bugün kültür verdim, sonucu 3-4 güne çıkacak ama bu arada 2 kutu ilaç kullanacağım. Sanırım enfeksiyon olmuş.
Biz bugün dr. amcamıza gittik. 785 gr. olmuşuz. Plasentanın aşağıda olması dısında herşey yolunda. Sürekli dinlen dedi. bizim mecbur sezeryan olacak ama plasenta altta olmasa bile tüp bebek oldugu için yine sezeryan olacaktı..
Dr.a erken doğum belirtisini sordum. Benim durumumda su önce gelmezmiş. Direkt kan gelirmiş. 39. haftada alırız dedi. ama daha önce gelecek olursa o zaman daha yakında bir merkeze gidip dr. umu arayacağım..
Şeker yüklemesi, tam kan, idrar, tsh vb. testler 28. haftada yapılacakmış. Bu hafta 2. tetenoz aşımızı olacağız.
Selam hanimlar, bende bugun seker yuklemesi yaptirdim tokluk 139 cikti. Sanirim iyi bir deger.
canım ya bende kızımı hayal ediyorm gözlerim doluyo,hamilelik duygusallığı olsa gerek :)
ya bazı kişilere doğumun normal mi yahut sezeryan mı olacağını doktorları çok önceden söylüyormuş nasıl oluyorsa sizde öyle birşey varr mı..
ama doğuma eşle girmek harika bi fikir bende bunu konuşucam doktorumla :)birde dün yasa çıktı dedi birisi ama kesin mi bilmiyorum çok mecbuer kalmadıkça sezeryana izin yomuş..umarım normalinden bi avazda kurtuluruz :))
mobilya içinde dediğin gibi 3 hafta sonra vereyim inş,Rabbim korusun onları..
Biz bugün dr. amcamıza gittik. 785 gr. olmuşuz. Plasentanın aşağıda olması dısında herşey yolunda. Sürekli dinlen dedi. bizim mecbur sezeryan olacak ama plasenta altta olmasa bile tüp bebek oldugu için yine sezeryan olacaktı..
Dr.a erken doğum belirtisini sordum. Benim durumumda su önce gelmezmiş. Direkt kan gelirmiş. 39. haftada alırız dedi. ama daha önce gelecek olursa o zaman daha yakında bir merkeze gidip dr. umu arayacağım..
Şeker yüklemesi, tam kan, idrar, tsh vb. testler 28. haftada yapılacakmış. Bu hafta 2. tetenoz aşımızı olacağız.
slm arkadaslar herkesin günü aydın olsun....
nasılsınız umarım hersey yolundadr, okudugum kadarıyla yaramaz bi durum yok kimsede cok şükür...
ben bayadr giremedim nette, şükür biz iiyiz bu ayın 5 de konrtrolum vardı 25+1deydik. 950 gr kilomuz 35 cm boyumuzdu. umarım bu ayda hersey yolunda cıkar 10 günümüz kaldı kontrole...
bu arada bende de asırı kilo artısı oluyordu fazla yememe ragmen ama bu ay durdu ekstra bişey yapmadım ama suyu fazla içmeye basladım sadece. günlük en az 5 litre belki onun faydası olmustur... sizde içebildiğiniz kadar için bence...
Biz iyiyiz şükürler olsun..Maşallah bebişine İnşallah sonuna kadar hepimiz sağlıkla gideriz.. Evet suyun faydası çok ben ilk hamile kaldığım günden beri çok su içiyorum. Heleki sıcaklarda daha çok suyum yanımdan eksik olmuyor. bende aşırı kilo almadım ama bakalım doğuma kaç kiloyla giderim.
Bebişinle sağlığınız daim olsun..
herkese mrb biz ananemiz ve dedemizin evine geldik
hava cok serin keyfimiz yerinde
hepinizi öptük
hepinizi öptük
hepinizi öptük
slm kızlarr bizde bugün annemlerin yoğun ısrarıyla denize gittim...aslında amacım denize girmek değildi ama dayanamadım ve girdim...kocişim yüzmemi istemedi ...denizde dolan çık dedi ama ben dururmuyum..bir daldım ki sormayın ama sonra kalkamadımçok komikti yaaa gerçekten koca karınla yüzülmüyomuş...belimi bükemedim hiç...sonra tabi fırçaları yedim ve tıpış tıpış çıktım sudan...yinede çok güzeldi..denizin dibinde yaşayıp girememek hiç hoş değilmiş...neyse inşallah seneye bebişlerimle bol bol gireriz denize....
slm kızlarr bizde bugün annemlerin yoğun ısrarıyla denize gittim...aslında amacım denize girmek değildi ama dayanamadım ve girdim...kocişim yüzmemi istemedi ...denizde dolan çık dedi ama ben dururmuyum..bir daldım ki sormayın ama sonra kalkamadımçok komikti yaaa gerçekten koca karınla yüzülmüyomuş...belimi bükemedim hiç...sonra tabi fırçaları yedim ve tıpış tıpış çıktım sudan...yinede çok güzeldi..denizin dibinde yaşayıp girememek hiç hoş değilmiş...neyse inşallah seneye bebişlerimle bol bol gireriz denize....
Ha ha cok komiksinOlsun seney bebeklerinle gidersin bu yıl kıyıda ayaklarını sokmakla yetin bence şansımızı cok zorlanmayalım biz de yarın tatile çıkıyoruz biz termal otele gidiyoruz denz yok zaten ama hergün masaj yaptiricam buna cok ihtiyacım var insallh sona yaklaştık hiç birsey icin riske girmeye gerek yok bügü. Benm surekli ara ara genital bölgemde içeriden şiddetli sancım oldu açıkça korktum biraz ara da devam ediyor bebegimmbuyudugu icin diyorum ama ne bilim yaa insan surekli tetikte dolanıyor iste Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin insallh
Canım, termal otellerdeki havuzlar ve bütün havuzlar mikrop yuvası. Dikkat et derim. Hamilelerin masaj yaptırması yasakmış yapılacağı zamanda onlara özel hamile masajı uygulanıyormuş. Farklı bir bölgeye temas doğumu hızlandırabilirmiş.. eşimde masaj satın almıştı ama aradıgımızda konustugumuz masaj terapisti hamile oldugumu duyunca yapamayacağını söyledi. Bizde iade ettik.
aynen öyle şekerim görmedik valla n'apalım:) Bugün başka bir forumda erken suyu gelenleri falan okudum moralim bozuldu.36. haftada bile gelişmemiş bebeğin ciğerleri bir sürü hortum takmışlar. Allah korusun insallah hepimizi. Her şeyden korkar olduk. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnsallah bundan sonrada herşey yolunda gider. Daha birkaç önce pozitifi görmek için çabalıyorduk, şimdide sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alabilmek için uğrasıyoruz..Endişeler hiç bitmiyor. Birkaç sene sonrada okuluyla vs. uğraşacağız kısmetse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?