben de cok zor nefes alıyorum yaa İyi tatiller sana

slm kızlarr bizde bugün annemlerin yoğun ısrarıyla denize gittim...aslında amacım denize girmek değildi ama dayanamadım ve girdim...kocişim yüzmemi istemedi ...denizde dolan çık dedi ama ben dururmuyum..bir daldım ki sormayın ama sonra kalkamadım çok komikti yaaa gerçekten koca karınla yüzülmüyomuş...belimi bükemedim hiç...sonra tabi fırçaları yedim ve tıpış tıpış çıktım sudan...yinede çok güzeldi..denizin dibinde yaşayıp girememek hiç hoş değilmiş...neyse inşallah seneye bebişlerimle bol bol gireriz denize....

Aleyküm selam sudenazcım. İyi yapmışsın sefanız olsun... Deniz bana yakın olsa ben durmam her gün giderim Bende çok istiyorum denize gitmeyi ama eşim çok hassas davranıyor bu konuda istanbulda temiz deniz yok, mikrop kaparsın, küveti doldur içine gir daha güzel diyor İnşallah bebişlerimizle tatile gidince bol bol yüzeriz onlarıda yüzdürürüz

Ha ha cok komiksin Olsun seney bebeklerinle gidersin bu yıl kıyıda ayaklarını sokmakla yetin bence şansımızı cok zorlanmayalım biz de yarın tatile çıkıyoruz biz termal otele gidiyoruz denz yok zaten ama hergün masaj yaptiricam buna cok ihtiyacım var insallh sona yaklaştık hiç birsey icin riske girmeye gerek yok bügü. Benm surekli ara ara genital bölgemde içeriden şiddetli sancım oldu açıkça korktum biraz ara da devam ediyor bebegimmbuyudugu icin diyorum ama ne bilim yaa insan surekli tetikte dolanıyor iste Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallh

Canım, termal otellerdeki havuzlar ve bütün havuzlar mikrop yuvası. Dikkat et derim. Hamilelerin masaj yaptırması yasakmış yapılacağı zamanda onlara özel hamile masajı uygulanıyormuş. Farklı bir bölgeye temas doğumu hızlandırabilirmiş.. eşimde masaj satın almıştı ama aradıgımızda konustugumuz masaj terapisti hamile oldugumu duyunca yapamayacağını söyledi. Bizde iade ettik.

Cnm zaten termal otelde bnm suanda girebileceğim bir havuz yok fakat bütün 5 yıldızlı otellerde hamile masajı var gecen ay cesme sheretoon da yatırdım hamilelere ozel masaj diye yazıyor zaten spa da t ederim uyarın icin ama merak etme bu konuda atık hepimiz cok bilincliyiz iyice kırdık galiba katayı gerçi kendi adıma söylüyorum bunu iyice didik didik araştırmadan hiç birsey yapmıyorum Görmemişin bebeği olucak yaa iste böyle oluyor galibaa

aynen öyle şekerim görmedik valla n'apalım:) Bugün başka bir forumda erken suyu gelenleri falan okudum moralim bozuldu.36. haftada bile gelişmemiş bebeğin ciğerleri bir sürü hortum takmışlar. Allah korusun insallah hepimizi. Her şeyden korkar olduk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnsallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Daha birkaç önce pozitifi görmek için çabalıyorduk, şimdide sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmek için uğrasıyoruz..Endişeler hiç bitmiyor. Birkaç sene sonrada okuluyla vs. uğraşacağız kısmetse..

Ay cnm yaa rabbim korusun hepimizin evlatlarini insallh yasamayz oyle sorunlar
Ama ciddn yaa ben cok panik ve gorgusz oldum kimseden yemk yemiyorum gittigim yerlrde wc kullnmiyorum ya da yatili gidiyrsan domestos var mutlaka valiximde olmaz ama dimi bu kadar esim cildrdin sendiyor

Karasu,lale

her tüp bebek sezeryanla yapmak zorunda değil diye biliyorum doktorlardan..
benimde kesem aşağıda kesin sezeryan mı diyorsunuz yani ,
aah ahh :)

bizde bu yaz gidemedik ben sürekli yattığımdan teyzeleri ama seneye için şimdiden tatil planları yapmaya başladık :)
benim yerimede eğlen Karasu
bende balıklarıma karşı uzanıyorum onlar suda salındıkça bende ferahlıyorum burdan :))))

kızlar ben orjinal hastane çıkışı istiyorum,kalkınca mothercare'e ve jujube'ye gidicem inş ama sizin bildiğiniz başka var mı hem netten de bakabileceğim bi yer..

Lale

seni şuan en iyi ben anlıyorum herhalde..aynı gidiyoruz bir iki gün var aramızda sanırım,bende nefes darlığı yaşıyorum bazen,özellikle sırt üstü yattığım zamanlarda çok oluyordu ve aşırı terliyorum..
seninde benim gibi plesentan aşağıdaymış canım ama sen daha hareketlisin bana göre bana sürekli ıstırahat verdi doktorum..gerçi sanada dinlen demiş ama alışverişe falan çıkıyorsun herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…