2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

kızlar dünde karnım çok sertleşti,kuzum uzun süre hareket etmedi baya uzun süre,ağladım bide durup kızım niye anneye ses vermiyosun diye
braxton hicks ti sanırım bu kasılmalar değilmi normal mi sizce

kızlar dünde karnım çok sertleşti,kuzum uzun süre hareket etmedi baya uzun süre,ağladım bide durup kızım niye anneye ses vermiyosun diye

o dediğinden bende hergün oluyor..doktora sordum..günde 5-6 kere olabilir normal dedi...endişelenme..bebişinide üzme böyleee..artık herşeyi hissediyolar unutma

o dediğinden bende hergün oluyor..doktora sordum..günde 5-6 kere olabilir normal dedi...endişelenme..bebişinide üzme böyleee..artık herşeyi hissediyolar unutma

saol canımm,haklısın hissediyorlar bizde elimiz kulağımızda yaşayınca tabii kılı kırk yarıyoruz..Rabbim hayırlısıyla nasib etsin,bende senin gibi 30 olacak mıyım iple çekiyorum :)

kızlar bu haftasonu çeşmeye gitsek diye plan yapıyoruz ama bi yandan da çok korkuyorum, bişey olur mu sizce? denize fazla girmem ama alaçatıyı özledim. sıcaklar kötü etkiler mi? bir sürü de iznim var ne yapcam bilmem

Cnm git bnm Dr um gidebilirsin demişti biz bir ay ince gittik sheretoon a iki gece ben d hiç girmedim esim termalden hiç çıkmadı şimdi de termal otelde tatildeyz biz raht ol yani denize de girebilirsin dedi ama bnm esim izin vermiyor hiç birsey icin kızımı riske attırmam diyor haklıda aslında bosver seneye nasipse çıkaricam. tadını Tatilin kızimla cnm sick en fazla tansiyonu etkiler gölgede takılırsın bol da su iç

Ya kızlar aynı şey bende de var fakt Dr um dediki toplanma bile bebegin Hareketidir bnm de hemen hemen hergün kızım karnımı ikiye yarick gibi iktiriyor resmn sanki poposunu dayiyor ve orda öyle kıpırdaman kalıyor korkmuyorum ama sudenazcm sende de oluyor mü böyle merak ettim birde acayip kasıklarım ağrıyor ara ara

Hayatım genelde tüp bebe Dr lari riske atmak istemiyormuş bebekleri bnm Dr um diyor herkesin bebeği değerlidir ama bizim icin bile tüp bebekler cok kıymetli riske atmam Sezeryan diyr ve devlette bile tüp tedavi olsan doğumda öncelikli Sezeryan diyor Rabbim hepimizi saglikla kurtarsın kızlar valla bn kenarıda oturuyorum üzerimde straplez bir elbise ile elimde iPad takılıyorum olsun esim ve annm tadını çıkarsın yeter ikisi de cok çekti benden anneme de dediki esim jest olsun kadın aylarca sana baktı onuda alalım sevinsin dedi onada dogum gunu suprizi yaptık biz kızimla takılıyoruz iste herkez halindn memnun buarada bnm bacaklar kızlar harita gibi oldu varis doldu dgum sonrası insallh vars tedavisi yaptırıcm böyle sorunu oln var mi

aynen canım aynısı oluyor..bir yerde top gibi toplanıyor...karnımda taş gibi oluyor..bir süre sonra normale dönüyor...hiç kasık ağrısı yok bende...

günaydın kızlaar :)

benim dr umda bunlar nazlı gebelikler diyor her seferinde dolayısıyla dikkat etmemiz lazımmış :)

benim zaten kasılmalarım vardı ama sürekli yattığımdan beri yok denecek kadar geçmişti..şimdi yine ayaklamıyorum ara ara acaba ondan mı kasılıyor kaç gündür taş gibi oluyor bazen..

canım ya bende de varis var napıcaz bunları bi formülü falan yok mu .:)

Tunaydin canim. .Benim drumda karninda sertlesme ve kasilma hissettiginde yat ve ayaklarini kaldir dedi zaten uzun sure ayakta kalinca karnim hemen sertlesiyor

Tunaydin canim. .Benim drumda karninda sertlesme ve kasilma hissettiginde yat ve ayaklarini kaldir dedi zaten uzun sure ayakta kalinca karnim hemen sertlesiyor

demek ki bize ayakta kalmak çok yaramıyor :)

ya canım ssende hamilelik takvimi uygulaması yapsana takib ediyorum ben hep daha güzel oluyor gün gün ilerlemeleri takib etmek :))))

Son düzenleme:
slm kızlar.sizi bir süredir takip ediyorum.yazmak bu güne nasipmiş.ilk denememde hamile kaldım şükür.şimdi 25. haftanın içindeyim.muhtemel doğum tarihim 12 ekim.oğlum olacak inşallah.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN

Canim ne mutlu sana gule gule saglikla sihatle gelsin insallah oglun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…