- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
merhaba benim düğünümde 2 eylül ^^ bayram sonrası evleniyoruz hepimiz ^^ düğün kına salonlarımız tutuldu nişanımızı yeni atlattık onun yorgunluğundan kurtulur kurtulmaz çeyiz hazırlıklarına başlarız inşallah tavsiyeleri bekliyorum^^ Allah hepimizi mutlu etsin inşallah^^
Günaydın kızlaaaar,
Ne güzel yavaş yavaş çoğalıyoruz.
Çeyiz hakkında yani tekstil, tencere, mutfak ürünleri vs hakkında size yardımcı olabilirim, çok araştırıp ince eleyip alıyorum çünkü
ve benim sadece düğün salonum hazır, ühüüü =(
nişanlım gelsin artık askerdenn =(
Ben de bugün gelinlikçiye gitcem inşallah. Model görüşmeye. O yokken bazı şeyleri halletmem lazım.
Yoksa nişanlım mayısta gelicek, düğüne 3 ay kala. ve bi de ramazan girecek araya kalıyo iki ay. ve çalıştığımız için sadece haftasonlarımız kalıyo elimizde. iki ayağımız bi pabuca girmesin diye o yokken ufak ufak halledeyim gelinliği falan diyorum. Ya da en azından fikirler olsun kafamda.
Beyaz eşya içinde aynı şeyler geçerli. O da ayrı bi dert
canım ben mutfak malzemeleriolaeak kütahya-karaca tercih ettim genelde. tabii bütçeme uygun olarak seçtim.
Beyaz eşyalarım Arçelik oldu. mıobilyalarım babam marangoz olduğu içim arkadaşından aldık mobilayacılardan ama babam ürünün kalitesinin iyi olduğunu söyledi :)
Bugünde gelinlik modeline karar vericem inş.
Düğün ve kına-nişan salonumda tutuldu.. Daha çok küçük eksikler var. Bitmiyor..
ne guzel kızlar :==))) yavasyavas artıyoruz . ama bende hıc bır heyecan kalmadı. canım cok sıkkın. daha evın tadılatı bıtmedı gelınlık provasını bırakın nıkah tarıhı bıle alınmadı. nasıl olacak 7 ay ıcınde hersey bılmıyorum . ilk haftası yada ıkıncı haftası yapmayı planlıyoruz oysakı. ve benim artık canıma tak etti. hiç ağzımı açmayı bile düşünmüyorum bir iki ay daha susacağım . patlamamak için kendimi zor tutuyorum resmen. eğer yine bir gelişme olmazsa accam agzımı yumcam gözümü sanırım
desiws,
Şimdi profiline baktımda branşın ne? Bende bursa da okudum özledim valla oraları
Diğerleri için bişi diyemicem canım ama , bir an evvel tarihi belirleyin salonu falan ona göre ayarlayın.
Öbürleri sonra olur , ama tarihi belirleyin artık bence hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?