2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Amin cnm insallh Rabbim hepimize nasip etsin insallh saglikla kucağımıza almayı hayrli sekilde insallhh istediğin zamn gel yanımıza takip etme

Cnm ben doğumdan sonra nasip şe tedaviyaptiicm ben de bu sorun hafif bir sekilde vardı zaten iyice ilerledibacaklarim cok çirkin olduNasipse yaptırırız doğumdan sonra insallh

Kizlaaaar ben catlak patlak yusyuvarlak bisey oldum gunde 2kez lierak kullaniyorum dus aliyorum bol su iciyorum ama engel olamiyorum vucidumada yazik aslinda son 1yil icinde 23kg aldi gecen agustos ayinda ilk tedaviye basladigimda 54kg dum simdi ise 77 biri bana dur desin

biri bana da dur dese fena olmaz bende 54 kilo yoktu bile başladığımda incelik afrikalı gibi birseydim 10 icinde iki aşılama iki tüp derken ben de 75 oldum sönün da dün tartışdım 76,5 çıktım sinir oldum tek sn degilsin cnm Allah'tan yüzüm bozulmai bakn cok kilo almadın masallh diyr alt takim fena genişledi Surekli uzun elbiseler giydiğim icin çakmiyorlar olsun takılma kiloya bende hiç çatlak ok insallh ta olmaz cnm gerçi kalcamda var kaba larının üzerinde beyaz beyaz çatlak

biri bana da dur dese fena olmaz bende 54 kilo yoktu bile başladığımda incelik afrikalı gibi birseydim 10 icinde iki aşılama iki tüp derken ben de 75 oldum sönün da dün tartışdım 76,5 çıktım sinir oldum tek sn degilsin cnm Allah'tan yüzüm bozulmai bakn cok kilo almadın masallh diyr alt takim fena genişledi Surekli uzun elbiseler giydiğim icin çakmiyorlar olsun takılma kiloya bende hiç çatlak ok insallh ta olmaz cnm gerçi kalcamda var kaba larının üzerinde beyaz beyaz çatlak

Heyytt kıskanmayın ama 60'dım 25. haftada 67 oldum:)) Hoş çatlaklar yok değil basenlerde gerçi.. Happywomen, bende lierac kulandım bir halta yaramıyor. En iyisi Bübchen o da piyasada yok. Almanya'ya giden birinden istedim, orda da bulamamış..

ayy ne mutlu sana beni top diye yuvarlicaklar cok az kaldi ya ne bilim dr ya lierak yada mustela kullan dedi bende kullaniyorum bubchen i arastirdim bulamadim seyehat boyu var sadece oda kucucuk benim bu bedene gunde bir tane anca yeter zeytin yagi ficisinami girsem ney

Ben de senden im bosver raht ol takil kafana göre bir daha istemekte bu kiloya çıkamayız ben nefret ederim kilodn çatlak şükür karnım da göğsüm de yok ama basen de var bosver takılma ben dogum dn sonra estetik Dr elin den gecicem 2, yi de yapıp ama yani 2 yıla kalmaz eski halıma donerim insallhh

Benimde umudum vermekten yana ama bu sekilde hayat gecmez. . bebegin akciger gelisimi icin igne yapiyolarmis anneye ozellikle ikizlerde ve bu ilac kortizon iceriyormus kortizon almis insanlar acaba gercekten dikkat etmedikleri icin mi kilolu yoksa gercekten ilacin etkisimi:18:

Son düzenleme:
kızlar bende aynı yaa bu kadar kilo alacağımı düşünmemiştim...tedavilere hep 50 kiloyla başlıyodum..tedavileri 55 ile bitiriyodum..sonra aldıklarımı geri veriyodum tabi...şimdide tadeviye başlamadan 51 dim...pozitif sonuç aldığımda 53 tüm...şimdi 70 oldum..beni görende hiç almamışsın diyor ama üstten görenler..bende alt takımı kamufle ediyorum...şimdilik tek tesellim koca karnım oldu tek bir çatlak yok...ama ümitli değilim bu konuda illaki olur diyorum..sadece bebek yağı sürüyorum ben..doktorların verdiğinden hoşlanmadım,kaşıntı yaptı bende...

Bilmem ki ama ben de donmus tedavim de Dr bir ilaç vermişti bana ve demiştiki bu kortizon hbrin olsun cok tuzlu yeme bol su iç
Ben bir hafta kullandım ondn kilo aldım cnm Bosver takılma zayflicaz mutlu ol bak kocaman göbeklerimiz var hamdolsun

Cnm bnm bende saklıyorum surekli elbise giyiyorum amn şişsek ne olurki hamdolsun bugünleri gördük kilo iinanki umurumda değil ben tayildeyim dünden beri Pazartesi'ye kadar kesin kio alıcam öyle dönüm eve herseyden yiyorum çünkü

ben 50 kilo ile başladım (bu arada boyum 1.75)düşünün ne kadar zayıf olduğumu.şimdi 25. haftanın içinde kilom 62.göğüslerimde çatlak oldu benim.çok küçüklerdide karnımda henüz çatlak yok ama doğuma kadar olur heralde.bende lierak kullanıyorum.

Olsun kizlar uzulmeyin catlamaya devam edinbizde catlamis kizlar topigi acariz

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım..bu konu benımde aklıma cok takılıyo.ben özele gıtmıyorum unıversıte hastanesıne gıdıyorum ordakı doktorda buyuk bı ıhtımal normal olur artık tup bebek dıye sezeryan sartı yok dedı ama ben korkuyorum ya bısey olursa dıye

yani tabi çok zor elde ettiğimiz için fazla titizleniyoruz haliyle ama hiç kötü hissetme kendni..Allah korusun bişey olacağı varsa sezeryanda da olur....şuan durum ne anlayamayız belkide mecbur sezeryan olacak..şimdiden düşünme bunları...doğal akışına bırak...

haklısın cnm ıcımı rahatlattın bıraz.. hayırlısı artık rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın..

canım neden asıyorsun yüzünü,tüp bebek yaptırmış olabilirsin ama herhangi bi sıkıntın yoksa normal doğum yaptırmanda sakınca yok ki..şurdan biliyorum ablamda tüp bebek yaptırdı bahçeci kliniğinde şayet serklaj yaptırmasaydı normal doğum yaptıracaktı doktoru..ordan biliyorum yani :))ama artık normal yolla gebe kalanlarıda sezeryana alıyolar maalesef bence bunda bi sakınca yoksa çok şanslısın ben plesentam aşağıda olmasa yine de normal doğum isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…