Cnm hic dert etme dyr bakalim ben yazdim bnm dr un fikri tup bebekler. Sezeryan yapiyorum diye rabbim hakkimizda hayirli olan sekilde digum nasip etsin insallh hepimuzeselam kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım..bu konu benımde aklıma cok takılıyo.ben özele gıtmıyorum unıversıte hastanesıne gıdıyorum ordakı doktorda buyuk bı ıhtımal normal olur artık tup bebek dıye sezeryan sartı yok dedı ama ben korkuyorum ya bısey olursa dıye
slm arkadaşlar herkese iyi günler......bende vajinal akıntı nedeniyle doktor neo penotran fitil verdi kullanan varmı...kullanıyorum ama kafamada takıldı....birde magnorm magnezyum...ikiside b grubu ilaçlar tedirgin oldum aranızda kullanan oldumu
slm arkadaşlar herkese iyi günler......bende vajinal akıntı nedeniyle doktor neo penotran fitil verdi kullanan varmı...kullanıyorum ama kafamada takıldı....birde magnorm magnezyum...ikiside b grubu ilaçlar tedirgin oldum aranızda kullanan oldumu
bende magnorm kullanıyorum hemde günde 2 kere..
Buarada herkez fitil yahut vajinal jel kullanıyor mu ?
Ben 4. Ayıma kadar nerdeyse iğne kullandım şuanda vajinal jel olarak devam ediyorum..
canım senin jel düşük önleyicmi...benimki vajinal enfeksiyon için...neo penotran yokmu kullanan
bende 3 buçuk ay progestan iğne kullandım iki doz,iğneyi bıraktığımdan beri progestan vajinal jel kullanıyorum..Kızlar bn bu yazdığınız ilaçları kullanmadım ilk 3 ay progestan fitil ve iğne kullandım kalçadan
bende 3 buçuk ay progestan iğne kullandım iki doz,iğneyi bıraktığımdan beri progestan vajinal jel kullanıyorum..
hayırlı cumalar kızlar..
merhaba kızlar bende tüp bebek yaptırdım ekımın ılk haftası dogum yapıcam.doktorunuz sıze normal mı onerdı sezeryan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?