2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

bende 20 ye kadar hiç kilo almadım..61-62 kiloyla hamile kaldım 25.haftaya kadar 67 olmuştum ...
ama göğüslerim çok çatladı,mustela var bende de ama süremiyorum göğüslerime çünkü süt salgılanıyodu bende dolayısıyla erken doğum belirtisi Allah muhafaza oyüzden belime,göbeğime sürüyorum,bazen de bağdem yağı..,

buarada kolestum du sanırım adı göğsümden sarı sarı süt geliyo sizdede var mı..

Cnm hic dert etme dyr bakalim ben yazdim bnm dr un fikri tup bebekler. Sezeryan yapiyorum diye rabbim hakkimizda hayirli olan sekilde digum nasip etsin insallh hepimuze

slm arkadaşlar herkese iyi günler......bende vajinal akıntı nedeniyle doktor neo penotran fitil verdi kullanan varmı...kullanıyorum ama kafamada takıldı....birde magnorm magnezyum...ikiside b grubu ilaçlar tedirgin oldum aranızda kullanan oldumu

Cnm ben magnezyum kullaniyorum16. Haftadn beri suda eriyor toz birzarari yoktur raht ol

bende magnorm kullanıyorum hemde günde 2 kere..

buarada herkez fitil yahut vajinal jel kullanıyor mu ?
ben 4. ayıma kadar nerdeyse iğne kullandım şuanda vajinal jel olarak devam ediyorum..

bende magnorm kullanıyorum hemde günde 2 kere..

Buarada herkez fitil yahut vajinal jel kullanıyor mu ?
Ben 4. Ayıma kadar nerdeyse iğne kullandım şuanda vajinal jel olarak devam ediyorum..

canım senin jel düşük önleyicmi...benimki vajinal enfeksiyon için...neo penotran yokmu kullanan

Ay kızlar yaaa süper birhafta bir ay daha bitirdik hamd olsun Rabb'ime Pazartesi nasipse doludolu 30 haftalık oluyorum ve geri sayım başlıcak insallh kızım artık iyice kıpırdak oldu karnımı öyle bir iktiriyor korkuyorum çıkacak diye bir yerinden karnımın Ama cok tatlı oluyor herhalde poposu karnım top gibi dikiliyor saga ya da sola

Bana da aynı nedenle başka fitiller verdi. Sınıfına bakmadım ama biri mantar diğeri trichomanas içindi. Kültür sonucum temiz çıktı. Görünürde birşey yok ama yinede akıntı olunca tedbir amaçlı veriyorlar.

merhaba kızlar bende tüp bebek yaptırdım ekımın ılk haftası dogum yapıcam.doktorunuz sıze normal mı onerdı sezeryan mı?

ben memorıal sısılıye gıdıyorum sezeryan olur dedı ama 35 haftada netlık kazanıcak tam nasıl olucagı.benım tedavı surecım cok zor gectı rıske atmak ıstemıyor dr.

Kizlar mrb bende 12.haftaya kadar crinon jel kullandim hergun birde haftada bir kanamam olunca iki kez proluton depot igne kullandim drum jeli kesmemi soylemisti bende devam edebilirim demistim oda zaten progesteron hamilelikte yeterince fazla salgilanir kullanacagin her ilac denize tuz atmak gibi bisey olur hic gerek yok demisti ama nazende belki drunun bildigi bisey vardir

Son düzenleme:
canım benim kanamam oldu,birde plesentam aşağıda dolayısıyla devam ettiriyor olabilir..

normalde sadede 3buçuk aylık olana kadar kullanıcaktım ama durumumu gözetince 28 haftaya kadar bi devam edelim demşti

ama bidahaki kontrolümde tam cevap alıp yazarım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…