kızlar dünde karnım çok sertleşti,kuzum uzun süre hareket etmedi baya uzun süre,ağladım bide durup kızım niye anneye ses vermiyosun diye
braxton hicks ti sanırım bu kasılmalar değilmi normal mi sizce
o dediğinden bende hergün oluyor..doktora sordum..günde 5-6 kere olabilir normal dedi...endişelenme..bebişinide üzme böyleee..artık herşeyi hissediyolar unutma
kızlar bu haftasonu çeşmeye gitsek diye plan yapıyoruz ama bi yandan da çok korkuyorum, bişey olur mu sizce? denize fazla girmem ama alaçatıyı özledim. sıcaklar kötü etkiler mi? bir sürü de iznim var ne yapcam bilmem
o dediğinden bende hergün oluyor..doktora sordum..günde 5-6 kere olabilir normal dedi...endişelenme..bebişinide üzme böyleee..artık herşeyi hissediyolar unutma
kızlar dünde karnım çok sertleşti,kuzum uzun süre hareket etmedi baya uzun süre,ağladım bide durup kızım niye anneye ses vermiyosun diye
braxton hicks ti sanırım bu kasılmalar değilmi normal mi sizce
Karasu,lale
her tüp bebek sezeryanla yapmak zorunda değil diye biliyorum doktorlardan..
benimde kesem aşağıda kesin sezeryan mı diyorsunuz yani ,
aah ahh :)
bizde bu yaz gidemedik ben sürekli yattığımdan teyzeleri ama seneye için şimdiden tatil planları yapmaya başladık :)
benim yerimede eğlen Karasu
bende balıklarıma karşı uzanıyorum onlar suda salındıkça bende ferahlıyorum burdan :))))
kızlar ben orjinal hastane çıkışı istiyorum,kalkınca mothercare'e ve jujube'ye gidicem inş ama sizin bildiğiniz başka var mı hem netten de bakabileceğim bi yer..
Lale
seni şuan en iyi ben anlıyorum herhalde..aynı gidiyoruz bir iki gün var aramızda sanırım,bende nefes darlığı yaşıyorum bazen,özellikle sırt üstü yattığım zamanlarda çok oluyordu ve aşırı terliyorum..
seninde benim gibi plesentan aşağıdaymış canım ama sen daha hareketlisin bana göre bana sürekli ıstırahat verdi doktorum..gerçi sanada dinlen demiş ama alışverişe falan çıkıyorsun herhalde..
Ya kızlar aynı şey bende de var fakt Dr um dediki toplanma bile bebegin Hareketidir bnm de hemen hemen hergün kızım karnımı ikiye yarick gibi iktiriyor resmn sanki poposunu dayiyor ve orda öyle kıpırdaman kalıyor korkmuyorum ama sudenazcm sende de oluyor mü böyle merak ettim birde acayip kasıklarım ağrıyor ara ara
aynen canım aynısı oluyor..bir yerde top gibi toplanıyor...karnımda taş gibi oluyor..bir süre sonra normale dönüyor...hiç kasık ağrısı yok bende...
Hande Yener ile Sinan Akçıl'ın bir şarkısı var kızlar bılıyor musunuz? ..... ATMAAAAA ATMAAAAAAA
Hayatım genelde tüp bebe Dr lari riske atmak istemiyormuş bebekleri bnm Dr um diyor herkesin bebeği değerlidir ama bizim icin bile tüp bebekler cok kıymetli riske atmam Sezeryan diyr ve devlette bile tüp tedavi olsan doğumda öncelikli Sezeryan diyor Rabbim hepimizi saglikla kurtarsın kızlar valla bn kenarıda oturuyorum üzerimde straplez bir elbise ile elimde iPad takılıyorum olsun esim ve annm tadını çıkarsın yeter ikisi de cok çekti benden anneme de dediki esim jest olsun kadın aylarca sana baktı onuda alalım sevinsin dedi onada dogum gunu suprizi yaptık biz kızimla takılıyoruz iste herkez halindn memnunbuarada bnm bacaklar kızlar harita gibi oldu varis doldu dgum sonrası insallh vars tedavisi yaptırıcm böyle sorunu oln var mi
günaydın kızlaar :)
benim dr umda bunlar nazlı gebelikler diyor her seferinde dolayısıyla dikkat etmemiz lazımmış :)
benim zaten kasılmalarım vardı ama sürekli yattığımdan beri yok denecek kadar geçmişti..şimdi yine ayaklamıyorum ara ara acaba ondan mı kasılıyor kaç gündür taş gibi oluyor bazen..
canım ya bende de varis var napıcaz bunları bi formülü falan yok mu .:)
Tunaydin canim. .Benim drumda karninda sertlesme ve kasilma hissettiginde yat ve ayaklarini kaldir dedi zaten uzun sure ayakta kalinca karnim hemen sertlesiyor
demek ki bize ayakta kalmak çok yaramıyor :)
ya canım ssende hamilelik takvimi uygulaması yapsanaya takib ediyorum ben hep daha güzel oluyor gün gün ilerlemeleri takib etmek :))))
slm kızlar.sizi bir süredir takip ediyorum.yazmak bu güne nasipmiş.ilk denememde hamile kaldım şükür.şimdi 25. haftanın içindeyim.muhtemel doğum tarihim 12 ekim.oğlum olacak inşallah.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?